Skoči na vsebino

Ni mi dala.-----ni me hotel dol dat.

Andres08

Recommended Posts

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

se moj komentar k temu...

po izkusnjah sodec in pripovedovanju drugih se pripadniki moskega spola pogosteje pritozujejo nad tem da jim ni dala, kot pripadnice zenskega spola...kje tici vzrok? x;)x x:Dx mogoce imajo moski visoke zahteve in zenske tezko sledijo vsemu temu x;)x

Deli na socialnih omrežjih

Morda Vesna, morda, evo kaj se mi je zgodilo pred kratkim...

Bil sem povabljen na pijačko in sem normalno sprejel povabilo.Konec koncev je to prav lepo, če te mična mladenka povabi...Ampak potem se začne zgodba razpletati.Debate o tem in onem, pa kako je v zakonu zdolgočasena in tako naprej ... Nakar ugotovi,da sem ji strašno všeč in bi bilo res lepo če bi midva morda kdaj...

Jasno da sem speljal temo na drugo stran. Kot bi rekel Magnifico.."ampak ne morem ne smem"....:))

In kaj mi brani , da je ne bi ?? To da je poročena?! ali pač neke vrste zavest da je fuk lahko res dober sprostilni mehanizem, ki ti (pač glede na zmožnosti in trenutno situacijo) polepša kakšno minutko življenja, in NIČ VEČ ! Ko je seksa konec, te prešine misel da je bilo "morda" res lepo, da pa je konec koncev neizmerno lepše če to delaš z nekom ki ga LJUBIŠ.

Nalsednje , kar sem vprašal je bilo :

"kako bi se počutila ti, če bi sedaj tukaj namesto tebe sedel tvoj mož s svojo sodelavko"? Hmm..Čuden pogled...

Ja itak, saj menda se mi je res zmešalo...

Vas kar vidim, kako boste rekli : TI NI BILA VŠEČ, pa si dal k... med noge !

hja, morda pa res :))

uživajte v ponedeljku !

Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu...

Hja jupiter, tako hudi časi so da bi vse nekaj varale, res ne vem več :D tam vedeževalnici mi kar mal ne gre taka vprašanja šlogat... "ja tip je poročen pa to... :D misliš da bo kaj?" xnckrivx temu se reče ne pa konc...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ma Nino niso to hudi časi....To traja že od pamtiveka naprej. Prepovedan sad je najslajši. Je pa res da se je v zadnjem času dogajajo pomembni premiki v ljudeh - v zavesti.

Nekje v forumu sem prebral post ene ženske, mislim, da je iz neke knjige prepisano :

Ne poznam nobene prijateljice, ženske....ki bi rada obdržala svojega moškega, vse bi rade tujega...:)

Drage dame , da ne bo pomote tudi moški smo del te verige, pač vsi krvavi pod kožo.

Kako se bo obrnilo naslednjič ve le ljubi Bogec - in v tem je ravno čar življenja. Nepredvidljivo predvidevanje :). Pamet v roke in srce na pašo !

Problem je če z žensko skupaj rešujeta težave glede nepremičnine, financ, otrok, leta in leta, potem pa kar naenkrat skoki čez plot, ločitev in tisto kar sta skreirala skupaj, nekaj lepega in čudovitega, z užitkom uničujeta v medsebojnem sovraštvu, polna maščevanja in zlobe, v nekaj dnevih, samo da čim bolj prizadeneš bivšega partnerja. Čemu ima potem smisel graditi nek odnos, neko skupno življenje, če se na koncu varata, imata že nekaj časa aferico z drugim partnerjem in tako dalje. Podreti na novo zgrajeno. Tako se imenuje nemška skupina. Pa še kako imajo prav.
Ja sam ka mali pao s lipe

Guest sstane
So še hujše stvari od zavrnjene ženske ! A veš katere ?

DVE ZAVRNJENE ŽENSKE :))))))))))

morda pe le ni tako hudo , kajnede ?

Je, dve zvrnjeni ženski xcivx

Nekje v forumu sem prebral  post ene ženske, mislim, da je iz neke knjige  prepisano :

Ne poznam nobene prijateljice, ženske....ki bi rada obdržala svojega moškega, vse bi rade tujega...:)

Povedala vam bom nekaj. Niti ena moja prijateljica. Niti ena moja sovražnica. Niti ena moja znanka. Ne poznam nobene. Niti ene ženske, ki želi zadržati, moškega svojega življenja. Vse se želimo rešiti moških svojih življenj. Vse imamo pol kurac moških svojih življenj. Dolgoletnih moških, jebačev, zaročencev, ljubimcev, intimnih prijateljev, prijateljev, dobrih prijateljev. Utrujene smo od moških svojih življenj. Vse bi hotele moške tujih življenj. Mlajše, krepkejše, mehkejše, toplejše, hladnejše, drugačne!

