Skoči na vsebino

Ni mi dala.-----ni me hotel dol dat.

Andres08

Recommended Posts

Me pa absolutno najbolj razjezi...če se baba meče za mojim dragim, pa čeprav dobro ve, da je zaseden...in me zaskrbi...da bo kdaj njena vztrajnost poplačana....saj veš tisto o priložnostih, ki delajo tatu.  

All the good ones are taken....

:palec: :palec: x:Dx

Zato pa jih hočejo met tut drugi...ampak sem preškrta... :bomb:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

A mogoče niste razmislili v tej smeri, da tudi "me damo dol " .... kakšnega  :kiss:  :wub:  :wub:  x;)x .. ?

Torej sex na eks... jaz bi rekla.. nikoli ne reci nikoli..  se tudi zgodi... potem pa lahko sledi moralni maček(v mlajših letih), kasneje si pa tudi ženske (nekatere) vzamemo v svoje roke tovrstvo "zabavo"..  x:Ix ..

Se dati dol al' se ne dati dol ?  .. to ti je sedaj  x?x

Ohohohooo da Trubica prav s takšno imam izkušnje. Ima ljubosumnega moža, pa zato vsako minuto izkoristi v službi. To je nekako v smislu, da ima pridnega moža doma ter veliko kurbirjev izven doma. Pa je dol dala že kar nekaj NAS tipov, kar tako.

xnckrivx

Volkec, volkec... te je sesula "rdeča kapica" ? :V:

x:Dx ... x:Dx , jaj, ja.. in ti n'c kriv x:Dx ...

Hotela sem samo "opozoriti" x:Ix , da imajo(mo) tudi ženske pravico uprabiti besedo "dati dol"... Ker smo v nasprotnem primeru potem same dajalke , vi pa sami prejemniki... :xx!: , Le zakaj se ne bi ta krog malo obrnil ? Zakaj bi bile ženske vedno najslabše prasice :xx!: , moški pa mačoti, ker jim je uspelo spet kakšno položiti :vragec: ?

Torej... vsi ste bili malo nategnjeni .. in se vam "za malo zdi", da niste sami nategovali ? x:Dx

Uf, kako "grdo" danes govorim :xx!: ..

Poznam ta tip so redke, ampak, povsem dovolj nadležne da me povsem odbijajo...,

Dragi Ninjo.. v primerjavi z nadležnimi moškimi, so(smo) me pravi biseri :palec:

Sanjalica.. ej da ti neki povem...

Tale tvoj ex.. totalen kmet me je spomnil na eno prigodo iz SŠ..

Sem šla eno soboto iz šole (imeli smo neke seminarje o podjetništvu full zanimivo..), pa avtobusi med vikendi tako kilavo vozijo.. in grem na štop, pa ustavi en kmet, tist videz kmečki, sej veste.. videz, nastop, govorica.. vse.. ma sej me ni brigalo.. sam da jst domu pridem..

In je imel en tak boljši avto v tistih časih, pa kr naprej neki bluzu in če bi se midva tko srečevala kaj.. pa da ne bi mislila kaj preveč, ko on je iz bogate kmetije doma, pa punco ima zbrano za poročit...

x?x x?x x?x

Nisem imela najmanjšega namena še kdaj videt, zaljubljena do ušes v takrat svojega... on pa s tako vn pride..

Sem rekla pol ko sem šla iz avta, da res nimam namena se še kdaj videt in imam enga res v redu dečka.. Pa pol mi je režanje vn udarlo......

Sem si misla ti kr rajš svoje krave doma molz, babe pa pr mir pust.. sej še pojma nimaš pr kteri bi sploh kej ratal..

Tolk o bogatih al pa še raje tolk o kmečkih fantih..

Kmeti me res nikol niso privlačli, vedno sem se norca z njih delala..

Pol pa tkole.. On bi mene mel tko mal... x:Dx x:Dx x:Dx

Skratka, včasih po oglasih smo se norca delal in ena kolegica je v anteno pisala da fanta išče pa razočarana v ljubezni in to... pol so pa slike pošiljal in pisma.. skor da smo lulale zraven... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Srečala se ni z nobenim pol.. x:Dx

Mushi

Me pa absolutno najbolj razjezi...če se baba meče za mojim dragim, pa čeprav dobro ve, da je zaseden...in me zaskrbi...da bo kdaj njena vztrajnost poplačana....saj veš tisto o priložnostih, ki delajo tatu.  

