oona 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Kak maš pa ti, pa ne vem, sicer me tut en drek briga Ma zlat si Se mi zdi, da nismo govorili o tem kak mam jaz. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sena 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Pozdrav vsem. Sem "pridružena članica" tega foruma, sicer ga spremljam že dalj časa, zdaj pa končno imam čas, da se vam pridružim. Nekako se ne morem znebiti občutka, da razmišljate zelo platonsko... zakaj pa bi bilo to kaj takega če ženska izbere starejšega oz. mlajšega moškega. Stara sem 25 let, moji prijatelji - moški so stari od 25 do 32 let. Ne vem, mogoče so vsi skupaj izjeme, ampak ti "mladi žrebci" so že prave stare razvaline, daje jih utrujenost, vedno kr'neki jutri delajo, pa skoz so zaspani.... Nimamo vse ženske energije na nuli, tud me imamo rade tipe, ki so polni energije, ki jim kar ni dovolj in ki jim "dogaja", tako lahko dogaja tud' nam. Zagotovo pa obstajajo ženske, ki so jim všeč lagodni, umirjeni tipi in če so starejši, zakaj pa ne. Zakaj postavljate neke smrdljive družbene okvirje? Zato da zadovoljite starše, tete, strice, da ne bodo prijatelji rekli, ej kva ma to eno starko. Ne se s takimi stvarmi obremenjevat, mislite na to, da boste srečni, da vas ta oseba dela polnejšega, lepšega, da ob njemu čutite pretok energije, da se počutite varno.... ne se obremenjevat z leti, HALO. Dajte mislit nase. Imejte radi ljudi ob katerih se dobro počutite! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 sena dobrodošla na forumu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sena 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Težko verjamem, da bom s tem komurkoli rešila življenje... težko je, dokler vsak sam tega ne uvidi, je pa tud res, da družba obsoja in sodi, čeprav ni nihče prišel na svet s takšnim namenom. Ljudje znajo bit nesramni. To vemo. Hvala za lep sprejem, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 bobnar a boš mal bl prjazen?! Tale tvoj sarkazem ti čist nč ne paše...priden bodi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sena 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Težko verjamem, da bom s tem komurkoli rešila življenje... težko je, dokler vsak sam tega ne uvidi, je pa tud res, da družba obsoja in sodi, čeprav ni nihče prišel na svet s takšnim namenom. Ljudje znajo bit nesramni. To vemo. Hvala za lep sprejem, oho, poglej. sem že mislil da vse vem, a glej ga zlomka, še enkrat si mi nesebično razodela vse svoje vedenje, res hvala ti.sem tvoj večni dolžnik.od danes naprej bom popolnoma drug človek.Zakaj pa res takšen sarkastičen odziv, halo? Če boš res drug človek in se ne boš odzival na tak ciničen način, si dobro preklopil. S takimi odzivi verjamem, da težko voziš življenje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Bobnar kontroliri svoja jajca, če že besed ne moreš Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 očitno si zelo primitiven in za take primere se dobi tudi knjiga z nalovom - BONTON in primerno obnašanjeČe pa tinimaš luknje da bi ga kam utaknu, se pa po tvojem obnašanju niti ne čudim :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 probleme imaš s svojim EGOm, gospodar pa še dolgo ne boš - NIČESAR; :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: zato bom končal to pisanje s tabo (pametnejši odneha) Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 cau sena, dobrodosla ok, zdaj vsi vemo, da imamo radi mlade ali stare ali take in drugacne, kako je ze s temi neuspehi....? kdo je bil nazadnje zavrnjen? po moje jaz....ni bilo fino, ampak je bilo v bistvu ful smesno, kerje tip ful flirtal in namigoval, in kaj vem kaj...in to sem se jaz pokapirala, ki ponavadi slpoh ne stekam, da bi kdo kaj z mano mel.potem sem se jaz glih napalila, pa se je ustrasil, premislil...kr neki. ampak sva mela eno dobro debato na to temo, kar tudi ni zanemarljivo sovrazim to, ce me ze kdo napali, da potem sklizne. don't leave me high and dry!!! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 halooo a bi jaz lahko malo pozornosti tukaj prosim, v tej temi, ker edina pisem o tem, kar je tema....! pejte se zmerjat na OS fantje, ce me ne mislite tolazit!! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 ne pomnim kdaj bi bila zavrnjena Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Se ne spomnim da bi te kdaj iskala Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Hvala bogu, ker bi bil potem samo še en živ . Še dobro, da si našel svojo princesko in jaz svojega dragega, tako so 4 srečni namest sam 1ga živga . