Andres08 24. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2004 Lohk pa klikneš na moje ime nad ikonco pa boš vidla; nč ne skrivam za (razliko od nekaterih)U, je že kliku na mojo ikonco... Veš, sm mela včasih napisan, sam pol je folk kliku gor pa so pol ko so vidl kolk sm stara noben ni hotu ment z menoj: vsaj resno ne, jz sm pa glih hotla resnga pogovora. Aja, pa to nima nobene veze s posti pa to, sam tolk da mam približno predstavo... Bodi konkretna. Al si stara al mlada, srednja? Ker tole s smkolinom moraš meti na čistem, ker mogoče si pa le prestara zanj.Tudi jaz sem na tvojo ikono kliknil. Nič nisem našel na kar bi se lahko oprijel. Pa kaj potem če ti narod klika na ikono. Srečna bodi. Sicer pa ti nimaš števca. Oziroma ga imaš samo za lastno ikono. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 24. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2004 Jest ne gledam na starost glede pogovorov, ampak kako gdo razmišlja in se z vsakim rad pomenim oz. izmenjam mnenja Je pa res da v različnih starostnih obdobjih razmišljamo drugače, vse je odvisno oz. veliko je odvisno od izkušenj, ki jih imamo [/color] Hvala enako. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 22 sm bla stara in 6 let v resni zvezi, tk da mam tud kr neki izkušenj. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 24. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2004 Seveda niste samo tiste ženske ki rečete da. Zato pa je ta topic. Ni mi dala.-----ni me hotel dol dat. A nisi ravno ti napisala koliko moških če sploh tule je zavrnilo žensko?Evo pa smo te do izvira pripeljali. AndresEj ne vem kaj hočeš sploh napisat. Jz sm sprašvala, če je kdo zavrnu žensko in ste rekl, da ja. In pol ste me še prepričal, da niste take žvali in lohk žensko tud s trdim zavrnete. S tem hočem reči, da tudi tvoje kvačkarce niso rekle ne, niti on seveda. Smo pa že podali možnost, da je lahko vse živo doma od sporazuma do frigidnosti. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 24. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2004 22 sm bla stara in 6 let v resni zvezi, tk da mam tud kr neki izkušenj. To pomeni, da bi mi bila lahko hčerka. Ful izkušenj z zvezami in življenjem. Hvala bogu, če so to take izkušnje, na katere se boš lahko zanesla v prihodnje. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Ok se pa strinjamo, da varat ni kul, a ne Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 No goody, sicer pa sem napisal, da mi je bol pomembno razmišljanje Naj dodam pa še to; Da je veliko odvisno od izkušenj in kaj nam te izkušnje prinesejo; v tem primeru na čustvenem področju in kako se potem obnašamo oz. reagiramo na naslednje dogodke, ki nas doletijo Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 U, Andres, če si bil pa že pr 17-ih aktiven pa nisi od muh! No, marsikdo na tem forumu bi mi pa lohk res bil fotr al pa mat pa si ni najdu partnerja, ki bi lohk ostal z njim vsaj 3 leta... Tk da bi lohk bla še kermu "starcu" za zgled...Še posebej v eleganci najine ločitve... Zdej grem pa pod kovter... sama in zadovoljna Nočko! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 U, Andres, če si bil pa že pr 17-ih aktiven pa nisi od muh!Nekateri smo bli že tud prej so............... :o|o: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 24. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2004 U, Andres, če si bil pa že pr 17-ih aktiven pa nisi od muh!Nekateri smo bli že tud prej so............... :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Hmm ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 U, Andres, če si bil pa že pr 17-ih aktiven pa nisi od muh!Nekateri smo bli že tud prej so............... :o|o: Aktiven v tem smislu, da si speku froca? Smola... al pa sreča... Aja, sej nisi edin...mene je mela mami pr 24, pa se mi že to zdi tk-tk. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Tega tipa bi pa prou rada spoznala... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Aaa, ker pozerski maček Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Jaz sem pa zdaj zvisu, ker mi je pogojeno, da moram naresti izpit, pol pa bo . V sredo so rezultati. Ne vem kaj bo, če bom negativno pisal. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 Tega tipa bi pa prou rada spoznala... A drugih napak pa tak tip nima?? Mogoče še več kot mi ostali, ki si radi privoščimo. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Kolk tipov dejansko je od vas ki ste še gor zavrnilo seks z žensk0 Here Here ene par, res izjemoma, jih nisem hotu dat dol... no pa da vidmo kera bi me rada spoznala... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Ista fora: tale ženska je fuuul luštna- pa je zato verjetn neumna Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Kolk tipov dejansko je od vas ki ste še gor zavrnilo seks z žensk0 Here Here ene par, res izjemoma, jih nisem hotu dat dol... no pa da vidmo kera bi me rada spoznala... Nino, ne šteje, če se z žensko nisi hotu dat dol zato, ker so ji joške visele al pa je mela velko rit. Šteje sam, če ti pač ni blo samo do seksa, pa ker se ti zdi bedno z jajci okol otresat... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 pa ker se ti zdi bedno z jajci okol otresat... ...o jebemu... sam z jajci? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Nino, ne šteje, če se z žensko nisi hotu dat dol zato, ker so ji joške visele al pa je mela velko rit. Šteje sam, če ti pač ni blo samo do seksa, pa ker se ti zdi bedno z jajci okol otresat... em no bedno z jajci okrog otresat hm hm ne to pa še ni blo bedno... in nikoli ni bil razlog velika rit, ali viseče joške, k pač s takimi al mam srečo da nkol nič ni al pa da se ne pojavljajo, preprosto zato, ker mi je manjkala ljubezen na stvari,... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Jaz sem pa zdaj zvisu, ker mi je pogojeno, da moram naresti izpit, pol pa bo . V sredo so rezultati. Ne vem kaj bo, če bom negativno pisal. pol pa večkrat za tolažbo, ne? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Nino, ne šteje, če se z žensko nisi hotu dat dol zato, ker so ji joške visele al pa je mela velko rit. Šteje sam, če ti pač ni blo samo do seksa, pa ker se ti zdi bedno z jajci okol otresat... em no bedno z jajci okrog otresat hm hm ne to pa še ni blo bedno... in nikoli ni bil razlog velika rit, ali viseče joške, k pač s takimi al mam srečo da nkol nič ni al pa da se ne pojavljajo, preprosto zato, ker mi je manjkala ljubezen na stvari,... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 26. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2004 Nekako opažam, da se v tem topici vedno mimo seka, na koncu pa pridemo do znanega obtoževanja, da kakšni pač moški smo. A vendarle, smo vsi isti, zato pregrešnost ni tujka vašemu spolu dekleta kot ne našemu. Sicer pa že sama fizionomija dovolj pove. Le ta pa je grajena za moške, ženske, heteroseksualce, bisekusalce, lezbijke, pedre, za črne, bele, rumene. Skratka za vse kar ohranja temu planetu ime Zemlja. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 em em em em.... tam vmes so tri točke k mi ne grejo glih v račun Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.