Mick 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Moški žal, ko imate polnega, samo iščete lukno, kamor bi se spraznl. S tem pa se globoko ne strinjam x!x Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Hih....sem že skoraj mislil napisati, da nimam takšne izkušnje.........namreč takšne, da bi se spustila v poljubljanje, božanje.....pa se potem ne hotela ljubiti z menoj. Pa sem se spomnil ene.......zelo posebne ženske s katero sva se spustila v poljubljanje, dotikanje, v ljubezensko (tudi telesno) igro......pa je nisva dokončala. Še najbolj zaradi nje...... mi je isti dan prej z eno posebno gesto, z enim posebnim dejanjem pokazala, da ne delava prav, da bi mogoče bilo bolje, da ne bi..........Huh.......je pa bilo vroče.......dogodek, ki mi bo vso življenje ostal v spominu......mislim, da sva se oba zelo privlačila, mickenega je skoraj razneslo, ona je drgetala od vznemirjenja , bilo je čudovito lepo ......pa vendar nisva..........lahko bi rekli tudi, da sva ravnala zrelo in odgovorno..........ali pa naju je le bilo strah, da se približava preveč, potem pa naju čaka trpljenje, ker ne bi mogla biti skupaj.......ali sva naredila prav ali ne.....še danes ne vem. ravnala zrelo in odgovorno, ker se nista? A ni že to neodgovorno da do tega sploh pride, šlatanja in lizarjenja.. Ni to skor tak kot sex...? Men je vse to tko kot da bi se dol dal... izmenjava telesnih tekočin, otipavanje, da si full želiš..Skratka vseen neodgovorno in sucks... :xx!: ČE se zarad koga oba nazaj držita, ma nista se glih zelo... Mislim, če jst pomislim da bi me mož prevaral, skratka šel do sem kot ti Mick.. je za mene isto kot če jo je ruknil... Nimamo se več kej menit.... A tko je pa full v redu feelin da nč ni blo... ker ga nis vtaknil.. kao NČ ni blo... a sam tisto drgnjenje k. u p. se potem čuti kot nekaj, kar v bistvu ne nrdiš z drugim... če ljubiš nekoga.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Heh....mushi.....ni potrebno, da tukaj kaj preveč komentirava.....itak se ne strinjava, po moje si tud mal premlada in malo preveč neizkušena, da bi s teboj o tem razpravljal, poleg tega pa se sploh tema ne nanaša na to kaj si ti komentirala. Sam sem človek krvav pod kožo.........ti....pa boš to še zagotovo ugotovila.......da si......tako kot tvoj mož In pa mal previdnosti v tvojem zagretem razmišljanju ti bi predlagal.......da ne boš kdaj na zelo zelo trdo prletela......pa ne na tisto kaj boš želela. Poglej si film....bemu, se ne spomnim naslova......v soboto je bil na Pop TV....Jeremy Irons v eni izmed glavnih vlog..........mogoče ti bo dal vsaj malo mislit, čeprav bi prej pričakoval tvoj komentar v smislu izražanja "gnusa".......Naše poti in čutenja so včasih zelo čudna, še nam samim nerazumljiva....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Ja, možno da bom kdaj na trdo prletela.. Ampak se bom tud pobrala in šla naprej. Men so take stvari grozljive. Rajš gledam grozljivke kot take filme...Ker to je pa najhujš kar se ti lahko v odnosu nrdi. Da zraven golazni žviš. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Jst full ne maram, da kdo pričakuje da bi se dol dala prvič..Citiram sicer Mushi, vas je pa par postavilo tako - PRVIC. Tdm. In morda pa tip, ki to slisi, rece, bejzmo... ta kar nekaj hoce, jaz pa se ne vem, ce mi bo kul z njo.Zakaj 'prvic' - ker racunas, da bo 'drugic', tretjic, 'hop', pa v zakonskem jarmu... Meni pa se ne zdi tako napak, ce je kdaj samo in zgolj sex (dobro, zdaj je shit, ko je aids in to, ampak vcasih...)...Enkrat sem se z enim Skandinavcem totalno zarolala - pa kaj mislite, da sem hotela dejtat z njim? Se porocit? Jasno da je to izjema in ne pravilo - ampak so.Itak pa navadno tudi sami tipi ne marajo takih - tu se bunite, ne da, ce pa da, vam pa dol pade.Samo vcasih gre pac za totalno privlacnost in sex in ne za dejtanje, poroko... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Ja, možno da bom kdaj na trdo prletela.. Ampak se bom tud pobrala in šla naprej. Men so take stvari grozljive. Rajš gledam grozljivke kot take filme...Ker to je pa najhujš kar se ti lahko v odnosu nrdi. Da zraven golazni žviš.Mushi....pač bežiš od realnega življenja......Ti si brezmadežna, vse vedno storiš prav.......tudi razmišljaš le ti vedno prav.......Ljudje krvavi pod kožo pa smo pač......ja, beseda "golazen" ti gre zelo lahko iz ust. In tako zelo se bojiš........saj se ja nimaš česa....ti že nisi takšna golazen, tvoj mož pa tudi ne.....torej? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Jah.. razlika kaj imaš pač v glavi zakoreninjeno.. jst nisem liberalc, sem radikalc.. Ampak pol recimo ko nisi free pa da maš tko pošlihtan pr seb da ga/jo komi za hlačam zapeto držiš to je pa žalostno za človeka, ki vendarle ni žival.Mick, človek edinole zase upa dat roko v ogenj, čeprav praviš, da mogoč me bo tud kdaj opeklo. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Jst ne dam ne na prvem. Človeka je treba najprej mal spoznat. Po kolkem času? Odvisno od tega, kako dobro sem ga spoznala, kakšen je bil prvi feeling (intuicija), kako "živalsko erotičen" se mi zdi...pač kako mi "zadiši". Definitivno pa ne v istem večeru. Tipi okarakterizirate take bejbe za ku.bice, med katere se jst ne prištevam. Tipi radi mal lovite, bejbe pa tud. Važn je, da ma tip feeling, da je lovec, glavni...sploh pa bolj cenijo take, ki ne dajo tako zlahka. Ne pravim, da morš bit nedostopna Arktika, sploh ne. Sam takoj ni glih treba. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Kaj ti naj rečem mushi.......nič nimam proti tebi, nekatere tvoje "radikalne" izjave so mi celo po svoje všeč, nekatere me zabavajo , mislim pa, da je zelo fajn, da so na forumu tudi ljudje tvojega kova........samo tako zlahka uvrščat ljudi med golazni..........ni kakšna posebna vrlina. In nikakor ne gre za to, da ga komaj za hlačami zapetega držiš......... ...se pa v življenju kdaj pojavijo osebe, ko ga res le stežka . Res pa upam, da bova oba tukaj na lnf tudi čez kakšnih 10 let....in bova spet na to temo lahko rekla kako. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Mick se čisto strinjam s tabo-tisto, da se bosta z Mushi čez 10 let lahko pogovarjala dalje. Bila sem še hujša kot Mushi, za podlago še čisto s krščansko vzgojo, prvi fant mi je govoril, da sem odraščala v inkubatorju ... Prej alergična na to in bi tako napisala kot Mushi in še hujše...zdaj...ne bom nikoli rekla, da sem jaz ideal in edina na svetu za svojega moža ali on zame. Partnerstvo je zelo širok pojem, kjer ne gre le za sex, ljubezen, prijateljstvo, otroke, ampak vso celotno funkcioniranje skupaj in dogovore. To ne pomeni, da bi bilo o.k., če bi kdo od naju z drugim, ampak če bi do tega prišlo, bi laže razumela, kdaj prej pa bi znorela in trpela v sebi leta zaradi tega. Če se spomnim, ko sva se z možem spoznala, uh, Mushi takrat! je bil greh zame že, če se je smejal skupaj z drugo, kaj šele... Ampak nič ne de, pozabi, čas dela svoje in različne življenjske situacije, tam čez 10 let se bomo dalje pogovarjali, Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Eh ste hecni... potem pa imamo temo strast in vse... nebrzdano in to - kam se pa tole pol skrije in razblini?Pa sproscenost, spontanost in vse....Kar pa se tice - 'prvega dejta' in to - dvomim, da vas je pa veliko (ceprav vse zelo krepostne kot kaze ) - ki pa eno leto niste dale tipu, s katerim ste hodile in se nekaj dvomim - da je kaj dosti tipov, ki bi sprejelo tako 'igro' oz. taksna 'pravila' in bi po enem letu se vedno opletali okoli. A tudi obstajajo (taksni tipi, pa se zelo cedni in wanted ). Torej - ni pravila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Da ljudem pripišeš nelepe oznake ni vrlina, da se pa sprenevedam in jih imam za sebi enake, je spet laž, vsaj laž kaj jst o stvari mislim. Če jst nekaj full ne prenesem, lahko uporabim tud besedo kot golazen, kar je v bistvu še milo rečeno. Jst ne pravim da nimam napak, ziher jih imam dost, sem nestrpna, egoistična, jezikava, godrnjava... Ampak rečem pa kar mislim. Ja jst tud upam Mick da čez 10 let bova še oba tle, če, bova vsaj živa.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Eno leto je pa tu mač.. Pol bi se pa že sprašval kaj hudiča je s kom narobe...Na prvem dejtu je pa ok, če maš dober želodec... A ni na začetku tak čudn.. prvič recimo pa drugič, se z enim ljubit.. tak nč tko fajn ko je pol..??? Če bi se dalo bi prva dva sexa preskočila.