sokrates 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Vsekakor je več vrst žensk, so take, ki jih je treba kresnt, pa so take katere bi si želel kresnt, pa so take, ki jih bi deportiru na Mars. Zakaj? zato ker so zategnjene, ker si ne priznajo, da je sex sex in da tip ne potrebuje čustva, da eno nategne, potrebuje le trdga pa vročo muco in to je to. Zgodbe o nekih čustvih in kako je lepo, če so čustva itd.. to je passe, to je prežvečeno. Prepričan sem, da je polno takih bab, ki vejo da je dober sex boljši z neznancem kot pa z možem.............. žensk ki dolgovezjo, ki bi se šle slepe miše in ki se majo za fine, takih ne lovim, lovim le tiste, ki znajo uživat, ki vejo zakaj ga dam noter..... sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Al pa ven.Al pa okol. Cist je okol padu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 29. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2004 Andres, še dobro, da obstajajo tudi drugačni moški od tebe. A nisi to že napisala? Moraš biti bolj izvirna, drgač te bom dobil pod luč, da nisi vsestranska. In vsestranskost ženske odlikuje. Andres Ti imaš pa hude probleme, če že dvojno vidiš... Hmmm. Sem mislil, da si bila to ti. Skratka ena pred tabo je to isto napisala. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 29. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2004 Vsekakor je več vrst žensk, so take, ki jih je treba kresnt, pa so take katere bi si želel kresnt, pa so take, ki jih bi deportiru na Mars. Zakaj? zato ker so zategnjene, ker si ne priznajo, da je sex sex in da tip ne potrebuje čustva, da eno nategne, potrebuje le trdga pa vročo muco in to je to. Zgodbe o nekih čustvih in kako je lepo, če so čustva itd.. to je passe, to je prežvečeno. Prepričan sem, da je polno takih bab, ki vejo da je dober sex boljši z neznancem kot pa z možem.............. žensk ki dolgovezjo, ki bi se šle slepe miše in ki se majo za fine, takih ne lovim, lovim le tiste, ki znajo uživat, ki vejo zakaj ga dam noter..... sokratFantastično. Tvoj post kaže tudi na to da se v tem topicu upirajo vedno iste ženske. Vse ostale so se tudi že prvič dol dale, kar je seveda normalno.. Ampak zaradi množice drugih a-la Mushi, te pač nočejo tvegati izpostavljana. Čestitam za lep in resničen post. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Vsekakor je več vrst žensk, so take, ki jih je treba kresnt, pa so take katere bi si želel kresnt, pa so take, ki jih bi deportiru na Mars. Zakaj? zato ker so zategnjene, ker si ne priznajo, da je sex sex in da tip ne potrebuje čustva, da eno nategne, potrebuje le trdga pa vročo muco in to je to. Zgodbe o nekih čustvih in kako je lepo, če so čustva itd.. to je passe, to je prežvečeno. Prepričan sem, da je polno takih bab, ki vejo da je dober sex boljši z neznancem kot pa z možem.............. žensk ki dolgovezjo, ki bi se šle slepe miše in ki se majo za fine, takih ne lovim, lovim le tiste, ki znajo uživat, ki vejo zakaj ga dam noter..... sokratpizda si ti omejen :o|o: no ja- me vsaj zabavaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Kar pa se tice - 'prvega dejta' in to - dvomim, da vas je pa veliko (ceprav vse zelo krepostne kot kaze ) - ki pa eno leto niste dale tipu, s katerim ste hodile in se nekaj dvomim - da je kaj dosti tipov, ki bi sprejelo tako 'igro' oz. taksna 'pravila' in bi po enem letu se vedno opletali okoli. A tudi obstajajo (taksni tipi, pa se zelo cedni in wanted ). Torej - ni pravila.Glih eno leto ne, sem pa pol leta hodila s tipom, predno sva... Ampak to je bilo s čisto ta prvim tipom - v bistvu sem bila še nedolžna. In mogoče bi tudi prej (kar se mene tiče), ampak sem nekako čakala njegov povod... Eh ja, pa tudi mlada sva še bila... Se pa strinjam, ko praviš, da se lahko zgodi, da te kdo seksualno ful privlači in se dasta dol zgolj zaradi seksa..., potem pa "adijo". Se je tudi meni to že zgodilo. Ni bilo glih prvi dan - sva se poznala že nekaj cajta - , je šlo pa zgolj za seks, čeprav sva bila oba samska. Ampak nekako nisva čutila (vsaj jaz ne), da bi bil tale tip (btw: Riba ) zame oziroma jaz za njega. Ampak, ja, kot praviš: se zgodi. Običajno pa ni to prav pogosto. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Vsekakor je več vrst žensk, so take, ki jih je treba kresnt, pa so take katere bi si želel kresnt, pa so take, ki jih bi deportiru na Mars. Zakaj? zato ker so zategnjene, ker si ne priznajo, da je sex sex in da tip ne potrebuje čustva, da eno nategne, potrebuje le trdga pa vročo muco in to je to. Zgodbe o nekih čustvih in kako je lepo, če so čustva itd.. to je passe, to je prežvečeno. Prepričan sem, da je polno takih bab, ki vejo da je dober sex boljši z neznancem kot pa z možem.............. žensk ki dolgovezjo, ki bi se šle slepe miše in ki se majo za fine, takih ne lovim, lovim le tiste, ki znajo uživat, ki vejo zakaj ga dam noter..... sokratA nisi bil še nikoli zaljubljen? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Vsekakor je več vrst žensk, so take, ki jih je treba kresnt, pa so take katere bi si želel kresnt, pa so take, ki jih bi deportiru na Mars. Zakaj? zato ker so zategnjene, ker si ne priznajo, da je sex sex in da tip ne potrebuje čustva, da eno nategne, potrebuje le trdga pa vročo muco in to je to. Zgodbe o nekih čustvih in kako je lepo, če so čustva itd.. to je passe, to je prežvečeno. Prepričan sem, da je polno takih bab, ki vejo da je dober sex boljši z neznancem kot pa z možem.............. žensk ki dolgovezjo, ki bi se šle slepe miše in ki se majo za fine, takih ne lovim, lovim le tiste, ki znajo uživat, ki vejo zakaj ga dam noter..... sokratFantastično. Tvoj post kaže tudi na to da se v tem topicu upirajo vedno iste ženske. Vse ostale so se tudi že prvič dol dale, kar je seveda normalno.. Ampak zaradi množice drugih a-la Mushi, te pač nočejo tvegati izpostavljana. Čestitam za lep in resničen post. Andres vsak tele ima svoj veseljetelica pa tud...pač na različnih planetih živimo in tako različni da bi mogli en druzga prenašat bi se tak med sabo pobili..... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 ).........ker imam prerad igro, "lov".......Hehe kok ste naivni tipi... Mislite, da lovite, v bistvu pa vas ujamemo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Ja ženske smo zelo pretkana bitja in moramo biti zelo inteligentne, ujamemo tipe in vse skupaj izvedemo tako, da imajo občutek, da so oni ujeli nas . Potem pa pravijo, da so moški močnejši spol Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Heh....saj nisem rekel kdo koga lovi..........pač ta občutek imam rad......si pač domišljam, da sem lovec sam, ona pa tudi....glavno, da dogaja Da pa gre velikokrat za bolj sofisticiran lov žensk na nas pa mi je tako jasno....... Kakšnih 2:0........verjeli ali ne.....so bili tudi primeri, ko jaz nisem hotel dat.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Mick baje rad svinjice lovi ,m smo si te malo za zajtrk privoščile, nič osebnega . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Heh....saj nisem rekel kdo koga lovi..........pač ta občutek imam rad......si pač domišljam, da sem lovec sam, ona pa tudi....glavno, da dogaja ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Mick baje rad svinjice lovi ,m smo si te malo za zajtrk privoščile, nič osebnega .Mick se rad da svinjicam ulovit ........pol pa si jih zelo osebno privošči Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Ta Mujo pa je res lene sorte; še "gačke" si mora Fata sama slečt :xx!: :xx!: :xx!: Mu zicher nebi dala :o|o: :o|o: :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Ena pa je prisla na policijsko postajo in rekla: "na pomoc! Crnogorec me je posilil!"So jo vprasali: "kako pa veste, da je bil Crnogorec?""Ker sem morala vse sama delati". Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Jah.. razlika kaj imaš pač v glavi zakoreninjeno.. jst nisem liberalc, sem radikalc.. Ampak pol recimo ko nisi free pa da maš tko pošlihtan pr seb da ga/jo komi za hlačam zapeto držiš to je pa žalostno za človeka, ki vendarle ni žival.Mick, človek edinole zase upa dat roko v ogenj, čeprav praviš, da mogoč me bo tud kdaj opeklo.o hvala same komplimente od tebe dobivam!! mi bos se k srcu blizu prisla! sicer pa kar dovolj strinjam s tvojim razmisljanjem. ljudje smo razlicni. to je dobro.vsak ima svija pota zivljenja in nacine kako in kaj...tega se je dobro zavedati. lahko recem, da sem izmed tistih, ki smo imeli moznost in se nismo dali dol.prvi ali drugic ali katerikolic.to je zame 'normalno'. sploh v danasnjih casih.kakor je 'normalno' tudi to, da se. dejstvo je tudi zavedanje posledic, ki jih