.. ce se to zgodi, ze ni pravi zate.. x;)x

Sej ne govorim, da se je zgodil...ni pa 100% garancije...Never say never, ker te usoda lopne...

Hm... iz tvojih postov Znova sem zasledila, da si še zelo mlada...pa zaljubljena...mislim, da tudi privlačna...vse to pa ni garancija za uspešen zakon... vse preveč žensk se sploh sprašuje narobe... kje in kdaj bi se poročile...bolj važno je s kom in zakaj... x!x

Poroka traja 1 dan...zakon (bog daj) celo življenje...

Ah...sem zabluzila... x;)x xhypnox xhypnox

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Mushi - prav ono rokenrola pa v bistvu res ne... Tuti fruti pa to. xDDx xcivx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

....  čez notranjo lepoto je ni ...  :palec:  x:Dx

... čez iskriv nasmeh tudi ne... x:Dx

.. če je pa vse to začinjeno z dobrim teleščkom ... x:Dx ... moškim mislim... x:Dx x:Dx , potem nam gre lahko samo še na xDDx ..

Ej Mushi... take "kretene" najdeš tudi med nekmeti po izobrazbi .. x;)x .. paradirajo v lepih avtomobilih...

Sej ne govorim, da se je zgodil...ni pa 100% garancije...Never say never, ker te usoda lopne...

Hm... iz tvojih postov Znova sem zasledila, da si še zelo mlada...pa zaljubljena...mislim, da tudi privlačna...vse to pa ni garancija za uspešen zakon... vse preveč žensk se sploh sprašuje narobe... kje in kdaj bi se poročile...bolj važno je s kom in zakaj... x!x

Poroka traja 1 dan...zakon (bog daj) celo življenje...

Ah...sem zabluzila... x;)x xhypnox xhypnox

x;)x Haha, da ne bom pocla od smeha.. x:Dx

Ti bos meni govorila koliko sem jaz stara? In to na podlagi mojih sporocil?

Draga moja, bos morala pa se kar nekaj zupce popit pa se kar nekaj postov napisat, da bos lahko o moji starosti sodila..

Pa se to.. Tako - da te je strah, da ti ga bo ena speljala - pisejo samo nesigurne najstnice, ki nimajo zaupanja vase in se bojijo, da jih bo nekdo prizadel..

.. o zakonu, ljubezni in skupnem zivljenju z neko osebo pa definitivno vem vec kot ti - iz lastnih izkusenj..

.. pa lep solski dan ti zelim.. x:)x

Ste hecni - zakaj kreten, ker ni sljivil Sanjalice oz. je ni sljivil, ker "je bila revna" in ji je to povedal?

Bogve kdo mene vse ni sljivil, ker sem bila na-ić - pa kaj?

Briga me za onega, ne mislim pa si, da je zaradi tega kmetavzar, pac pa da je z drugega sveta, da ima druge prioritete, da skratka itak tak clovek potem nima zveze z mano in se dobro, da je tako.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Znova...kot ti je že večina članov tukaj povedalo... verjamemo, da želiš biti zvezda vseh zvezd, imeti vedno prav in zadnjo besedo... xrolleyesx xrolleyesx naj ti bo... ker se s tabo ne da normalno komunicirat...si preveč na "pametni" ravni...se pa iz tvojih postov vidi, da v življenju nisi počela še nič takega, kar bi bilo hvale vredno...( "počutila bi se kot princeska"... ne vem, če je to razlog za poroko...), skačeš, da imaš Italijana...(kot bi šlo za ne vem kakšno pridobitev)

Včasih je treba malo brzdati strasti, pomisliti na druge...ker s takim obnašanjem ne smešiš drugih, ampak samo sebe... toliko o tvoji popolnosti...

