Carol 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 DO TE TEME PA ŠE NISM PRŠLA..... sTaRa sm šElle 13???haha... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>hoče že hoče sam ma neke moralne zadržke kao :xx!: mogoče bi tole že bl spadal u temo varanje zdej pa da se js z njim dol dajem, pa da morm zraven poslušat o teh zadržkih... :xx!: no fuckin' way Oh Keti, kolk si fina s tem no fuckin' way hja sam včas zadržki pač SO tam...včas ne gre pač probaš enkrat, dvakrat, tretjič - če zadržki ostajajo > move on ane! Sicer dost stara tema, dejmo jo ponovno odpret >> vprašanje: zakaj bi pa mogla bejbi takoj dat, a ni fino če se moraš mal nagonit pa "namučit" da prideš do cilja, pol je pač slajše ko si tam Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Pismu.... ....pa sem tud jaz pristala v tej temi.... .....sam res, že ene par dni.... :xx!: Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 hihi ouyea kdaj je prav zabavno ja če se kaj ne zgodi... hja če ma pa lih na novo porihtan avto ;) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Ribica, sem kar ko sem tebe videla v tej temi. Sem bolj navajena, da Andres piše Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 20. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2005 Cosma. Andres že nekaj časa ni pisal sem. Absolutno tudi danes ne bo. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Good boy hihi Čeprav vse je relativno... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Andres, me ful veseli zate p.s. razlog zakaj ne pišem v to temo je več kot znan. Da bi pa vsak večer pisala, kdo komu ni dal ali dal, bi bilo tudi malo tu mač. Zakonski sexološki dnevnik Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 26. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 26. marec 2005 Današnji post pravzaprav ne paše sem, ampak ga bom kljub temu oddal v ta topic, ker pač seksa ni bilo. Pač po drugem zalizanju se je Oven zmočila in je bila pripravljena sexat. Žal je bila ravno ona tista, ki je prijateljice razvažala iz mesta domov, tako da sem rekel, da se nazaj grede oglasi. Ah, jaz sem že ob pol šestih, ko sem domov prišel kavo delal, ki bi me (ga) pokonci držala, toda Ovna še celo uro od nikoder. Naposled dobim sms, če že spim. Sem rekel, da ne, gledam, pa tudi, že bolj na tenko. Hitro sva si bila istega mnenja, da rajši drugič prevetriva kar se prevetriti da in pobral sem se spat. Drugič, ali morebiti jutri zjutraj ne bom pisal v tisti topic, kako smo se dol dali. Bom kar pri tem ostal, je bolj zmagoslaven, ker v njem je več iskrenosti, tam pa je treba kaj tudi pod vprašanje postavit. In ravno zato, ker je tu več iskrenosti, se vedno isti sem oglašamo. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Če bi bla jaz dec, vam povem bi mela tolk dela,uf..... Aja, še nkol mi noben ni rekel ne x!x Jaz pa že. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če bi bla jaz dec, vam povem bi mela tolk dela,uf..... Aja, še nkol mi noben ni rekel ne x!x Jaz pa že. Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 a zdej spa faca zato al kaj?? a velik dela... ---------Če bi bla jaz dec, vam povem bi mela tolk dela,uf..... Aja, še nkol mi noben ni rekel ne x!x Jaz pa že. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>a zdej spa faca zato al kaj?? a velik dela... --------- Ne nisem rekla, da sem faca, si me narobe razumel. S tem sem hotla sam povedat, da če bi že bilo tako, da bi morala punca vprašat, če jo en tip da dol, verjetno noben nebi rekel ne, ali pač. Ja pač, tipi majo zmeraj več dela okoli sexa kot punce, al pa sam govorijo. Pa če ma tip vsak dan drugo mu noben ne bo rekel, da je kurbir prej da je car, za žensko, bi pa sigurno tako rekel. Zato je pri teh zadevah boljš bit tip. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Ne, lahk ti je čist enak (po mojem še boljš ), ker se požvižgaš na stereotipe in brezvezna pravila......čas je tak, da ti to že dopušča. