Guest sanjalica 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 ....ali sva naredila prav ali ne.....še danes ne vem. Podpišem se pod celotni Mickov post. Doživeto in preživeto in čeprav ni več strasti, ostaja vedno vprašanja...ali sva naredila prav ali ne......še danes ne vem. Zapisano v zgodovini Tudi takšno ljubkovanje (peting) jemljem za varanje. In Mushi govori o tistem mojem dejanju z grdimi besedami (lizati, drgnjenje kurca, golazen); sama pa sem bila v tistem trenutku prepričana, da doživljam lepoto ljubezni. In mi ni všeč, da nekdo tako ocenjuje moje dejanje; kajti ni občutila tistega, kar občutim jaz. Mogoče jaz ne morem verjeti da tako gleda na zakon, ampak mislim, da si laže sama sebi... MOGOČE... Vendar jo pustim v tem njenem prepričanju; ker je to njeno občutenje (katerega jaz z današnjimi izkušnjami ne morem dojeti in doumeti) in ji želim...da bo tudi čez deset let pisala tako kot danes... In Hvala Bogu, različno gledamo na življenje. Nisem ljubiteljica skokov čez plot; živim pa realno in z nogami trdno na tleh (včasih se kaj dvignem) Prvih dest let zakona sem bila PREPRIČANA:...JAZ - NIKOLI x!x x!x ; sedaj se nežno nasmehnem in si včasih (tako v temi, ko me čisto nihče ne vidi, nihče ne more do mojih misli) zaželim spet tisto divjo strast............. Pa je ni, ker je življenje postalo (bolj ali manj) rutina, ker je zakonec postal nekaj samoposebi umevnega... So pa obdobja, ko se dvigneva in spet padeva :xx!: - zakon so nihanja in strpnost in monotonija in metanje krožnikov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Meni se kvečjemu dogajalo, da sem morala brzdati strast, da me ne bi prehitro zaneslo. Se mi zdi, da je ena posebna draž v tem, bolj ko si želiš, bolj je vroče, ko se zgodi! Meni tudi... samo da... hm, jaz se v bistvu nisem prevec brzdala... jaz sem hotla vse - in takoj. :o|o: V vsakem primeru in vedno pa je bila draz... ali bi, sicer...? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Sanjalica... a pol si? A si mu priznala al zamolčala.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Sanjalica... a pol si? A si mu priznala al zamolčala.. Kaj če sem? Priznala da sem se "hotla dat dol" in da sem se "zalizala" in se "drgnila ob kurca" in bila "golazen" ??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 O?Kwa? Sta?heh, fino, opazim torej res samo to, kar nekako hocem?Sanjalic - jaz nic takega opazila, menim da je vse lahko zelo etericno... se tak sex, po temle torej zivalski, je bil vedno etericen in vesoljen...Tako da - tale terminologija - nima zveze z mano, zato se na to ne navesim in me ne prizadane. Energy rules! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Mushi se mal nediplomatsko izraža v prepričanosti, da ima prav.........Verjetno pa se še "sveže" zaljubljena le močno boji, da se ji kaj takega zgodi..........kar lahko povsem razumemo, ne. Mislim, da sedaj preživlja prekrasne trenutke....ki jih nikakor ni za "razvrednotit".......zaužij jih mushi, kolikor se le da . Le do ljudi, ki so v dolgotrajnih vezah prišli tudi do drugačnih izkušenj bi pa res lahko bila bolj tolernatna. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Energy rules! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Sanjalica... a pol si? A si mu priznala al zamolčala.. Kaj če sem? Priznala da sem se "hotla dat dol" in da sem se "zalizala" in se "drgnila ob kurca" in bila "golazen" ??? se dala dol al se dol želela dat.. in si mu priznala dejanje al zamolčala...Pa če, kako je sprejel, a je bil zaljubljen še vate, in če bi se tebi to zgodilo, se pravi kontra, kako bi to sprejela, bi te bolelo al bi rekla vsakemu se lahko zgodi, bi oprostila al ne.. al pa če bi se skor dal dol bi drugače gledala na to, kot če bi se dejansko... pa recimo da odmisliš da sta deset al več let skupaj, da je res to sveža ljubezen...al pa potem ko je pa malo dlje trajajoče razmerje res take stvari postanejo nepomembne, al si bla kdaj do teh reči občutljiva... Mick si kr zadel... