majica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Pa se dovolj denarja imam, da si lahko privoscim, kar se mi sprdne..Ma kupim tebe s tvojim denarjem ,Italjanom...........!Pa ne zato,da bi se kitil s teboj,ampak mogoče te bi lahko zamenjal za par dobrih kamel,če bom imel srečo! Ne boš imel sreče...tam ne marajo takih bab, ki preveč ropotajo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Glede na to da sem jo odstavil da lahko izstopi, lahko tudi jaz varno izstopim iz avta, in bi šel k njej in jo povprašal, kaj misli s tem, in se delal mono, dokler mi nebi lepo razložila da bi (kontraverzne besede) me rada dala dol, in pol bi ocenil če ji dam al ne, mrbit bi celo karte vrgel, ampak če se kaj poznam, bi to vedel že približno 5s preden bi jo pobral..... in če bi jo sploh pobral najbrž ja......... Vsekakor bi jo vprašal zakaj..., in zavrnil jurja, to je odločno premalo, za dopolnjevanje tistega obomočja...hmmm El Nino.. Koliko pa ti rabis za izboljsavo tistega podrocja.. Pa ja nimas tako malega..? Ti nevem ej, ampak, za noben dnar si ga nebi šel daljšat...., (in ta noben dnar pomnožiš krat pet, za tak noben dnar si ga pa nebi šel krajšat) bo najboljš to kar mam.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 danes...pa bi se "dala dol"... tema bi ostala prazna... :o|o: no...nooooooo....če bi me keri "pravi" hotel dati dol... jauuu ka me razganja.... (pa nekje ves čas visi nad mano Marikina napoved za ta teden...in čakam...kdaj bo začelo :xx!: ... mene pa samo - naj tak ostane x!x ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 take rabmo... ja lohk si pogledaš moj aneks k napovedi v lnf vedeževalnici... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 [ . Kar se tiče mačotov, saj se jih tudi večina decov izogiba, ker se bojijo zapeljevanja njihove boljše polovice. Tako da mačoti ali kurbirji, ne zbujajo preveč zaupanja. Saj to bi pa morala vedet' kako smo deci posestniški. xscratchx ... srbi , srbi , khmm zakaj že Pol ti nisi nič mačota ? .. ja, in deci ste strašno posestniški, kar se naprdnete.. to mora biti .. menda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 danes...pa bi se "dala dol"... tema bi ostala prazna... :o|o: no...nooooooo....če bi me keri "pravi" hotel dati dol... jauuu ka me razganja.... (pa nekje ves čas visi nad mano Marikina napoved za ta teden...in čakam...kdaj bo začelo :xx!: ... mene pa samo - naj tak ostane x!x ) Ej, Sanjalica.. a je b'lo kaj A si dal dol kaj svežega Al še vedno počivaš ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 meni najdražja osebaTo je najlepše kar si kdaj spravil skupaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Andres - Skoraj v vsem se strinjam! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 HahaMarsa in Andres.. Vidva pa sta modela..Vi vsi iscete neko nesreco, ki bi jo lahko potem tukaj izpovedali in se vsem zasmilili... Ko pa koncno nekdo napise, da je srecen, da ima kar si je zelel in, da mu nic ne manjka..., ga napadete, da v resnici sploh ni srecen, da je neumen, da ni nic dosegel, da je faks brez veze, da ni res da ima sreco v ljubezni, ker bo po poroki vse drugace,.., hahaRes ste smesni.. Pustite cloveka, da uziva.. Andres.., ce bi bila jaz tako naivna, da bi mislila, da mi bo vedno lepo, ce ne bom nic delala.., potem ne bi pisala diplome, ne bi poucevala plesa, ne bi si rihtala sluzbe za takrat ko napisem diplomo, ne bi prepotovala pol sveta,..., .. ampak vi mislite, da mi je vse padlo iz neba, samo zato ker se ne smilim sama sebi in ne govorim kako mi je bilo tezko.. Jaz enostavno uzivam v studiranju, v potovanjih, v poucevanju, v zivljenju.. Uzivam, ker je prekratko, da bi se smilila sama sebi in tecnarila.. Ce vam pa to spet ni prav, je pa vasa stvar.., meni je lepo in JA vedno mi bo lepo, ker si znam narediti zivljenje zanimivo in pestro.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Andres Kot mami, če si kaj želim, si želim, da bi mojim otrokom uspelo; in da jim nikoli nebi niti za trenutek prišla v misli misel: "lahko si privoščim vse, kar se mi sprdne..." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Če misliš name gospodična Znova, si v zmoti. Ne trpim dosti (po SSKJ je mučenica ženska, ki dosti trpi). Sem pa sposobna ljubiti in trpeti. In nebi želela ne občutiti trpljenja, žalosti, sočutja... Kot bi ne želela imeti v življenju tvojega pogleda na lepoto življenja... Hvala Življenje da vidim, doživljam in dojemam Svet v drugi dimenziji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 ... z drugimi besedami.. * zakaj bi bilo lepo, ce je lahko tezko..* zakaj bi bilo preprosto, ce je lahko zakomplicirano.. .. pa lep, tezek dan se naprej.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Znova, si pa prepričana da je tko ane... ne samo mogoče če si realen v življenju ni padec preglobok, pa rit ne boli preveč. auč... v kateri temi smo že, aja ni me hotel, hm... