Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Men babe niste skor nkol tečne Sam našeškam pa vas rad mal.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 šeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Spenk, spenk...hihi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Ti sam migi ...da bom meu večje veselje..... Bemu, sam bi mi pa pasal zdej eno na.. ....in našeškat. K se že menmo.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 A bi ti, a ne? Jst bi tud zdele enga prov z veselem kresnla ....ampak enga prov določenga tipa mam v mislih ...joj, kjeeeeeee siiiiiiiiiiiiiii????? Ne, nism mela tebe v mislih, ti boš za rezervo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 bi ane...mmmm.....še mal pa pride moj Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Jst pa se ne morm odločit ktero bi...... Tista k bi jo najraj pa je daaaaaaaljniiiiii Ljubljani. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 hehe...packa...uživi še namest mene... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Jst pa se ne morm odločit ktero bi...... Tista k bi jo najraj pa je daaaaaaaljniiiiii Ljubljani. Sej sm vedla, da b mene rd! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe...packa...uživi še namest mene... zaka pa packa bom namest vseh vas častna pionirska Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej sm vedla, da b mene rd! Če te bi rad.......te tud bi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 packoti Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če te bi rad.......te tud bi. Sej bi me, pa ne veš, kje sm doma! Kva s spet sitn? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Hahahaha, če bi sam to bla ovira, bi se že dol dajala. Kdo je sitn? ......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdo je sitn? ......... tist k je potrebn.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 ....zato pa jaz nism nikol sitna Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Ja pol sem pa jaz skoz sitna?? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 boga....... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 ....mislim, da niti nisem jaz boga.... bolj bogi tisti, ki morajo to prenašat.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja pol sem pa jaz skoz sitna?? Hih, mucica ...k sva mi2 domnevno tu edina potrebna......bi se mogoč morala mal "združit".... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Hehehehehe.... .....ja prow ne..... (I've got this thing for aries and sagittarius...... god help me.... ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 ............... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Revčka...če rabš dopust, kr povej, te pridem nadomeščat! <{POST_SNAPBACK}>klinc pa tak dedc enkrat je minimum, bi bla ful užalena če nebi hotu še enkrat <{POST_SNAPBACK}>čeprov si jih 8 naštev, jst ugotavlam, da bi moški mogl met res ene 2 roki več...pogrešam jih med sexom! Men bi tud prov pršle. <{POST_SNAPBACK}>Mi ni za imeti nekih pričakovanj do bejb......pa mi je tko zlo redko slabo v seksu s kom . Je pa res, da sem tudi sam kdaj zasviral, saj sm te sm člouk, ne . Če sm mel možnost popravca, sm ga pa ziher naredu.... Pa tkole by the way, se teb to dostkrat dogaja( popravci) <{POST_SNAPBACK}>Bemu, sam bi mi pa pasal zdej eno na.. ....in našeškat. K se že menmo.... S jo že našu Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Ne vem zakaj to tebe zanima, sam če te bo to zadovoljil.... po pravici povedano.....stalno se mi to dogaja . Ne vem kaj mi je, v življenju se še nism ljubil, sploh ne vem kako se to počne, norim že od tega, nbena me neče, če me že slučajn ktera pa mi ne rata, nbena me ne prenaša, nbena ni tolk potrpežljiva, nbena mi ga ne dvigne, skratka, polom na celi fronti. Te to osrečuje? Al zadovoljuje? Al se boš zdej naslajala nad mojo nemočjo in ubogostjo? Al te bo tolk ganilo, da mi boš pomagala? Ker, saj zato te to zanima, ne? Ker mi želiš pomagat..... Nism. Sam škoda, k to pa obvladam....po ritki šeškat. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.