ZNOVA 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 brez skrbi.. Do konca zivljenja vam bom sla na zivce s svojo sreco.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 ... z drugimi besedami.. * zakaj bi bilo lepo, ce je lahko tezko..* zakaj bi bilo preprosto, ce je lahko zakomplicirano.. .. pa lep, tezek dan se naprej.. Ja Znova, ma znova prav, zakaj bi bilo lepo če je lahko tudi težko, zakaj bi bilo preprosto če je lahko zakomplicirano, nič lepega ni lahko, in nič preprostega ni nezakompliciranega...., nevem, čist sreča je čist odvisna od naravnanosti posameznika, in če je znova srečna, jebat ga, ej, na svetu je ni stvari ki jo lahko mi naredimo (pa tud če se nam sprdne..) da bi to spremenili, in res ne vidim logike, razen da je luna v sco, zakaj bi se tolk o tem, nekaj kregali..., sicer mi je malo žal tiste pol ure da sem zakapiral, najbrž narobe, zakaj se sploh kregate, huhjej, ampak, to vas ne bo dalo dol..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 6. april 2004 Avtor Prijavi Deli 6. april 2004 Vprašanje koliko imaš ti lepo življenje. Mogoče imaš trenutno boljše življenje kot nekoč, samo da boš pa nekaj naredila, pokazala, dosegla, dokazala, da si to TI, te čaka še veliko dela. faks je itak po večini za lenuhe. A vendarle ima meni najdražja oseba več kot faks. Je uspešna, na videz oz obnašanje pa ima tako kot bi bila kdor koli drug v Ljubljani. Nekoč sem ji rekel, če bi učila na faksu v Ljubljani. Odgovor je bil takšen: "Lahko bi že zdavnaj, če bi hotela, toda nočem. Samo za dodaten naziv prof. se mi ne gre, preveč dobro pa vem kakšna je večina prof.i iz moje okolice. Denar, naziv,kariera, lahko si veliko privoščijo. Na žalost mnogi med njimi celo svojega dela o katerem sicer poučujejo ne opravijo pravilno. Vendar oni niso oni. Ostali so v sebi prazni nezapolnjeni in obenem nesrečni." 1. Tvoj problem je, če dvomiš v vse kar se ne sklada s tvojo teorijo. Vsak ima svojo pot za prehodit. Ni nujno da ti poznaš eno in edino pravo.2. Aja? Faks za lenuhe? Hm, glej ga zlomka, to zmeraj trdijo tisti, ki niso študirali (in DOštudirali), zanimivo, hja...3." A vendarle ima meni draga oseba faks ". Čaki zdaj malo, si ti čisto priseben? Hm, pol je ona izvzeta iz teorije pod točko 2.? Zakaj? Ker je tebi draga? Ker razmišlja kot ustreza tebi? Ej, sorry, primitivno. Nimaš samo ti glave za razmišljat, jo ima (tudi) kdo drug.4. Kdo in kako odloča, kaj je normalno vedenje oz. obnašanje? Ti? Kdo in kaj si ti? Zakaj bi moral vsakdo bit kot "kdor koli drug"? Predsodek je, da izobrazba vpliva na obnašanje. Spet tvoja teorija in le tvoje ozko gledanje. Ali morda podzavestno nezadovoljstvo?5. Profesura. Heh, spet kozla streljaš. Spoznaj besedo ambicija, želja, privilegiji. In spet, kdo in kaj si ti, da lahko sodiš kateri profesor dela ne opravi pravilno? Je pravilno sploh lahko izraz tule? Si pomislil morda, da sam naziv profesor ne prinese nujno denarja? Da stoji za tem kup obveznosti? (če želiš kaj nardit seveda, gniješ lahko tut z dvojnim doktoratom, ali pa s tremi razredi osnovne šole) In spet očitno ti vse te ljudi bolje poznaš, da veš kako v sebi čutijo in živijo. Zgleda, da se ti vsak posebej izpove. To pa je zavidljivo. Status Quo. LP Volk! Če napišem, da je faks po večini za lenuhe, potem tako tudi ponovi. Jasno? Glede tvojega točkovanja, je pa itak vse skupaj v meglo zavito, ker se ne bom ukvarjal z naštevanjem značajev ljudi, da bi overovil svoj post od sinoči. Mičo Mrkaič je recimo sposoben. Vprašanje kje bi on ostal, če nebi