opij 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Pa se dovolj denarja imam, da si lahko privoscim, kar se mi sprdne..Ma kupim tebe s tvojim denarjem ,Italjanom...........!Pa ne zato,da bi se kitil s teboj,ampak mogoče te bi lahko zamenjal za par dobrih kamel,če bom imel srečo! Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 za par dobrih kamelče ne pa vsaj za lubenico... ZNOVA, kdaj gremo na en štop? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Marsa, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Včasih je treba malo brzdati strasti, pomisliti na druge...ker s takim obnašanjem ne smešiš drugih, ampak samo sebe... toliko o tvoji popolnosti.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Potem pa smo sli z letalom dam.OK - kdo bo pa to placal?"Dutch government". OK, tudi prav. hehehhe ta mi je taka čist holandska , zato so mi pa tako ljubi Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 ZNOVA, kdaj gremo na en štop? hehe, Znova ne, in ne marsa... Kdo si upa z mano stopat? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Poznam ta tip so redke, ampak, povsem dovolj nadležne da me povsem odbijajo..., Dragi Ninjo.. v primerjavi z nadležnimi moškimi, so(smo) me pravi biseri Hehe, to pa res to pa res, sam mene še noben tip ni nadlegoval.... ( hvala bogu) .... pol pa mal gledam tle kako se je ta tema razpasla, pa se vprašam, kdo zdej koga ni dol dal..? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Kdo si upa z mano stopat? Hehe Marsa s takmi nasmeski bi sam na gas stisnil in šel mimo hehe, ampak ja, jaz zdaj tud pobiram štoparje, pa štoparke.... no ja bolj ne kot ja, pa mi je čist ravno glede tega, da bi zdaj pa še štoparke osvajal,... tsk tsk, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 pol pa mal gledam tle kako se je ta tema razpasla, pa se vprašam, kdo zdej koga ni dol dal..? Andres bi moral mal moderirat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Boljs da ne, ker ce bi se prevec ufural in torej resno jemal tole 'moderiranje', bi me skenslal - ces - - tole ne sodi v temo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Mogoče je pa čas, da bi jaz začela štopat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Kdo si upa z mano stopat? Brez problema, Marsa, sicer že dolgo nisem, ampak mislim, da bi kmalu dobila grif! Hehe strokovno vprašanje, če pobereš dve bejbi, eno scorpijo in eno na pol scorpijo (ne bom povedu kera je kera, hehe, ker rad vidim kako se dve sco stepeta....) a maš pol eno in pol scorpijo v avtu? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Ampak tipom je dosti lazje, kot zenskam.. Nisem se slisala, da bi kaksna zenska posilila stoparja. Huh dobro da enakost ne obstaja v praksi.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 ..in Znova je pogosto z nami. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Bejž se v šolo stavke učit tvorit. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Nisem se slisala, da bi kaksna zenska posilila stoparja. Bolj težko, ja. (Ni pravice na tem svetu ) Sem pa slišala takole zgodbico: Frend od frenda (torej ni čist preverjeno) je baje pobral štoparko. Po čisto prijetni vožnji je izstopila nekam nejevoljna in mu vrgla jurja na sedež, rekoč "Kurca si kupi..." Mislim, ta je iz rubrike "Saj ni res, pa je..." Pa smo spet pri topicu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Kaj je ni hotu dat dol al kaj hehe, to ni res, ja saj, čist tiho čist tiho, pol pa očita, da ni slišal... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Glede na to da sem jo odstavil da lahko izstopi, lahko tudi jaz varno izstopim iz avta, in bi šel k njej in jo povprašal, kaj misli s tem, in se delal mono, dokler mi nebi lepo razložila da bi (kontraverzne besede) me rada dala dol, in pol bi ocenil če ji dam al ne, mrbit bi celo karte vrgel, ampak če se kaj poznam, bi to vedel že približno 5s preden bi jo pobral..... in če bi jo sploh pobral najbrž ja......... Vsekakor bi jo vprašal zakaj..., in zavrnil jurja, to je odločno premalo, za dopolnjevanje tistega obomočja... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Znova, plis, znova in znova omenjaš te majhne, pa velike, v čem je problem? Nino, he he Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Jah ne vem.., pri meni ga ni..Je pa velikost.....jama. ........... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Jah ne vem.., pri meni ga ni.. Zgleda, da tebe beseda MAJHNOST asocira na nekaj neprijetnega.. Ne vem kaksne izkusnje imas.. Vsak govori o tistem, kar ga tišči. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Kaj bi rad? Vstopnico? V tako jamo padem brez vstopnice..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 ...je vsaj zapolnjena Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 5. april 2004 Avtor Prijavi Deli 5. april 2004 Lepo, da priznas, da si ljubosumna na moje LEPO zivljenje.. Ja, lepo zivljenje imam.. Pa mimogrede, samo se diplomo napisem pa bom koncala faks.. Pa ze nekaj casa zivim svoje zivljenje - s fantom, imam lep urejen dom, pocutim se krasno... Pa se dovolj denarja imam, da si lahko privoscim, kar se mi sprdne.. In kaj zdaj? A naj zaradi takih kot si ti, vse to skrivam in se delam, da sem nesrecna, uboga, ...? Zal mi je, ne bom.. Pa lep SRECEN DAN tudi vsem vam.. Znova! Vprašanje koliko imaš ti lepo življenje. Mogoče imaš trenutno boljše življenje kot nekoč, samo da boš pa nekaj naredila, pokazala, dosegla, dokazala, da si to TI, te čaka še veliko dela. In mimogrede se ti na tvoji poti kariere, kot se da iz tvojega posta razbrat, lahko pribije kdo, ki ti uniči večletno delo. Boš potem še dolgovratila, da imaš denarja dovolj in da si lahko privoščiš kar se ti sprdne? Res otročje, saj s tem si pokazal tvoj nivo. Mnogi tu si lahko privoščijo v tvojem izrazoslovju kar se jim sprdne, toda to ni poanta. Poanta je biti uspešen in ostati človek. Poskusi. Ti kar daj. Čez pet let poskušanja ti bo jasno, da je trg obdan z monopoli in da se je težko skozi vse monopole prebijati. Kdor se prebije je uspešen. Če se prebiješ boš uspešna, če se ti prebijat ni treba sediš na monopolih in s tem dokazuješ svojo nesposobnost. In veš Znova. Tvoj faks me osebno sploh ne mika. Jaz ga nimam in pred časom so me nekaj pripravljali, da bi se vpisal. No way. Sistem mi nudi delati to kar vem da bom zmogel, faks je itak po večini za lenuhe. In ker se ne počutim ravno lenuh, ob rednem delu delam še mnogo drugega, privoščim si pa itak ne vsega kar se mi sprdne. Enako kot ti ne. A vendarle ima meni najdražja oseba več kot faks. Je uspešna, na videz oz obnašanje pa ima tako kot bi bila kdor koli drug v Ljubljani. Nekoč sem ji rekel, če bi učila na faksu v Ljubljani. Odgovor je bil takšen: "Lahko bi že zdavnaj, če bi hotela, toda nočem. Samo za dodaten naziv prof. se mi ne gre, preveč dobro pa vem kakšna je večina prof.i iz moje okolice. Denar, naziv,kariera, lahko si veliko privoščijo. Na žalost mnogi med njimi celo svojega dela o katerem sicer poučujejo ne opravijo pravilno. Vendar oni niso oni. Ostali so v sebi prazni nezapolnjeni in obenem nesrečni." Znova. Stopaš po njihovi poti? In mimogrede. Meni najdražja kot rečeno ima več kot faks. Privošči si ravno tako ne vsega kar se ji sprdne. A vendarle je ona ostala človek, ki jo denar in kariera nista pokvarila in to so eni najbolj kvalitetnih ljudji. In kar zadeva tvoje srečnosti in nesrečnosti tistih ki jamrajo. Mogoče je pa tako, da tvojo lastno nesrečo niti vidiš ne, ker si jo potlačila, ker jo nočeš videti. Drugi pač o svoji lastni nesreči govorijo javno. In vsakdo ima poleg sreče v sebi tudi nesrečo, čeravno lahko troši kot se mu sprdne. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 A mogoče niste razmislili v tej smeri, da tudi "me damo dol " .... kakšnega .. ? Torej sex na eks... jaz bi rekla.. nikoli ne reci nikoli.. se tudi zgodi... potem pa lahko sledi moralni maček(v mlajših letih), kasneje si pa tudi ženske (nekatere) vzamemo v svoje roke tovrstvo "zabavo".. .. Se dati dol al' se ne dati dol ? .. to ti je sedaj Ohohohooo da Trubica prav s takšno imam izkušnje. Ima ljubosumnega moža, pa zato vsako minuto izkoristi v službi. To je nekako v smislu, da ima pridnega moža doma ter veliko kurbirjev izven doma. Pa je dol dala že kar nekaj NAS tipov, kar tako. Volkec, volkec... te je sesula "rdeča kapica" ? ... , jaj, ja.. in ti n'c kriv ... Hotela sem samo "opozoriti" , da imajo(mo) tudi ženske pravico uprabiti besedo "dati dol"... Ker smo v nasprotnem primeru potem same dajalke , vi pa sami prejemniki... :xx!: , Le zakaj se ne bi ta krog malo obrnil ? Zakaj bi bile ženske vedno najslabše prasice :xx!: , moški pa mačoti, ker jim je uspelo spet kakšno položiti ?Torej... vsi ste bili malo nategnjeni .. in se vam "za malo zdi", da niste sami nategovali ? Uf, kako "grdo" danes govorim :xx!: ..Rdeča Kapica Kdo ti Zveniš mi znano . Kar se tiče mačotov, saj se jih tudi večina decov izogiba, ker se bojijo zapeljevanja njihove boljše polovice. Tako da mačoti ali kurbirji, ne zbujajo preveč zaupanja. Saj to bi pa morala vedet' kako smo deci posestniški. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.