Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 ............ Nism reku, da neb mogla, sam da neb mela želje večkrat...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 čeprov si jih 8 naštev, jst ugotavlam, da bi moški mogl met res ene 2 roki več...pogrešam jih med sexom! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> ............ Nism reku, da neb mogla, sam da neb mela želje večkrat...... ja ja kr tolaž se sm mojmu itak že na začetku povedla naj dobro premisli če je sposobem tolk potrebno lubiko vzdržvat pa je reku da z veseljem Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 ni slaba ideja Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> ............ Nism reku, da neb mogla, sam da neb mela želje večkrat...... Ups, to si si pa zdej v lastno skledo plunu...ne bi želela več???? Se prav, to lahko razumemo tud, kot da ne b blo tok dobr, da b hotla še.... matr, te dvojčice sitne! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>čeprov si jih 8 naštev, jst ugotavlam, da bi moški mogl met res ene 2 roki več...pogrešam jih med sexom! Ja, sm reku, da maste z malinovci opravka.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, sm reku, da maste z malinovci opravka.... jst mam 25 moj pa 37 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ups, to si si pa zdej v lastno skledo plunu...ne bi želela več???? Se prav, to lahko razumemo tud, kot da ne b blo tok dobr, da b hotla še.... matr, te dvojčice sitne! Kolk je dober je prav tolk odvisn od bejb k od nas. Tak da...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>jst mam 25 moj pa 37 Sm si zapomnu, ja. Glih ene 3 leta še mu falijo......da bo mel zadosti rok. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Lupčk, to pa nov držal...sm bla enkrat z enim...jst 22, on 39, pa ni blo nč kej za umret dobr.... Mogče pa zato, k ni biw štajerc?Pa ni mu blo Mick ime?Pa ni biw še 40? Matr, sm ga posrala.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sm si zapomnu, ja. Glih ene 3 leta še mu falijo......da bo mel zadosti rok. klinc pa roke...tiste mam sama tud Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Sem ti že prej povedal, da je tolk dober kolk si tud sam nardiš. Že s tem s kakšnim odnosom do nekoga greš v posteljo, mgoč še to celo najpomembnejš. Mi ni za imeti nekih pričakovanj do bejb......pa mi je tko zlo redko slabo v seksu s kom . Je pa res, da sem tudi sam kdaj zasviral, saj sm te sm člouk, ne . Če sm mel možnost popravca, sm ga pa ziher naredu.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 pošteno take mamo radi Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>klinc pa roke...tiste mam sama tud ....a ti si v seksu sam na tiča osredotočena? Joj, joj, malinovka.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> ....a ti si v seksu sam na tiča osredotočena? Joj, joj, malinovka.... nikol navš vedu na ka vse sem osredotočena Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>pošteno take mamo radi Vem Nakladanje o sami savršenosti vseh posameznikov in posameznic, ki so sami super ljubimci, pa prepuščam drugim. Po mojih izkušnjah je v celoti od spoznavanja pa do dobrega seksa........fuk brez muk iluzija .........sam je pa fajn. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 ma dej nehta se že fajtat in najemta sobo, da bomo pol vidl, ker bl naklada... A mam lepo novo ikonco? Ni mi všeč...bom mogla kr kšno svojo slikco prtisnt! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 dej te medvede zameni za kšno "mačko" hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>nikol navš vedu na ka vse sem osredotočena Še nism uspel zaznati, da bi si želel zvedet. Al ti veš kaj več kot jaz? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 bla, bla... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 kokodak kokodak Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še nism uspel zaznati, da bi si želel zvedet. Al ti veš kaj več kot jaz? mogoč...... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Dvomim. Smotke x!x Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Našeški nas, našeški nas.... ma, ne vid se dobr ta ikonca...klinc! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 aneda smo...babe tečne je..t nas je treba pa okol obrnt pa še enkrat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.