Skoči na vsebino

Ni mi dala.-----ni me hotel dol dat.

Andres08

Recommended Posts

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja ženske smo zelo pretkana bitja in moramo biti zelo inteligentne, ujamemo tipe in vse skupaj izvedemo tako, da imajo občutek, da so oni ujeli nas  x:)x  :palec: .

Potem pa pravijo, da so moški močnejši spol  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Zanimivo, da se potem ve toliko okrog moških ne vrtite, če ste lovke.

Obenem je tudi zanimivo, da ob podobnem poudarku, da ženske moške ulovijo, pač še vedno takoj ne dajo x:Dx x:Dx.

Po moje je premalo iskrenosti med vami.

Andres

Deli na socialnih omrežjih

Heh....saj nisem rekel kdo koga lovi..........pač ta občutek imam rad......si pač domišljam, da sem lovec sam, ona pa tudi....glavno, da dogaja  :vragec:  x:Dx  Da pa gre velikokrat za bolj sofisticiran lov žensk na nas pa mi je tako jasno....... x;)x

Kakšnih 2:0........verjeli ali ne.....so bili tudi primeri, ko jaz nisem hotel dat.... :eek:  x:Dx  x:Dx

Boš moral nov topic odpret za te stvari. x:Dx x:Dx

Če bo tako pričakujem da bo pol samohvale. Ženske seveda.

Andres

x:)x Bravo narod.

Izdelali ste psiho profil povprečnega Slovenca/Slovenke. Ni kej, sigurno tole bere tudi kak mojster Rugelj, pa bo še on kaj na to temo napisal.. x:o)x

xsrcx  xsrcx  xsrcx MucaMaca

Slaba si.

Tu je psiho profil vsakega posameznika. Nas je premalo, da bi iz tega nastalo neko slo povprečje.

Ruglja pa sigurno ni tu.

Andres

x:o)x Uf. A si siguren??

Danes je po netu krožil en "vic" pravzaprav sestavljanka iz njegovih intervjujev, Škoda, da ga nimam tukaj. x8Dx Bilo je nekaj na temo: Najslabše so pa karieristke in deloholičarke. Ko pridejo ob 6 zmatrane in zoprne domov..ja, kaj drugega potem ostane pravemu dedcu, kot da jo prevara in si postreže drugje. Al pa gostilna in štrik za vrat... :eek:

Malo offline, pa ne dosti.

Hm, ja..saj vemo..ženske so z Venere, moški pa z Marsa. Ampak ne TALE ženska.

Pač pa poznam dosti mačo tipčkov, kot si ti (po tvojih postih, na slikcah, ki si jih tam nekam postal, si pa čist en okej tip..), pa tekmujejo, kdo bo več bejb položil, pa kdo bo eno določeno prej itd. V bistvu pa nobenega spoštovanja do takih, ki se dajo takoj dol. Ampak iščejo eno idealno žensko bitje, valjda mati/boginjo/ženo etc. Ker nekaj takega v real lifu pač ne obstaja, obtičijo potem kr pr eni...

Velja tudi za ženskice v isti meri.

Gledam naokrog.

Moji kriteriji so pa visoki. Pa kljub temu nisem imela nobenih problemov s tipi.. x;)x

Razen s tistimi, ki niso izpolnjevali kriterijev.. x8Dx :vragec:

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

x:)x JA, da izberem s KATERIM in KDAJ se dam dol.

Bi morala bolj v past tensu tole, ker to zdajle ni več aktualno (resna veza, pač). Seveda pa s postavljanjem :eek: :xx!: kriterijev nisem mislila, da najprej napišem disertacijo na temo dati se dol z enim tipom ali ne, šele potem...no, če sije sonce in je nasploh konstelacija planetov ugodna ...ane... x:Dx

Hm, sem se spomnila na eno žurko, službeno pač, nekaj mesecev nazaj, ko enemu tipu ni in ni bilo za

dopovedat, da se ne mislim dat dol. Je težil in težil (alko mu je bil v veliko pomoč.. :xx!: toliko ), dobil lekcijo koliko je ura, potem me je pa naslednje mesece prav grdoo gledal.

To je sploh čisto mimo, te variante po službah..ker če...potem pride prej ali slej zadeva ven, kar zna bit kar neprijetno. Pa šefi pa tajnice, :xx!: pa variante za napredovanja.. :xx!: :xx!: :o|o:

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

huh kakšna polemika.....folk se pa še kar naprej dolčka....one z oneti in oneti z onami...svet se vrti...

Včasih to narediš, pa drugi dan še veš ne zakaj si to naredil oz. se mogoče niti ne spomniš...one night stand...pa so what, life gre naprej....pozabiš x;)x

Znanca sta se spoznala po neki težki žurki zjutraj v postelji jo tip vpraša...Ti kako je pa tebi ime? In ona njega ravno tako....skupaj sta že 15 let....to se je zgodilo v času teenagerskega besnega žuranja...

vsekakor je pa dobro imeti izdelane kriterije, kdaj s kom in kje...sploh pa da je varno, čeprav xsrcbumx razbija x;)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

huh kakšna polemika.....folk se pa še kar naprej dolčka....one z oneti in oneti z onami...svet se vrti...

