Andres08 28. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2004 Andres, še dobro, da obstajajo tudi drugačni moški od tebe. Normalna stvar, da smo si različni. In normalna strvar je tudi, da po večini moški želijo takoj. Torej Tamara. Izbor zate je vedno bolj ozek. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Ni me hotel dat dol?Kdo je bil ta prasec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 A.08, ne skrbi za moj izbor. Sem pristaš tistega: malo, pa dobro! Pa še to: tisti, ki je res dober, se ne trudi to čimprej pokazati, ampak počaka, da drugi odkrijejo njegove kvalitete... Sem imela enga, s katerim sva bila najprej enih 21x na kavi..., potem pa se je izkazalo, da je ful v pojsli. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Stane, hehe... en krele. hecam se - takega ni. Hecam se. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 28. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2004 A.08, ne skrbi za moj izbor. Sem pristaš tistega: malo, pa dobro! Pa še to: tisti, ki je res dober, se ne trudi to čimprej pokazati, ampak počaka, da drugi odkrijejo njegove kvalitete... Sem imela enga, s katerim sva bila najprej enih 21x na kavi..., potem pa se je izkazalo, da je ful v pojsli. Normalna stvar, tudi taki so Tamara. Pozabila si povedat kakšni so tisti, kii si jim rekla NE. Valjda to niso sami prasci in ne bodi ga treba. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Ja, Nino, tudi to možno, da te mlajše generacije žensk kar navalijo...:xx!: HEhe pol bom pa jaz tisti 1% izmed 99% hehe, zdele sem si bradico skrajsal:) je bla že mal dolga, se ne gledam preveč v ogledalo, pa sem pol na fotkah fajn vidu da mam nekaj preveč na sebi... (kak gram) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Pozabila si povedat kakšni so tisti, kii si jim rekla NE. Valjda to niso sami prasci in ne bodi ga treba. AndresTo pa ne vem, kakšni so tisti, ki sem jim rekla ne. Očitno niso bili zanimivi, da bi jim rekla ja. Kakšni pa so, pa ne vem. Eh, prasci glih ne... So pač samo poskusili v svojem stilu... :o|o: Sicer, če dobro pomislim, sploh nisem imela takega primera, da bi prišel tako daleč, potem pa jaz: "Ne!" V bistvu že prej pokažem, da je "ne", če je "ne". Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 A veš. Sem potem še na take verske fanatičarke naletaval in vse po vrsti so same, hladne ali pa nedolžne. Za eno itak še vem. Baba jih ima 40 in verjamem, da je še nedolžna. Kdo bo hotel z njimi ostajati, če pa ne da? Upat vse do poroke je podn, ker takrat, torej na poročno noč, se lahko zgodi, da je spodaj hin od dolgočasja. AndresHmmmm veš, dostikrat se zgodi ravno obratno. Ko izkusi prvič seks med poročno nočjo, je ponavadi tako navdušena da jo potem ne moreš ohladiti...zadeva postane zelo vročaaaa Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 28. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2004 Volk. Nisem bil še z nedolžno . To obenem pomeni, da bivša žena ni bila nedolžna na poročno noč. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 28. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2004 To pa ne vem, kakšni so tisti, ki sem jim rekla ne. Očitno niso bili zanimivi, da bi jim rekla ja. Kakšni pa so, pa ne vem. Eh, prasci glih ne... So pač samo poskusili v svojem stilu... :o|o: Sicer, če dobro pomislim, sploh nisem imela takega primera, da bi prišel tako daleč, potem pa jaz: "Ne!" V bistvu že prej pokažem, da je "ne", če je "ne".Samo človek je isto kot tisti, ki ni v tebe tiščal. Glede na to, da jh je domnevam več ki si jim rekla ne, kot da, je tudi večja možnost, da te je princ na belem konju obšel, kot Marijo boh .Športna smola, kaj češ. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Volk. Nisem bil še z nedolžno . To obenem pomeni, da bivša žena ni bila nedolžna na poročno noč.čista romantika... :o|o: :o|o: moooški!!! kje so čustva? pišete tako, kot da smo ženske stroji- gumb pritisneš, not vtakneš, ven vzameš in konec. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 ...Tako je npr. mozno celo, da si zvezo osnoval izkljucno na sex bazi in vodi v trajno, lepo, ljubeco zvezo - kjer potem sex recimo sploh ni kljucni dejavnik... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 ... Glede na to, da jh je domnevam več ki si jim rekla ne, kot da, ... AndresMa ne bi glih rekla... Glede na število mojih "priložnosti" bi po tej tvoji domnevi bolj malokrat... rekla ja. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alter_ego 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Glede na vaše iskanje princa na belem konju....Moja sodelavka ga je iskala...in ga našla x!x vendar sedaj pravi : Našla sem konja v belem Prinz-u. (beri...star nemški avto..za nepoznavalce).... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 28. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2004 ... Glede na to, da jh je domnevam več ki si jim rekla ne, kot da, ... AndresMa ne bi glih rekla... Glede na število mojih "priložnosti" bi po tej tvoji domnevi bolj malokrat... rekla ja. Točno v tem stilu se podpisuješ. Resnica je lahko drugačna. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Maybe... Jaz že vem... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Volk. Nisem bil še z nedolžno . To obenem pomeni, da bivša žena ni bila nedolžna na poročno noč. Andresjaz bi rekel pa tu ravno obratno ... še nedolžnih se mi manjka ja..., to sploh ni več seksi..., ajd, najmanj sem ugotovil zdaj ko sem tako spoznal, je če bi dala takoj, to odbija, če ne da nikoli, to je tud... čist.... najbolj je torej nekje vmes, s časom... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 .... najbolj je torej nekje vmes, s časom...Pa ja, pet minit prej al poznej res ne igra vloge Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Jaz se tudi nimam navade prvič dol dat. Pa se nimam za hladno, bogami. Pa tudi bog me ne gleda (če pa že me, vem da mi iz srca privošči).Gre bolj za to, da je drugič (tretjič...), ko se napetost malo stopnjuje in se tudi se malo boljš spoznaš, lahko dosti bolj vroče in fajn. Če ne razumeš Andres, evo ti prispodoba:Hočeš imeti ogenj. Lahko greš in na hitro nabereš malo suhljadi, podkuriš, zamigeta ogenjček, prsk, prsk in konec (mogoče). Lahko pa si vzameš čas, nabereš nekaj več konkretnih polenc in si narediš ognjišče, ki te bo grelo močno in dolgo. In če smo že pri športu, imamo kratkoprogaše in dolgoprogaše, j*** ga. Nekje (se ne spomnim kje) sem prebrala, da se v povprečju par poči dol na petem zmenku. Sicer pa ni pravil.Mogoče si pa ti res tako neodoljiv frajer, da ti samo totalno munjene in arktično hladne ženske ne dajo prvič. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 28. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2004 Andres, še dobro, da obstajajo tudi drugačni moški od tebe. A nisi to že napisala? Moraš biti bolj izvirna, drgač te bom dobil pod luč, da nisi vsestranska. In vsestranskost ženske odlikuje. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 28. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2004 Jaz se tudi nimam navade prvič dol dat. Pa se nimam za hladno, bogami. Pa tudi bog me ne gleda (če pa že me, vem da mi iz srca privošči).Gre bolj za to, da je drugič (tretjič...), ko se napetost malo stopnjuje in se tudi se malo boljš spoznaš, lahko dosti bolj vroče in fajn. Če ne razumeš Andres, evo ti prispodoba:Hočeš imeti ogenj. Lahko greš in na hitro nabereš malo suhljadi, podkuriš, zamigeta ogenjček, prsk, prsk in konec (mogoče). Lahko pa si vzameš čas, nabereš nekaj več konkretnih polenc in si narediš ognjišče, ki te bo grelo močno in dolgo. In če smo že pri športu, imamo kratkoprogaše in dolgoprogaše, j*** ga. Nekje (se ne spomnim kje) sem prebrala, da se v povprečju par poči dol na petem zmenku. Sicer pa ni pravil.Mogoče si pa ti res tako neodoljiv frajer, da ti samo totalno munjene in arktično hladne ženske ne dajo prvič. Evo gremo od začetka. Če nočeš imeti stalne ženske in to, ampak jih imaš bolj za dol metat in sem ter tja za kakšno kavo, potem normalno ne pričakuješ nič drugega kot da ti takoj da. To fazo sem jaz že skozi dali in točno vem kako je, ko si frej kot ptiček na vej. Preprosto je to del življenja, ko ti je ravno za vse. Greš, dobiš, ti je lušn, ne dobiš, zaspiš sam. 1.Ker ste ženske po naravi bolj varne v senci moškega, pač več časa porabite za izbiro. Seveda se zgodi, da vas na koncu tepejo, pa se opijajo ipd, nakar je za vse to krivo celotno moško krdelo, kar ga ta planet premore. "Vsi moški ste isti." Je ob takih primerih najpogosteje slišati. 