tomazslo 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Bemu, še nikol nism prosu, razen, če imamo različne poglede na osvajanje, zapeljevanje.Haha Mick...jest sem pa že , pa še bom...včasih se splača...... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Mah, men ne diši prosit za seks . Razen, če je to del igre, tist....ona mal dominantna, jst pa ponižen.....plis plis plis, daj mi, daj mi, vsaj sam en liz..... Morm probat, če me rajca, enkrat. Ma sicer , pa koji k mam za prosit, sej obema paše, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Heh x:Dx Vi tule o tem, kdo bi koga A še jaz začnem odbirat.... gremo se igrat - Micka ziher - sokrat je neki zabaven, bi znal bit luštkan - Triple X je za stestirat, če je res tko dober kot pravi - Natrixa takoj zdej tuki x:Dx - a sem še koga pozabla....? x:Dx P a vsem tem zgoraj nesojenim enga za duševne muke, ker sem jih v tem postu oblegovala in oblajala Aja, a bejbe tut lahk? Sončna Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Pismu natrix, kaj pa pričakuješ, če daš tako lepo fotko v nude fotke! Mislim... do i need to say anything more or no Aja, a sem že omenila, da mi je moško telo nekaj najlepšega na svetu? Tako lepo ste sestavljeni skupaj, da bi bil res že greh, če tega ne bi znala cenit Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Pismu natrix, kaj pa pričakuješ, če daš tako lepo fotko v nude fotke! Mislim... do i need to say anything more or no Aja, a sem že omenila, da mi je moško telo nekaj najlepšega na svetu? Tako lepo ste sestavljeni skupaj, da bi bil res že greh, če tega ne bi znala cenit SončnaHmmm, zanimivo! Jaz imam enako mnenje o ženskem telesu! P.S. No,no,no, it wasn't me! It was my evil brother! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Pismu natrix, kaj pa pričakuješ, če daš tako lepo fotko v nude fotke! Mislim... do i need to say anything more or no kje je kaka nude fotka?! Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Pismu natrix, kaj pa pričakuješ, če daš tako lepo fotko v nude fotke! Mislim... do i need to say anything more or no kje je kaka nude fotka?! Ni jo, sam hecala se je..... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 oh, škoda :o|o: je fajn videt na fotki kako golo moško telo Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 surya, pejd v fotke - nude, na 18. strani Baraba! Čak, se čak! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Ehehe x:Dx slurp Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 surya, pejd v fotke - nude, na 18. strani Baraba! Čak, se čak! a me boš našeškal? Bom, če bom dubu priliko! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 surya, pejd v fotke - nude, na 18. strani kul... vsaj en k ma jajca(čeprav se jih ne vid ) Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Vsega pa tud ne moreš imeti....no, vsaj večina ne! Tisto je pa rezervirano za eno samo, he, he,... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 aja, tisto fotko si dal gor kar tako..saj ne, da bi se hotel kazat..a tvoja ve zanjo? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 svašta sami pari kle gor Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 mogoče bi šla pa še malce strani nazaj.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Ja, mi je povedal Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Kaj zdej vidva tlele pleteta in napletata Zavajanje folka pa to Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 http://sewide.naspletu.com/happy43555.gifmalo heca mora bit Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Mah, men ne diši prosit za seks .Razen, če je to del igre, tist...ona mal dominantna, jst pa ponižen Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Volkc zato, ker je uganka... vse, kar smo videl od njega, je bil njegov stumf... Aaaaa te zanima Tukaj je problem, da ne bi rad objavil fotke zaradi službe. Potem bi točno vedeli, kaj počenjam v službi. Surfam po LNF in nisem edini iz službe, ki se poslužuje foruma LNF. Že tako nam šefe (kar je sicer pravilno) teži, da smo preveč gor na internetu. No ja sem zelo sramežljiv fant . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Ni mi dala........... , pol sm pa kr sam vzel Jagode jasno, čist šizim na jagode Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Volkec, ne bodi no tolk sramežljivi fant, bi bil čas, da spet mal iz gozda pokukaš aja v temi sem Ni mi dala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Hehe Selene daj si gor rdečo kapico, ko greš v gozd... bo hitr volk se pokazal... seveda res ne moreš pričakovat da bo on mel kaj v tej temi.... tam v tadrugi anti temi pa mrbit.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 hehe pri men bi moral bit pa res pravi volk, da ne bi imel v tej temi kej za povedat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.