Skoči na vsebino

Ni mi dala.-----ni me hotel dol dat.

Andres08

Recommended Posts

Seksualni neuspehi... Hehe, ravno neuspehi niso, so pa zanimive zgodbice. Saj je vedno nekje vmes, kajne!? x;)x No, bil je privat žur in to... folka kar nekaj... roštiljada, sproti piva in vino, proti večerju pa rolice. Non-stop se zezamo... tisti dan sem bil iz že pozabljenega razloga nekako odstoten, na easy oz. neprizadeti! Pa se je znašlo v naši družbi tudi dekle, za katero je bilo vsem jasno, da obožuje seks. Dobro! Moj kolega, navihan, kot mali hudiček, jo je celi večer spravljal v smeh in to... po algoritmu smeh, dotiki, seks! Meni je bilo zabavno, ko sem opazoval celo kalvarijo in sem upal na zanj dober izid. Proti večeru, ko so opojne substance zavzemale svoje bojne položaje... se srečava med vrati iz oči v oči. Celi dan nisva spregovorila niti besedice... in sedaj je bila tu, polna, iskriva, željna. Ni me vprašala, ni me zapeljevala, temveč mi je dejala: "Danes bova f*kala!" Oh, draga, kako si romantična... :palec: x:Dx

Dobesedno... :palec: x;)x x:Dx ! Seveda, meni se je smejalo... pa ne zato, ker bova f*kala, temveč zato, ker je to povedala na tako svojstven in primitiven način, da bi še Kremenčkov postal trd. Med smehom ji nagajivo odgovrim: "No, way baby!". As part of the game! V tistem trenutku me prime za roko in me začne "vleči" proti svoji hiši nedaleč stran. Z "vleči" poudarim njeno odločnost in determiniranost... meni je bilo dejansko vseeno... en seks gor ali dol, saj sem vedel, da tudi če bo, bo to samo igrica... mogoče še kdaj, a kaj več pa sploh ne. No, in prideva tja do njene majhne sobice, se sezujeva in pokneva na posteljo, kot pravi zakonski par, kjer se vsak zaveda svoje vloge. Jaz se lepo vležem, ona mi sleče hlače... pove nekaj malega po mikrofonu in že smo tu... Med misijonarskim položajem mi pa začne jokati. Meni tisto nič jasno... in tipica mi začne razlagati kako je zaljubljena v nekega J*****. Situacija je bila usmiljenja vredna... saj nisem Hribar, bi ti ga vsaj oponašal x:Dx . Vstanem, se oblečem, obujem čevlje... ona še bolj joka. So trenutki v življenju, ko se obrnem in grem in ta je bil prav takšen. Ko pridem do vrat se obrnem in vprašam: "Ej, ta kateri po vrsti sem?" Ne vem, od kje inspiracija za to vprašanje, a ko mi je odgovorila (13) mi je bilo vse jasno... :palec: x:Dx x;)x !

Potem mi je sledila še kakšnih petnajst minut, pa sem ji lepo povedal, da je vse čisto OK in, da oh in sploh... da grem pač spati. Potem je šla... dala je sicer nekaj izjav zaradi česar sems e naslednji dan zbudil z glavobolom v skrbeh zanjo a sem vse dvome kaj kmalu odpihnil.

Sem bil pa kao frajen v družbi potem... kao, oni tip se je celi dan muzal okoli nje, jaz pa veni-vidi-vici :palec: x:Dx ! Samo takrat fantje še niso vedeli, da si ženska sama izbere partnerja... What ever you'll do, she has the last word. No... to je en tak moj neuspeh... oz. najin neuspeh... Se pa še vidiva kdaj pa kdaj na ulici in se brez besed nasmejiva... Le kaj nama gre takrat po glavi :palec: x:Dx x8Dx x;)x :vragec:

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

A zdej bo mud-fight?  :2src:  :vragec:

x:Dx

Sončna

Hehe... tisto v tangicah... da boste lažje izbrale :palec: x:Dx x;)x !