stori dejanje dati se dol!!nekdo razume posledice le kot 'kaj bo pa partner reku'; nekdo jih ne vidi, nekdo cuti kasneje odgovornost,nekdo kaj drugega.Ce pogleda zadevo le iz 1 zornega kota, kot je ta:Ali se ustvari v navgedenem pocetju karmicni odnos?Ali bomo storili nekaj, kar ni v skladu z nami, naso duso, etc..?ATorej ali se bomo prepustili le obcutkom hkrati pa zeleli vec?Ali je oseba, ki se bo v avanturo spustila 'zrela', da bo zadve dojela 'primerno'?Ali torej nosita odgovornost drug za drugega?Ali bomo z dejanjem ravnali v skladu s seboj?Ali to resnicno potrebujemo? Ali pa potrebuje le en del nas, ki isce ljubezen in drugo?Ali lahko oboje (da in ne) razumemo kot ljubezen?Ali bomo prizadeli tudi koga drugega (recimo partnerja od osebe) s katero recimo prezivimo skok cez plot? po vseh teh vprasanjih si lahko posameznik ustvari svoje mnenje, ki lahko ali ne vpolivajo na njegovo odlocitvev vezi z skokom cez plot, iti z nekom v posteljo, etc... ni pravil, kajti vsak ima njegove vzorce, nacine kako in kaj!!nekdo bo pac potreboval leta in leta, da bo znal energijo dvigniti na visje nivoje, zavedno ali nezavedno,nekdo pa bo pac mislil le z k..... ali p..... . - 0 ni narobe, kajti vak ima svoj nacin.nekdo mora ravno to - sprejti, da ni svetnik in sprejeti to kar je, tudi druge nivoje.nekdo naj bi se recimo naucil dvigovati energijo in usmeriti v drugo, nekdo da poveze oba centra; voljo in ljubezen (to itak vsi).nekdo pac ne zna drugace kakor sprazniti se na cim hitrejsi nacin, etc... ali se ne zaveda energije ali kaj drugega.?Skoraj pa lahko trdim da ni pravil kajti zdi se mi 'primerno' da smo odvezani od kakrsnikoli prepricanj o tem 'kaj je pravin ne'!to pa ne pomeni, da naredimo prav vse kar je mozno, da nam pade na pamet.Vsako dejanje, tudi to, kar sedaj pisem ima svojo reakcijo - rezultat.Zatorej imeti vedenje o tem katerio dejanje je karmicno ali ne je verjetno velika modrost!hkrati pa morda zelo enostavana! ves ali pac ne vec!!se zavedas ali pa se pac ne.se zavedas da se prepuscas ali se ne; se zavedas moznih posledic ali ne, se zavedas, da pocens tosco tisto kar resnicno v celoti zelis ali pac ne;se zavedas da si 'delovanju' al pac ne, etc... in ce ne, si lahko pomagas z prepuscanjem ali pa z mislijo na odgovornost in psoledice.ali pa kaj drugega. zatorej menim, da je verjetno prav res nekako nepomebno ali se das dol prvic ali sele 100-tic.ker je odvisno od zavedanja.100-tic je ima lahko vecje posledice kakor prvic in obratno.lahko bi rekli tudi, ni cutil imeti taksnega odnosa, ker tako ni cutil v celoti, ker je cutil odgovornost, ker je vedel, da ni vredu, etc...ko sta bila ze 100x skupaj je vedel drugace, ali pa je mislil isto. ali pa je zanikal vedenje in se prepustil in sprejel-a morebitne posledice. torej po vsem tem nakladanju lahko recem, ni pravil!! in je zame prezpredmetno kdaj in kateric!vsak naj pocne tist kar meni da je znaj primerno. glih za takole temo :o|o: ::premikaj zajcka Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 ja Frej, al pa Ritke http://users.volja.net/anzze/index2.html Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 free... sorodna duša... me veseli. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 free tam zgoraj? hm me je čist minilo.... huhjej, tolk za premislit, hehe, k sreči si nam dal na konc zajčico... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Vi kar seksajte....Uzivajte!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Raje iz ure v uro! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 mogoce .. ce nisi navajen.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Pa se ena z druge strani - od 'prasice, ki ni dala'Kraj dogajanja: Istra nekje v devetdesetih.Z enim tipom sva se zapletla v pogovor... kar veliko sva si imela povedati... pa sedenje na klopci... se vec besed... tam nekje sem menda omenila, da me sex ne zanima... OK, pa nic... pa se vec besed... pa raziskujoce roke na telesih... prepletena jezika... sprehod ob morju (poplava med nogami)... in... nic!... vsak na svojo stran...Zakaj tako?... ne vem... ob drugi priloznosti bi bilo morda drugace (ali pa tudi ne)... mogoce me je se vedno preganjala preteklost (samo to je za v eno drugo temo... morda)... enostavno- takrat nisem hotela... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.