bilo nekoga pač. Je pa v množici cel kup tistih, ki imajo rajši knjigo kot delo. Po besedah nekoga iz Pop tv je podobna oseba neki ljubljanski firmi naložila 7 inšpekcij v treh mesecih. Valjda ti ne more inšpekcije naložiti nekdo, ki bagerja vozi ali pa jarke kopa. Torej nekdo, ki ima kot praviš 3 razrede osnovne šole. Kaj dela v Vladi falirana študentka hčerka nekega sodnika?Ah, kaj bom našteval, se mi ne da, ker tega je preveč. Vse od hčera iskrških direktorjev, do primerov v Kučanovem klana. In vsi ti, ki jih imam v mislih so falirani došturani lenuhi. Z izjemo, ko se gre za njihov hobi. In kar zadeva profesorjev. Normalna stvar, so obveznosti, tudi odrekanja po eni strani, napisal pa sem tisto kar sem slišal iz enih ust, medtem ko tisto iz drugih ust ni imelo drugačnega prizvoka. Se pa da plevel ven pobrati, tako da kaj konkretno zdravega bi še ostalo. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 6. april 2004 Avtor Prijavi Deli 6. april 2004 1. Nisem Volk. Brati se ljudje učijo v 1. razredu osnovne šole, ne na faksu. Jasno?2. Deviacije so povsod bile in bodo. Ne boš odkril tople vode, meglo pa imej kr sam.3. Samo repliciral sem na tvoj post, nisem te osebnostno analiziral. Lep deževni pozdrav.Pred oči mi je volk padel, ko sem tvojo sliko videl. Zato tako .Toplo vodo se da odkrit, meglo se pa da razbrisat. Narediti se pač da da megle okrog tebe ni. In niti nisem da si osebno name repliciram. Samo tisti stavek o tretjem razredu sva oba tako napisala kot pač sva. Lep večer ti želim. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Hja, faks, je povsem pošteno delo, in večina faksov te spremeni iz težkega fizičnega radnika v težkega intelektualnega radnika...., povsod je dela dovolj, in delo z lopato, bagerjem al pa kamionom, je enako težko kot, prebrat in se naučit eno knjigo, pol pa naredit tolk in tolk vaj..., dvomim da intelektualce plačujejo za nedelo.... tisti odkloni in to tisto pa jasno propagira TV, in podobni mediji ki iščejo senzacije, ala lej ga managerja kako plačo ma.... jaz bi raj vedu kdo je spet koga ne dal dol, pa kera ni dala.... no ja, se naumo tle Znova prepirali Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 heh Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 heh hi hi Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 6. april 2004 Avtor Prijavi Deli 6. april 2004 Moraš ločiti med sposobnimi intelektualci, nesposobnimi intelektualci in vsemi ki neke listke premikajo po svoji pisalni mizi in so kao dokončali nek faks. In največ jih je? Nesposobnih menim. Vsi pa so brali iste knjige. Žal pa je tisti skrit odstotek sposobnih ostal prikrit, nekje na dnu saj nimajo neke dobre zveze, ter tako postati resnično pravi intelektualec. Vzopredno z mizarji odstotek sposobnih le teh, ni prilagodljiv z intelekutalci. Pač mizarjev je več sposobnih. Razlog Od malega že nekaj režejo in žeblje zabijajo. Intelektualci so to na silo, zaradi sistemske ureditve, čemur sledi, da jih je le nekaj resnično sposobnih. Mediji naj iščejo torej dlake v jajcih pri nesposobnežih, medtem ko tiste, ki so svojemu poklicu dozoreli, bi jih bilo treba pustiti na miru.Ja Nino. Da se namo spet kregal, prav imaš. Kdo že ni dobil? Pa menda ja ne spet Andres? O bogi .. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 6. april 2004 Avtor Prijavi Deli 6. april 2004 Bom povrnil temo prvotnemu namenu. Tajke so mi bile od nekdaj nekako eksotično zabeljene. Tako sem nekega sobotnega večera eno takšnih tudi dobil. Oči malo postrani, špehca bi si lahko malo dol dala, drugače je bila pa v redu deklica. No, odločiva se da greva pač skupaj domov, ampak Andres v zadregi, kao ne želi jo peljati domov, ker tisti vikend je imel na obisku prijatelja, ki sta trdno spala v dnevni sobi. Hmm. Odloči se Andres za natur sex poleg nekega hotela, ob gozdu pod Perlo.Vse lepo in prav, toda Tajka je začela težit, da hoče k meni domov. "Ne morem, sem rekel, goste imam." Hotel ljubček moj. Hotelj ljubček moj. Sam pri sebi sem si mislil. V življenju nisem v hotel babe vlačil tudi tebe ne bom. In tam poleg gozda, ona že krepko mokra in moj krepko trdi, misli če bi ali nebi, saj avtomobilov je bilo vedno več. Pač lokacija je prava. Na koncu ko mi je baba presedla s svojimi nogami in nekim odrekanjem v avtu, sem se "kot gentleman" odločil peljati jo domov. Zadnji up, da bo ona mene domov povabila je uplahnil v trenutku ko sem dobil v fris njen pogled, ki je kazal na vse prej kot radodarno Tajko. Tako sva se razšla, od takrat pa se videvava samo občasno v kakem lokalu. Kaj sem mogel. Nič, še enkrat sem moral sam za sebe poskrbeti. Kmalu po tistem sem mislil, da sem naredil napako, ker jo nisem v hotel odpeljal, ampak že naslednji dan mi ni bilo nič žal. Pač morala bi biti bolj seksi, pa še kaj več kot to bi moralo biti na njej, da bi ji Andres hotel plačal. Bi ga pa plačal Irki, ampak tistikrat, ko sem jo spoznal, nisem imel gostov doma . Andres In rezultat je? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Bom povrnil temo prvotnemu namenu. In rezultat je? 156 : 89? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ........ ga napadete, da v resnici sploh ni srecen, da je neumen, da ni nic dosegel, da je faks brez veze, da ni res da ima sreco v ljubezni, ker bo po poroki vse drugace,.., hahaRes ste smesni.. Pustite cloveka, da uziva.. ... , Marsa (kot običajno). (Za cel komentar, seveda, ki ga pa nisem citiral, da ne kradem preveč prostora.) Naj uživa? Seveda, zakaj pa ne. Zadeva je tako in tako bolj enostavna, kot zgleda. Če ženska ob vsem in Z vsem tem, kar pravi, uživa, je to čisto v redu. Je tukaj zaradi tega, da nam to pove, da se sami zavemo, da to obstaja in potem poskušamo to doseči ali pa se sprijaznimo s svojimi omejitvami? S tem ni nič narobe. (Tudi z omejitvami ne. Če jih le priznamo. Sebi, seveda.) Če se ženska samo hvali in močno spreneveda, tudi prav. Račun bo zaradi razkoraka, ki ga povzroča V SEBI, tako in tako plačala sama. Če bo dovolj velik, dolgotrajen in trdovraten, z rakom, na primer. Zakaj se ob tem torej razburjamo? (Sam se ob tem pravzaprav ne kaj dosti.) Ker nam je nekdo pokazal ogledalo? Ali zato, ker bi tudi mi radi, pa nam ne uspe, pa smo sedaj jezni na nekoga, ki pa mu je uspelo? Ali zato, ker ima nekdo več kot mi? Ker ima nekdo jaguarja, mi pa se vozimo v poceni oplu? Zelo pomemben je in frajer navzven, da kar poka, vendar ga redni servis (v tujini, seveda) stane nekaj več kot 5.000 EUR. Česar pa ne vemo. Čar torej ni v tem, ali Znova uživa ali ne, vsaj za tale forum ne. Čar njenega pojavljanja je bolj v tem, da piše precej konfliktno, ampak to je bojda tudi del foruma, kajne? Konec koncev imamo tu kar nekaj takih eksemplarjev, ki recimo pišejo cele serije odgovorov s cefranjem citatov in žalitvami vred, pa smo do zdaj kar nekako preživeli. Naj uživa, ženska, naj uživa. In upajmo, da je to res. Živijo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Bern...Saj ne gre za to, da bi jo omejevali v uživanju dobrin, ki jih njej prinaša življenje, prav tako ne gre