Skoči na vsebino

Ni mi dala.-----ni me hotel dol dat.

Andres08

Recommended Posts

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Mick,se trudm, je.i ga! :vragec:  x:Dx

x:Dx pa ja. Zdej sm si mal odahnu :inocent: , k sem vidu kolk si mlad x;)x . Ker nikol nism maral tipov, k so se do bejb obnašal k ti, pa se kurčli kaki cari so, kolk nore so ble na njih......ha-ha.....ala v stilu, sem ji pač dal mal pofafat, pa je bla vsa nora. x:Dx Nisem glih zelen, pa verjetn sem kdaj že ktero dol dal, če se mi ni sam zdelo x;)x , pa polubčkala mi ga je verjetn tud kdaj že kaka al pa sam polubčkala x:px .......če se prav spomnim, se pa ne spomnim, da bi moje razmišljanje do teh njhovih dejanj bilo podcenjevalno, da bi bil zato tolk vase zagledan. To so lepa doživetja k nam jih poklonijo ženske, verjetn se mal zmotijo včasih pri tem, komu jih poklonijo, če bi kasneje oz. prej slišale samovšečne bebce, ki jih obešajo na velik zvon, bi si verjetn premislile x;)x. Mogoče ti nisi tak, deluješ pa jim zelo bliz. Mogoče se boš ravno zato moral še precej trudit, da boš.........to kar bi očitno rad bil. Vsekako pa sm prepričan, da ti ne morm bit konkurenca :C: .........eni ste pač rojeni strupi za punce. x;)x :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Heh, temu kar ti poimenuješ merila, jst pravim primitivizem in plitvina x;)x Saj nimam nič proti, ti se kar repenči in uživaj :palec: V dosedanjih tvojih postih so itak v oči vbijajoče tvoje prioritete x;)x, me pa s svojim stilom spominjaš na ena dva moja nekdanja sošolca, razvajena dobro izgledajoča mamina sinčka s polno ritko atejinih in maminih dobrin, s katerimi sta se šopirla okol, s precej uspeha pri pleh pičkah, morm priznat :palec: , dost sta jih dol dala, pa tud popolnoma plitkim in brezveznim odnosom do žensk......ha-ha....in kar se nikol nista zavedla, pa tud teb ne kaže dobro x;)x ......tud do seksa. x;)x x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Zaenkrat mi gre dobr x:Dx ko pa ne bo šlo,bom mogoč spremenu taktiko! x:px x:Dx

Mimgrede,vse sm dosegu sam,študij,specilizacija,kar mam v glav,na tekočm računu,avto in bajta. Starci niso nč dajal zravn,sm preponosn, da bi kaj jemal od kogarkoli. x^x

Če pa so zate dohtarce,bančnice,pravnice itd. pleharce z nč u glavi.pol bi se pa tle lahk govoril kdo ma kakšna merila! xrolleyesx

Men se zdijo moja merila zaenkrat kar visoka! x8Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Če pa so zate dohtarce,bančnice,pravnice itd. pleharce z nč u glavi.pol bi se pa tle lahk govoril kdo ma kakšna merila! xrolleyesx

Hm, a pleharstvo je s poklici povezano? Glej tudi tule se spet na en sistem ven mečeš, ker s kako brezvezno delavko itak predpostavljam, ti sploh ne bi?

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Hm, a pleharstvo je s poklici povezano? Glej tudi tule se spet na en sistem ven mečeš, ker s kako brezvezno delavko itak predpostavljam, ti sploh ne bi?

To ne Janja, sam z izobrazbo pa je! x:)x Ena s tako izobrazbo je redko glupa(se zgodi-ampak redkost) So dobr situirane, zakaj bi pol padale na dnar in avto(vse to majo tud one) :palec: Take so pač moje izkušne! Beyba s katero sm biu pet let, ni bla nč od tega, zato me je pa tud na suh nategnila(prvič,zadnič in nikol več) xrolleyesx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Se mi je zdelo, da je fant še mlad, Mick ti pa zaslužiš x:Xx

eh ja in potem bo naletel na kakšno dečvo, ki ne bo dosegala stopnje dohtarc, pravnic, itd in bo po ponujeni rokici hotel še nogico, pa ustnice pa pogled, pa.... bo totalno spremenil pogled na ženski svet. A nisem že včeraj nekje napisala da ni še prava prišla x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...