borism 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Kitty ti pa to kar iz koristoljubja Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 19. september 2004 Avtor Prijavi Deli 19. september 2004 Preštet za nazaj, Andres Sej si ti aktivator te teme SončnaOh, jaz bi že štel, če bi punce vodile. Tako pa vem, da smo fantje v absolutni prednosti in se zaenkrat ne bom trudil. Lahko pa opišeš kako je tebi spodletelo in te ni hotel dol dati. Le v slogi se nam boste približale, oziroma nas celo prehitele. A vendarle mora biti iskrenost svojih spodrsljajev na prvem mestu. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Tale tema ni nic produktivna. Grem jaz novo odpret! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Kitty ti pa to kar iz koristoljubja Ne pa ne, ampak za zdravje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 In veselje, baje Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Misliš to moje veselje ali Luciferjevo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 joj, kaj sem se jaz spomnila iz moje mladosti, moram pomislit, če nisem tole takrat skor mojega varala, potem grem v eno drugo temo, ne mislim, da sva bila takrat ravno nekaj časa narazen (ne prvič ne zadnjič, druga zgodba)... ampak prvič v življenju se mi je zgodilo, da sem sedla v avto k tipu, ki sem se ga malce bala, pismo je bilo adrenalinsko... sva bila dogovorjena za pijačko, pa da mi neke zadevice izroči, aha, pijačka, liter soka pa dva kozarca... bolj kot me je odbijal bolj me je privlačil, noro... potem, potem pa pogovor nanese na njegovo službo in v rokah držim pištolo. Adrenalin je pa kr rastel in rastel in nekaj pri njem tud no aja to paše v drugo temo, torej nič ni blo nisem dala, ampak pištolca je bila pa zakon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Sem se spomnila ene dogodivscine z mojim bivsim. Bil je 1. november... in sem mu predlagala seks v avtu. In me je zavrnil. :xx!: Se mu ni zdelo spodobno. In ga nisem dala dol, pa on mene ni hotel dati dol... A si predstavljate koliko casa sem se kujala? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Koliko? Koliko? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Sem se spomnila ene dogodivscine z mojim bivsim. Bil je 1. november... in sem mu predlagala seks v avtu. In me je zavrnil. :xx!: Se mu ni zdelo spodobno. In ga nisem dala dol, pa on mene ni hotel dati dol... A si predstavljate koliko casa sem se kujala? zato pa je bivši Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Koliko? Koliko?Jao Bern... ti, k me poznas bi ze moral vedet... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Andres, pa saj sem že napisala, pa zanulirala točko tut, ne morem se spomnit pa nobene druge takšne situacije Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Sem se spomnila ene dogodivscine z mojim bivsim. Bil je 1. november... in sem mu predlagala seks v avtu. In me je zavrnil. :xx!: Se mu ni zdelo spodobno. In ga nisem dala dol, pa on mene ni hotel dati dol... A si predstavljate koliko casa sem se kujala? haha men tud niti približno ne pade na pamet da bi se dajal dol v avtu... sicer pa zarečen kruh.... se najbolj sladko poje... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 haha men tud niti približno ne pade na pamet da bi se dajal dol v avtu... sicer pa zarečen kruh.... se najbolj sladko poje... Eh... sicer je bil pa iz tvojih krajev. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 haha men tud niti približno ne pade na pamet da bi se dajal dol v avtu... sicer pa zarečen kruh.... se najbolj sladko poje... ker si veliko na poti Ninus, se bom sam mau nasmejau tvojemu komentarusu zdele Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 ker si veliko na poti ...Komu je napoti ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 21. september 2004 Avtor Prijavi Deli 21. september 2004 joj, kaj sem se jaz spomnila iz moje mladosti, moram pomislit, če nisem tole takrat skor mojega varala, potem grem v eno drugo temo, ne mislim, da sva bila takrat ravno nekaj časa narazen (ne prvič ne zadnjič, druga zgodba)... ampak prvič v življenju se mi je zgodilo, da sem sedla v avto k tipu, ki sem se ga malce bala, pismo je bilo adrenalinsko... sva bila dogovorjena za pijačko, pa da mi neke zadevice izroči, aha, pijačka, liter soka pa dva kozarca... bolj kot me je odbijal bolj me je privlačil, noro... potem, potem pa pogovor nanese na njegovo službo in v rokah držim pištolo. Adrenalin je pa kr rastel in rastel in nekaj pri njem tud no aja to paše v drugo temo, torej nič ni blo nisem dala, ampak pištolca je bila pa zakon Tale tvoja sicer nadvse vsakdanje trda dogodivščina ne paše v nobeno od obeh sorodnih tem. V tej temi raje napiši kako ti ni uspelo da bi te dol dal, v tisti pa napiši kako ti je to uspelo. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 21. september 2004 Avtor Prijavi Deli 21. september 2004 Sem se spomnila ene dogodivscine z mojim bivsim. Bil je 1. november... in sem mu predlagala seks v avtu. In me je zavrnil. :xx!: Se mu ni zdelo spodobno. In ga nisem dala dol, pa on mene ni hotel dati dol... A si predstavljate koliko casa sem se kujala? Jaz sem se prvič v Ladi. Saj je bilo ok, ampak jeba je to, ker je bilo decembra, zunaj sneg, temperatura pod ničlo in je bilo treba na hitro opraviti, dokler je bilo v avtu še toplo. Pol sem še v Nisan Micri, v Citroenu GX, Mitsubishu Pajero, Hyundai Axcentu. V letalu nisem šel dovolj daleč, v vlaku mi ni dala, v avtobusu sem se zalizal, na ladji sem si ga pa na roko vrgel. Si pa s tem Oona pridobila točko za ženski spol. Čestitam Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Jaz sem se prvič v Ladi. V letalu nisem šel dovolj daleč, v vlaku mi ni dala, v avtobusu sem se zalizal, na ladji sem si ga pa na roko vrgel. Si pa s tem Oona pridobila točko za ženski spol. Čestitam AndresMa ti Car, Andres... meni se v avtu ni uspelo. Da ne omenjam ostalih prevoznih sredstev. :o|o: V letalu nisem imela nobene priloznosti, v avtobusu...cak, da pomislim..ma ne, ni blo rajcig pa to... na ladji tud ne..tko da, se bom potrudla v bodocnosti. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 21. september 2004 Avtor Prijavi Deli 21. september 2004 Fantom bom prilimal eno točko. Enkrat sem šel z vlakom iz Ljubljane v Koper. V kupeju sva bila sama z eno punco. Dobra vse ok, vse lepo, samo ko sem hotel v akcijo mi je takoj povedala, da ima fanta in da jo čaka v Kopru. Po moje je to dovolj za eno točko. Ni mi dala, silil jo pa tudi nisem. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 hoh, ma ti Andress, se moderno širokoustno izpoveduješ Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 21. september 2004 Avtor Prijavi Deli 21. september 2004 hoh, ma ti Andress, se moderno širokoustno izpoveduješ 1budala! Ta topic je namenjen ravno spodrslajem. Vedno ne bomo govorili kako smo jo in to. Tu se govori kako on ali ona ni hotel/a. Shit. Spet nič- Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Fantom bom prilimal eno točko. Enkrat sem šel z vlakom iz Ljubljane v Koper. V kupeju sva bila sama z eno punco. Dobra vse ok, vse lepo, samo ko sem hotel v akcijo mi je takoj povedala, da ima fanta in da jo čaka v Kopru. Po moje je to dovolj za eno točko. Ni mi dala, silil jo pa tudi nisem. AndresVic je malo tako-tako...ampak ker si ze omenil kupe: Ulazi Haso u kupe u vlaku. Nasuprot njega sjedi plavusa s dodatnomopremom(minjak, dekolte...) Haso bulji li ga bulji. Komad skuzi dabulji te rasiri noge i pokaze mu muf. Hasi ispale oci.- Jel vam se svidja? upita plavusa.- Jes kako nebi. veli Haso.- Jel hocete da vam namigne? Rasiri noge i namigne mu s mufom.Mujo u deliriu ne vjeruje svojim ocima.Ponovo plavojka: - Hocete da vam posalje pusu?Rasiri komad noge i posalje pusu!!!Hasoskoro u nesvjesti.- Zelite li sjesti pored mene?I Haso ustane i prebaci se na drugu stranu kupe i sjednepored plavuse.Plavusa ponovo:- Zelite li gurniti dva prsta u nju?Haso prestravljen - MA NEMOJ ME ZAJEBAVAT DA MOZE I ZVIZDIT!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Se spominjam, da je bil tisti, ki je znal žvižgati na en prst, glavni v klapi mulcev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Fantom bom prilimal eno točko. Enkrat sem šel z vlakom iz Ljubljane v Koper. V kupeju sva bila sama z eno punco. Dobra vse ok, vse lepo, samo ko sem hotel v akcijo mi je takoj povedala, da ima fanta in da jo čaka v Kopru. Po moje je to dovolj za eno točko. Ni mi dala, silil jo pa tudi nisem. Andreshm, torej sem jaz prisvojila točko za fante, ker sem ga zavrnila, pač nisem dala, kljub hladnemu orožju hm, v tejle temi sem že prisvojila točko, če se prav spomnim, da sem pa dol koga dala, hja no, ma ne ne bom, torej tam bom pa tiho Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.