za foušarijo, ali da bi bili do nje kakorkoli zadržani, ker ima denarja "koliko se ji ga sprdne". Težava je v tem, da znova žali, kadar kdo najde srečo tam, kjer je ona na vidi, če kaj kdo pokomentira, se pa pritožuje in je v življenju neskončno nesrečen in izgubljen.Vsak najde srečo po individualni poti... če je nekomu sreča da je samski, moraš pač to spoštovati, ne pa mu nabijati poste o tem kakšen luzer je... vsak se zamisli nad življenjem v najbolj kriznih trenutkih in se sprašuje, zakaj ga življenje tako vodi...kaj je potrebno spremeniti... sama sem bila (tako kot Znova) v najstniških letih vsa polna sama sebe, ker je imel moj papan denarja do stropa...pa sem kmalu videla, da od tega nimam nič...in mi do danes ni dal tolarja, pa kaj, tako kot roža rabi sonce, potrebuje tudi dež, da se razvija... in sem si našla srečo drugje... rada berem knjige... rada poslušam klasiko...rada se družim s prijateljicami in rada imam svojega partnerja...rada rišem, štrikam in kvačkam...he he he in v tem sem izpopolnjena in imam občutek, da sem srečna...seveda pa imam višje cilje....da bi bilo tega še več! In po toliko letih eksistenčne borbe in iskanja same sebe, sem se utirila na prave tirnice, zdaj pa nadaljujem pot in se trudim, da bi na njej tudi ostala... želje pa morajo obstajati...brez teh človek zgolj stopica na mestu in se ne razvija... Znova pa resnično želim, da bi njena sreča trajala ...le da ne bi ob tem žalila drugih... Lepo vse pozdravljam!!! in čim več postov... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ...Saj ne gre za to, da bi jo omejevali v uživanju dobrin, ki jih njej prinaša življenje, ...Znova pa resnično želim, da bi njena sreča trajala ...le da ne bi ob tem žalila drugih...... Saj zato pa sem končal svoj zapis točno tako, kakor sem ga. Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Jo. Necesa nismo tule omenili, vceraj sem potem pomislila.Morda jih (nas?) je vec, ki smo v zacetku bolj.. nekaj - bolj zapeti, bolj krceviti, bolj agresivni, bolj... skratka... Ce bos samo citiral in kimal, nimas hrbtenice, ce bos meni, se posebej lezes v rit (zato so nekateri ekstremno hladni in odklonilni do mene, kar me po eni strani ne preseneca, po drugi pa, ker sem denimo vcasih zelo prijazna s kom, ki uleti, mu izrecem dobrodoslico, odgovorim na njegovo vprasanje, oni pa me gladko zignorira, da me preseneti, v bistvu pa stekam, da folk ne mara lezenja v rit 'avtoritetam' oz. nekateri po defoltu ne marajo 'avtoritet', nekateri pa imajo s tem celo probleme).Aja, Znova ni med njimi, samo vodim misel dalje, taki so tudi primeri, hocem reci. Nekateri so manj zaljivi, so korektni kao in vse, pa ne poznajo osnovnega bontona. Ali ga pac ne furajo, kar je v koncni fazi isto. Tudi se jih ima vec za strpne kot jih je dejansko strpnih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Bern...Saj ne gre za to, da bi jo omejevali v uživanju dobrin, ki jih njej prinaša življenje, prav tako ne gre za foušarijo, ali da bi bili do nje kakorkoli zadržani, ker ima denarja "koliko se ji ga sprdne". Težava je v tem, da znova žali, kadar kdo najde srečo tam, kjer je ona na vidi, če kaj kdo pokomentira, se pa pritožuje in je v življenju neskončno nesrečen in izgubljen.Vsak najde srečo po individualni poti... če je nekomu sreča da je samski, moraš pač to spoštovati, ne pa mu nabijati poste o tem kakšen luzer je... vsak se zamisli nad življenjem v najbolj kriznih trenutkih in se sprašuje, zakaj ga življenje tako vodi...kaj je potrebno spremeniti... sama