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Mushi Bil je primer ko sem prevarala moža in bil je primer, ko je zmagal razum; ker sem vedela, kakšne duševne muke mi je prineslo tisto, ko sem prevarala. In da sem ga prevarala, sem možu priznala. In sva šla skozi to, oba, skupaj. Tudi mož me je prevaral in mi povedal (sicer mi je on povedal pod "nujno" ker je bil zaloten ). Zaljubljena če sem bila takrat v moža. Mislim da ne, ker dokler si ZALJUBLJEN, si SLEP za svet okrog sebe... Verjetno je bil zakon v tistem trenutku v fazi stagnacije. (izgovor pa tak ) In ne misliti, da skačem kot pri polki v tem zakonu čez plot...ampak Življenje prinese tisto, kar misliš, da nikoli ne prinese. Če mi je "žal" pa ne vem...; mislim da ne... Mogoče se sprašujem...kako bi bilo in kaj bi se izcimilo, še bi šla "do konca"...Ampak nedoživeto ne veš oceniti... In še to: peklensko boli ko si preverani in ko varaš. In vedno je s tabo; te spremlja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 sanjalica pa si ga zalotila pred tem, al po tem ko si varala, pa kako je to sploh povedat... in kako si sprejela to da te je prevaral? Pa ne bi priznal, a ne če ga ne bi zalotila... se mi zdi da so moški taki da raje grejo skoz tko po najlažji poti, ženske pa tako tišči da morajo povedat..da tud zlo milejše stvari moramo povedat in potem se tko očiščeno, razbremenjeno počutimo..Življenje marsikaj prinese, vendar mislim, da potem ko se tko daleč spusti eden ali drug, vsaj jst tako razmišljam, na podlagi doživetega, vendar ne v tej vezi, pa tud ni blo takrat ne vem kaj, bilo pa je vsaj v glavi.. da potem nikoli ni več isto, pravzaprav verjetno je v vezi kaj narobe, da pride tako daleč, da se ti v možgane vsidra nekdo drug, če pa si tak tip, ki te zgolj spogledovanje in strast prižene tako daleč.. potem nisi človek za resno razmerje, če je tisti, ki ga imaš ob sebi do takih stvari konzervativen...V bistvu to ni tema za tukaj, a ne ampak v varanje.. dobr.. pa tud do sem sega, ampak jst na podlagi SEBE pravim, da jst ne bi zmogla nadaljevanja veze, ko bi se to zgodilo, ker občutja pri teh rečeh že poznam, pa takrat smo bli mlajši, bolj impulzivni, nevezani.. in bi se tko kot se je že takrat, vse podrlo.. kot hišica iz kock... Meni to da sem zvesta sebi in njemu in obratno full veliko pomeni...in če bi se zgodilo to, bi se mi podrlo vse življenje, vse želje in upi, vse sanje, ki jih z nekom gradiš, ker potem tisti nekdo, ki ti pomeni vse, je v bistvu tvoj največji sovražnik (zahrbtnež) in nikoli več se ne bi bila sposobna sprostiti in uživati v njegovi družbi.. A nekak razumete? In zato gledam na ljubezen zlasti razumsko, pa seveda pristna čustva so prisotna zraven. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Jaz te razumem.......in ne podcenjujem tvojega razmišljanja, čutenja, želja.........Mislim, da smo vsi tako nekoč razmišljali..........in da si nihče ne želi biti "prevaran". Le redki pa to izdržijo, le redki........vsaj če pogledam po moji ožji in širši okolici. Zakaj je temu tako....je veliko povedanega že v drugih temah. Dodal bi še samo, da to ne pomeni, da svojega partnerja nimaš več rad........nisi pa več zaljubljen........ni več tolk strastno, vznemirljivo razmerje.......sam pa mogoče hlepiš po tem........nekdo tebi privlačen pa to željo do konca zbudi. Zanimivo je, da se velikokrat točno ve, da ljubimca ne bi zdržala enega leta skupnega življenja.....medtem, ko si sam zdržal s svojim partnerjem leta, desetletja.....kar ima po mojem zelo poseben pomen. In seveda si ne želiš partnerja prizadeti......in ker si tega ne želiš....takšno razmerje - svojo "slabost" tudi skrivaš.........poleg tega, da ga ne želiš izgubiti. Lastninjenje partnerjev, posesivnost, ljubosumje, vcepljena monogamnost.....nas je pripeljala v en začaran krog.........iz katerega se le težko izmuznemo. Slej ko prej doleti skoraj vsakega.....je pa res....bolj negujemo svoje partnerstvo, več pozornosti mu posvečamo (kar velikokrat ne znamo in ne zmoremo)......bolj deluje vest in težje se odločimo za skok čez plot. Bemu....te poste bi res mogli na eno drugo temo premaknit...