Skoči na vsebino

Ni mi dala.-----ni me hotel dol dat.

Andres08

Recommended Posts

...sem bila prvič svobodna, brez kontrole. ...

...tako originalne finte je imel...da je ujel kak trenutek z menoj.. ..

..ampak me je bilo sram, da so vsi videli...da sva skupaj zapustila mizo...in sem, čeprav s težavo..rekla NE ...

....Čez čas...prideva nazaj v jedilnico...in seveda so VSI...takoj videli...da ime druge hlače...

...Besna sem bila...nase, na njega...ker mi tako ali tako nikoli nihče ni verjel...da se nisva dala dol.

.To Sem Izbrau x:Dx
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:palec: :palec:

:sori: Sam - saj ves kaj je problem... kam steti rezultat (ena nula pa to)? xnckrivx x:o)x x:px x:Xx x;)x x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[

xscratchx xscratchx .

x:Dx

Kar se tiče mačotov, saj se jih tudi večina decov izogiba, ker se bojijo zapeljevanja njihove boljše polovice. Tako da mačoti ali kurbirji, ne zbujajo preveč zaupanja. Saj to bi pa morala vedet' kako smo deci posestniški.

x:Dx

xscratchx xscratchx xscratchx ... srbi , srbi , khmm zakaj že x?x

Pol ti nisi nič mačota ? x;)x .. ja, in deci ste strašno posestniški, kar se naprdnete.. to mora biti .. menda x:Dx

Jaz pa že nisem mačo.

Oh najbolj prdimo, ko se najemo pasulja ali pa prebranca x:Dx x:Dx x:Dx . A znaš narest' dober pasulj x?x Ker če bom prdnil potem obvladaš 100 na uro x:Dx x:Dx x:Dx .

Srbi, srbi, srbi ajaaaa :eek: x?x x:Dx x:Dx x:Dx

Ti r. kapica, kaj maš res iste barve frizure x?x

Ja sam ka mali pao s lipe

Oh najbolj prdimo, ko se najemo pasulja ali pa prebranca  x:Dx  x:Dx  x:Dx . A znaš narest' dober pasulj  x?x  Ker če bom prdnil potem obvladaš 100 na uro  x:Dx  x:Dx  x:Dx .

Srbi, srbi, srbi ajaaaa  :eek:  x?x  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Ti r. kapica, kaj maš res iste barve frizure  x?x

Dej no.. dej,...in kaj vidiš lepega v prdenju ? :xx!:

Bljak..

V glavo sem bila kar nekaj let rdeča. :V: .. sedaj sem malo na blond... xDDx ... drugače imam pa take in drugačne kapice.. x:Dx

A da je razvidno?

Hm, a ti tut hibrid? x:Dx

ja- jaz malo odprta za obe strani- ljubezen je itak brezspolna- tako da nimam nič proti puncam!!!! in če je pokiju všeč moška energija, kot pravi, pač sklepam, da nima nič proti moškemu telesu. sicer pa ima prav! samo škoda, da ni več nobene njegove fotke gor- se mi zdi da so bile, pa jih je umaknil- škoda!

xsrcx

če je bil na drugi strani tipček, potem štejemo točko puncam ....  x:px x:Dx x:Dx (sicer pa je bil očitno tipček na drugi strani- razvidno iz posta- torej) TOČKO PUNCAM!!!! x:Dx

Iz razvidnega ni videti, da bi se punce lahko po tvoji zaslugi kitile s točko. x:Dx x:Dx

Če je ta tvoj, sodelavec morda na LF jo avtomatsko pripišemo fantom. Tvoj post tega dogodka že obstoja.

Andres

poznam to men ni dal pa sva bla 6 mescev skupi. kao da hoče da je popolno. zdej mu je pa žal.

:vragec: :vragec: :vragec: :vragec: :vragec:

are you feeling bored? think of me

are you feeling sad? call me

are you feeling lonely? find me

are you feeling horny? USE YOUR HAND AND ENJOY!!!!

če je bil na drugi strani tipček, potem štejemo točko puncam ....  x:px x:Dx x:Dx (sicer pa je bil očitno tipček na drugi strani- razvidno iz posta- torej) TOČKO PUNCAM!!!! x:Dx

Iz razvidnega ni videti, da bi se punce lahko po tvoji zaslugi kitile s točko. x:Dx x:Dx

Če je ta tvoj, sodelavec morda na LF jo avtomatsko pripišemo fantom. Tvoj post tega dogodka že obstoja.

Andres

x?x x?x :o|o:

spet neke šifre.....

poznam to men ni dal pa sva bla 6 mescev skupi. kao da hoče da je popolno. zdej mu je pa žal.

:vragec:  :vragec:  :vragec:  :vragec:  :vragec:

Zdaj nisem prepričan ravno če ti 6 mesecev vsak dan ni dal, al enkrat na mesec. To bi bilo 180 Točk za punce 6 točk ali pa samo ena.

Žirija??

Andres

Guest sstane
Enkrat je eden eno na finto dobil in sta še danes poročena :xmas:

A to na tebe misliš Stane? :palec:

Andres

Malo, pač pa ne vem več, kdo je koga x:Dx x:Dx x:Dx

:vragec:  :vragec:  :vragec:  :vragec:  :vragec:

Zdaj nisem prepričan ravno če ti 6 mesecev vsak dan ni dal, al enkrat na mesec. To bi bilo 180 Točk za punce 6 točk ali pa samo ena.

Žirija??

Andres

glede na to, da mu ni dal niti enkrat v strnjenem obdobju šestih mesecev- to spada v enotno izkušnjo. torej štejemo 1 točko - puncam!!! x:Dx

Aira.

Seksič kot nick je moškega spola. Obenem pravi, da mu ni dal. Ji ni dal. Kaj naj zdaj. Mogoče pa gre za dva fanta, čeprav bi točko puncam rad dal. Problem obenem nastane, ker sem že pozabil koliko je bil zadnji rezultat.

Andres

...Problem obenem nastane, ker  sem že pozabil koliko je bil zadnji rezultat. ...

x:o)x x:px x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

znova ti loh odpihne edino možgansko celico...s čim se boš pa pol loh sploh bogica hvalila?? x:((x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...