PS

mimo grede...res se še vedno izobražujem...tudi tebi bi koristilo... x;)x

Mushi - prav ono rokenrola pa v bistvu res ne... Tuti fruti pa to.  xDDx  xcivx  x;)x

aha... jst pa pod r´n ´r mečem vse živo od tutti frutti x:Dx , Rollingov, Black Sabbath, Claptona, VH.. USE....... x:Dx kar ni punk, tehno, pop, dance, jazz, narodnjaki, simfoniki.. x:Dx

Mushi

Znova...kot ti je že večina članov tukaj povedalo... verjamemo, da želiš biti zvezda vseh zvezd, imeti vedno prav in zadnjo besedo...  xrolleyesx  xrolleyesx naj ti bo... ker se s tabo ne da normalno komunicirat...si preveč na "pametni" ravni...se pa iz tvojih postov vidi, da v življenju nisi počela še nič takega, kar bi bilo hvale vredno...( "počutila bi se kot princeska"... ne vem, če je to razlog za poroko...), skačeš, da imaš Italijana...(kot bi šlo za ne vem kakšno pridobitev)

Včasih je treba malo brzdati strasti, pomisliti na druge...ker s takim obnašanjem ne smešiš drugih, ampak samo sebe... toliko o tvoji popolnosti...

PS

.. pricakovala sem tako burno reakcijo..., kaj pa drugega..

x:Dx

Lepo, da priznas, da si ljubosumna na moje LEPO zivljenje.. Ja, lepo zivljenje imam.. Pa mimogrede, samo se diplomo napisem pa bom koncala faks.. Pa ze nekaj casa zivim svoje zivljenje - s fantom, imam lep urejen dom, pocutim se krasno... Pa se dovolj denarja imam, da si lahko privoscim, kar se mi sprdne..

In kaj zdaj? A naj zaradi takih kot si ti, vse to skrivam in se delam, da sem nesrecna, uboga, ...? Zal mi je, ne bom..

Pa lep SRECEN DAN tudi vsem vam.. x8Dx

... Draga moja, bos morala pa se kar nekaj zupce popit pa se kar nekaj postov napisat, da bos lahko o moji starosti sodila..

Eh no ja, da si ne bo kdo cesa naredil...

Jasno da lahko sodimo - ce te ze ne vidimo, lahko sodimo o mentalni in custveni starosti - ali bolje, v tem primeru - zrelosti.

Sodbe in mnenja pa si ustvarjamo po postih, iz tvojih sodec smo ocitno presodili, da kaj blazno izkusenj v lajfu pac najbrz nimas in odtod tako mnenje - da si ocitno pac mlada.

Ali ni to OK?

Ali ne beremo in ne poslusamo skoz - "videti sem mlajsa in pocutim se zelo mlado... " xrolleyesx :o|o:

Morda bi bilo tudi v vseh teh primerih kul videti cloveka...

Ker morda sebe drugace vidimo, kot nas vidijo drugi.

Picasso

A ja, Znova da ima Italijana? x:)x

Sicer pa si vsi želimo imet pošlihtan lajf, da nam dedci čez plot ne skačejo in obratno, vsaj tiste ki smo še zaljubljene.. pa je to prvič, drugič,.. desetič..

In upamo da do tega ne bo prišlo, vsaj če so odnosi pošlihtani. Če pa koga med nogam tko srbi, al pa spet začne trofeje zbirat. Jst ga tud ne mislim gledat..

Mushi

Znova...kot ti je že večina članov tukaj povedalo... verjamemo, da želiš biti zvezda vseh zvezd, imeti vedno prav in zadnjo besedo...   xrolleyesx  xrolleyesx naj ti bo... ker se s tabo ne da normalno komunicirat...si preveč na "pametni" ravni...se pa iz tvojih postov vidi, da v življenju nisi počela še nič takega, kar bi bilo hvale vredno...( "počutila bi se kot princeska"... ne vem, če je to razlog za poroko...), skačeš, da imaš Italijana...(kot bi šlo za ne vem kakšno pridobitev)

PS

.. pricakovala sem tako burno reakcijo..., kaj pa drugega..

x:Dx

Lepo, da priznas, da si ljubosumna na moje LEPO zivljenje.. Ja, lepo zivljenje imam.. Pa mimogrede, samo se diplomo napisem pa bom koncala faks.. Pa ze nekaj casa zivim svoje zivljenje - s fantom, imam lep urejen dom, pocutim se krasno... Pa se dovolj denarja imam, da si lahko privoscim, kar se mi sprdne..

In kaj zdaj? A naj zaradi takih kot si ti, vse to skrivam in se delam, da sem nesrecna, uboga, ...? Zal mi je, ne bom..

Pa lep SRECEN DAN tudi vsem vam.. x8Dx

Lepo, da imaš dovolj denarja...ne boš verjela...jaz tudi...toliko, kot ga rabim...

Ljubosumna pa nate nisem.... zakaj...mi je lepo tam kjer sem...