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 jaz sem bolj čustvene sorte in globoko doživljam ljubljenje, poleg tega pa nimam ne vem kakšnih izkušenj. seks na hitro in brez čustev sem v enem obdobju svojega življenja poprakticirala in ugotovila, da to ni zame :xx!: . zato zdaj vem da tega nočem saj v meni pusti praznino.zdaj je pač tako, da kamor grejo moja čustva, srce, tja spada moja lulika in moja velika, ogromna duhovno-čustvena seksualna energija . eksperimentiranja me ne mikajo več. razno razne erotične privlačnosti me ne zanimajo :xx!: praznina- izgubljanje energije. preveč globoko doživljam stvari, življenje in svoje življenjsko poslanstvo (zaradi česar sem tukaj), da bi se izgubljala v takšnih stvareh. včasih se zato počutim kot zelooo stara duša in kot da včasih ne razumem nekaterih "banalnosti" tega sveta (norme, vsiljene vzorce obnašanja...).pomembna mi je iskrenost, globina, duhovna in osebnostna rast..., zato včasih delujem preresno za svoja leta- včasih pa popolnoma nezrelo, ker vsake toliko pri praktičnih stvareh odpovem. veliko ljubezni vsem ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Ker se mi ni dal x-ev postavljat. Kaj je ja s temi smeški čist grdo pade ven pol pa tiste xe, da je lep ka je treba prekrižat noge da je nasmeh lep.... sicer pa morem rečt da se strinjam z Airo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 seks na hitro in brez čustev sem v enem obdobju svojega življenja poprakticirala in ugotovila, da to ni zame :xx!:Sama nisem nikoli prakticirala (niti izkusila) seksa brez čustev. Zame ni seksa, je samo čutno ljubljenje; včasih nežno, včasih divje in pohotno, včasih živalsko pa senzibilno... K ljubljenju se spravim SAMO TAKRAT, ko si to moje , kri, duša, moja celotna bit želi. Verjetno je pogled na zakon, na življenje v dvoje (štiri) drugačen, ko imaš za sabo skoraj 20 let zakona in tistim, ki živi skupaj dve leti. Žal je tako. In škoda, res škoda, da izgine mladostni entuziazem. Ker pa je tako veliko različno starih "forumovcev" a lahko kdo z zagotovostjo (po več kot 15 letih zakona) zatrdi..., da si ne (za)želi oz...da ni (niti v mislih, sanjah) tudi udejanjil te svoje (za)željenosti? V mislih sem se sprehodila po svojih znancih (sodelavcih) in na prste ene roke bi preštele (mojo generacijo in starejše), kjer sem prepričana, da sta si "vse življenje zvesta". Nisem ponosna na svoje dejanje, vendar je to del življenja. In še to; na poročno jutro sva z možem sedela in se pogovarjala kaj pričakujeva od tega papirja; in rekla sem mu, da mu ne morem priseči zvestobe do groba, trudila pa se bom po najboljših močeh, da ohranim zakon in bom vlagala sebe v ta zakon. In to počnem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 So pa tud take ženske, k one štartajo, pa tu in tam tud na kterga naletijo ki jih noče prvič.. Očitno je neki tipov tud takih... Eni so pa tak;poznam primer,ki mu je glavno,samo da ji pičko pošlata.. pol pa ne gre naprej.. kaj bi to pol blo.. Samo zadovoljstvo, da je prišel do gat, zmagoslavje da jo je tam prijel... hah, le kaj bi jest napisau, pa ne bom. bom raje v svojem spominu ohranu. tko bo bolj varno.sj vedno je nerodno lahko tut brez alkohola..tisti časi so vedno lahko Predvsem nepojasnjene˝okoliščine privedejo do spontanega učinka rezultata. Menim, vse kar rata naj rata brez nekih katastrofalnih, posledičnih zajebalnih scen. Lepo je pa,da se kominikacija