Skoči na vsebino

Ni mi dala.-----ni me hotel dol dat.

Andres08

Recommended Posts

Še ena točka za bejbe!!! Mene tudi en ni hotel dol dat, jaz se pa potem nisem kaj pretirano več branila, ko mi je zadevo upravičil.  x;)x

Je imel mehko opravičilo :8):

a zdaj bomo pa še opravičila iskali.... glede na bežen spomin na sončno vilo ni opravičila....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

se ni za bat sm ženskega spola. tko me folk kliče ker sm obsedena s seksom.

are you feeling bored? think of me

are you feeling sad? call me

are you feeling lonely? find me

are you feeling horny? USE YOUR HAND AND ENJOY!!!!

Zadost zame, škorpijonka? 25? se bova intimno spoznala konec leta? hehe upam da vsaj ena od naštetega ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest sstane
Še ena točka za bejbe!!! Mene tudi en ni hotel dol dat, jaz se pa potem nisem kaj pretirano več branila, ko mi je zadevo upravičil.  x;)x

a zdaj bomo pa še opravičila iskali.... glede na bežen spomin na sončno vilo ni opravičila....

El Nino, vile te znajo tudi začarati, ne le očarati x;)x

Ehehe... prav luštkano je razložil vse skupaj... x;)x

To je bil en nizozemc na morju, sva se flirtala že par let xflirtx No, končno je prišel tudi tisti beach party, ko sva bila oba nekak "free" in sva se zabubila v neko šavje (hmmm še zdaj se spomnim, sem bila drug dan cela popraskana in zbirala slamice ven iz vseh oblek xinnox )... počasi je začelo dogajat, dogajalo vedno bolj, super sva se imela, in potem ko je prišla točka vrhunca, kar se fizičnega raziskovanja tiče, me je ustavil in mi rekel; "Hey, can you do me a favour, please?" Hihi, ja itak, sem mu rekla. On pa: "I don't wanto to have sex with you... Is that ok with you?" Huh. Mi ni blo nič jasno. Sva se kurla že kar nekaj let, potem pa on tkole... (in, Stane, vse je funkcioniralo čudovito xupx xzobkox )... "No, it's not a problem." Huh, nisem mogla verjet! Potem mi je pa razložil, da bi me s tem, če bi seksala, dal na točno isto stopnjo kot vse tiste druge bejbe, ki jih polaga ena za drugo... tega pa noče, ker nisem na njihovem nivoju. :eek: Šele zdaj, ko je minilo že ene 6 let ali pa še več, in se še vedno pogovarjava prek msn-a, mu verjamem... Hihi zdaj mu je pa žal, pa sprašuje, kdaj pridem kaj v Nejdrlant. :inocent: :vragec:

Hihi, a dobimo točko? Zavrnil me je x:Ix x:Dx

(aja, Nino... jaz sem 25 in imam luno v škorpijonu hihi ... kdaj se dobiva? :P x;)x )

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Guest sstane
Hihi, a dobimo točko? Zavrnil me je  x:Ix  x:Dx

Nič te ni zavrnil, hotel te je dobit za stalno x:Dx x:Dx x:Dx

Ti si njega, čigava je točka :8): x^x

Hihi, a dobimo točko? Zavrnil me je  x:Ix  x:Dx

Nič te ni zavrnil, hotel te je dobit za stalno x:Dx x:Dx x:Dx

Ti si njega, čigava je točka :8): x^x

Ja ja za stalno, pol bova pa oba stare device špilala, jaz v Sloveniji, on pa gor na Nizozemskem..? Hehehe yeah right :P Sva ravno taprava za kaj takega, oba :vragec:

Selene... Ja, vem. xsrcx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Guest sstane
Ja ja za stalno, pol bova pa oba stare device špilala, jaz v Sloveniji, on pa gor na Nizozemskem..? Hehehe yeah right :P Sva ravno taprava za kaj takega, oba  :vragec:

Selene... Ja, vem.  xsrcx

Viiila, ne la.., ti vidim v dušo, pogoj za sex je bil zakon in odhod na sever x^x

Ja ja za stalno, pol bova pa oba stare device špilala, jaz v Sloveniji, on pa gor na Nizozemskem..? Hehehe yeah right :P Sva ravno taprava za kaj takega, oba  :vragec:

Selene... Ja, vem.  xsrcx

Viiila, ne la.., ti vidim v dušo, pogoj za sex je bil zakon in odhod na sever x^x

x:Dx x:Dx spokaj kufre punca in na sever pred vrata x:Dx x:Dx evo, tukaj sem... x:Dx x:Dx

Stane...to je pa še ena točka za punce.... :palec: x:o)x x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

x:Dx  x:Dx spokaj kufre punca in na sever pred vrata x:Dx  x:Dx evo, tukaj sem... x:Dx  x:Dx

Stane...to je pa še ena točka za punce.... :palec:  x:o)x  x:Dx

Hihi majica, saj za v postlo se ga verjetno ne bi branila, ampak kaj, ko je to tako majhen del vsega skupaj, da kar peče, če samo pomislim... x:o)x Ampak ne bom tu razpredala o tem, kaj vse si želim pri partnerju, tako da bom samo povzela... pred vrata me ziher ne dobi. x:Dx x:Dx x;)x

Sončna Vila

VILA SONCA

x:Dx  x:Dx spokaj kufre punca in na sever pred vrata x:Dx  x:Dx evo, tukaj sem... x:Dx  x:Dx

Stane...to je pa še ena točka za punce.... :palec:  x:o)x  x:Dx

Hihi majica, saj za v postlo se ga verjetno ne bi branila, ampak kaj, ko je to tako majhen del vsega skupaj, da kar peče, če samo pomislim... x:o)x Ampak ne bom tu razpredala o tem, kaj vse si želim pri partnerju, tako da bom samo povzela... pred vrata me ziher ne dobi. x:Dx x:Dx x;)x

Sončna Vila

Hi, hi, hi....sem bla cinična...hotla sem povedat ravno nasprotno...bravo punca... :palec: :palec: x:Dx x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Hihi majica, saj za v postlo se ga verjetno ne bi branila, ampak kaj, ko je to tako majhen del vsega skupaj, da kar peče, če samo pomislim...  Ampak ne bom tu razpredala o tem, kaj vse si želim pri partnerju, tako da bom samo povzela... pred vrata me ziher ne dobi.    

goodgirl... :vragec:

• 2 months later...
Guest sstane
heheheheh, pa pokliči ti njega, in bo ON dal dol tebe :)...

Al pa bo DOL dal telefonsko slušalko... x:Dx

Vojko

Ne more, je v govorilnici na ketno privezana x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...