triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 prizadet? Mogoče ji pa možnosti ne boš dal... ker ko bo prava boš itak vedel, če ne boš preponosen in preveč prizadet... ma v kateri temi jaz pametujem Eh,mogoče pa bo tak! Morm eno dost močno zame in za moje muhe najdt-to je pa težko! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Hja, škorpijonske fore so res... v nebo vpijoče po odrešitvi Mal jih sam skuliraj, pa bo lažje šlo Drugač ste pa škorpijončki res poslastica za v postlo Joj, Sončna, nehaj se zajebavat... .... pa pejt ven iz takih topicov Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 To ne Janja, sam z izobrazbo pa je! Ena s tako izobrazbo je redko glupa(se zgodi-ampak redkost) So dobr situirane, zakaj bi pol padale na dnar in avto(vse to majo tud one) Take so pač moje izkušne!Izobrazba, takšna, formalna, je ena zadeva, čustvena ali pa življenjska je pa druga. Kje piše, da so vsi ti poklici dobro situirani, pa niso ljudje grabežljivi? Žal se ne da tako zelo enostavno popredalčkati....Je pa že problem določiti, kaj glupo je in kaj ni... Jaz v odnosu začutim človeka in mi znamke, ki si jih privošči, pa poklic ki ga opravlja zdijo bolj obrobna zadeva.... Si pa lepo napisal, da so to tvoje izkušnje . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Sončna,da ne govorim o bikicah-mnjam Sam nisva v pravi temi! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Pa kaj maš ti mene na kamerah naštelano pa me potem gledaš tamle nekje na monitorjih v svojem stanovanju x:Dx Sherlock Holmes Ja, biki in škorpijoni skupaj v postli ... je vražje na kubik, že preverjeno Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Hohoho,tole s kamero, dobra ideja (znam dobr snemat)bi jaz tole,oja! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Aja. Ko smo že v tej temi, pa mi Triple ni dal nobene zabavne iztočnice več za se igrat... nas miselnem nivoju... ... s kamero smo imeli v planu, pa se je potem nekak izmuznilo... ni prišlo do uresničitve. Bi bli pa profi posnetki x:Dx Sam to se verjetno ne šteje pod nobene točke :o|o: Al odpremo nov topik??? Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Veš kok točk bi dobila? Jaz za akcijo ti za izvedbo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 In kaj naj jaz kar sama tole izvajam, da bi se ti lahk šel amaterskega kamermana al kaj? nak, ne gre to tkole ah, fantazije.... Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Bi kr skup izvedla! (kamerco pa lepo na stojal,pa je) Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Mah ne, srček, still posnetki mi pa spet ne dišijo Si bova kakšno luštkano bejbi za zravn ubodla, pa jo oblečeva v domino, pa je! (Seveda sva potem midva njena submisivneža ) Chills down your spine.... Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Beyba, pa ti mi misli bereš! Sam jz bi pa tebe obleku v domino! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Nočeš Se še nisi naučil, da neznanim ljudem ne smeš zaupat? Pol smo pa spet tam, ko nekdo koga ne odklene ... da ne govorim še o čem hujšem, mislim da se je clo v enem filmu dogajalo neki podobnega Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Sej me nis vprašala kaj bi bil jz! Rezervn kluček je zmer pr meni,nč bat! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Hih Pa kaj ti še nikol nisi dobil ideje, da bi rahlo priredil ključavnico za svoje potrebe, torej jo malce zjebal, da se ne da več varnostno odklepat? Sploh pa... kako bi prišel do ključka, če te pa zaklenem nekam, kjer ga ne moreš dosečt? Al bi si ga v uho spravil na varno? No, in kaj bi bil ti? Zdaj grem pa res klepetat Čiči pa čaki. (Pismu,t ole z domino mi nit ne gre tko slabo, pravzaprav ) Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Beyba,js sm priredu že vse kr češ! Ne morš vrjet, če ne vidš! hehe,a mislš, da v usta ne morm nč spravt? O,ja bi bil tud jz! Bi se šla igrco,kot Janzek nardi,pol bi pa vidla... Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Zaenkrat mi gre dobr ko pa ne bo šlo,bom mogoč spremenu taktiko! Mimgrede,vse sm dosegu sam,študij,specilizacija,kar mam v glav,na tekočm računu,avto in bajta. Starci niso nč dajal zravn,sm preponosn, da bi kaj jemal od kogarkoli. Če pa so zate dohtarce,bančnice,pravnice itd. pleharce z nč u glavi.pol bi se pa tle lahk govoril kdo ma kakšna merila! Men se zdijo moja merila zaenkrat kar visoka! ....pismo, maš nesrečo, da nimam tko k ti sam 28 let. Sicer še ti bi celo mogoč verjel. Tak da na tist kar si napisau, da si sam dosegu se požvižgam, še posebej, ker nič od tega nihče ne doseže popolnoma sam , si pa seb in drugim to lahko govoriš, da se mal blš počutiš. Med dohtarcami, bančnicami in pravnicami, še posebej me to moti pri zadnjih in seveda prvih , sem spoznal že velik plehkih babnc, pleh pičk pa itak, tak da mi je zlo smešno kar si napisal. Tvoja merila so jasno vidno kam usmerjena in me ne ne motijo, si pač takšn k si, men pač zlo po plitvini bredeš..... To kar se ti pa zdi, pa ni nujno, da tud je.....sploh, če se tvoja merila nanašajo na merila, ki npr. meni ničkaj dost ne pomenijo. Pa verjetn pri kakem bodočem dohtarju al kar že si naj tudi ne bi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Ka pa pol take gluposti piše! Ja, ne morm si pomagat, mam drgačne kriterije k ti, pol pa se pač tud men tvoji posti zdijo gluposti. Kako sva si različna .....na srečo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Eh Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 A niti ne tolk, praviš? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Nikol se ne ve! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Mimgrede,vse sm dosegu sam,študij,specilizacija,kar mam v glav,na tekočm računu,avto in bajta. Starci niso nč dajal zravn,sm preponosn, da bi kaj jemal od kogarkoli. Nekdo je nekoč... neko noč ali podnevi, ravno po malici... moral nekaj dati... če le nisi ti naš novi mesija nrezmadežno spočet !In potem si zajokal... se skobacal v trgovino... in si kupil papico Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Po poti pa še prek dojenčkastega servisa mal zaslužil ....za papico. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Nimbus, ne glupiraj se! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 A zdej bo mud-fight? Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.