Skoči na vsebino

Ni mi dala.-----ni me hotel dol dat.

Andres08

Recommended Posts

Guest sanjalica

Cel teden me Marsina napoved ni dala dol...ni sem se ji pustila dati dol; bila sem kar se da kljubovalna...danes pa.... povozen makaron preko katerega je cel vlačilec, na katerega je naložen poln tanker!!!!

Pa tou te dol buje, kak je nikšni den nej!!!!!!!

Hočem novo napoved.... Marsiiika....proooosiiim.... x:Xx x:Xx x:Xx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

...Problem obenem nastane, ker  sem že pozabil koliko je bil zadnji rezultat. ...

x:o)x x:px x:Dx

saj ni važno... glavno da smo zmagale ... xrolleyesx x:px x:o)x

Halo :xx!: :xx!: :xx!:

Za zmagovalca se boste morale še malo razpisati. x:Dx x:Dx

Verjetno bom res moral nazaj gledat pravi rezultat.

Andres

...Problem obenem nastane, ker  sem že pozabil koliko je bil zadnji rezultat. ...

x:o)x x:px x:Dx

saj ni važno... glavno da smo zmagale ... xrolleyesx x:px x:o)x

Halo :xx!: :xx!: :xx!:

Za zmagovalca se boste morale še malo razpisati. x:Dx x:Dx

Verjetno bom res moral nazaj gledat pravi rezultat.

Andres

xrolleyesx

Sanjalica!

To je bilo nekako okvirno mišljeno, da nisi dobila takoj.  Ampak ti si dečkota že mal poznala in vse to.  Kaj čemo zdaj.  Dodali bomo točko za lepši spol, tako da ne bo panike pa negodovanja.

Fatnje 4

Punce 3

Cosma!

Nisi nič izpadla, samo malo moraš po spominu pobrskat.  Lahko pa prilagodim pravila tako, da se pač deklice spomnite, kdaj ste morale doma same masturbirat ob misli na nekoga, ki  je tako fejst in to, z njim pa niste imele šanso biti. Preprosto je šel mimo vas. Še v avtobusu se je drugam usedel in ne k vam.

To je lahko tolažilna sprememba.

Andres

Punce 4 x:Dx Fantje 4 x:Dx

Fantje 4 :V: Punce 4 :V:

Bo treba malo po spominu pobrskat.

Andres xDDx

Cel teden me Marsina napoved ni dala dol....

Evo krivca!!! Kaksen retro merkur, kvadrati lune, neptuna itd., marsina napoved, pa je...

.... Hočem novo napoved.... Marsiiika....proooosiiim....  x:Xx  x:Xx  x:Xx

Ne klic vraga... xrolleyesx x;)x :vragec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

pismo ne vem, če so mi tele točke všeč, to pomeni da če imaš več točk potem pomeni, da smo bila dekleta večkrat zavrnjena, al se motim... ker če se motim, potem bom jaz tud prispevala točko za dekleta, če se ne motim potem bom lepo tiho xDDx

znova ti loh odpihne edino možgansko celico...s čim se boš pa pol loh sploh bogica hvalila?  
Se vidi kako nezrela in primitivna oseba si..
.naj ti povem,če ti eden ne kima, to še ne pomen, da iz svoje strani lahko komentiraš s primitivizmom˝ zato obstajajo Tut druge besede. Bremzaj pohoto oddajajnja in sprejetja; vključiš se lahko tut brez tega in takih :8):

pismo ne vem, če so mi tele točke všeč, to pomeni da če imaš več točk potem pomeni, da smo bila dekleta večkrat zavrnjena, al se motim... ker če se motim, potem bom jaz tud prispevala točko za dekleta, če se ne motim potem bom lepo tiho xDDx

x:Dx :palec:

Hi, hi... sej je že Nino povedal, da gre tukej za takorekoč najstarejšo olimpijsko disciplino... x;)x x:Dx

probaš - si zavrnjen

nekdo proba - ga zavrneš

probaš - si uslišan.... zmaga!!! juhuhu xsrcx xsrcx

Zatorej fantje in dekleta- le pogumno v nove zmage xsrcbumx !

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Enkrat sem sla v trgovino pa mi prodajalka ni hotela dati vrecke..

Ko sem bila mala pa me oce nikoli ni hotel dat dol iz stola, da bi se sama naucila hodit.

Lep pozdrav vsem.

x:Dx :palec: :palec:

Evidentičarji, kolk točk za tole?

btw, dobrodošla!

