Mick 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Kaj zaj tu babe nekaj čvekate da date.......če mal pomislim......mi damo vam Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 pa po lojtrci gor, pa po lojtrci dol... pa po lojtrci gor in dol... Vsake grde misli ob besedi lojtrca so prepovedane ... Marsa.. to .. .. si si pač vzela in ga dala dol .. .. Le zakaj bi samo moški to počeli, mar ne ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Si faca Marsa Mislim, da je vse odvisno od pravega trenutka. Splet okoliščin, prava osebica na pravem kraju...pa ma da da hehe...hudič je ratal...ker me moj bere kot odprto knjigo - pa je že vnaprej valjda vedel, kaj se zna zgoditi in se vključil. Nič se potem ni zgodilo. Sem mu pa kristalno jasno povedala, da je pa bila velika veretnost, da se. Pa to je itak vedel. Tele škorpijonske venere so malo nadležne se mi zdi Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Marsa.......... (tudi babnca ma kdaj pa kdaj jajca (pa ne mislim za veliko noč!)) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 A res? Tko hudo?Pa saj ni bilo nic takega, meni se je zdelo zabavno in da pase, ce bi vedela, kaksne ovacije bom sprozila... Pac, to je bilo, kaj naj zdaj? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Samo tako naprej...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Hehe, Mick - nepoboljsljivi! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 A res? Tko hudo?Niti pod razno (upam!) da ni blo hudo ampak prijetno (glede na dejstvo, da je bilo po tistem ŠE ). Sem bila samo prijetno presenečena , da si tako napisala, kot je bilo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Hehe, Mick - nepoboljsljivi! Ja......poboljšaj me .................... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Hehe, ti bi zdaj, da jaz na motor in f toti Maribor... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 ....vruuum, vruuuum...... ....veš kaki lepi dan je v MB ...hih...če si radovedna....evo ti....cmoooooook..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Saj bi, a ves, Mick - samo glih nimam nobenega na zalogi z motorjem v tem obdobju... Z avtom pa ni isto, a ves... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 ...se bom že spomnu kako pametno En namig......ti javim k pridem v LJ......kar bo kar kmalu zgleda .......pa si lepo prosim zrihtaj motor......pa greva na en điro Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 "...(greva na en) giro z motorjem..." - ima od zdaj nov, globlji pomen! Sanjalica, nisem opazila, sory - tisti smeski so bili zelo dvoumni, kao, totalen shock! Pol sem pa pomislila, valjda jih ne zadeva zdaj frslok zaradi tega... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 "...(greva na en) giro z motorjem..." - ima od zdaj nov, globlji pomen! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Marsa upošteva rokerska pravilaSex, drugs, r´n´r....upam da je drugo izpuščeno... Marsa ti -evka ti.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Se dati dol al' se ne dati dol ? .. to ti je sedaj Dati se dol...brez vprašanja... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Marsa upošteva rokerska pravilaSex, drugs, r´n´r....upam da je drugo izpuščeno... Marsa ti -evka ti.. 666 Mars... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Marsa Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 No, vsaj ena še, ki je upala priznati da je grešna ...Itaq! Vem, da veš, da vem Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 ... vi kar seksajte.. uzivajte... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Mushi - rokenrola pa pravzaprav nikoli nisem marala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Se pravi, sex, drugs & rocknroll, easy on rocknroll, pol pa če pomislim da te zmeri vidim s čikom.... kolk moreš šele seksat.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Se pravi, sex, drugs & rocknroll, easy on rocknroll, pol pa če pomislim da te zmeri vidim s čikom.... kolk moreš šele seksat.... Sam nikol me ne vidis!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 k žvau x!x :xx!: :o|o: halo... Mal uzaljenosti mora bit... Sicer pa - Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.