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 men se pa nikol ni zdel da bi blo bolš bit tip no ajd ko sm bla mejhna sm hotla bit, zato da bi lahk stoje lulala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Pa če ma tip vsak dan drugo mu noben ne bo rekel, da je kurbir prej da je car, za žensko, bi pa sigurno tako rekel Ma, tudi to se ne govori vec toliko, kot se je vcasih.Meni se sicer prepogosto menjanje spolnih parnerjev, se zmeraj zdi malo mimo, ampak pac, nekateri imajo radi ta "sport" ali so pa enostavno neke vrste zbiratelji Ne obsojam Ampak dam jim pa tud ne Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če bi bla jaz dec, vam povem bi mela tolk dela,uf..... Aja, še nkol mi noben ni rekel ne x!x Jaz pa že. SVAŠTA! A zdej je v modi tipe kar spraševat, če bi hoteli skočit pod kovter, ali kaj? Če ti noben še ni rekel "ne", potem se to razume, da si jih morala vprašat... Ne vem, ampak jaz sem sicer še iz prejšnjega tisočletja...pa mi je to mal izpod časti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Matr ste smotkoti Mislim, čak mal, a vi se preden se spustite v ljubljenje vprašujete......ti, a mi boš dal-a? Hihihi, kul. Kaj pa vem, men se zdi, da se to zlo hiter čuti, v 95% sem zlo hiter vedel, čutil, če si me želi al ne..... V bistvu se sploh ne spomnim, da bi me katera zavrnila, potem ko sem se ji približal v tem smislu......No, mogoč sem tud bl previden, pa mal bl čekiram, preden se je lotim, ja, tud to bo......Da pa neb nkol ne reku, pa tud ni res.......Saj v bistvu tip reče "ne" že s tem, ko ne reagira na njen izkazan interes, ne rab valjda po ceumu mest tulit "nočem te dat dol" No, me je pa ena 1x, ne morm rečt drgač, posilila, čeprav sm mislu, da to ni mogoč, pa dans menim, da se me ne da več, sam takrat sm bil tolk mlad, da sm lutko v perilu v izložbi vidu, pa se mi je dvignu.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>S tem sem hotla sam povedat, da če bi že bilo tako, da bi morala punca vprašat, če jo en tip da dol, verjetno noben nebi rekel ne, ali pač. hihi ali pač... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Matr ste smotkoti Mislim, čak mal, a vi se preden se spustite v ljubljenje vprašujete......ti, a mi boš dal-a? Hihihi, kul. Kaj pa vem, men se zdi, da se to zlo hiter čuti, v 95% sem zlo hiter vedel, čutil, če si me želi al ne..... V bistvu se sploh ne spomnim, da bi me katera zavrnila, potem ko sem se ji približal v tem smislu......No, mogoč sem tud bl previden, pa mal bl čekiram, preden se je lotim, ja, tud to bo......Da pa neb nkol ne reku, pa tud ni res.......Saj v bistvu tip reče "ne" že s tem, ko ne reagira na njen izkazan interes, ne rab valjda po ceumu mest tulit "nočem te dat dol" No, me je pa ena 1x, ne morm rečt drgač, posilila, čeprav sm mislu, da to ni mogoč, pa dans menim, da se me ne da več, sam takrat sm bil tolk mlad, da sm lutko v perilu v izložbi vidu, pa se mi je dvignu.... No, Mick, daj povej, če to ni 1000 posto res, da vsi tipi (recimo, da niso geji), sanjajo o tem, da bi jih nekoč kaka ženska (ki recimo ne izgleda kot zombi) posilila... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Si me mal presenetila ampak ti morm povedat, da v mojih fantazijah do sedaj tega ni bilo..... ...pa je sicer marsikaj. Pa tud takrat mi ni bilo glih prijetno, pa k zombi glih ni zgledala. Je pa res, da se je pol k je vidla, da mi nekak ni, spustla v oralo, pa sm si mislu, te pa daj no, če ti je tolk do tega, saj men v bistvu tako to tud paše.... Sliši se nesramno, sam v tisti situaciji ni bilo, res. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>SVAŠTA! A zdej je v modi tipe kar spraševat, če bi hoteli skočit pod kovter, ali kaj? Če ti noben še ni rekel "ne", potem se to razume, da si jih morala vprašat... Ne vem, ampak jaz sem sicer še iz prejšnjega tisočletja...pa mi je to mal izpod časti... Ma valda, da nisem tega nikoli vprašala , sem pač bolj ubesedila zastavljeno vprašanje oz temo:"Ni mi dala.....ni me hotel dat dol" x!x Kot v smislu NE- zavnitev, ki ti jo valda pokaže na drugačen način, lohka pa tud besedno, če mu paše; ali pa odobravanje, ki pa se itak vidi. Pa men tud tega ni treba spraševat niti iskat, ker imam stalnega partnerja že kar nekaj let. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pa men tud tega ni treba spraševat niti iskat, ker imam stalnega partnerja že kar nekaj let. Ah, kaj se pa pol hvališ, da si rekla že ktermu "ne".......saj to baje v tem primeru za večino tu itak samoumevno. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Tud ko ga nisem mela Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Pa saj ti verjamem. Kam bi te prišli, če bi vsakemu dale...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.