Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Za vas bo to bl tragedija k veselje, ker micken to nardi k se spodob. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 ok, jest vzamem Micka , Volka , rachka , Triple x-a in Budo ...zaenkrat.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 ....matr, ti pa nis glih skromne narave. A vsakega za isto stvar, al rabiš tud npr. kak ginekološki pregled, pravni nasvet itd. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Jz pa Ninota... ....za šloganje... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 A Mick ma tud kaj šans.........za Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Mogoče po abecedi Pa še C je hiter na vrst. Hehe the C ja ja prjatlc ne smem pozabit... ni slaba ideja po abecedi.... Najprej Airo, pol pa sem že pr najljubši.... pa tud pr B je ena dobra... pr C huh, hm če bi šel tkole po abecedi, nebi dalč pršeu... je preveč obsežno bobnarjeva ideja pr najstnicah je mal boljša... sam ene so občutno premlade... hja, bom rabu pomoč... se kdo javi? Mick ne vem če bo najboljš, k je preveč temeljit... kakega sokrata pa tripla... pa bomo upedenali... vsaj tja do D-ja... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 ....matr, ti pa nis glih skromne narave. A vsakega za isto stvar, al rabiš tud npr. kak ginekološki pregled, pravni nasvet itd. ha ha....rečmo, da je to moj osebni izbor mistrov simpatičnosti na tem forumu.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Hja.....kaj pa naprej,tukej gor so kar zahtevne punce Mick...za kaj Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Maš izbran okus surya, ni kej..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Mick...za kaj Za potop v tiho reko. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Mick...za kaj Za potop v tiho reko. LoL Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 hehe Mick, mrbit v glasno reko hehe k tiha reka ni lih preveč tiha.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Hm,preskrivnostne globine.....in pol ne veš kje te kaj napade Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Smotko Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 u, tiha reka bregove dere Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 ....matr, ti pa nis glih skromne narave. A vsakega za isto stvar, al rabiš tud npr. kak ginekološki pregled, pravni nasvet itd. ha ha....rečmo, da je to moj osebni izbor mistrov simpatičnosti na tem forumu.. Zanimivo Mene pa sploh ni , a sm preslab, al kaj Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Nič jasn. Kva to Lol? Kdo je smotko? Zakaj skrivnostne, sm mislu da mokre? Aja, nekaj pa le jasn, če bi se vanjo potopil pa res ne bi bila tiha, ne. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Trudi,sej veš da si ti največji Car tukej v bistvu.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Mene pa sploh ni , a sm preslab, al kaj [/color] ....surya ve, da zna pujsa postat tud neugodna Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Nič jasn. Kva to Lol? Kdo je smotko? Zakaj skrivnostne, sm mislu da mokre? Aja, nekaj pa le jasn, če bi se vanjo potopil pa res ne bi bila tiha, ne. LoL= laughing out loud...smotko si ti.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Trudi,sej veš da si ti največji Car tukej v bistvu.... Pa še dvor in pujso ma a nje a nje....nič mi ne nasedamo tem ................. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Nino-smotko ,heh če bi se ti potopil je nevarnost utopitve.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 LoL= laughing out loud...smotko si ti.. Mhm. Mhm. Sem vam pa že začel verjet, da sem pacek........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Mene pa sploh ni , a sm preslab, al kaj [/color] ....surya ve, da zna pujsa postat tud neugodna hja bejbe od 180 naprej so skrajno neugodna reč... hitro tečejo fajn brcajo... da ne omenim da majo dolgo roko pravice.... trudi tiho bit.... bomo pa rabli tvojo pomoč, pri črki J Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.