Skoči na vsebino

Ni mi dala.-----ni me hotel dol dat.

Andres08

Recommended Posts

Ni mi dala........... xscratchx , pol sm pa kr sam vzel x:Dx  x:Dx

Jagode jasno, čist šizim na jagode x:px  x:px

kje si pa jeseni staknil jagode :D sicer pa bojda so afrodizijak.... :) tak da to ni lih v jagodah....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kaj če bi kakšen faliran(ec)/ka napišal še kakšen spodrsljaj x?x Tule smo več ali manj moški pisali! Dajmo punce... kje, kaj, zakaj, itd.

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Kaj če bi kakšen faliran(ec)/ka napišal še kakšen spodrsljaj x?x  Tule smo več ali manj moški pisali! Dajmo punce... kje, kaj, zakaj, itd.

Fantastično da hočeš temo povrniti v prvotni namen.

Andres

Ja ta je še iz prazgodovine.....študentska leta...pa joga....pa greva takole na čaj,....

pa debatirava o bhakti jogi....pa se gledava vsa blažena...pa oba čist in... pa objeta pa tak....pa vse pripravljeno...pa vse trdo...

Hja, kruto ja, me je mel preveč rad.... Je pa rekel, da ne more, da je tako leeeeeeeepo, da bova s seksom vse pokvarla :vragec: ....pa da se on špara za vnebovzetje....bemu sem ga po dolgem času srečala .... dvakrat ločen....pa čist nč vnebovzet.....

:wub:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

17.08.2004Garfild

Zakaj vsi menijo, da je vpletanje v zakon le, če ga njemu pocuzaš ali njej zarineš med noge? Pravzaprav je vpletanje že, ko z osebo spregovoriš, ker mu v odnos, ki si nima več kaj za povedat, vneseš pridih zanimivosti, drugačnosti in tako obudiš upanje, da lahko s partnerjem deli še kaj drugega kot tudi že zdavnaj vkalupljen seks. Zategadelj lahko vidimo, da se vedno vpletamo. Razlika je le v tem, da je kultura postavila mejo pri telesnosti, ker je duševnost kot izgleda prepustila bogu :-). Toda vseeno vemo, da je poleg zunanje lepote, ki je običajno prvi sprožilec medsebojne privlačnosti, odločilni dejavnik tudi sovpadanje idej, ki se začne s pogovorom med dvema osebama. In če pri tem malo zlobno vprašam - kakšne namene si imela z Denisom, da si ga skenslala in se niti ne pogovarjaš več z njim, takoj ko si odkrila, da je že oddan?

18.08.2004Ronja

GARFILDU :Imam prijatelja, s katerim sva obdelovala tako temo Denisa kot tvoje mnenje in moj odgovor nanj. Zakaj ti nisem razložila, da je šlo za eksperiment, me je vprašal. Saj se nisem spomnila tega! v vsej razlagi o "vmešavanju" v zakon. Moj namen, po katerem si me spraševal, res ni bil eksperiment. Ta se je zgodil spontano. In če mi ni prinesel drugega kot zapisano kolumno, je prijatelj nadaljeval, zakaj sem se od eksperimenta oddaljila?? Ker se me Denis ni "dotaknil". Zakaj ne poskušam naprej, z drugimi moškimi, me je prijatelj potiskal v kot. KER OSTAJAM OTOPELA in PRAZNA. Če sem si zastavila neko izkustvo, ga moram izpeljati do konca, je bil neusmiljen. Navrgel mi je temo, s katero se moram "usesti za mizo in se z njo pošteno, globoko in široko pomeniti".

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Ja ta je še iz prazgodovine.....študentska leta...pa joga....pa greva takole na čaj,....

pa debatirava o bhakti jogi....pa se gledava vsa blažena...pa oba čist in... pa objeta pa tak....pa vse pripravljeno...pa vse trdo...

Hja, kruto ja,  me je mel preveč rad.... Je pa rekel, da ne more, da je tako leeeeeeeepo, da bova s seksom vse pokvarla :vragec: ....pa da se on špara za vnebovzetje....bemu sem ga po dolgem času srečala .... dvakrat ločen....pa čist nč vnebovzet.....

:wub:

In s tem si priborila dodatno točko za punce. Me veseli. Manj me veseli, da se je v vsem tem šavju zgubila statistika.

Kajpak verjamem, da fantje še vedno vodimo. x:Dx

Andres

Eh, stari, ne sod po seb! x:Dx Jz nimam teh problemov! :vragec:  x:Dx  Se zmer najde kakšna, k ga rada porihta! x:px  :palec:  x:Dx

Da te mal popravm,men ni treba prost,sam,če bi bla pa kriza,sem pa tud jest sam človek k ma potrebe,bi se pa tud jest mal potrudu in prosu za xxx.... x;)x :palec:

What goes around....comes around! :)

• 3 weeks later...

Zdaj bom pa nostalgična ratala...

Živela sem na morju in delala v taki službi, da sem se precej videvala s študenti. On je veslal v moški ekipi, jaz pa amaterski ženski. Šloje za čisto telesno poželenje; tak krasen topgunovski tipček je bil, pomorc, že očesni kontakt me je naredil čist, oh, mehko in še kaj...

... in potem je prijateljica na obisk pripeljala njega in še enega. In kmalu odšla, onadva pa ne...

Stanovanje je bilo nabito s tako strastjo, da niti stati nisem mogla, vsi trije smo to čutili, a nismo UPALI, čeprav je bila energija in privlačnost tako silna...

Sedela sva tako skupaj, da sva se dotikala; kako me je zmešalo, ko sva v očeh vidla napisano nekaj drugega, kot tisto, o čem smo se pogovarjali...

Potem vpraša tretji, če si upam v troje. Nikoli še nisem in nisem si upala, a sem izzivala, da ja a čmo? Oba sta bila mlajša kakšnih 6 let, mlado meso, joj za pojest,

potem pa je tretji odšel, "mojega" pa sem le pobožala in mu rekla lahko noč - baba smotana, ki je z glavo tolkla v zid tiste noči sem bila jaz,

a ne vem, zakaj sem to naredila, pa takooooooooooooo sem si ga želela;

ko se danes srečava, pa le imava tisto sladko misel, kaj pa če takrat bi...

Sm se spomnu, da ene nism dol dal, ker sem menil, da mi ne bo dala, pa hepan nism niti probal, če mi bi.  xrolleyesx To tud šteje?  :inocent:  x:Dx  x:o)x

To ne šteje, ker nisi bil ti poražen. Še dobro da ne, ker ne moreš kar tako deklicam točke talat. xrolleyesx xDDx

Sicer pa smo nekje izgubili statistiko, zato tudi vemo ne ve več kdo vodi in kdo ne.

Andres

Hahahaha Andres....pesimistična varianta pa je: že v kali je zatrla vse moje morebitne poskuse. x;)x :vragec: x:Dx Mislim, da je bla kar optimistična varianta, sam me zdej firbec mal mantra, kaj bi bilo, če bi poskusu..... x:o)x Hepan. :o|o: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...