Včasih to narediš, pa drugi dan še veš ne zakaj si to naredil oz. se mogoče niti ne spomniš...one night stand...pa so what, life gre naprej....pozabiš  x;)x

Znanca sta se spoznala po neki težki žurki zjutraj v postelji jo tip vpraša...Ti kako je pa tebi ime? In ona njega ravno tako....skupaj sta že 15 let....to se je zgodilo v  času teenagerskega besnega žuranja...

vsekakor je pa dobro imeti izdelane kriterije, kdaj s kom in kje...sploh pa da je varno, čeprav xsrcbumx razbija  x;)x

Sej, če ženska takle post napiše je kar luštn. Ena taka malo lepe luči vrže na vse ostale svetovne "grenivke" x:Dx x:Dx

Hvala za post Cosma.

Andres

jaz ne mislim, da smo grenivke...malo bolj preuradno se izražamo...in pa res je...ne gremo z vsakim, ki nam prekriža pot in ki bi bil voljan z nami skočiti pod rjuhe...temveč čakamo na iskrico, da se zakreše...pa ni važno na kakšen način...in potem ženske ponavadi rečemo..da to je bilo pa nekaj več in drugače....ZA NAS...čeprav vem, da pa tipi v tem trenutku niti približno niso razmišljali o isti stvari.

Seveda mi ni fajn, če se to zgodi meni....mi je pa ok in racionalno sprejmem, če se to zgodi komu dugemu.

Ljudje se družijo iz večih razlogov in eden izmed je tudi ta...pa se zgodi, če obema zapaše..in moškim in ženskam...zato mislim, da smo kar v enakem številu.

So pa tudi taki, ki NIKOLI ne bodo tega storili....moški in ženske....

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest sanjalica
So pa tudi taki, ki NIKOLI ne bodo tega storili....moški in ženske....

In kako tisto, kar ne doživiš, komentiraš?

Cosma, ti res ni fajn, ko se ti zgodi???? (khmm.... saj se ti zgodi, ker TI dovoliš, a ne?)

Uh...99 % tistih, ki mi prekiržajo pot...odpade...; celo tistih, ki rinejo vame....raje imam, da jaz rinem vanje kot oni vame :D (noo, no...v začetku potem lahko vlogi zamenjamo xrolleyesx )

(Sicer je vse to bolj teoretično, pri praksi pa... bolj zatajim x:o)x )

Sanjalica ta Nikoli jaz ne morem komentirat x;)x ...ampak so mi zatrjevali...da pa nikoli...ampak res nikoli ne bodo storili tega...oz. ja s poročenim pa ne bom kot **ona**, čez en mesec spozna sanjskega tipa z eno samo napako, je poročen....ampak glej ga zlomka...se spozabi, ker xsrcbumx utripa, divjeeeeeeee

Meni je fajn, ko se mi zgodi x:Dx ...ampak tale post sem pisala v sedanjiku, čeprav bi ga morala v pretekliku.....ne zanikam kategorično možnosti v prihodnosti...

Ja in tistih 99% ..nekako tako to gre.... x:Dx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Guest sanjalica

No, vsaj ena še, ki je upala priznati da je grešna x;)x ...

Saj sem vedela x;)x ...je v tebi nekaj...ne vem katero besedo bi uporabila; ne nekaj več...nekaj zemeljskega, življenjskega, zmotljivega, krvavega, da si z nogami trdno na tleh, včasih pa si napolnjena s helijem in se dviiiiiiiiiiiiigneeeeeeeeeeeš.... x;)x

A razumeš, kaj mislim? :D

Jej, jej.. berem, berem... in povsod samo "ni mi dala" ... "ni mi dala " :xx!: ..

hehe.. edino prav, le zakaj x?x pa bi dale .. kar tako... A mislite, da nas vedno srbi ? Iz "vljudnosti " ? x:Dx

A mogoče niste razmislili v tej smeri, da tudi "me damo dol " .... kakšnega :kiss: :wub: :wub: x;)x .. ?

Torej sex na eks... jaz bi rekla.. nikoli ne reci nikoli.. se tudi zgodi... potem pa lahko sledi moralni maček(v mlajših letih), kasneje si pa tudi ženske (nekatere) vzamemo v svoje roke tovrstvo "zabavo".. x:Ix ..

Življenje je vse prekratko.. Zvestoba ? Khmm. lepa beseda...

Se dati dol al' se ne dati dol ? .. to ti je sedaj x?x

heh...

Ko smo ze pri tem...

Kaj sem nekoc naredila...

Od nekoga, ki sem mu bila vsec in je celo bil nekoliko zaljubljen vame, sem si sposodila motor, pripeljala pred en lokal, pomignila (prek ograje!! x:o)x x:Dx) nekomu (kasneje sem z njim furala), je prisel, OK, se usedel za mano na motor in sva se odpeljala k frendici, ki je imela bajto in ful placa in smo veckrat zurirali tam, in sva hm... pac, sva in to, potem pa sva se odpeljala nazaj do lokala oz. sem ga jaz 'dostavila' nazaj.

In onemu kasneje vrnila motor.

x:o)x xDDx x:Xx x;)x :vragec:

Aja, ta krepostni, da vas ne bo prevec zaskrbelo - to ni bil prvi dejt, niti prvi sex s to osebo. Pa tudi zadnji seveda ne. x:Xx x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...