Mick 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 ...nem komentiral raj. Matr ste frajerji, sm kar zelen od zavisti.....da se o mickenmu ne menimo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Uaaaaaaaauuuu, potem si pa že dosegel stopnjo modrosti? Ta je že presežena! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Zdele kmal bom praznovau-28! ( novembra) Hm,beybe so kr zadovol(je)ne! kul..si mlad po srcu..to je Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Mick,se trudm, je.i ga! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Uaaaaaaaauuuu, potem si pa že dosegel stopnjo modrosti? Ta je že presežena! Če je merilo število seksov, potem razumem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 kul..si mlad po srcu..to je Ja,veš da sm! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Če je merilo število seksov, potem razumem Ne,merila so drugje.Pravi jih vidjo,slepi pa spregledajo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Če je merilo število seksov, potem razumem Ne,merila so drugje.Pravi jih vidjo,slepi pa spregledajo! Da nis ti v tinto padu, k si tok moder, a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Da nis ti v tinto padu, k si tok moder, a? Eh,nom nč komentiru! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Mick,se trudm, je.i ga! pa ja. Zdej sm si mal odahnu , k sem vidu kolk si mlad . Ker nikol nism maral tipov, k so se do bejb obnašal k ti, pa se kurčli kaki cari so, kolk nore so ble na njih......ha-ha.....ala v stilu, sem ji pač dal mal pofafat, pa je bla vsa nora. Nisem glih zelen, pa verjetn sem kdaj že ktero dol dal, če se mi ni sam zdelo , pa polubčkala mi ga je verjetn tud kdaj že kaka al pa sam polubčkala .......če se prav spomnim, se pa ne spomnim, da bi moje razmišljanje do teh njhovih dejanj bilo podcenjevalno, da bi bil zato tolk vase zagledan. To so lepa doživetja k nam jih poklonijo ženske, verjetn se mal zmotijo včasih pri tem, komu jih poklonijo, če bi kasneje oz. prej slišale samovšečne bebce, ki jih obešajo na velik zvon, bi si verjetn premislile . Mogoče ti nisi tak, deluješ pa jim zelo bliz. Mogoče se boš ravno zato moral še precej trudit, da boš.........to kar bi očitno rad bil. Vsekako pa sm prepričan, da ti ne morm bit konkurenca .........eni ste pač rojeni strupi za punce. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Mick - 100 čistih točk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 hudo, mick ...se vid da nimaš sam v jajcih,ampak tud v glavi.. uni k je na vratu..da ne bo spet pomote.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Eh,Mick, merila mamo različna! Jaz mam taka. Tisti k paše, je z mano, tisti k ne, naj pa gre! Jaz nobene ne zadržujem. Sam ponavad se vrnejo po še, ne glede na moja merila! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Heh, temu kar ti poimenuješ merila, jst pravim primitivizem in plitvina Saj nimam nič proti, ti se kar repenči in uživaj V dosedanjih tvojih postih so itak v oči vbijajoče tvoje prioritete , me pa s svojim stilom spominjaš na ena dva moja nekdanja sošolca, razvajena dobro izgledajoča mamina sinčka s polno ritko atejinih in maminih dobrin, s katerimi sta se šopirla okol, s precej uspeha pri pleh pičkah, morm priznat , dost sta jih dol dala, pa tud popolnoma plitkim in brezveznim odnosom do žensk......ha-ha....in kar se nikol nista zavedla, pa tud teb ne kaže dobro ......tud do seksa. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Zaenkrat mi gre dobr ko pa ne bo šlo,bom mogoč spremenu taktiko! Mimgrede,vse sm dosegu sam,študij,specilizacija,kar mam v glav,na tekočm računu,avto in bajta. Starci niso nč dajal zravn,sm preponosn, da bi kaj jemal od kogarkoli. Če pa so zate dohtarce,bančnice,pravnice itd. pleharce z nč u glavi.pol bi se pa tle lahk govoril kdo ma kakšna merila! Men se zdijo moja merila zaenkrat kar visoka! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 ,pravniceNajmanj tle si se glede njega zmotu Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Ka pa pol take gluposti piše! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Če pa so zate dohtarce,bančnice,pravnice itd. pleharce z nč u glavi.pol bi se pa tle lahk govoril kdo ma kakšna merila! Hm, a pleharstvo je s poklici povezano? Glej tudi tule se spet na en sistem ven mečeš, ker s kako brezvezno delavko itak predpostavljam, ti sploh ne bi? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Hm, a pleharstvo je s poklici povezano? Glej tudi tule se spet na en sistem ven mečeš, ker s kako brezvezno delavko itak predpostavljam, ti sploh ne bi? To ne Janja, sam z izobrazbo pa je! Ena s tako izobrazbo je redko glupa(se zgodi-ampak redkost) So dobr situirane, zakaj bi pol padale na dnar in avto(vse to majo tud one) Take so pač moje izkušne! Beyba s katero sm biu pet let, ni bla nč od tega, zato me je pa tud na suh nategnila(prvič,zadnič in nikol več) Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Se mi je zdelo, da je fant še mlad, Mick ti pa zaslužiš eh ja in potem bo naletel na kakšno dečvo, ki ne bo dosegala stopnje dohtarc, pravnic, itd in bo po ponujeni rokici hotel še nogico, pa ustnice pa pogled, pa.... bo totalno spremenil pogled na ženski svet. A nisem že včeraj nekje napisala da ni še prava prišla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Selene, taprava je zamudila vlak! :xx!: Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Pih Triple x Tile tvoji odgovori nič humano ne delujejo. :xx!: Malček materialistično obarvano.....na trenutke podcenjevalno....vse skupaj pa je skrito za hudomušnostjo... Res si en čuden patron Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 That`s me! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 prizadet? Mogoče ji pa možnosti ne boš dal... ker ko bo prava boš itak vedel, če ne boš preponosen in preveč prizadet... ma v kateri temi jaz pametujem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.