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Ampak vse to JE. Ono - pa ni dejt - gre za magnetizem, silo na poti, ki te pritegne. In potem gre in je vse OK, ker itak se nisi mislil z njim porocit. Vendar to je bilo pac pred skoraj 20 leti. In v bistvu sem JAZ izbirala, nisem bila polozena.Ni bilo - on nekaj hoce, jaz pa nocem, ker prvi dejt. Pac pa sem jaz nekaj hotla. Izfuravanje in preverjanje moci recimo se zadaj tudi, a to je ze psihologija, nima zveze s predmetom samim.V primeru 1 leto in to pa je slo za spoznavanje, tovaristvo, prijateljstvo, iste interese, ure in ure pogovorov, tudi majhne intimnosti, pac pa ne sex. Pa je bilo kar lustno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 kaj se tak kremžiš? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Ker se mi ni dal x-ev postavljat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Da ljudem pripišeš nelepe oznake ni vrlina, da se pa sprenevedam in jih imam za sebi enake, je spet laž, vsaj laž kaj jst o stvari mislim. Če jst nekaj full ne prenesem, lahko uporabim tud besedo kot golazen, kar je v bistvu še milo rečeno. Jst ne pravim da nimam napak, ziher jih imam dost, sem nestrpna, egoistična, jezikava, godrnjava... Ampak rečem pa kar mislim. Ja jst tud upam Mick da čez 10 let bova še oba tle, če, bova vsaj živa.. Heh......saj tvoj "gobček" mi je všeč..........da pa ti nekdo, ki je "prešuštvoval" ni enak.......pa se pač ne strinjam. Čez 10 let pa........morava biti živa.....že zato, da dorečeva to, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Seveda mi ni enak.. A je zate črno enako rdečemu? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Ti ni enak v enem mickenem detajlu v sklopu cele osebnosti, vsega življenja.........torej le v niansi barve.........pa še v tem si bosta lahko kdaj zlo hitro enaka ........o tem pa.....čez 10 let. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 ti bi meni privoščil? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 O, Contesa? Ja, saj stekam, hm, ja, vidis, zanimivo, ... pri tebi morda, najbrz, zaradi drugega dejavnika - ti si taka dama, zadrzana, ne gre na prvo zogo, pa je bila posledica prevelik respekt najbrz... pri meni pa tudi tole, respekt, ampak malo drugace (po mojem skrb, da se bom kaj izrugivala ali kaj jaz vem, kaj takega, v glavnem)... hehe, skorpije al kwa... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 ti bi meni privoščil? Ne, mushi.....ne bi ti privoščil..... tebi, ki tako brezkompromisno ne dopuščaš te možnosti pa še posebej ne. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Tale tema je spet spomladanska, ja... Jaz sem tule zelo konzervativne sorte, rabim kar nekaj časa zaradi sebe, da sem zmožna priti do teh zadev. Je bilo pa vmes, med prvim resnim fantom in možem eno posebno obdobje, ko sem bila malo drugače tudi še v glavi naštelana, pa sem se "na hitro" zaljubljala. No in potem sem bila hitro tudi tam. Spoznam svojega moža, ga že takoj uvrstim med "samo prijatelje" ampak tiste fajn, s katerimi se lahko vse pogovarjaš. In prideva na to temo, jaz pa njemu, da sme preveč svobodomiselna za moj okus postala, da bom spremenila to zadevo, pri naslednjem, pa mi on nasmejan prikimava.... No pa res nisem, ampak se je zaključilo pri njem.... . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Pa ni bilo nobene panike(čeprav jo včasih moški naredijo)je potem naslednjič toliko bolje, ali pa že isti večer, če se malo potrudiš(morata se seveda oba )Se dogaja tudi ženskam.......pa kaj. Je pa zanimivo, da tako moški kot ženske ponavadi iščemo vzroke v sebi........a ji (mu) nisem dovolj všeč, delam kaj narobe, ga (je) ne privlačim dovolj........pa sploh ni fora v tem. Pa saj ljudje nismo stroji, ne Heh....tudi jaz nikoli nisem rad dal na prvem zmenku (se je pa kdaj zgodilo ).........ker imam prerad igro, "lov".......pa tudi spoznavanje........pa za spolnost (takšno kot si jo želim ) moram ženski zaupati.......da se jih lahko povsem dam Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.