Skoči na vsebino

Ni mi dala.-----ni me hotel dol dat.

Andres08

Recommended Posts

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja, pomembno je, da v tebi vidi človeka, samo kaj ko pa izbiram vedno samo take, ki se jim moram nekaj dokazat, tisti, ki me imajo radi takšno kot sem, me ne privlačijo. Baje da je to od vzgoje, ker sem se pač večno mogla doma dokazovat, čeprav mi še danes ni jasno zakaj. Pač neki vzgojni prijemi, za katere upam, da jih sama ne bom nikoli izvajala.

Zdaj ko sem s tem tipom končno razrešla, sem pa postala zelo osamljena. Pa ne si mislit, da cele dneve ždim pred mehiškimi nadaljevankami in jočem, daleč od tega, aktivna sem od jutra do večera, od športa, narave, knjig, študij, družbe, kino, službe.... ukvarjam se z vsem možnim, da si napolnim dan, denarja imam dovolj. Torej carpe diem, ampak kaj ko je to vse skupaj tako prazno. Brez teže. Brez teže, ker ni ljubezni, ker so mi bile odvzete sanje, bilo mi je odvzeto upanje. Upanje, ki bi naj umrlo zadnje.

Če ste kaj izkušene punce, dajte mi povedat kako iz te faze praznine. Kako in kje naj najdem nekoga, ko si bova oba po pravi meri?

Saj pravijo, da bo za to še prišel čas, ampak zakaj je to potrebno tako dolgo čakati? Res je, da sem postala bolj premišljena in pazljiva in težko nasedem moškim, kar bi bilo včasih bolje, da bi nasedla vsem besedam in v njih tudi uživala, kakor ogromno deklet, ki jih opazujem v njihovih zvezah.

Kako naprej x?x

Deli na socialnih omrežjih

Najprej moraš biti zadovoljna sama s sabo in biti srečna v sebi, se naučiti biti zadovoljna s tem da si lahko sama in ne odvisna od drugih; in to oz. ta energija ti da privlačnost in to, da boš zadovoljna s fantom, ki ti je (ali bo) pri srcu, z njegovimi lastnostmi in njegovim življenjem, ki pa se v nekih točkah prekrivata in to vaju združuje in takrat sta srečna oba;

Predvsem pa ti saj gre za tvoje življenje in tvojo srečo in zadovoljstvo v življenju.

Pa še 'Ribici' pišeš in bo... :palec: x:Xx x;)x :palec: xDDx

Ja, noo, vem... x:Dx  saj se nisem nič dajala (dol)...samo gor!  x:px  :vragec:  x:Dx

Če se nisi nič dol dajala, potem pač nisi dobila in si ena redkih ki pišejo o tem kar naj bi ta topic govoril.

Če pa s bila gor, potem pa tega ne morem ravno trditi. Odvisno, če si bila gor globoko ali gor široko. x:Dx x:Dx

Andres

Verjetno imava oba nekje devico. V bistvu si predstavljam partnerja globoko v P. x:Dx x:Dx

Po drugi strani mi je žal, ker ne morem nič novih spodrsljajev napisati kako mi ni dala. Preprosto se z novinkami ne ukvarjam-več. Moram in hočem biti priden. In Andres to tudi je.

Andres

Hvala za pozdrave devici. Tudi ona je sedaj na severu planeta. Žal na drugem koncu kot jaz.

Kljub vsemu bi bilo ok, če bi še kdo napisal, kako mu katera ni dala, oziroma kako katera ni dobila. Globoko seveda. x:Dx

Andres

Zdej si me skuru in ti bom jaznapisal nekaj mojih dogodivščin, samo ne dones k se morm mal spočit, ker imam jutru (torej dones) naporen dan

No Pa LP :palec:

Ti kar, ti kar. Še bolje, če danes nič ne napišeš. Mogoče bo jutri še ena dogodivščina več. xDDx

Andres

mislim, da še nisem povedala tule svojega mnenja...

če se motim, sori

torej seveda sem bila večkrat že zavrnjena, vendar nisem vzela tega kot tragedijo, ker vedno je bilo nekaj kadar je pač prišlo do zavrnitvije ali nepravi čas, kraj, ali slabo počutje, slabo razpoloženje - raje imam, da se mi takrat reče, ne danes, kot pa nekaj na silo, da se me usmili.... sej se pri sexu to opazi, kadar je obojestransko poželenje, kakor pa nekaj na brzaka, kao opravljanje naloge, po možnosti domače naloge...

in tudi jaz sem že zavrnila.... pa nisem čutila ne zmagoslavja ne zadoščenja, pač ni bil pravi trenutek... se mi zdi da po reakciji svoji ali pa partnerjevi vidiš koliko mu/ji pomeniš... ni vse samo vedno pripravljen na skok v posteljo ali pa da se podro sedeži v avtu...

evo x;)x

Bobnar :palec:

no evo še nekaj.... sem razmišljala sedajle med pripravo kosila, kako sem mnogokrat zavrnitev sprejela kot izziv (seveda tu govorim zavrnitev osebe, ki mi je ljuba, domača...) in sem preko emailov ali sms, tel. kllica iz tega naredila predigro za naslednjič... v tistem trenutku sem naredila in dobila več kot s samim dol dajanjem...

nič sedaj pa delat naprej x:Dx

Selene!

Me veseli, da si iskreno povedala, da pač vedno pa nisi dobila. So tiste, ki tega ne morejo priznati. Verjetno je neka povezava med zakompleksanostjo in tem, ko ženska ne prizna da ni dobila željenega tipa oziroma, jo je zavrnil.

Andres

Sem pred velikim moralnim problemom... ;) al čem tipom zrihtat še eno točko al ne...

Ti kar zrihtaj. Najboljša naša točka je tista, ko je bil zavrnjen tip nealkoholik, pošten, neagresiven, dober partner in oče. Eden pač za katerega danes pravijo da je oddan in nekaj tudi vreden. Sicer pa celo ženske same pravijo, da so vsi dobri tipi oddani. Ali pa so pedri.

Andres

Petek, 13. ( avgust)

Nobenga zavrnila, noben me ni zavrnil .... xrolleyesx

Noben gor, noben dol ... x:Ix

Noben me ni hotel dol dat - nobenga nisem imela namena dol dat... :C: :C:

:o|o:

Dum spiro, spero.

ja oona kako bomo pa tole zdajle štel xscratchx ?

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...