sem bila (tako kot Znova) v najstniških letih vsa polna sama sebe, ker je imel moj papan denarja do stropa...pa sem kmalu videla, da od tega nimam nič...in mi do danes ni dal tolarja, pa kaj, tako kot roža rabi sonce, potrebuje tudi dež, da se razvija... in sem si našla srečo drugje... rada berem knjige... rada poslušam klasiko...rada se družim s prijateljicami in rada imam svojega partnerja...rada rišem, štrikam in kvačkam...he he he in v tem sem izpopolnjena in imam občutek, da sem srečna...seveda pa imam višje cilje....da bi bilo tega še več! In po toliko letih eksistenčne borbe in iskanja same sebe, sem se utirila na prave tirnice, zdaj pa nadaljujem pot in se trudim, da bi na njej tudi ostala... želje pa morajo obstajati...brez teh človek zgolj stopica na mestu in se ne razvija... Znova pa resnično želim, da bi njena sreča trajala ...le da ne bi ob tem žalila drugih... Lepo vse pozdravljam!!! in čim več postov...1. Nikoli nisem nikomur rekla, da je luzer, ker je samski2. Napisala sem, da si lahko privoscim kar si sprdnem V MEJAH NORMALE (ti to nenehno omenjas.., potem ze moras biti ljubosumna )3. Moj papan nima denarja do stropa ( jaz ga imam ) in tudi v najstniskih letih nisem..4. Vsak ima svoje veselje, a dokoncan faks, sluzba, vec kot dobri rezultati is plesa, lepo zivljenje brez pomanjkanja, veliko prijateljev in vedno zapolnjen prosti cas z ucenjem dveh jezikov, sportom in dodatnimi aktivnostmi na faksu..., se mi zdi malo vec kot strikanje, kvackanje, risanje,.. - ampak kot sem rekla.., vsak dela kr je sposoben in kar mu lezi.. 5. Se enkrat.. Koga sem uzalila? Morda resnica boli, ampak druge "zalitve" pa nisem zasledila.. Vi ste tisti, ki ste mi napisali, da faks ni nic, da sem neumna, neizpolnjena, da bom kmalu nesrecna po poroki, da denar ni vse ( kar nisem nikoli niti rekla..) .. tako.. Jaz sem to temo zakljucila.Ce vam grem v nos, vsa stvar..Ce vas moti moje zivljenje, vasa stvar..Ce ste ljubosumni, vasa stvar..Ce ste le stari in vam je zal, ker v celem zivljenju niste naredili niti polovice tega kar sem jaz in vam je ostalo samo (npr., kajti to ne zadeva nikogar - da ne bo spet uzaljenosti) sivanje.., vasa stvar. Jaz grem pa naprej uzivat in se se malo k dragemu stisnit v toplo posteljico.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 2. Napisala sem, da si lahko privoscim kar si sprdnem V MEJAH NORMALE (ti to nenehno omenjas.., potem ze moras biti ljubosumna ) 4. Vsak ima svoje veselje, a dokoncan faks, sluzba, vec kot dobri rezultati is plesa, lepo zivljenje brez pomanjkanja, veliko prijateljev in vedno zapolnjen prosti cas z ucenjem dveh jezikov, sportom in dodatnimi aktivnostmi na faksu..., se mi zdi malo vec kot strikanje, kvackanje, risanje,..Brezveze... piham v sod brez dna... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Sem se spomnila dogodka...pred mnogimi leti... Imela sem jih 20. Prodekanica na faksu...vsak mesec sestanek v kakšnem lepem kraju.Bilo nas je 35..jaz in 34 moških.. ..hja, toooo so bili časi.. Predsedniku sem padla v oči...