julijana 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 kaj pa ti? Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 tk, zdej pa grem počas...lubija cartat....delat čudeže s temi dolgimi prsti sam to je pa že druga tema, da ne skrenemo slučajn preveč.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 ......al si k men namenjena? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 ti maš pa svoje lovke povsod Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 sej bi...sam sm tk dobra da se te pol znebit neb mogla Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Kradeš mi misli..... Julijana....jih že čutiš mal? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 se mi zdi, da me nekaj žgečka, samo se nisem mogla osredotočit, ker sem svoje stegovala proti tebi Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 ...a to si ti bla, k me neki ščegeta tam spod? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Lahko noč Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Lahko noč, julijana Saj je pasal, veš.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Dobro jutro Kaj je zdaj ste me težko čakal seveda, ko vam pa nbeden ne teži. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Teli posti me počas začenjajo spominjati na erotične zgodbice...mam pa zdej vsaj šanso, da sodelujem v njej Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 A s že ujagal uno bejbo? Vsaj za kak drink pa to...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 danes ob treh bi imel "redno" srečanje z njo..športne narave, pa sm zbolel, in nisem mogel iti... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Uuu, shit :xx!: Čeprav nkol ne veš, je mogoč kak razlog, da je boljš, da je ne srečaš dans. Morš "penso positivo" Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Ja, včasih dobiš pomoč, ki se ti najprej zdi kazen.drži se,cashy Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 No, toti mladički Todiki ni dovolj povedat, ampak ji je treba tud pokazat kako se stvarem streže .......upam, da ji bo zdej jasn, pa da pride sem, da ugotoviva zakaj se ne bova dol dala.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 ja zdej sma pa tk u temi taki da ni variante.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Uuuu, se mala hiter uči Ja, kurc, v temo dal-a sem jo-ga dol še nisva mogla......lohk pa novo odpremo.....recimo ......želel-a bi si dati dol Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 ja ja brihtne glavce zato pa nočem bit učitelca, k niso vsi tok odprti za nova znanja kt jaz Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Me zanima, če si tolk odprta za vse fajne predloge in položaje... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Glede na to, da je dvojčica, tko kt jest, je odgovor logičen: JA! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 ti sam predlagaj pa bomo vidli...sam ne v praksi, sej veš v kaki temi sma Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Ooooooooo, pičkica Pih, dvojčki nkol ne vejo kaj točno bi radi.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.