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Joj, jok med seksom :sori: Tudi že doživela, pa ne jst... Ribaček.. PA ne zaradi neuslišane ljubezni v kako deklico... Iz ljubezni do mene, brez razloga, provokacije, brez kake debate, ki bi bila povod zato... Čist tko, med aktom samim... :sori: A big turn off for me :xx!: :vragec: Bod desc, pa nared ta soje!
Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde)

Pridem, pa grem :P , Triple X x;)x

Jok med ljubljenjem... sem ga doživela, pa ne zaradi kakšne bad scene, ampak preprosto, ker je blo tolk lepo, da "me je lahko samo jok odrešil" x;)x xsrcx In nimam niti problema s tem, če se mi tip zjoče v postelji, med ljubljenjem, če vem, od kje to izvira x;)x in popolnoma razumem xsrcx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Jok med ljubljenjem... sem ga doživela, pa ne zaradi kakšne bad scene, ampak preprosto, ker je blo tolk lepo, da "me je lahko samo jok odrešil"
všeč mi je tvoja poetična dramatika, kot nek klic x^x
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Tudi meni so se že nabirale solze med seksom, nimam proti solzam prav nič (sem Rakica, ojej, jokat ni problem)... Ampak NAČIN tistega joka, mojega ex Ribaka... pa vse besede, nesmiselno rotenje... Nekako ni bilo... :sori: No in ker je tema ''ni mi dala'', je takrat tudi ostalo pri objemih, pogovoru... Malo patetično, odraz kompleksov, ki jih jaz takrat nisem mogla razumet... Žal, in to je bil tisti turn off :xx!:
Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde)

Proti večeru, ko so opojne substance zavzemale svoje bojne položaje... se srečava med vrati iz oči v oči. Celi dan nisva spregovorila niti besedice... in sedaj je bila tu, polna, iskriva, željna. Ni me vprašala, ni me zapeljevala, temveč mi je dejala: "Danes bova f*kala!" Oh, draga, kako si romantična...  

Seveda, meni se je smejalo... pa ne zato, ker bova f*kala, temveč zato, ker je to povedala na tako svojstven in primitiven način,

So trenutki v življenju, ko se obrnem in grem in ta je bil prav takšen. Ko pridem do vrat se obrnem in vprašam: "Ej, ta kateri po vrsti sem?"

Samo takrat fantje še niso vedeli, da si ženska sama izbere partnerja.

No... to je  Se pa še vidiva kdaj pa kdaj na ulici in se brez besed nasmejiva... Le kaj nama gre takrat po glavi

haaaaaaaaaa :rolleyes:

w:Iw (tole sm zbrau, zlo globoko znaš razmišljat)

REALNO PISAT in dat vedet :vio:

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Pridem, pa grem :P , Triple X x;)x

Jok med ljubljenjem... sem ga doživela, pa ne zaradi kakšne bad scene, ampak preprosto, ker je blo tolk lepo, da "me je lahko samo jok odrešil" x;)x xsrcx In nimam niti problema s tem, če se mi tip zjoče v postelji, med ljubljenjem, če vem, od kje to izvira x;)x in popolnoma razumem xsrcx

Uuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, my kinde of woman :2src: x:px Mene sploh ne bi motilo, če bi se mi zgodilo iz tega razloga k S.Vila prav. Pa se mi žal ni. Hm, mogoče bi pa me to tega S.Vila pripravla? :inocent: :vragec: S.vila x:Xx x:)x Se mi je pa zgodilo, da je ženska jokala. Zelo redko, izjemoma. In ne ob pogledu na mickenga x;)x x:Dx Ko se je prvič, sem se prav ustrašil, nič jasn - kaj narobe??? Zdaj vem, da je to le popolna predaja nekomu, nekaj kar za nič na svetu ne bi hotel ne doživeti. Čudovito. Samo po duši lepi ljudje, ženske, po moje to znajo doživeti, se tako dati. x:)x xsrcx In za vedno so in bodo ostale v mojem xsrcbumx x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

haaaaaaaaaa :rolleyes:

w:Iw (tole sm zbrau, zlo globoko znaš razmišljat)

REALNO PISAT in dat vedet :vio:

:palec: Thanx man x;)x

Fernando Pessoa

Predlagam, da se vsi Lunatke in Lunatki končno dol dajo, pol pa lahko zaključimo tole temo  x:Dx  x:Dx  x:Dx ...

Ohjej... tolk dobrih lunatk... kje naj sploh začnem.... :vragec:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...