nimbus 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Seksualni neuspehi... Hehe, ravno neuspehi niso, so pa zanimive zgodbice. Saj je vedno nekje vmes, kajne!? No, bil je privat žur in to... folka kar nekaj... roštiljada, sproti piva in vino, proti večerju pa rolice. Non-stop se zezamo... tisti dan sem bil iz že pozabljenega razloga nekako odstoten, na easy oz. neprizadeti! Pa se je znašlo v naši družbi tudi dekle, za katero je bilo vsem jasno, da obožuje seks. Dobro! Moj kolega, navihan, kot mali hudiček, jo je celi večer spravljal v smeh in to... po algoritmu smeh, dotiki, seks! Meni je bilo zabavno, ko sem opazoval celo kalvarijo in sem upal na zanj dober izid. Proti večeru, ko so opojne substance zavzemale svoje bojne položaje... se srečava med vrati iz oči v oči. Celi dan nisva spregovorila niti besedice... in sedaj je bila tu, polna, iskriva, željna. Ni me vprašala, ni me zapeljevala, temveč mi je dejala: "Danes bova f*kala!" Oh, draga, kako si romantična... Dobesedno... ! Seveda, meni se je smejalo... pa ne zato, ker bova f*kala, temveč zato, ker je to povedala na tako svojstven in primitiven način, da bi še Kremenčkov postal trd. Med smehom ji nagajivo odgovrim: "No, way baby!". As part of the game! V tistem trenutku me prime za roko in me začne "vleči" proti svoji hiši nedaleč stran. Z "vleči" poudarim njeno odločnost in determiniranost... meni je bilo dejansko vseeno... en seks gor ali dol, saj sem vedel, da tudi če bo, bo to samo igrica... mogoče še kdaj, a kaj več pa sploh ne. No, in prideva tja do njene majhne sobice, se sezujeva in pokneva na posteljo, kot pravi zakonski par, kjer se vsak zaveda svoje vloge. Jaz se lepo vležem, ona mi sleče hlače... pove nekaj malega po mikrofonu in že smo tu... Med misijonarskim položajem mi pa začne jokati. Meni tisto nič jasno... in tipica mi začne razlagati kako je zaljubljena v nekega J*****. Situacija je bila usmiljenja vredna... saj nisem Hribar, bi ti ga vsaj oponašal . Vstanem, se oblečem, obujem čevlje... ona še bolj joka. So trenutki v življenju, ko se obrnem in grem in ta je bil prav takšen. Ko pridem do vrat se obrnem in vprašam: "Ej, ta kateri po vrsti sem?" Ne vem, od kje inspiracija za to vprašanje, a ko mi je odgovorila (13) mi je bilo vse jasno... !Potem mi je sledila še kakšnih petnajst minut, pa sem ji lepo povedal, da je vse čisto OK in, da oh in sploh... da grem pač spati. Potem je šla... dala je sicer nekaj izjav zaradi česar sems e naslednji dan zbudil z glavobolom v skrbeh zanjo a sem vse dvome kaj kmalu odpihnil. Sem bil pa kao frajen v družbi potem... kao, oni tip se je celi dan muzal okoli nje, jaz pa veni-vidi-vici ! Samo takrat fantje še niso vedeli, da si ženska sama izbere partnerja... What ever you'll do, she has the last word. No... to je en tak moj neuspeh... oz. najin neuspeh... Se pa še vidiva kdaj pa kdaj na ulici in se brez besed nasmejiva... Le kaj nama gre takrat po glavi Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Jaz se lepo vležem, ona mi sleče hlače... pove nekaj malega po mikrofonu in že smo tu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 A zdej bo mud-fight? SončnaHehe... tisto v tangicah... da boste lažje izbrale ! Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Le kaj nama gre takrat po glavi Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 A zdej bo mud-fight? SončnaKam si pa ti zginla beyba? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Joj, jok med seksom Tudi že doživela, pa ne jst... Ribaček.. PA ne zaradi neuslišane ljubezni v kako deklico... Iz ljubezni do mene, brez razloga, provokacije, brez kake debate, ki bi bila povod zato... Čist tko, med aktom samim... A big turn off for me :xx!: Bod desc, pa nared ta soje! Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 To so besede! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Pridem, pa grem , Triple X Jok med ljubljenjem... sem ga doživela, pa ne zaradi kakšne bad scene, ampak preprosto, ker je blo tolk lepo, da "me je lahko samo jok odrešil" In nimam niti problema s tem, če se mi tip zjoče v postelji, med ljubljenjem, če vem, od kje to izvira in popolnoma razumem Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Jok med ljubljenjem... sem ga doživela, pa ne zaradi kakšne bad scene, ampak preprosto, ker je blo tolk lepo, da "me je lahko samo jok odrešil" všeč mi je tvoja poetična dramatika, kot nek klic Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Seksualni neuspehi... Hehe, ravno neuspehi niso, so pa zanimive zgodbice. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Tudi meni so se že nabirale solze med seksom, nimam proti solzam prav nič (sem Rakica, ojej, jokat ni problem)... Ampak NAČIN tistega joka, mojega ex Ribaka... pa vse besede, nesmiselno rotenje... Nekako ni bilo... No in ker je tema ''ni mi dala'', je takrat tudi ostalo pri objemih, pogovoru... Malo patetično, odraz kompleksov, ki jih jaz takrat nisem mogla razumet... Žal, in to je bil tisti turn off :xx!: Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Proti večeru, ko so opojne substance zavzemale svoje bojne položaje... se srečava med vrati iz oči v oči. Celi dan nisva spregovorila niti besedice... in sedaj je bila tu, polna, iskriva, željna. Ni me vprašala, ni me zapeljevala, temveč mi je dejala: "Danes bova f*kala!" Oh, draga, kako si romantična... Seveda, meni se je smejalo... pa ne zato, ker bova f*kala, temveč zato, ker je to povedala na tako svojstven in primitiven način, So trenutki v življenju, ko se obrnem in grem in ta je bil prav takšen. Ko pridem do vrat se obrnem in vprašam: "Ej, ta kateri po vrsti sem?" Samo takrat fantje še niso vedeli, da si ženska sama izbere partnerja. No... to je Se pa še vidiva kdaj pa kdaj na ulici in se brez besed nasmejiva... Le kaj nama gre takrat po glavi haaaaaaaaaa (tole sm zbrau, zlo globoko znaš razmišljat)REALNO PISAT in dat vedet Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 ti kr neki, hj ampak .. zajezena žlica pa je bila krasotna in vzajemna, tisti moment, ko si človek dovoli Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 njoko, spat ojdinabirat kondicijo za jutre vse dobro ,mir s teboj, kolega Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Pridem, pa grem , Triple X Jok med ljubljenjem... sem ga doživela, pa ne zaradi kakšne bad scene, ampak preprosto, ker je blo tolk lepo, da "me je lahko samo jok odrešil" In nimam niti problema s tem, če se mi tip zjoče v postelji, med ljubljenjem, če vem, od kje to izvira in popolnoma razumem Uuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, my kinde of woman Mene sploh ne bi motilo, če bi se mi zgodilo iz tega razloga k S.Vila prav. Pa se mi žal ni. Hm, mogoče bi pa me to tega S.Vila pripravla? S.vila Se mi je pa zgodilo, da je ženska jokala. Zelo redko, izjemoma. In ne ob pogledu na mickenga Ko se je prvič, sem se prav ustrašil, nič jasn - kaj narobe??? Zdaj vem, da je to le popolna predaja nekomu, nekaj kar za nič na svetu ne bi hotel ne doživeti. Čudovito. Samo po duši lepi ljudje, ženske, po moje to znajo doživeti, se tako dati. In za vedno so in bodo ostale v mojem Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 haaaaaaaaaa (tole sm zbrau, zlo globoko znaš razmišljat)REALNO PISAT in dat vedet Thanx man Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 heeee Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Predlagam, da se vsi Lunatke in Lunatki končno dol dajo, pol pa lahko zaključimo tole temo ... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Ja če izbiraš, pol izberi samo eno. Ostalo pa jaz. Se strinjam s tem . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Predlagam, da se vsi Lunatke in Lunatki končno dol dajo, pol pa lahko zaključimo tole temo ...Ohjej... tolk dobrih lunatk... kje naj sploh začnem.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Mogoče po abecedi Pa še C je hiter na vrst. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Hm.....A...tud ni slab..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 kaj pa, če bi raje me zbirale? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Nino....ne pol frendic pozabit no .... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 To tak vedno, surya. Sicer pa predlagam, da začnete mal bl anarhično....npr. pri M. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.