Skoči na vsebino

Ni mi dala.-----ni me hotel dol dat.

Andres08

Recommended Posts

He-he......sem se spomnil še ene, ki ji nisem dal. Je bila frendica od moje bivše. Še zdaj ne vem kaj je pravzaprav hotela, se le dol dat al kaj več...... Me je pa zapeljevala. Dobila ni nič. Še danes je jezna name. Zelo. Prav zanimivo, kako se dekleta znajo naslajati nad tem, da nekomu niso dale, ko pa se njim to zgodi, pa se jim zameriš za vso življenje. Po svoje te prav zasovražijo. In to samo, ker si storil to, kar je povsem samoumevno in sprejemljivo, če storijo ženske. x;)x x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sanjalica

Saj pa ni enakopravnosti na tej zemeljski obli...torej... x?x x:px :vragec: x:)x

Včasih kaj lahko moški in ženske ne smejo....(moški je frajer, če poleg svoje obdeluje še kakšno drugo, ženska pa je "fuj te bilo") včasih pa ženske lahko, kar se za moške ne spodobi... (da kad bacim oko....da mi kaže...a-a...bemti, se res prelevim v :vragec: :vragec: :vragec: ).

Sicer pa...bolj ko spoznavam življenje, moške, ljudi....manj je takih, ki bi jih "dala dol" x;)x

Pa še ko vidim kakšnega takšnega...je....daleč. :o|o:

x:Dx Ja, tako nekako je to izgleda. x:o)x Hm.....sem zdaj sam v sobi pa si upam to napisat.....jaz še pa jih kar dost vidim, spoznam, ki me zamikajo..... x:px Grem hiter dol s te teme, če ne bom :blackeye: ..... :eek: x:Dx

K. Čapek

He-he......sem se spomnil še ene, ki ji nisem dal. Je bila frendica od moje bivše. Še zdaj ne vem kaj je pravzaprav hotela, se le dol dat al kaj več...... Me je pa zapeljevala. Dobila ni nič. Še danes je jezna name. Zelo. Prav zanimivo, kako se dekleta znajo naslajati nad tem, da nekomu niso dale, ko pa se njim to zgodi, pa se jim zameriš za vso življenje. Po svoje te prav zasovražijo. In to samo, ker si storil to, kar je povsem samoumevno in sprejemljivo, če storijo ženske.  x;)x  x^x

A veš kako je to...glede na to, da je večina (poudarek je na VEČINA - ne vsi) moških neizbirčnih in si vzamejo v glavnem vse, kar se jim ponuja, je to dokaj razumljivo, saj se to v mnogih ženskih možganih predvaja kot popoln polom in neprivlačnost...

Pa da ne bodo vsi zdaj po meni skočili...govorim o ne- privlačnosti v mejah normale... x;)x

Je pa packa, da je šla osvajat tipa prijateljice, tega se res ne dela, četudi je bivši... :o|o:

Mick...si pa osvajač... x;)x xflirtx xflirtx :wub:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Guest sanjalica

Majica; pes ki laja, ne grize. x;)x

Sicer se ne spoznam v astrologijo, vendar po moji intuciji, če bi kdo Micka analiziral; bi verjetno prišel ven podatek, da je v resnici tak tih pobček... ki pač samo strelja....besede x:Dx x:Dx x:)x x:Dx x:Dx

Sem že povedal.......velik lajam, sam včasih pa tudi vgriznem. Ko me ktera res fejst razkuri :2src: .......pa se ne uspe ugrizu izognit. :vragec: x:o)x Tih......kadar se v določeni družbi ne počutim dobro.....sem tih. Sam zadnje čase v takšno družbo raje ne grem. x^x

K. Čapek

A veš kako je to...glede na to, da je večina (poudarek je na VEČINA - ne vsi) moških neizbirčnih in si vzamejo v glavnem vse, kar se jim ponuja, je to dokaj razumljivo, saj se to v mnogih ženskih možganih predvaja kot popoln polom in

Hi-hi.....po svoje je vam velik lažje si kakšnega simpatičnega privoščit. x:o)x :vragec: x:Dx

K. Čapek

Guest sanjalica

Kak vama ni jasno?

- če te je dal dol - ne dobiš točko (točko si dobila takrat, ko te je dal dol)

- če te ni dal dol - ne dobiš točke (tak ali tak si je ne zaslužiš, ker za nič pač ne moreš dobiti točke)

- če si ga dala dol - ne dobiš točke (saj si ga dala dol, a bi še točko rada?)

- če ga pa nisi dala dol - ne dobiš točke (kaj ga pa nisi dala...)

Je sedaj jasno???

Jau, sta pa res...čudna, nč vama ni jasno........... x;)x

Hehe, mislim da gre za to da bejbe probate dokazat da vas tipi tako pogosto nočejo dat dol, kot bejbe ne dajo tipom....

me pa zanima katere manjkrat dajo, tiste k so zelo dobre al tiste k so sam dobre... ?

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

- če te ni dal dol - ne dobiš točke (tak ali tak si je ne zaslužiš, ker za nič pač ne moreš dobiti točke)

x:Dx x:Dx ....da neja vidve s Selene skup tega cvička cugata? x:o)x x:Dx :palec:

K. Čapek

Hehe, mislim da gre za to da bejbe probate dokazat da vas tipi tako pogosto nočejo dat dol, kot bejbe ne dajo tipom....

me pa zanima katere manjkrat dajo, tiste k so zelo dobre al tiste k so sam dobre... ?

bog si ga vedi al sem samo dobra al zelo dobra, joj kva danes pišem... Aurora kriva x:Dx

Guest sanjalica
x:Dx  x:Dx ....da neja vidve s Selene skup tega cvička cugata?  x:o)x  x:Dx  :palec:

http://www.planetsmilies.net/7221.gif Mick..hk..hk...se mal cvichka...se mi joski trosijo...

Guest sanjalica
Ja...ja...saj že grem...a ne vidite da sem že na odhodu... http://www.planetsmilies.net/1008.gif

Kak vama ni jasno?

Je sedaj jasno???

Jau, sta pa res...čudna, nč vama ni jasno...........  x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

Sanjalica :vragec: -kasta nocoj :palec:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Nisem ga hotela dati dol.  :vragec:

Pikica mala. Napisala si vse lepo in prepričljivo, ampak naj se rajši ta gospod sem oglasi in on nam točko pripopa. Takšna so pravila, že sam naslov topica pa to tudi pove :xx!: :xx!:

Andres

pismo jaz danes pod čudno substanco... beri cviček,... torej katero zgodbico rabimo dekleta da dobimo točko in potem ne izpademo da smo večkrat nogo dobile x:Dx
Vsem je znano, kdor ne prizna pretirava, da so za nami različni poskusi osvojiti žensko, moškega, a se je po nekaj urah, morda celo dneh, izkazalo da ne da. Nikakor noče. Jebeš. Tepeš se po glavi, zaradi gištela in potrebnosti, ona/on je pa šla/šel.

Kaj čemo zdaj? Brali bomo za drugimi o naših neuspehih, ker usta so nas itak vedno polna, zato tokrat še o naših neuspehih.

In radoveden sem kakšna bo statistika glede na spol.

Andres

Tuki so pravila iz prve strani tega topica. Bolj ko boste NE govorile, več bomo tu fantje točk imeli. x:Dx x:Dx x:Dx

Andres

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...