Misty 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa saj ti verjamem. Kam bi te prišli, če bi vsakemu dale...... Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 nisem utegnil prebrati vseh 52 strani...zato se oproščam, če je kje napisano, pa me vseeno zanima...Kako je treba punco zapecat, da je čim več možnosti, da ne reče "NE" ?Se pravi od začetka, ko bi jo rad spoznal, dalje...ker ste kar izkušeni/e, mislim, da bi lahko padlo kar nekaj dobrih nasvetov Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>nisem utegnil prebrati vseh 52 strani...zato se oproščam, če je kje napisano, pa me vseeno zanima...Kako je treba punco zapecat, da je čim več možnosti, da ne reče "NE" ?Se pravi od začetka, ko bi jo rad spoznal, dalje...ker ste kar izkušeni/e, mislim, da bi lahko padlo kar nekaj dobrih nasvetov Same take ji govoriš, da lohk sam JA odgovarja, pol pa ji v navado preide..... Al si resno vprašu? Ker na to ne morš dobit resnega odgvora. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>nisem utegnil prebrati vseh 52 strani...zato se oproščam, če je kje napisano, pa me vseeno zanima...Kako je treba punco zapecat, da je čim več možnosti, da ne reče "NE" ?Se pravi od začetka, ko bi jo rad spoznal, dalje...ker ste kar izkušeni/e, mislim, da bi lahko padlo kar nekaj dobrih nasvetov Čist simpl: rečeš ji, da se imaš najbolj fino, ko s frendi redno pokomentirate, kdo je katero dol dal in pol ocenjujete detajle.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Spet sarkazem. Evo, bom vzel za spremembo osebno .....naj mi mickeni odpade, če sm se kdaj s frendi menu o tem tko k si napisala.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Vidim, da res ni pravega odgovora na to in da je odvisno od vsake osebe in položaja posebej...kakšna škoda Torej res niti sami ne veste, kako vam je uspelo? Prišlo samo od sebe? Se je kar "zgodilo"?Bolj ko se o tem sprašujem, bolj se mi zdi, da sem oddaljen od odgovora... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 to so stvari, na katere ti da odgovor življenje samo....hhh...ni recepta....je stvar improvizacije, trenutka, filinga, pa mal tveganja je zmer zraven... ...don't worry...ni tko grozno....sam začet je treba...pa kaj pol če ne rata zmer.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Kot je rekla amis Pa roko na srce, moras ji vizualno ustrezati. Glede na to, da ne isces zveze, ampak pac seks ( po vprasanju), gre tudi za veliko merico fizicne privlacnosti. Valda, da ti more bit clovek simpaticen in nekaj izzarevat, ampak ti more bit navzven vsec. Ja sej je res, da ce si simpaticen po znacaju, to vpliva na samozavest, kar posledicno vpliva tudi na zunanjost, ampak ko gre za sam seks...ne vem no Drugace je pa itak razlicno do folka. Mene odbije, ce se nekdo dela frajercka, je vsiljiv in aroganten. Bljek. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 jst pa mislm, da ti ze dobro ves kako!! pa kaj te pri tem ovira! ------------Vidim, da res ni pravega odgovora na to in da je odvisno od vsake osebe in položaja posebej...kakšna škoda Torej res niti sami ne veste, kako vam je uspelo? Prišlo samo od sebe? Se je kar "zgodilo"?Bolj ko se o tem sprašujem, bolj se mi zdi, da sem oddaljen od odgovora... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 hja, dober izgled....tu se vse začne in konča (pri meni)...ja, Free, lahko da me prepričanje o lastnem videzu ovira pri tem...drugače pa, na kakšni podlagi sklepaš, da vem, kako se tej zadevi streže in kaj me ovira?Hja, kaj je vsiljivo in kaj ni? To je spet odvisno od vsakega posameznika, kje ima postavljen tolerančni prag...nekomu je nekaj kot nedolžna igra, drugemu pa višek nesramnosti...očitno je pri teh zadevah treba imeti ogromno sreče...pa da je "pecana oseba"seveda tudi frei...(nekako se mi zdi, da vsaj žensk ni več frei) Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Bodi sproščen , nobene prevelike živčnosti torej . Bodi to kar si Če steče pogovor, potem je vse lažje. Saj bo šlo. Pa nasmešek na usta. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 jaz priporočam - če hočete znati kaj moške privlači - da si kupite Liso, je poceni, nitit 100 sit ne pa še uporabni nasveti so not, jaz si jo vsak čet. kupim Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>nisem utegnil prebrati vseh 52 strani...zato se oproščam, če je kje napisano, pa me vseeno zanima...Kako je treba punco zapecat, da je čim več možnosti, da ne reče "NE" ?Se pravi od začetka, ko bi jo rad spoznal, dalje...ker ste kar izkušeni/e, mislim, da bi lahko padlo kar nekaj dobrih nasvetov ojej, jaz sem pa poivršno brala tvoj post, pa sem prebrala, KAKO UPECAT BEJBO, DA BO POL REKLA NE!!! Malo čudno se mi je zdelo, pa sem malo čudno tudi odgovoprila... Sicer pa: nne rini vanjo, bodi založen z dobrimi štosti, obnašaj se normalno, vljudno. Pa ne s kakimi pocukranimi izjavami ven hodit. Daj ji kask kompliment in jo potem v naslednji dneh malo "pozabi "poklicat.... Bi moglo vžgat, razen, če ne izgledaš kot kak Krjavelj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Daj ji kask kompliment in jo potem v naslednji dneh malo "pozabi "poklicat.... Pa ja......oder teatra življenja nam je vedno na voljo...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Hjaa...kdo se lahko obnaša sproščeno in naravno in normalno, če ti ob kateri bejbi jezik visi do tal?Kateri pa je najbolj diskreten način, da ugotoviš, ali še nima fanta, ne da bi zato izgledal vsiljiv?Mi je pa všeč ideja, da se gre pri pecanju teater in hkrati uživaš v "igranju" in taktiziranju...ne glede na rezultat...važna je zabava Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Heh....mal si zamisli kak ji zgledaš z jezikom do tal ........... Kaj pa vem, a ne poznaš njenih znancev, frendov, sošolcev, sodelavcev al karkoli že, da bi se mal pozanimal? Sicer pa ti niti ni tolk pomembno sedaj, sam bi se ji poskušal približati k človek, ne k zacopana, pa še z jezikom do tal.... Pač najdeš pravi trenutek pa začneš bluzit, se pogovarjat, boš že še imel čas zvedet al ma tipa al ne....Pa če si zacopan k pravš, je tak vseen, če ga ima. Ktera dobra bejba pa nima tipa, simpatizerja al karkol že? Če bi to pod nujno tipi upošteval bi tak še sam z jezikom do tal hodli okol. Al misliš, da če ima tipa - je stvar izgubljena? Ha? Ker ni....nujno Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 ja, Mick, to si povedal precej preprosto. Očitno zadeva tudi je preprosta, pa samo kompliciram z namišljenimi strahovi...hvala za vse nasvete. Upam, da mi bodo prišli prav Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Sam kul, pa ne mučkaj preveč, bejbe ponavad ne marajo mencačev........razn v varianti "bil je tako prijetno zmeden".... To sm pa jaz npr. itak običajno. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Sam kul, pa ne mučkaj preveč, bejbe ponavad ne marajo mencačev........Pod to se podpišem! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 A se men sam zdi, al si tipi res ne delate takih problemov okol zensk, pa ne komplicirate tolk. Pa se to me zanima: ce tip ne pise sms-ov pa ce ne poklice, po tem ko ga ozmerjas in mu reces da je pizda, da fuck off in da nej gre spat (upraviceno)- pomen to, da mu je vseen al je uzaljen al ne ve, kaj bi naredu... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Če men kdo reče, da sm fuck off.......vzamem to tko, da sm fuck off...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Ja, no, ampak lohk bi se probu vsaj vn zmazat a ne...Se brant pa to... To se prav, da je priznal svojo krivdo s tem in da je res PIZDA. Drgac sm se pa zadnc enmu na kolena usedla ( se je usedu na moj stol, ko sm sla na wc ) pa me ni dol nagnal. To je ze dosezek v moji osvajalski karieri. Ja, pa zadnic me je en za roko primu Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Mah to pa ti težk rečem.....mogoč pa si ga užalila s takim pristopom.....halooo......ti si pizda, fuck off.....verjetn se da precej drgač komu, ki ti je všeč, povedat, da ti kaj ni prav..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Em...Da men govori, da me ma rad, da bi rad spoznal moje tastare, po drugi strani se pa deva dol s svojo bivso pa mi laze neki v 3 pm....Hm...Mogoce res ni pizda, mogoce je en ZAGOVEDAN CEPEC!! Pa sm mu rekla, da je najhujs, kar lahk nardi, to da izkoristi moje zaupanje... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.