Skoči na vsebino

Ni mi dala.-----ni me hotel dol dat.

Andres08

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>krasno si v živo predstavljamo vse.....vključno z....................... x8Dx  x:o)x

pikico na tapetem udu :P hehehe :vragec: gooo piki ;) čak sam kaj za vraga to dela v tej temi ... xrolleyesx da bom on topic danes mi še nobena ni dala....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• 2 months later...
x:Dx x:Dx to se morš z djedu kr takoj zmenit x:Dx x:Dx js sm mojmu kr na začetku povedla, da nej premisli dobr, č je sposobn tk potrebno babo vzdržvat x:Dx pa je reku da ni problema, če sam to.....zdej pa nima da mrda x;)x x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:Dx to se morš z djedu kr takoj zmenit x:Dx  x:Dx js sm mojmu kr na začetku povedla, da nej premisli dobr, č je sposobn tk potrebno babo vzdržvat x:Dx  pa je reku da ni problema, če sam to.....zdej pa nima da mrda x;)x  x:Dx

LOL! x:Dx Kva si modelka! Ja ne vem, pr men je pa zgleda mislu, da mi bodo hormoni nehal vn butat..... xrolleyesx

Scio mi nihil scire

• 1 year later...
  • 9 months later...
moški brez žensk smo kot knjiga brez vsebine

Uh. Tu si pa na izpitu padel. Nekako govoriš kot moj prijatelj, ki je odvisen od žensk. Pravi, da bi se bal brez njih živeti. Toda takih je malo, zato vsaka knjiga vsebino ima, tudi moška.

Andres

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...