že prvič.Bila sem težko dosegljiva...ker so me "naši"...pomeni Slovenci...hudo čuvali, da jim ne bi naredila sramote.. Nikoli nisem bila niti minuto sama...M...pa se je trudil in trudil.Vsak mesec...mi je bil bolj všeč...tako originalne finte je imel...da je ujel kak trenutek z menoj.. Sčasoma..je tudi kontrola malo popustila... ...celo na večerjo me je lahko povabil...in sprehajala sva se ob obali...kakšnih 15 tipov pa za nama...da se neb kaj zgodilo...seveda.. No, potem je prišla na vrsto...konferenca v mb.Minilo je že kakšno leto...flirta...in jaz ..pa tudi on sva bila že pošteno zagreta.V mb...sem bila prvič svobodna, brez kontrole.Sedimo pri večerji...M...me prosi, da ga pospremim v hotelsko sobo...In grem.Seveda je bilo čist noro, da sva bila prvič sama...in jaz in on...seveda bi...ampak me je bilo sram, da so vsi videli...da sva skupaj zapustila mizo...in sem, čeprav s težavo..rekla NE.Ko je videl..da se res ne bom premislila...je rekel..ok, pa nič. In si preoblekel hlače, ker mu kao niso dobro pasale k suknjiču.Čez čas...prideva nazaj v jedilnico...in seveda so VSI...takoj videli...da ime druge hlače... Besna sem bila ko ...nase, na njega...ker mi tako ali tako nikoli nihče ni verjel...da se nisva dala dol. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Nerodna reč... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 he he.......strašne finte si zmislijo dečki, sam, da bi izpadli frajerji..........poznam te fore....sem na eno tako nasedla pri dvajsetih....pa tud nisem mogla klape prepričat, da ni blo nič.........pol sem pa zavzela stališče "ko ga/jih je* pa naj si mislijo kar si čjo, saj jst itak vem kaj je res"..........ampak dečko je mel mal sreče, da ga po tistem nisem vidla nikol več, ker bi mu ziher kakšno močno zagodla.........tudi tako-za šport... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Ko bi me vsaj... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ...Ce vam grem v nos, vsa stvar..Ce vas moti moje zivljenje, vasa stvar..Ce ste ljubosumni, vasa stvar..Ce ste le stari in vam je zal, ker v celem zivljenju niste naredili niti polovice tega kar sem jaz in vam je ostalo samo (npr., kajti to ne zadeva nikogar - da ne bo spet uzaljenosti) sivanje.., vasa stvar.... Natančno tako, Znova. Naša stvar. In če se tako odločiš, je pa TVOJA stvar. In če kdo kaj napiše o tebi, je to NJEGOVA stvar. Nakar ti odgovoriš ali pa ne, kar je spet TVOJA stvar. Kot pink-ponk. In tudi ostane naj tako. Ker je to forum. Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ...Jaz grem pa naprej uzivat in se se malo k dragemu stisnit v toplo posteljico.. ... Mislem, če je to fer! - ona ob 8.32 nazaj v toplo posteljico k dragemu, mi pa za volan pa v sneg, ki pada v krpah, al pa na šiht al pa... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Natančno tako, Znova. Naša stvar. In če se tako odločiš, je pa TVOJA stvar. In če kdo kaj napiše o tebi, je to NJEGOVA stvar. Nakar ti odgovoriš ali pa ne, kar je spet TVOJA stvar. Kot pink-ponk. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ...Jaz grem pa naprej uzivat in se se malo k dragemu stisnit v toplo posteljico.. ... Mislem, če je to fer! - ona ob 8.32 nazaj v toplo posteljico k dragemu, mi pa za volan pa v sneg, ki pada v krpah, al pa na šiht al pa... ... srecna Znova in nesrecni mi... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Zakaj se nekdo znova, znova in znova trudi, da ga bi imeli čim manj radi? Ali ima občutek, da ga imamo preveč radi, da ga ima rado preveč ljudi? Ali gre samo za iskanje pozornosti, pa malo pošpika okoli? Ne glede na ceno? Če okolica tako homogeno vidi nekaj drugega, kot sam, moram takrat preveriti mnenje o sebi. :o|o: Tudi če se pogledam v dvajseta leta, sem takrat o sebi mislil vse najboljše, danes pa se takratnega ne vidim tako dobro. Res pa je, da se tudi čez 20 let ne bom videl tako dobro, kot danes, če bo šlo le tako naprej. Upam, da bo šlo... x:Dx LpP Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.