Mimogrede...diploma ti ne da srčne kulture...srčno kulturo pridobiš, ko se zazreš vase in si priznaš napake...

... Draga moja, bos morala pa se kar nekaj zupce popit pa se kar nekaj postov napisat, da bos lahko o moji starosti sodila..

Eh no ja, da si ne bo kdo cesa naredil...

Jasno da lahko sodimo - ce te ze ne vidimo, lahko sodimo o mentalni in custveni starosti - ali bolje, v tem primeru - zrelosti.

Sodbe in mnenja pa si ustvarjamo po postih, iz tvojih sodec smo ocitno presodili, da kaj blazno izkusenj v lajfu pac najbrz nimas in odtod tako mnenje - da si ocitno pac mlada.

Ali ni to OK?

Ali ne beremo in ne poslusamo skoz - "videti sem mlajsa in pocutim se zelo mlado... " xrolleyesx :o|o:

Morda bi bilo tudi v vseh teh primerih kul videti cloveka...

Ker morda sebe drugace vidimo, kot nas vidijo drugi.

Marsa, a ves kako je..

Eni pridejo na forum in govorijo samo o tem kako so ubogi, kako nic nimajo, kako se smilijo sami sebi.., eni pa smo srecni, veseli in nam gre v zivljenju dobro, ker smo pac marsikaj naredili za to, da je tako kot je - ampak jaz pac ne razlagam o urah, ki sem jih porabila za studij, o neprespanih noceh, o..., jaz govorim o tem kar zivim zdaj! In zivim srecno.. x;)x

... Lepo, da priznas, da si ljubosumna na moje LEPO zivljenje.. Ja, lepo zivljenje imam.. Pa mimogrede, samo se diplomo napisem pa bom koncala faks.. Pa ze nekaj casa zivim svoje zivljenje - s fantom, imam lep urejen dom, pocutim se krasno... Pa se dovolj denarja imam, da si lahko privoscim, kar se mi sprdne..

Fino, Znova, me veseli, da se imas ZDAJ takole in da spostujes hierarhijo ocitno vsaj nekje.

Pravis, zivis, faks, fant in vse...

Kaj pa izkusnje? Tvoje? Si ze kdaj kaj delala, naredila, imas kaj za pokazat? Kako vemo, da je tvoje zivljenje tako lepo - kar pa se mene tice, pa je seveda po povedanem (ne samo tule v tej temi) predvsem dolgocasno.

Kar izvoli, delas torej faks in imas tipa. To pa je res bogata bera lajfa. x:o)x xDDx

Zapomni si se, da nic v zivljenju ni staticnega in edino, kar lahko pricakujemo za trdno in gotovo, je to, da bo prisla sprememba - enkrat si gor in enkrat si dol.

To velja za VSE - brez izjeme. xyiyax

Picasso

... Lepo, da priznas, da si ljubosumna na moje LEPO zivljenje.. Ja, lepo zivljenje imam.. Pa mimogrede, samo se diplomo napisem pa bom koncala faks.. Pa ze nekaj casa zivim svoje zivljenje - s fantom, imam lep urejen dom, pocutim se krasno... Pa se dovolj denarja imam, da si lahko privoscim, kar se mi sprdne..

Fino, Znova, me veseli, da se imas ZDAJ takole in da spostujes hierarhijo ocitno vsaj nekje.

Pravis, zivis, faks, fant in vse...

Kaj pa izkusnje? Tvoje? Si ze kdaj kaj delala, naredila, imas kaj za pokazat? Kako vemo, da je tvoje zivljenje tako lepo - kar pa se mene tice, pa je seveda po povedanem (ne samo tule v tej temi) predvsem dolgocasno.

Kar izvoli, delas torej faks in imas tipa. To pa je res bogata bera lajfa. x:o)x xDDx

Zapomni si se, da nic v zivljenju ni staticnega in edino, kar lahko pricakujemo za trdno in gotovo, je to, da bo prisla sprememba - enkrat si gor in enkrat si dol.

To velja za VSE - brez izjeme. xyiyax

... pa se to dodam..

Ukvarjala sem se s plesom, sedaj pa tukaj nadaljujem tako, da poucujem.. - kar sem tudi ze napisala.. x;)x

Ko do konca napisem diplomo p nameravam poucevat v srednji soli.. x;)x

Hvalevredno dejanje... gora se je tresla...rodila se je miš :U: :U: :U:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...