2. Zakaj vam gre težko prvič? Ste bolj sramežljive kot moški. V to seveda ni dvoma. Obenem to pomeni, da imate nižjo stopnjo samozavesti izven domačega kroga. Za domač krog se seveda nepoznan moški ne šteje in pred njim vas je enostavno strah.3. Zanositev. Moški ne nosi toliko posledic zanositve kot ženska, obenem pa vam je vselej dano kupiti si vse mogoče anty baby preparate, ampak kondom omenjate poredko. Torej rade ste elegantne s špiralco ali pa tabletko . 4. Ženske pogosto hodijo zvečer ven v družbi dveh, treh prijateljic. "Oh kaj pa bo Tatjana rekla, če me vidi da bom šla z njim."Kaj sploh Tatjano briga jebemo!! Vanda. Tudi tvoj zapis ankete, da se par po 5. srečanju dol vrže je za kocine privlečena. Razen če ni mišljeno, da se čez dan 5X srečata na raznih mestih. In veš. Če bi bil tako neodoljiv frajer kot se ti je zapisalo, niti nebi šel tega topica odpirat. Pozabila si samo statistiko svojega spola približati moškim, z izpovedjo tistega o čemer je bil ta topic prvotno namenjen. Lepe sanje Vanda. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Jst full ne maram, da kdo pričakuje da bi se dol dala prvič.. Mislim, halo??? Pač izkušnja da sex brez čustev je boljš svoje rokce uporabt... Pa nikol me niso sam sex. zveze zanimale, brez osnovnega.. Pa NČ ne čutim tud nekega veselja, še do poljuba ne, prvič.... nekak se mi gravža.. tko ko enga ko prvič vidiš, pa bi iz istga kozarca pil za njim.. TO je pa še huje! Sexat.. :xx!: So pa tud take ženske, k one štartajo, pa tu in tam tud na kterga naletijo ki jih noče prvič.. Očitno je neki tipov tud takih... en procent.. Eni so pa taki -> poznam primer, ki mu je glavno, samo da ji pičko pošlata.. pol pa ne gre naprej.. kaj bi to pol blo.. Samo zadovoljstvo, da je prišel do gat, zmagoslavje da jo je tam prijel....??? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Andres mislim, da ženske niso tolkrat tkole razočarane, ker tega enostavno niso pričakovale. Jest osebno nism nikol na prvem zmenku ne hotla, ne dala. Je pa res, da sm dokaj mlada spoznala svojega zdajšnjega moža. Mogoče, če bi bila dalj časa samska.? Mislm, pa da na splošno ženske iščejo bolj zvezo in ne seks. Moški žal, ko imate polnega, samo iščete lukno, kamor bi se spraznl. Drgač pa sm doživela, da me je en bivši optožil, da sm ga pustila, ker ni hotu z mano seksat. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 seks. Moški žal, ko imate polnega, samo iščete lukno, kamor bi se spraznl. Ja res je.. čeprav določena ogabna odstopanja tud pr ženskah obstajajo. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Hih....sem že skoraj mislil napisati, da nimam takšne izkušnje.........namreč takšne, da bi se spustila v poljubljanje, božanje.....pa se potem ne hotela ljubiti z menoj. Pa sem se spomnil ene.......zelo posebne ženske s katero sva se spustila v poljubljanje, dotikanje, v ljubezensko (tudi telesno) igro......pa je nisva dokončala. Še najbolj zaradi nje...... mi je isti dan prej z eno posebno gesto, z enim posebnim dejanjem pokazala, da ne delava prav, da bi mogoče bilo bolje, da ne bi..........Huh.......je pa bilo vroče.......dogodek, ki mi bo vso življenje ostal v spominu......mislim, da sva se oba zelo privlačila, mickenega je skoraj razneslo, , bilo je čudovito lepo ......pa vendar nisva..........lahko bi mogoče rekli tudi, da sva ravnala zrelo in odgovorno..........ali pa naju je le bilo strah, da se približava preveč, potem pa naju čaka trpljenje, ker ne bi mogla biti skupaj.......ali sva naredila prav ali ne.....še danes ne vem. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.