Ksenia 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 jaz tud še vedno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Celo mi je v nekaterih primerih vsec njena odkritosrcnost in poseben stil.Vendar to se ne pomeni, da mi mora biti vsec njena aroganca in brezobzirnost in da moram pasti okoli, ker plese in dela faks. saj razumem. jaz pa ena taka tehtnica, pa skušam malo vskakemu ustreči. mi je pa bolj všeč da je kdo odkrito aroganten in brezobziren, kot da nekaj muti za hrbtom... saj mogoče bolj prizadene če je naravnost, ampak imaš vsaj priložnost se braniti. če pa dobiš nož v hrbet je malo drugače. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Meni tudi, ker sem sama neposredna.Samo jaz ne zalim nikogar.Nekaj drugega je odkritosrcnost kot pa zaljiva brezobzirnost. Ce me bos z nozem v hrbet iz hinavscine, me ne bo nic manj bolelo, kot ce me bos z nozem v hrbet zaradi brezobzirnosti ali storastosti, ker se bos ravno spotaknil in me, jebiga, se stihnil (tudi v tem primeru branjenje ne pride prevec v postev). Ni mi vsec, ce nekdo brezobzirno gazi po drugih in govori, kako je srecen.Morda je srecen, a zaveda pa se ne, ce bi se, bi bil njegov nivo drug in njegov stil in nacin drugacen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 jaz sem srečna že zato, da živim in imam takšno deklico kot jo imam, pa vendar ne skačem do stropa, sem pa kdaj tudi nesrečna in mislim, da je point foruma v tem, da smo kar smo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Moja teorija:Znova ima v zavesti "jaz imam vse". zaveda pa se da se gradovi v oblakih lahko podrejo, zato skuša potencirano uživati. mogoče celo misli da vsemu temu ni kos ali pa ga ni vredna?? zato skuša sama sebi vtisniti gotovost, s tem da to poudarja tudi drugim.???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Brihtno razmisljas - govoris pravzaprav o stari dobri pozitivni afirmaciji in morda Znova res pocne pravzaprav tocno to. Le da je tale afirmacijica za nekatere okuse oz. po nekaterih mnenjih pac prevec krcevita in tudi agresivna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Hej, kaj je luna že v ŠKORPIJONU? Ste pa vsi nekam našpičeni danes, haha. Jaz pa sem tako dobre volje, še vreme, po dogajanja okoli mene, pa čemerne face me ne vržejo iz tira.. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Srečen in zadovoljen s seboj redko kdaj "pljuva" po drugih......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Mogoče. Mene to ne moti, ker vem da je krčevitost posledica določene šibkosti. Zato skušam vsakega sprejeti takega kot je... če širimo ljubezen, se tudi krčevitost zmanjša in človek se omehča in odpre. Seveda so še vedno izpadi, ker je v podzavesti še prisoten strah- kaj če nisem dovolj dober? Kar je dovolj da ne zaspimo na lovorikah in se trudimo še naprej rasti in izboljševati in širiti ljubezen... to je zdravilo za vse. Če pa se kregamo, beseda na besedo... širimo samo nerazumevanje in slabo energijo in nič se ne izboljša. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Eeee.......to je v bistvu to. Mi je bolj všeč kot ena prejšnjih tvojih razlag. Kreganje po lnf pa še zdaleč ni nujno, da prenaša le slabo energijo.......včasih se iz njega največ naučimo . Pa še mal forum razburka..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 v keri temi smo zdaj to??? sami neki globokoumni posti :D se je spet zgubla rdeča nit... začeli pr "doldajanju" pristali pa pri duhovnosti in energiji..... če ta svet ni čist zmešan....naj me res v jajca brcne x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 ....gremo raje na temo "duhovnost".... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 He-he....bobi....si se našel, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Če misliš name gospodična Znova, si v zmoti. Ne trpim dosti (po SSKJ je mučenica ženska, ki dosti trpi). Sem pa sposobna ljubiti in trpeti. In nebi želela ne občutiti trpljenja, žalosti, sočutja... Kot bi ne želela imeti v življenju tvojega pogleda na lepoto življenja... Hvala Življenje da vidim, doživljam in dojemam Svet v drugi dimenziji Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Mogoče. Mene to ne moti, ker vem da je krčevitost posledica določene šibkosti. ...Tudi mene ne moti in tudi sama to vem. Saj ne govorimo o tem, ali to jaz (ali kdorkoli, ki ima priloznost dobiti mnenje o tem) sprejemam pri Znova, pac pa vem, da marsikoga moti njen nacin.Analiziranje Znovinega znacaja me v bistvu ne zanima prevec, vtaknem se v debato, ce se mi zdi motece za druge - in ce opazim. Kot sem ze rekla - meni je cisto kul Znova, ker je pac taksna kot je (*ceprav to je vprasanje, bi bilo fajn kaj videti v realnosti in ne samo pri prepucavanju z recimo nickom) in jo tudi sprejemam taksno, brez potrebe pa se mi zdi zaljenje in vtikanje v druge v recimo Crni luknji, ko nekdo napise nekaj iz srca, pa uleti Znova in rece - ti imas pa tezke probleme... To obnasanje je nezrelo, privsocijo si ga v glavnem samo taksni z nickom in torej brez osebne identifikacije.Otrocje.-------------------------------------------------------------Ocala ali lece-O, imate ocitno probleme, he, jaz pa ful dobro vidim. Sladkorna bolezen -Butasto, jaz pa lohk jem sladkarije Smrthehe, jaz se je ne bojim, meni se nihce ni umrl...------------------------------------------------------------- Saj je cisto kul biti objesten. Samo drugacen si z nickom. Smo skrenili s teme?Ma, ce mene vprasate, meni se zdi tole bolj kul kot pa 10 postov smeskotov ali drugih brezveznarij. Znova - ti kar se dalje razturaj, samo iz sebe, s sabo, s svojo osebo, druge pa pusti pri miru... sicer racunaj, da se bodo (in bomo) tudi drugi vtikali vate, to smo pa ze ugotovili, da ti ni kaj prevec vsec in znas biti neverjetno obcutljiva - kar je nelogicno pri tvoji suverenosti in neobcutljivoisti, ko gre ali za druge ali pa pravzaprav za tezave, kot pravis, ker da jih ne poznas in tudi ne custvenih nihanj. Pa se to - nekomu so vsec limonade, nekomu pa drame. Nekomu je sreca poroka, drugemu ustvariti nekaj in tretjemu nekoga osreciti. Tvoja sreca ni torej nic boljsa (in tudi ne slabsa) od srece nekoga drugega. Jo pa vsakdo drugace pojmuje in dozivlja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 odločno (sem očitno zelo površna, ker sem njene objestnosti kar spregledala) zdaj ko smo razčistili se pa imejmo radi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Znova ne poznam. Nekje v forumu je celo tema o ljubezni! Toliko ste ji naložili, a ne ljubeznivih besed. Dajmo se vprašati - ali jo imamo radi, takšna kot je? Ali nam gre samo za boj, spopad, ki se reče - jaz imam prav? Ena sama opazka je v temi, ki se imenuje, ha!, Odgovor na temo Ni mi dala.-----ni me hotel dol dat, sprožila cel plaz. Zamislimo se, kaj vse nas muči, da nas vznemiri za nas navidez nepomembna trditev. Naj nekaj xrosex posije po Sloveniji in tudi v vaših !Piko vas ma rad! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Mick ma tud Znova rad. Sam njen objestnosti ne preveč . Drugač pa kul deklina .....pa ona ima nas tudi rada........sam ji je nerodno povedat. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Mick ma tud Znova rad. Sam njen objestnosti ne preveč . Drugač pa kul deklina .....pa ona ima nas tudi rada........sam ji je nerodno povedat. Mick ima samo Znova rad?..... :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Sej je napisal tud Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Eh no ja, Piko... Tu je naneslo, da smo se tole zgovarjali, Znova je ze veckrat razburkala duhove in jaz jo v bistvu vedno 'zagovarjam'. Recem kot vidva zdaj, saj je cisto kul in vse; samo sem urednik tega foruma in ce tole govorim (na tak nacin in s takim tonom), ocitno pac ze imam razlog ali pa se je pac samo meni zdelo, da ga imam, ker saj, imamo pac motive najrazlicnejse za komentiranje, jaz pac vcasih tudi v vlogi nekaksnega urednika, ce drugega ne, sem tu najdlje in najbolj poznam dogajanje. Morda pa se tudi jaz samo prepucavam na moc in mi samo pase pac kenjati. Tudi do koga drugega sem zelo zahtevna, pa to ne pomeni, da ga morda ne maram, ampak zelo velikokrat ravno nasprotno. Tole pa lahko torej pomeni, da imamo radi Znova, se ukvarjamo z njo, se ji posvecamo...Ona bo morda zasikala nazaj ali kaj podobnega, morda pa tudi ne in se bo malo zamislila. Nikakor nocem in ne pricakujem, da bo postala 'krotka' in nadvse prijazna in vse, cisto kul pa je, ce se nekdo malo zamisli nad sabo, kaj vnasa v prostor in kaksne vibre trosi in vzbuja.Ce pa mu je vseeno, pa je pac vseeno - se pa mi ucimo, jaz se ze. Kajti - vsakdo je kaliber zase, Znova pa tudi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Ce pa mu je vseeno, pa je pac vseeno - se pa mi ucimo, jaz se ze. Kajti - vsakdo je kaliber zase, Znova pa tudi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Marsa, ne mej slabe vesti tule sem med spopadom med Znova vs. Svet videl le eno nit - Zlepa ali Zgrda Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Vprašanje koliko imaš ti lepo življenje. Mogoče imaš trenutno boljše življenje kot nekoč, samo da boš pa nekaj naredila, pokazala, dosegla, dokazala, da si to TI, te čaka še veliko dela. faks je itak po večini za lenuhe. A vendarle ima meni najdražja oseba več kot faks. Je uspešna, na videz oz obnašanje pa ima tako kot bi bila kdor koli drug v Ljubljani. Nekoč sem ji rekel, če bi učila na faksu v Ljubljani. Odgovor je bil takšen: "Lahko bi že zdavnaj, če bi hotela, toda nočem. Samo za dodaten naziv prof. se mi ne gre, preveč dobro pa vem kakšna je večina prof.i iz moje okolice. Denar, naziv,kariera, lahko si veliko privoščijo. Na žalost mnogi med njimi celo svojega dela o katerem sicer poučujejo ne opravijo pravilno. Vendar oni niso oni. Ostali so v sebi prazni nezapolnjeni in obenem nesrečni." 1. Tvoj problem je, če dvomiš v vse kar se ne sklada s tvojo teorijo. Vsak ima svojo pot za prehodit. Ni nujno da ti poznaš eno in edino pravo.2. Aja? Faks za lenuhe? Hm, glej ga zlomka, to zmeraj trdijo tisti, ki niso študirali (in DOštudirali), zanimivo, hja...3." A vendarle ima meni draga oseba faks ". Čaki zdaj malo, si ti čisto priseben? Hm, pol je ona izvzeta iz teorije pod točko 2.? Zakaj? Ker je tebi draga? Ker razmišlja kot ustreza tebi? Ej, sorry, primitivno. Nimaš samo ti glave za razmišljat, jo ima (tudi) kdo drug.4. Kdo in kako odloča, kaj je normalno vedenje oz. obnašanje? Ti? Kdo in kaj si ti? Zakaj bi moral vsakdo bit kot "kdor koli drug"? Predsodek je, da izobrazba vpliva na obnašanje. Spet tvoja teorija in le tvoje ozko gledanje. Ali morda podzavestno nezadovoljstvo?5. Profesura. Heh, spet kozla streljaš. Spoznaj besedo ambicija, želja, privilegiji. In spet, kdo in kaj si ti, da lahko sodiš kateri profesor dela ne opravi pravilno? Je pravilno sploh lahko izraz tule? Si pomislil morda, da sam naziv profesor ne prinese nujno denarja? Da stoji za tem kup obveznosti? (če želiš kaj nardit seveda, gniješ lahko tut z dvojnim doktoratom, ali pa s tremi razredi osnovne šole) In spet očitno ti vse te ljudi bolje poznaš, da veš kako v sebi čutijo in živijo. Zgleda, da se ti vsak posebej izpove. To pa je zavidljivo. Status Quo. LP Hvala bogu, da je se kdo malce drugacen.. Pa lep dan vsem, suhim in debelim.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Ooooo... lumpica je nazaj... smo se že ustrašili...da je ne bo več Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.