nadaljuje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Moja ful dobra frendica je neko študentsko noč hotela spati s svojim socimrom. Je škorpijonka po horoskopu in ponavadi doseže tisto kar si zastavi. No, in ko že čisto gola ležita in ona vsa mokra pripravljena na divjo akcijo ji tip prizna, da ne more na prvem "zmenku". Sej ni smešno ampak jaz sem se nasmejal. To pa zato, ker je ona tako luštkana, pa takšno postavico ima, pa prsa, ojojoj... . V bistvu je kar dober, da mu je to uspelo.Jaz sem pa ponosen, da sva kljub nemogočim in skušnjavi podobnim vibracijam ohranila najino prijateljstvo. Če bi seksala, hmmm, no, užitek že... ampak...Dovolj za danes.Uživajte na sončku! Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Volk. Nisem bil še z nedolžno . To obenem pomeni, da bivša žena ni bila nedolžna na poročno noč.čista romantika... :o|o: :o|o: moooški!!! kje so čustva? pišete tako, kot da smo ženske stroji- gumb pritisneš, not vtakneš, ven vzameš in konec. Hehe ko se ženske pogovarjajo o moških, so v tem še bolj neprizanesljive. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Sama nisem nikoli prakticirala (niti izkusila) seksa brez čustev. Zame ni seksa, je samo čutno ljubljenje; včasih nežno, včasih divje in pohotno, včasih živalsko pa senzibilno... K ljubljenju se spravim SAMO TAKRAT, ko si to moje , kri, duša, moja celotna bit želi. Verjetno je pogled na zakon, na življenje v dvoje (štiri) drugačen, ko imaš za sabo skoraj 20 let zakona in tistim, ki živi skupaj dve leti. Žal je tako. In škoda, res škoda, da izgine mladostni entuziazem. Ker pa je tako veliko različno starih "forumovcev" a lahko kdo z zagotovostjo (po več kot 15 letih zakona) zatrdi..., da si ne (za)želi oz...da ni (niti v mislih, sanjah) tudi udejanjil te svoje (za)željenosti? V mislih sem se sprehodila po svojih znancih (sodelavcih) in na prste ene roke bi preštele (mojo generacijo in starejše), kjer sem prepričana, da sta si "vse življenje zvesta". Nisem ponosna na svoje dejanje, vendar je to del življenja. In še to; na poročno jutro sva z možem sedela in se pogovarjala kaj pričakujeva od tega papirja; in rekla sem mu, da mu ne morem priseči zvestobe do groba, trudila pa se bom po najboljših močeh, da ohranim zakon in bom vlagala sebe v ta zakon. In to počnem.Joooj Sanjalica, kako me spominjaš na nekoga Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Vem, Volk, vem ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 29. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2004 Hih....sem že skoraj mislil napisati, da nimam takšne izkušnje.........namreč takšne, da bi se spustila v poljubljanje, božanje.....pa se potem ne hotela ljubiti z menoj. Pa sem se spomnil ene.......zelo posebne ženske s katero sva se spustila v poljubljanje, dotikanje, v ljubezensko (tudi telesno) igro......pa je nisva dokončala. Še najbolj zaradi nje...... mi je isti dan prej z eno posebno gesto, z enim posebnim dejanjem pokazala, da ne delava prav, da bi mogoče bilo bolje, da ne bi..........Huh.......je pa bilo vroče.......dogodek, ki mi bo vso življenje ostal v spominu......mislim, da sva se oba zelo privlačila, mickenega je skoraj razneslo, , bilo je čudovito lepo ......pa vendar nisva..........lahko bi mogoče rekli tudi, da sva ravnala zrelo in odgovorno..........ali pa naju je le bilo strah, da se približava preveč, potem pa naju čaka trpljenje, ker ne bi mogla biti skupaj.......ali sva naredila prav ali ne.....še danes ne vem. Deklice 0Dečki 2 Čekiram ravno, če je še kdo dodal svojo izkušnjo. Cool MIck. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Očitno smo ženske bolj previdne..ali pa imamo boljši filing... kdo bo dal...in kdo ne... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 29. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2004 Hih....sem že skoraj mislil napisati, da nimam takšne izkušnje.........namreč takšne, da bi se spustila v poljubljanje, božanje.....pa se potem ne hotela ljubiti z menoj. Pa sem se spomnil ene.......zelo posebne ženske s katero sva se spustila v poljubljanje, dotikanje, v ljubezensko (tudi telesno) igro......pa je nisva dokončala. Še najbolj zaradi nje...... mi je isti dan prej z eno posebno gesto, z enim posebnim dejanjem pokazala, da ne delava prav, da bi mogoče bilo bolje, da ne bi..........Huh.......je pa bilo vroče.......dogodek, ki mi bo vso življenje ostal v spominu......mislim, da sva se oba zelo privlačila, mickenega je skoraj razneslo, ona je drgetala od vznemirjenja , bilo je čudovito lepo ......pa vendar nisva..........lahko bi rekli tudi, da sva ravnala zrelo in odgovorno..........ali pa naju je le bilo strah, da se približava preveč, potem pa naju čaka trpljenje, ker ne bi mogla biti skupaj.......ali sva naredila prav ali ne.....še danes ne vem. ravnala zrelo in odgovorno, ker se nista? A ni že to neodgovorno da do tega sploh pride, šlatanja in lizarjenja.. Ni to skor tak kot sex...? Men je vse to tko kot da bi se dol dal... izmenjava telesnih tekočin, otipavanje, da si full želiš..Skratka vseen neodgovorno in sucks... :xx!: ČE se zarad koga oba nazaj držita, ma nista se glih zelo... Mislim, če jst pomislim da bi me mož prevaral, skratka šel do sem kot ti Mick.. je za mene isto kot če jo je ruknil... Nimamo se več kej menit.... A tko je pa full v redu feelin da nč ni blo... ker ga nis vtaknil.. kao NČ ni blo... a sam tisto drgnjenje k. u p. se potem čuti kot nekaj, kar v bistvu ne nrdiš z drugim... če ljubiš nekoga.. Mushi! Ti moraš gledat z drugega vidika, ne pa sam iz vidika poročene ženske, ki pričakuje zvezstobo in jo eventuelno tudi daje. Iz vidika torej, da so eni samski, da smo smo bili mnogi nevezani, da so še nevezani, da bodo nevezani. In kaj češ potem lepšega, kot pa dol se metat, ko nimaš nič na vesti in vse to? Pač greš dobiš in je. Ne dobiš, dosti slabše, čakaš na novo priložnost. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Hehe You can't always get what you want, but if you try sometimes you might find, you get what you need... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 29. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2004 ker občutja pri teh rečeh že poznam, pa takrat smo bli mlajši, bolj impulzivni, nevezani.. in bi se tko kot se je že takrat, vse podrlo.. kot hišica iz kock... Meni to da sem zvesta sebi in njemu in obratno full veliko pomeni...in če bi se zgodilo to, bi se mi podrlo vse življenje, vse želje in upi, vse sanje, ki jih z nekom gradiš, ker potem tisti nekdo, ki ti pomeni vse, je v bistvu tvoj največji sovražnik (zahrbtnež) in nikoli več se ne bi bila sposobna sprostiti in uživati v njegovi družbi.. A nekak razumete? In zato gledam na ljubezen zlasti razumsko, pa seveda pristna čustva so prisotna zraven. Vprašanje je le, koliko si ti res zaljubljena. Morda ta trenutek ampak ta posesivnost do moškega ti bo ostala kljub temu, da bo ljubezen pošla. Kaj to pomeni? Postala boš ljubosumna soproga. Sicer pa če se zgodi, kot se je zgodilo Sanjalici in njenemu možu to ni noben problem. Saj normalni pari se lahko, se znajo, med seboj pogovoriti in življenje teče dalje. So tudi bolj liberalni pari, ki se zavedajo, da seks ne igra nobene oziroma ne velike vloge v partnerstvu. Torej. Če greš na kaffe z drugo, si pač šel in problemov ni, ker v tem primeru gre za zrele partnerje. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Andres, še dobro, da obstajajo tudi drugačni moški od tebe. A nisi to že napisala? Moraš biti bolj izvirna, drgač te bom dobil pod luč, da nisi vsestranska. In vsestranskost ženske odlikuje. Andres Ti imaš pa hude probleme, če že dvojno vidiš... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.