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 ...cˇe isˇcˇesˇ med loleki, nicˇ cˇudnega @Tincˇi, no, saj sem tuki je bil lih vodnar tisti tip....sem se zdaj malo zbala vodnarjev.... ful hecno, k se poznava ze doolgo, pa ni bila situacija za kaj takega, potem pa kar naenkrat, potem pa kar naenkrat spet ne du bi vas razumu, ostja! ma po moje si ni cisto na jasnem....bo ze kdaj povedal kaj mu je blo, ce bo, ce ne pa itak se mava fajn, ful debate pa tko...samo mi je seksi, pa me pregresne misli obhajajo vsake toliko se bo treba kontrolirat Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 ma ja... itak.ma mi je tip totalno vsec, vedno bil, tako in drugace, tko, da...ni panike.ostaja vprasanje, kako bi bilo vem, da me ma ful rad, mi je celo napisal vceraj, potem se ne sekiram zarad enega zgubljenega seksa ga pa tudi cisto razumem, da je imel en moment, ko bi ful bil z mano, pa da je slo mimo. se zgodi tudi meni, se ne pocutim uzaljena al karkoli...ne jemljem osebno. to lahko spet pride, lahko pa nikoli vec.je pa tle se vse ostalo itak uzivaj tudi ti Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sena 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 cau sena, dobrodosla ok, zdaj vsi vemo, da imamo radi mlade ali stare ali take in drugacne, kako je ze s temi neuspehi....? kdo je bil nazadnje zavrnjen? po moje jaz....ni bilo fino, ampak je bilo v bistvu ful smesno, kerje tip ful flirtal in namigoval, in kaj vem kaj...in to sem se jaz pokapirala, ki ponavadi slpoh ne stekam, da bi kdo kaj z mano mel.potem sem se jaz glih napalila, pa se je ustrasil, premislil...kr neki. ampak sva mela eno dobro debato na to temo, kar tudi ni zanemarljivo sovrazim to, ce me ze kdo napali, da potem sklizne. don't leave me high and dry!!! Čau tud tebi in vsem, ki jih še nisem uspela pozdraviti. Ja, tipi kr neki flirtajo, tud mene je en "nategoval" celo leto, da sem bila že čist napaljena vanj, pa se je na trenutke ustrašil, pa na trenutke me je ljubil, pa bla, bla, bla,.... pravijo, da ko spoka-spoka, jaz pa sem celo leto čakala, da bo spokalo, pa je, pa se je v končni fazi izkazalo, da sploh ni, v glavnem cela štala. Konec koncev pa se je izkazalo, da tip niti ni tko fejst kul kot se je men zdelo, ampak... jaz bi ga še vedno imela.Tud' jaz sem z njim imela eno debatko in lepo sva se ujela. Mam ful lep spomin nanj. Zdaj sem pa tako prazna, zdaj pa prav nimam nobenga... Kaj mislite, ali nam Bog ne podari ljudi, ki nas niso vredni? A že kdo o tem razmišljal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Sena vse ob svojem času, ne skrbi . Nujno je ,da vsak dan neguješ ljubezen do sebe, ker s seboj boš preživela celo življenje in ko pride pravi, boš ziher da je to to. Ne sme biti tvoje življenje odvisno od veze z nekom, to je samo en delček . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 tud mene je en "nategoval" celo leto, Kaj mislite, ali nam Bog ne podari ljudi, ki nas niso vredni? A že kdo o tem razmišljal?Hmm...bog? Kdo pa izbira, ti ali bog? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 sej leta sploh pri celi zadevi niso važna..enim so všeč mlajše, drugim starejše..hočem samo to rečt, da se mi še ni zgodilo, da tip ne bi bil za seks,če je pršla debata na to temo. ampak ja,ni pa rečeno, da bi potem res prišlo do tega... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Meni je pa hecno ker imaš neke teoretične predstave kaj in kako, potem ko si pa v situaciji, pa vse meje rušiš, pa ugotoviš, da je najboljše tako . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sena 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 The best, vaši odgovori so me kar prizemljili. Imate prav. Navsezadnje, zakaj bi res zame izbiral bog. Morem zdaj še enkrat vse konkretno prežvečit v svoji glavi, ki je 1 leto mislila samo nanj in kupovala tere nasedala njegovim foram. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Sena, me spominjaš na moje pravo ime torej mislim, da ti je bil ta tip poslan z enim določenim namenom.... kaj boš morala pa sama ugotovit... aja dobrodošla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sena 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Sena, me spominjaš na moje pravo ime torej mislim, da ti je bil ta tip poslan z enim določenim namenom.... kaj boš morala pa sama ugotovit... aja dobrodošla Sena sicer ni moje pravo ime, ampak sem letos spoznala punco Seno, ki me je tako impresionirala, saj le redkokatera ženska razmišlja v mojo smer... tip mi je bil res poslan z namenom... z namenom, da sem se naučila, kako lahko ženska za tipa nardi prav vse... res vse, samo da bi ga imela... pa sem se naučila, da za tipa dobit, če je ta pravi ni potrebno nardit ničesar... dovolj je že če samo obstajaš... obstajaš kot bitje, kot ego... ki ga nekdo ceni že samega po sebi. Hvala za dobrodošlico, ta forum je the best. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Bravo Sena fajn zaključek si potegnila . Pa jasno dobrodošla . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.