Skoči na vsebino

Ni mi dala.-----ni me hotel dol dat.

Andres08

Recommended Posts

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Xx pa po lojtrci gor, pa po lojtrci dol... pa po lojtrci gor in dol... x:Xx

Vsake grde misli ob besedi lojtrca so prepovedane ... x:Dx x:Dx

Marsa.. to .. :palec: .. si si pač vzela in ga dala dol .. xDDx .. :palec:

Le zakaj bi samo moški to počeli, mar ne ?

Deli na socialnih omrežjih

Si faca Marsa x:)x

Mislim, da je vse odvisno od pravega trenutka. Splet okoliščin, prava osebica na pravem kraju...pa ma da da x8Dx hehe...hudič je ratal...ker me moj bere kot odprto knjigo - pa je že vnaprej valjda vedel, kaj se zna zgoditi x:Dx x:Dx in se vključil. Nič se potem ni zgodilo. Sem mu pa kristalno jasno povedala, da je pa bila velika veretnost, da se. Pa to je itak vedel. Tele škorpijonske venere so malo nadležne se mi zdi x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

A res? Tko hudo?

Pa saj ni bilo nic takega, meni se je zdelo zabavno in da pase, ce bi vedela, kaksne ovacije bom sprozila... x:o)x x:Dx x;)x x;)x x:px

Pac, to je bilo, kaj naj zdaj? x:px x:Dx xcivx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sanjalica
A res? Tko hudo?

Niti pod razno (upam!) da ni blo hudo xDDx x:o)x ampak prijetno (glede na dejstvo, da je bilo po tistem ŠE x;)x ).

Sem bila samo prijetno presenečena :eek:, da si tako napisala, kot je bilo... x:Dx :palec:

Saj bi, a ves, Mick - samo glih nimam nobenega na zalogi z motorjem v tem obdobju... x;)x Z avtom pa ni isto, a ves... x:Dx x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:C: ...se bom že spomnu kako pametno x:px :vragec: x;)x En namig......ti javim k pridem v LJ......kar bo kar kmalu zgleda x;)x .......pa si lepo prosim zrihtaj motor......pa greva na en điro x:px x:Dx x:Dx :vragec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

"...(greva na en) giro z motorjem..." - ima od zdaj nov, globlji pomen! x:Dx x:px x:o)x

Sanjalica, nisem opazila, sory - tisti smeski so bili zelo dvoumni, kao, totalen shock! Pol sem pa pomislila, valjda jih ne zadeva zdaj frslok zaradi tega... ;) :D

Picasso

Marsa upošteva rokerska pravila

Sex, drugs, r´n´r....

upam da je drugo izpuščeno...  x:Dx

Marsa ti  :vragec: -evka ti..  x;)x

666 Mars...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Marsa :palec: x:Dx :vragec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

No, vsaj ena še, ki je upala priznati da je grešna  x;)x ...

Itaq! x:Dx

Vem, da veš, da vem x;)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Se pravi, sex, drugs & rocknroll, easy on rocknroll, pol pa če pomislim da te zmeri vidim s čikom.... kolk moreš šele seksat....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Se pravi, sex, drugs & rocknroll, easy on rocknroll, pol pa če pomislim da te zmeri vidim s čikom.... kolk moreš šele seksat....

x:o)x x:Dx x:Dx x:o)x x:o)x x:o)x

Sam nikol me ne vidis!!! x:Dx x:Dx x:Dx :wOOt: :wOOt:

Picasso

x:Dx  x:px

k žvau x:Dx

x!x :xx!: :o|o: halo... :V:

Mal uzaljenosti mora bit...

Sicer pa - x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x x:o)x x:o)x x:px

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...