10 točk v kakem drugem topicu. Bržkone v topicu Dpber spomin ali Skleroza x:Dx x:Dx x:Dx

Andres

A to k ti tvoj-a ne da, ker ga (jo) glava boli.....tud šteje?  x:o)x  x:Dx  :vragec:

Hmm. Glavoboli so tradicionalni za spolne odklone. S tem bi prehitro nabijali točke in fantje bi tudi prehitro vodili. Torej imam tudi usmiljenje do punc. Ker vas pač glava pogosto boli. :xx!:

V temi "samozadovoljevanje"... nam je contesa pridobila tri točke ;) huhu :palec:

prilagam še tale slavni dalmatinski tekst

Aha, a taka je ta stvar! zdaj pa razumem zakaj so se domačini tako trudili, ko smo imeli na Lošinju izpite za plavalnega učitelja!  

Tri prijateljice smo bile non-stop skupaj in na neki tradicionalni ribiški fešti so se trije simpatični domačini dobesedno raztrgali, tako so nam stregli s hrano in pijačo!  (povdarek je bil na pijači-ki je v glavnem romala na tla ali pa smo z njo zalivale rastline,saj nam je bilo kmalu jasno kakšne namene imajo vrli dalmatinčki!  Pa so se malce ušteli, so mislili, da smo zelo pijane, me pa smo bile veliko bolj trezne kot oni  

naneslo je, da je bilo predlagano nočno kopanje, da malce zbistrimo glave(uradno vsi brez kopalk-me pa smo jih imele, ker nas je čakal še nočni trening  )

Ko smo vsi v vodi, pa jo me(čisto trezne)popihamo ven in tipom sunemo oblačila(smo rekle, da jih morajo priti iskat v tabor) Tipčki totalno znoreli(da bomo videle vraga, ko pridejo ven in podobne fore)ampak najprej morajo priti ven!?  

Me smo samo rekle,da smo tako poštene kot so bili oni z nami in da so dobili kar so iskali(čeprav ni bilo čisto po njihovem okusu)  

Približno dve uri kasneje pride en izmed tipov z brisačo okrog bokov(verjetno jo je sunil s kakšnega štrika)in nas lepo prosi za oblačila! Cel tabor deklet je bil pokonci, saj smo ravno zaključile s treningom(približno 20 deklet) in jasno je vse zelo zanimalo kaj se je zgodilo.Tip nas prosi z očmi, naj ne izdamo zgodbe in me jo res ne, s pogojem, da se pridejo naslednji dan vsi trije opravičit ker so imeli nepoštene namene!  

Naslednji dan se res prikažejo z rožicami in opravičilom in do konca našega bivanja smo imele najboljše bodygarde na otoku(se nam ni nihče drug upal težit)+dober žur, popuste pri hrani in pijači in v trgovinah!  Ko smo se poslavljali je eden izmed njih rekel:Slovenke ste ribe, ali ne dopustite svakome, da vas uhvati!

Pa še prav je imel!  

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ja no tri bejbe pač niso dale trem tipom, na zelo prepričljiv in duhovit način.... zakaj nebi blo točke..... hm sem jaz spregledal pravila, kaj če tip noče dat dol dobi točko, in obratno? hm hm hm ops, potem pa bejbe dobijo točke..., sori dečki, zgubljamo...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest sanjalica

Zdaj sem se spomnila; v našem malem mestu imamo tudi "velike gospode", ki mislijo, da če jim kakšna "mična mladenka" pade v oči...dobijo.

In tako je tudi ta človek "mično mladenko" /kmmm...slučajno jaz - pred tem jih je bilo že 55, za mano tudi toliko/ začel pecati... Starejši od mene kakih 20, 25 let. Ampak bil je znana osebnost in temu primerno tudi prepričan v svoj uspeh.

Telefon en dan, pa drug dan, pa tretji dan... (3 sodelavke v pisarni pa smo se zabavale... :V: ... malo smo ga tudi opogumljale, one pisale listke, jaz pa govorila...). In potem...pijača. Zmenila sva se, v katero gostilno greva in tudi za pijačo. (smrk, kako se napiše???) Čivaz, viski. Še preden sva se dobila, sem se z natakarjem (kolegom) dogovorila...prvič prinesi meni čivaz, potem pa jaz prešaltam na jabolčni sok... x;)x x;)x

In...gremo...

Se dobiva. Prva pijača. Ker načeloma ne pijem žganih pijač, mi je tudi ta en 0,05 pognal rdečico v obraz..., Gospod pa je bil vesel... Pa hitro druga runda, jaz tretjo, on četrto in peto. Po peti rundi položi na mizo ključe od svojega stanovanja in pravi: "Tu imaš ključe, ti pojdi, jaz pridem za 15 minut za tabo. Stanovanje je tam in tam....."

Meni rdečica v obraz; natakarja pokličem...hitro še 1x - duplega. x;)x Pa še enega... Potem pa pravim: "Ne, najboljše da greš ti prvi, pa pridem jaz za tabo."

:vragec: je hotel vstati....ampak ni šlo.... x:Dx x:Dx x:Dx

Bil je tako v mislih na "TISTO", da sploh ni vedel, da je dejansko padel v zanko...

Jaz odšla...brez ključev.

Nisem ga hotela dati dol. :vragec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...