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Znova, si pa prepričana da je tko ane... ne samo mogoče če si realen v življenju ni padec preglobok, pa rit ne boli preveč. auč... v kateri temi smo že, aja ni me hotel, hm... toliko, kot si ti prepricana, da je po tvoje.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Hih......Znova mogoče sploh ne ve kaj jo tako muči....kot je to precej očitno vidno iz njenih postov. Ko bo spoznala kaj to je......in to razrešila......bo Znova bolj prijetna oseba. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Tema "Ni me hotel dol dat"... pa jaz priznavam, ni me hotel "dol dat" Jeremy Irons pa John Malkovich...sicer nisem zelooo trpela...sem pa malo ... enim pa se to ja ne more zgoditi, da jih kdo NEBI DAL DOL... saj se samo... in že je po njihovo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 ma veste kaj... Znova se lahko nekaterim zdi zoprna...ampak pravijo, da si tisti, ki imajo lahko življenje to tudi zaslužijo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 jaz si tud zaslužim enga simpatičnega bogatega (navzven in znotraj) dečka... aneda... sam moj to ne razume (danes se mal hecam ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Selene... saj ne vem koliko časa si ti že "oddana" ampak lahko bi mu predlagala, da začneta skupaj hoditi v fitnes,spremenita prehrano, se poglobita v tantro... pa bosta oba kot nova... ljubezen pa bo (na višku ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 ma veste kaj... Znova se lahko nekaterim zdi zoprna...ampak pravijo, da si tisti, ki imajo lahko življenje to tudi zaslužijo... Sam "keč" je v tem, da tisti ne pišejo vedno Znova in znova o tem............ Meni ni tolk zoprna, sam mal zgubljena se mi zdi. Pa saj smo vsi mal........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Zoprna??? Zoprna sem jaz... ko sem mučenica in težača... srečni ljudje pa ja ne morejo biti zoprni Enkrat sem rekla, da imam denar... da preživim iz meseca v mesec...in to je to Imam tisto, kar sem si želela... kar pa nimam...pa sanjarim... Življenje brez želja? A-a, hvala... Čist fajn je imeti nekoga v mislih...."kwa bi blo fajn, ko bi me dal dol"... (saj bi potem tk ali tk spizdila...smpak sanjarim pa včasih lahko, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Selene... saj ne vem koliko časa si ti že "oddana" ampak lahko bi mu predlagala, da začneta skupaj hoditi v fitnes,spremenita prehrano, se poglobita v tantro... pa bosta oba kot nova... ljubezen pa bo (na višku )Aira 11 let staro hči že mam, z njim sem pa nekak hm 15 let recimo... ja njemu omeni masažo, pa tatro... mogoče je še čas zame Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Marsa in Andres....... ga napadete, da v resnici sploh ni srecen, da je neumen, da ni nic dosegel, da je faks brez veze, da ni res da ima sreco v ljubezni, ker bo po poroki vse drugace,.., hahaRes ste smesni.. Pustite cloveka, da uziva..Ma, ej, bejbi, daj no, kaj je zdaj, kdo ti kaj hoce, madonca, ali mislis, da si edina, ki si srecna in izpolnjena.Tudi jaz sem, pa ne rabim tebi sikati in oporekati v utemeljitev.Nic ne pravim takega, kar mi pripisujes tule. Pravim pa, da ce nekje poucujes ples in zivis v ITA in delas diplomo, da ni to popolnoma nic posebnega in takega - ce si v tem srecna in izpolnjena, pa toliko bolje zate, meni pa dol visi.Povedala sem pa svoje mnenje in pritrdila Andresu v nekaterih splosnih receh. Mi te napadamo?Meni se ne zdi, pac pa se mi zdi, da ti vsevprek sikas, potem pa pac tu navrzes, kako si srecna.Jaz sem tudi, samo jaz se ne vtikam v druge in se ne trudim tega za vsako ceno dokazovati kot ti.In zanimivo - ravno ti si potem veckrat obcutljiva.Imas pac sreco, da si skromna v zahtevah zivljenju in si z vsem, kar imas, ze zadovoljna. Jaz se nisem, zato grem naprej.Ker pa me osrecuje pot in ne cilj, sem srecna.Ti pa si srecna, ker si ze na cilju.Cilj je bil tebi Italija in faks, meni pa vesolje in vesoljno znanje, ki ce mi ga dajejo taki prfoksi, kot si ti, ki prav tako posredujes znanje, hvala lepa, tudi ce ga nimam in sem stokrat, ce ne tisockrat raje samouk - kot tudi sem. Torej - da se ne bos usrackala, bejbi. Jokanje, jamranje, da ti pa ne?Cudno, meni pa se zdi, da se ravno ti skoz nekaj pritozujes.Pa kaj potem, se pac ne cez svoj lajf, ker je dbest, ampak cez nas ali cez nekaj.Kaj pa mislis, da ti bos sikala, mi te bomo pa ujckali in imeli v vatki?Ce si res tako srecna, daj pliz potem pac bodi in ne tumbaj. ************* Znova mi ni zoprna, Aira, ker je pac taka kot je in vsakogar sprejemam takeega.Celo mi je v nekaterih primerih vsec njena odkritosrcnost in poseben stil.Vendar to se ne pomeni, da mi mora biti vsec njena aroganca in brezobzirnost in da moram pasti okoli, ker plese in dela faks. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 jej... a tako zgleda po 15 letih? šmrc. jaz pa polna iluzij o neskončni vroči ljubezni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.