tomazslo 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 haha men tud niti približno ne pade na pamet da bi se dajal dol v avtu... sicer pa zarečen kruh.... se najbolj sladko poje...sej ni tko slabo Nnino...sam pozim je mal tuga, kse prehitr šipe zarosijo pa še kolena imaš ponavad mokra...... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 22. september 2004 Avtor Prijavi Deli 22. september 2004 Selena. Ops. Potem je to moja napaka. Bom še enkrat prebral tvoj tekst. Če si ga zavrnila hmm se ti splača nov topic odpreti. In punce boste spet izgubile. Že kar tri topice po vrsti. Joj joj. Morata malo zdrave soli v hrano dodati. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 vš, Andressm, jest se prec čustveno navežen, zato raje niti ne pomislem rad, se tut urim v temu nekak Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 22. september 2004 Avtor Prijavi Deli 22. september 2004 ...je bla ena užaljena k je nism hotu nažgat, pač mi je bla gnila, pa je zabrusila "če raje gole stene fukaš pol pa okej" To se pa poredko sliši. Nekako se čuti potrebnost v postu. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Ja...in ni tocke...ker v bistvu, ga je hotla dol dat, sam je on kidnil. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Bobnar, glede na tvoje bogate izkusnje...povej nam, kako je bilo, ko si kaksno z uzitkom dol dal. v oni drugi temi. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 'sn' Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 ...si potrebnica ti, hehe, bom bom, zaj sn v službi, nea morm s trdim okol hodit pol ko bom podoživljal akcijo/e Ce ne pa na Os... ..bom potem ze oddala v eter. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Hm....a seksate pa nič ne? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Hm..vceri ne, pa dans tud ne, jutr tud se ne... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Madona same kurbarije se vam vrtijo po glavi. Packi, nemoralneži, hedonisti. Pol pa k' se nekdo obrne od računalnika, je treba kuhat, pazit na otroka, popravljat avto, jajajajajajaja pa kva še x!x To je nedopustno in pokvarjeno. x!x Kaj s to današnjo mladino, porka madona. Sami pokvarjenci. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Khm....nebesni vplivi...moreš razumet Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 To je nedopustno in pokvarjeno. x!x Kaj s to današnjo mladino, porka madona. Sami pokvarjenci. Mladina? Od 15 leta pa tja do šestdesetega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 ...bemu, upam, da še dlje ......če bo un najnebibilomenjan organ še funkcioniral. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 hehe...o hudooooooooooo... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 To je nedopustno in pokvarjeno. x!x Kaj s to današnjo mladino, porka madona. Sami pokvarjenci. Mladina? Od 15 leta pa tja do šestdesetega O enem takem iz kluba 60 sem ravnokar napisal nekaj v "Mi vsi". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Hm..vceri ne, pa dans tud ne, jutr tud se ne... No pol pa pride vikend pa bo tahudo mim pol pa menda kaj le bo, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Bern, si me mal razocaral... sem kar planila k tej temi, k sem vidla tvoje ime...sem pac mislila, da te kaksna ni hotla dol dat. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Ahm, tako ti je to. Planeš - in se zaletiš. Bumf! (Nič pretresljivega od Berna tukaj. Ma kaj češ prčakvat od Device? Kaj bi se že našlo kje, ampak ni vredno pozornosti. Če drugega ne, pr obeh otrocih svetga duha ni bilo od nikoder. Gárant. Z veseljem to prepuščam drugim.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Ma kaj češ prčakvat od Device? Z veseljem to prepuščam drugim.) [/i] Devica simbolizira tud delo, pa sem mislila no... Ampak, ce ti ni, se pa tud ne mors silit, ne! Hvala, ker si nam z veseljem prepustil. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Do zdej se mi je sam dvakrat zgodl, da nisem kakšne dol dal! Ena je bla totalno pjana in se mi je upiral,da bi se jo dotaknu,čeprav je bla huda beyba(sam je smrdela po alkotu,kt sto hudičev) :xx!: druga pa ni bla čist po mojm ukusu,pa je kr plezala po men,sem ji pol dovolu, da se mal razživi( oralno) za kej več,pa mi ni pasala! Pol sva bla oba zadovolna,ona je dobila vsaj prst, če ji že roke nism ponudu jz sm se jo pa elegantno odkrižu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 ...bemu, upam, da še dlje ......če bo un najnebibilomenjan organ še funkcioniral. Najnebibilomenjan? Tvoj bo še iz onostranstva migal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Do zdej se mi je sam dvakrat zgodl, da nisem kakšne dol dal! Ena je bla totalno pjana in se mi je upiral,da bi se jo dotaknu,čeprav je bla huda beyba(sam je smrdela po alkotu,kt sto hudičev) :xx!: druga pa ni bla čist po mojm ukusu,pa je kr plezala po men,sem ji pol dovolu, da se mal razživi( oralno) za kej več,pa mi ni pasala! Pol sva bla oba zadovolna,ona je dobila vsaj prst, če ji že roke nism ponudu jz sm se jo pa elegantno odkrižu! po tem kar pišeš morš hudo zgledat..sam si pa kr mlad,a? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Zdele kmal bom praznovau-28! ( novembra) Hm,beybe so kr zadovol(je)ne! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Uaaaaaaaauuuu, potem si pa že dosegel stopnjo modrosti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.