Tuje, jebi ga!

Najbrž misliš na tole Jupiter..iz knjige Uho, grlo, nož Vedrane Rudan.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

x:Dx

Oooooopa bato!

:palec:

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

(Tale palec je za pisateljico in njeno odkritosrčnost. Le zakaj ne bi mogle imeti tud ženske kdaj poln kufr vsega in si predstavljati kaj drugega. Od besed k dejanjem je pa itak potem čisto druga!)

Guest sstane
Najbrž misliš na tole Jupiter..iz knjige Uho, grlo, nož Vedrane Rudan.

Madona, saj ne bi verjel, da si to ti :eek: x:Dx x;)x

x:Dx

Oooooopa  bato!

:palec:

xsrcx  xsrcx  xsrcx MucaMaca

(Tale palec je za pisateljico in njeno odkritosrčnost. Le zakaj ne bi mogle imeti tud ženske kdaj poln kufr vsega in si predstavljati kaj drugega.  Od besed k dejanjem je pa itak potem čisto druga!)

Ravno to Muca, mene je ta knjiga navdušila, ker si ženska dovoli biti šarf, knjiga je sicer malce težka za prebrat zaradi vseh genitalnih izrazov, ki jih pisateljica uporabi ampak, se mi zdi, taka iber knjiga nad branje, v bistvu del ženske duše razkrit, brez sramu, direktno, včasih smo tudi take in včasih so tudi moški taki, gre za to da je Vedrana imela jajca napisat vse to.

Drugače je zelo dobra novinarka in rada preberem njene članke.

Stane x?x

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Heheheheh MUCAMACA sej si , sploh si ne predsatvljaš kako dosti jih je takih ki si - UPAJO !

Stereotip o ženski ki si ne upa je stvar preteklosti. Bolj je sedaj vprašanje če je polhn kufer dober razlog za si upati ?! Ali pač kaj drugega ? Vsi ga imamo od časa do časa - poln kufer pa se zaradi tega še ne gremo dol dat.. :). Sicer pa , vsak ima pravico razmišljati po svoje :)

x:)x Se strinjam -od polnega kufra se ne damo dol... x:Dx

Očitno si imel kar pestre izkušnje in te mladenke ali pa nevečtakorosnomlademladenke napadajo kar direkt in sploh ne iz zasede. x:o)x (Časi se pač spreminjajo. Za vsakim voglom dobiš Cosmopolitan in noter kopico instant uporabnih nasvetov, kako osvojiti tipa v dveh dneh, ma ne še bolje...v dveh minutah. Kar je treba seveda stestirati ..)

Tole je: upati si ni več vprašanje. Ampak gre za to kako si ljudje različno tolmačimo npr. kaj je moralno, kaj je lojalno, ali naj za nekaj minutk (ki bodo lahko tud glih za kozlat) človek vse postavi na kocko....mislim tu govorim o tvojih poročenih zdolgočasenih prijateljicah.... :vragec:

Torej kriteriji so pač različni.

Ej, lahko pa da ti tako dobro izgledaš?

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Ma se mi na da zdele nakladat, ampak ne dela vsaka prilika tatu!

Ali pač kaj drugega ? Vsi ga imamo od časa do časa - poln kufer pa se zaradi tega še ne gremo dol dat.. :). Sicer pa , vsak ima pravico razmišljati po svoje :)

Če imam svojega dragega včasih poln kufer, mi je zadnja misel na svetu drugi moški....takrat potrebujem odklop od moškega sveta....ne vem, ne vem, kake deklice srečuješ Jupiter xscratchx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Drage Cosma in MUCMAC to sem se tudi sam že vprašal...Predvsem pa ZAKAJ ? :) , nekaj bo valda tudi na temu da srečujemo ljudi ki nam imajo kaj za povedati - pokazati - nas naučiti...Z odprtimi očmi naprej, pa bo...

Drage Cosma in MUCMAC to sem se tudi sam že vprašal...Predvsem pa ZAKAJ ? :) , nekaj bo valda tudi na temu da srečujemo ljudi ki nam imajo kaj za povedati - pokazati - nas naučiti...Z odprtimi očmi naprej, pa bo...

Od firbca glava boli, pa še kaj drugega.... x;)x

"Če ženske ne bi bile firbčne, bi bile še danes vse nedolžne." x:Dx x:Dx x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...