El Nino 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Še ena točka za bejbe!!! Mene tudi en ni hotel dol dat, jaz se pa potem nisem kaj pretirano več branila, ko mi je zadevo upravičil. Je imel mehko opravičilo a zdaj bomo pa še opravičila iskali.... glede na bežen spomin na sončno vilo ni opravičila.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seksič 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 se ni za bat sm ženskega spola. tko me folk kliče ker sm obsedena s seksom. Citiraj are you feeling bored? think of meare you feeling sad? call meare you feeling lonely? find meare you feeling horny? USE YOUR HAND AND ENJOY!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 se ni za bat sm ženskega spola. tko me folk kliče ker sm obsedena s seksom... samo zanima me.. Koliko si stara? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Zadost zame, škorpijonka? 25? se bova intimno spoznala konec leta? hehe upam da vsaj ena od naštetega Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Še ena točka za bejbe!!! Mene tudi en ni hotel dol dat, jaz se pa potem nisem kaj pretirano več branila, ko mi je zadevo upravičil. Je imel mehko opravičilo a zdaj bomo pa še opravičila iskali.... glede na bežen spomin na sončno vilo ni opravičila.... El Nino, vile te znajo tudi začarati, ne le očarati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Še ena točka za bejbe!!! Mene tudi en ni hotel dol dat, jaz se pa potem nisem kaj pretirano več branila, ko mi je zadevo upravičil. Je imel mehko opravičilo a zdaj bomo pa še opravičila iskali.... glede na bežen spomin na sončno vilo ni opravičila....Ehehe... prav luštkano je razložil vse skupaj... To je bil en nizozemc na morju, sva se flirtala že par let No, končno je prišel tudi tisti beach party, ko sva bila oba nekak "free" in sva se zabubila v neko šavje (hmmm še zdaj se spomnim, sem bila drug dan cela popraskana in zbirala slamice ven iz vseh oblek )... počasi je začelo dogajat, dogajalo vedno bolj, super sva se imela, in potem ko je prišla točka vrhunca, kar se fizičnega raziskovanja tiče, me je ustavil in mi rekel; "Hey, can you do me a favour, please?" Hihi, ja itak, sem mu rekla. On pa: "I don't wanto to have sex with you... Is that ok with you?" Huh. Mi ni blo nič jasno. Sva se kurla že kar nekaj let, potem pa on tkole... (in, Stane, vse je funkcioniralo čudovito )... "No, it's not a problem." Huh, nisem mogla verjet! Potem mi je pa razložil, da bi me s tem, če bi seksala, dal na točno isto stopnjo kot vse tiste druge bejbe, ki jih polaga ena za drugo... tega pa noče, ker nisem na njihovem nivoju. Šele zdaj, ko je minilo že ene 6 let ali pa še več, in se še vedno pogovarjava prek msn-a, mu verjamem... Hihi zdaj mu je pa žal, pa sprašuje, kdaj pridem kaj v Nejdrlant. Hihi, a dobimo točko? Zavrnil me je (aja, Nino... jaz sem 25 in imam luno v škorpijonu hihi ... kdaj se dobiva? ) Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Hihi, a dobimo točko? Zavrnil me je Nič te ni zavrnil, hotel te je dobit za stalno Ti si njega, čigava je točka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Sončna, kaj praviš na to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Hihi, a dobimo točko? Zavrnil me je Nič te ni zavrnil, hotel te je dobit za stalno Ti si njega, čigava je točka Ja ja za stalno, pol bova pa oba stare device špilala, jaz v Sloveniji, on pa gor na Nizozemskem..? Hehehe yeah right Sva ravno taprava za kaj takega, oba Selene... Ja, vem. Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Ja ja za stalno, pol bova pa oba stare device špilala, jaz v Sloveniji, on pa gor na Nizozemskem..? Hehehe yeah right Sva ravno taprava za kaj takega, oba Selene... Ja, vem. Viiila, ne la.., ti vidim v dušo, pogoj za sex je bil zakon in odhod na sever Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Ja ja za stalno, pol bova pa oba stare device špilala, jaz v Sloveniji, on pa gor na Nizozemskem..? Hehehe yeah right Sva ravno taprava za kaj takega, oba Selene... Ja, vem. Viiila, ne la.., ti vidim v dušo, pogoj za sex je bil zakon in odhod na sever spokaj kufre punca in na sever pred vrata evo, tukaj sem... Stane...to je pa še ena točka za punce.... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilma 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Andres, odprl si zelo zanimivo temo Vsekakor, bi rekla, je bila dobro brana:D LP Vilma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 spokaj kufre punca in na sever pred vrata evo, tukaj sem... Stane...to je pa še ena točka za punce.... Hihi majica, saj za v postlo se ga verjetno ne bi branila, ampak kaj, ko je to tako majhen del vsega skupaj, da kar peče, če samo pomislim... Ampak ne bom tu razpredala o tem, kaj vse si želim pri partnerju, tako da bom samo povzela... pred vrata me ziher ne dobi. Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 spokaj kufre punca in na sever pred vrata evo, tukaj sem... Stane...to je pa še ena točka za punce.... Hihi majica, saj za v postlo se ga verjetno ne bi branila, ampak kaj, ko je to tako majhen del vsega skupaj, da kar peče, če samo pomislim... Ampak ne bom tu razpredala o tem, kaj vse si želim pri partnerju, tako da bom samo povzela... pred vrata me ziher ne dobi. Sončna Vila Hi, hi, hi....sem bla cinična...hotla sem povedat ravno nasprotno...bravo punca... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Hihi majica, saj za v postlo se ga verjetno ne bi branila, ampak kaj, ko je to tako majhen del vsega skupaj, da kar peče, če samo pomislim... Ampak ne bom tu razpredala o tem, kaj vse si želim pri partnerju, tako da bom samo povzela... pred vrata me ziher ne dobi. goodgirl... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Sem ga hotla naslednjič dat dol, pa me ni več poklical... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 heheheheh, pa pokliči ti njega, in bo ON dal dol tebe ... Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 heheheheh, pa pokliči ti njega, in bo ON dal dol tebe ...Al pa bo DOL dal telefonsko slušalko... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 heheheheh, pa pokliči ti njega, in bo ON dal dol tebe ...Al pa bo DOL dal telefonsko slušalko... Vojko Ne more, je v govorilnici na ketno privezana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Ko ti hormoni pop..je ni ketne k bte ustavla. Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 heheheheh, pa pokliči ti njega, in bo ON dal dol tebe ...Al pa bo DOL dal telefonsko slušalko... Vojko Nimam številke... :o|o: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Ko ti hormoni pop..je ni ketne k bte ustavla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 potem je pa to ...SMOLA.. x!x Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 nisem mela se teh problemov. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 nisem mela se teh problemov....si še mlada... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.