Skoči na vsebino

Ni mi dala.-----ni me hotel dol dat.

Andres08

Recommended Posts

haha men tud niti približno ne pade na pamet da bi se dajal dol v avtu... sicer pa zarečen kruh.... se najbolj sladko poje...

sej ni tko slabo Nnino...sam pozim je mal tuga, kse prehitr šipe zarosijo pa še kolena imaš ponavad mokra...... x:)x

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Selena.

Ops. Potem je to moja napaka. Bom še enkrat prebral tvoj tekst.

Če si ga zavrnila hmm se ti splača nov topic odpreti. In punce boste spet izgubile. Že kar tri topice po vrsti. Joj joj. Morata malo zdrave soli v hrano dodati. x:Dx

Andres

Madona same kurbarije se vam vrtijo po glavi. Packi, nemoralneži, hedonisti. Pol pa k' se nekdo obrne od računalnika, je treba kuhat, pazit na otroka, popravljat avto, jajajajajajaja pa kva še x!x x?x To je nedopustno in pokvarjeno. x!x Kaj s to današnjo mladino, porka madona. Sami pokvarjenci.

x:o)x x:Dx x:o)x x:Dx x:o)x x:Dx

Ja sam ka mali pao s lipe

To je nedopustno in pokvarjeno. x!x  Kaj s to današnjo mladino, porka madona. Sami pokvarjenci.  

x:o)x  x:Dx  x:o)x  x:Dx  x:o)x  x:Dx

Mladina? :palec:

Od 15 leta pa tja do šestdesetega x:Dx x:Dx :palec:

O enem takem iz kluba 60 sem ravnokar napisal nekaj v "Mi vsi".

x:Dx

Ahm, tako ti je to. Planeš - in se zaletiš. Bumf!

(Nič pretresljivega od Berna tukaj. Ma kaj češ prčakvat od Device? Kaj bi se že našlo kje, ampak ni vredno pozornosti. Če drugega ne, pr obeh otrocih svetga duha ni bilo od nikoder. Gárant.

Z veseljem to prepuščam drugim.)

x:)x

Ma kaj češ prčakvat od Device?

Z veseljem to prepuščam drugim.) [/i]

x:)x

Devica simbolizira tud delo, pa sem mislila no... xrolleyesx Ampak, ce ti ni, se pa tud ne mors silit, ne! x;)x x:Dx

Hvala, ker si nam z veseljem prepustil. x8Dx x:Dx :vragec: :palec:

Dum spiro, spero.

Do zdej se mi je sam dvakrat zgodl, da nisem kakšne dol dal! Ena je bla totalno pjana in se mi je upiral,da bi se jo dotaknu,čeprav je bla huda beyba(sam je smrdela po alkotu,kt sto hudičev) :xx!:

druga pa ni bla čist po mojm ukusu,pa je kr plezala po men,sem ji pol dovolu, da se mal razživi( oralno) x:px za kej več,pa mi ni pasala! x:Dx Pol sva bla oba zadovolna,ona je dobila vsaj prst, če ji že roke nism ponudu x:Dx jz sm se jo pa elegantno odkrižu! x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Do zdej se mi je sam dvakrat zgodl, da nisem kakšne dol dal! Ena je bla totalno pjana in se mi je upiral,da bi se jo dotaknu,čeprav je bla huda beyba(sam je smrdela po alkotu,kt sto hudičev) :xx!:

druga pa ni bla čist po mojm ukusu,pa je kr plezala po men,sem ji pol dovolu, da se mal razživi( oralno) x:px za kej več,pa mi ni pasala! x:Dx  Pol sva bla oba zadovolna,ona je dobila vsaj prst, če ji že roke nism ponudu x:Dx jz sm se jo pa elegantno odkrižu! x:Dx

po tem kar pišeš morš hudo zgledat..sam si pa kr mlad,a?

DON'T PANIC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...