Skoči na vsebino

Ni mi dala.-----ni me hotel dol dat.

Andres08

Recommended Posts

Moram prispevati še eno točko po relativno lepem vikendu.

Sinoči sem šel dol v mesto v lajf in že takoj ko sem stopil v lokal sem videl dve aziatke. Malo časa sem rabil da sem se približal, precenil situacijo in ni spomnil sem se na Marso, ko mi je zadjič razlagala, da za mene so ribe, da se jih vidi po dolgih nogah, mislim, da eleganci, pa po dolgem vratu.

No ker sta bili dve kot rečeno sem to "ribo" nekako ogovoril, izkazalo se je da je izredno komunikativna, živi pa na Irskem, a je rojena na Kitajskem kjer je tudi živela do pred tremi leti.

En tak lep pogovor sva imela, tako da sem za nekaj trenutkov, na to, da bi jo dol dal kar pozabil. Potem smo šli vsi trije plesat in meni nekako ni bilo da bi jo vprašal če je riba. Ampak sem to vseeno storil. Jebi ga. Rak je, sem kasneje izvedel..

Pač nadaljevanje noči smo preživeli v priznam, prijetnem klepetu, nato pa sem obe odpeljal v hotel. Sexa kot vidite ni bilo, je pa to dobro za tale topic, ker s tem sem pribil še eno točko fantom. :palec:

Škoda se mi zdi, ker še nisem bil s Kitajko, poljub je pa itak dobila.

Andres

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Moraš vedeti, da ste Slovenke v manjšini. Kitajk je itak za celo miljardo, ali še več.

Zdaj tudi nisem preprična, če je glede na številčnost Kitajk, privilegij s Slovenko sexat ali le sreča (v nesreči). x:Dx x:Dx

No, da ne bo pomote. Islandk je še manj. Okrog 140 000 x:Dx

Andres

Uuuuuu, Andres, pogovarjal si se z žensko ( Kitajko ) pa se nista dala dol!! :eek: A je kej narobe s tabo? :eek: Hm, sej vem, da razsajajo neke gripe... xscratchx

:vragec: x:Dx :vragec: x8Dx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Itak, da maš gripe povsod in glih tebe se je polotla, da si mel vročično glavo in si jo pozabu položt x:Dx x:Dx :vragec: x;)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

• 2 months later...

Za nami je še en vikend. Za ene bolj molčeč, za druge ne preveč, saj z dol dajanjem in neuspehi le tega so vedno znova takšne in drugačne govorice.

Sinoči sem naletel na dobro šanso pri eni Kubanki. No, punca je resda stara komaj 22 let, ampak to ne igra nobene vloge pri dol dajanju. No, potem sva šla plesat in počutil sem se kot nek car, ker ona v pico obvlada latinske plese, tako da so se ob njej kar ustavljali. Čez kako uro, zabitega časa z njo, mi pove, da je poročena in da nič ne bo. Itak jo pride mož ob šestih zjutraj iskat pred lokal v mestu. Tako da ni bilo nič s Kubanko. Jebi ga, drugič.

Nato sem šel v drug lokal, kjer sem začutil nekakšno ovulacijo v zraku. Se zagovorim z eno, ki je bila par let od mene starejša in vse to, sicer neka svobodna novinarka in učiteljica biologije v srednji šoli. Potem mi je pa iskreno povedala, da sem jaz še srednješolski fant in da ne gre z mano. Meni je bilo seveda v ponos, da me je za 23 let pomladila, ampak jebi ga, češplo ima med drugim ona in ne jaz. Ok, še en padec.

Kaj čem zdaj? Najbolje da se v drug topic preselim.

Andres

• 2 weeks later...

Sinoči je bil torej spet en tak večer ki paše v to temo. Ni mi dala. In ponosen sem ker mi ni dala. Ena Tajka je bila in vse to, že dolgo pa jo gledam kako se okrog moških, ciganka baše in vsakega posebej žica za pijačo.

No, jaz sem precej direkten in tako na videz jo poznam že precej časa, tako da jo upam tudi prijeti v lokalu, od zadaj, spredaj, kakor koli že.

No, potem mi je pa včeraj rekla, nekaj da je žejna. "Ja ja," sem rekel. Zdaj je mene prišla žicat. Potem sem jo pa naravnost vprašal rajši, če gre sexat. Je rekla, da gre če ji dam za pijačo. No, s tem je pokazala tisto žensko naravo, oziroma lulino pridobitveno prednost. Lahko gre tu za pijačo, sex, lahko pa za službo, ali nekaj pač. Lula prenese vse. Od stekla, do uda.

In jaz njej lepo povem, da sexa še nisem plačal v življenju. Tako da sorry, nič ne bo. In tudi bilo ni. Po moje mora dati ženska dati zastonj. Tista, ki se hoče na denarnico obesiti, ima verjetno povešeno. xDDx

Andres

Florijan Cvetko.

To šolo sem že skozi dal. Pijača in ženske. Joj, groza. Škoda se mi zdi tistih, ki hočejo biti v teh stvareh nekako enakopravne, take kot tale od sinoči plus še mnoge druge, pa le slabo luč na njih mečejo.

Seveda ji nisem dal za pijačo. Ampak če se dobro spomnim je to ista, ki sem jo enkrat pred leti častil.

Andres

• 3 weeks later...
<{POST_SNAPBACK}>Kubanke, Tajke, etc.... A ti jih z namenom iščeš ali se slučajno znajdeš v njihovi bližini? x:Dx

Kakšna je pa tvoja omaka, Andres08 x;)x  xrolleyesx

Sati.

Namenoma jih ne iščem. Pač vidim in ker ni vsakdanjega videza poskusim, kar seveda ni greh. Kubanko sem čez vikend spet srečal. Ah, baba laže 100 na uro. Preč od nje.

Sem pa imel danes na obisku eno, ki mi ni dala. Pravi, da bo drugič. Tudi hot levela nisva še dosegla, ker sva se mal zalizala in vse to. V bistvu dobr za prvič, ker jo bolj slabo poznam. Še bolje glede na uro, pa še oba imava službo zjutraj.

Zanimivo, da se sam jaz še v ta topic oglašam. Verjetno se kar med seboj dol dajete, tako da vam ni treba tu vmes pisat. x:Dx x:Dx

Andres

hoče že hoče :o|o:

sam ma neke moralne zadržke kao :xx!: mogoče bi tole že bl spadal u temo varanje x:Dx

zdej pa da se js z njim dol dajem, pa da morm zraven poslušat o teh zadržkih... :xx!:

no fuckin' way :vragec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...