Guest sanjalica 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Prvinski nagon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 In spet ti bom antipol, no drugs, no sex, only rocknroll, :xx!: Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 k žvau Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 k žvau včasih tudi tako paše še paše bi rekla sanjalica Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Ja......včasih tako najbolj paše Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 Tema je malo zašla iz prvotnega namena. Statiska pravi, da je 2-1 za fante. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Mene je ena enkrat posilila.....kam to spada.....da sem dal al da nisem? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 mogoče prisilna dajatev ali prisilna izterjatev??? kdo ve..... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Tema je malo odpla od prvotnega namena. Statiska pravi, da je 2-1 za fante. Andreskaj zdaj to andres ne štekam? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Tema je malo odpla od prvotnega namena. Statiska pravi, da je 2-1 za fante. Andreskaj zdaj to andres ne štekam? uff cosma..Zdaj je pa ze 3:1 za fante.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 Vidim, da je družba škrlatno pomladansko razpoložena, kar pomeni da so takšni tudi posti v zadnjem tednu. Vsem je znano, kdor ne prizna pretirava, da so za nami različni poskusi osvojiti žensko, moškega, a se je po nekaj urah, morda celo dneh, izkazalo da ne da. Nikakor noče. Jebeš. Tepeš se po glavi, zaradi gištela in potrebnosti, ona/on je pa šla/šel. Kaj čemo zdaj? Brali bomo za drugimi o naših neuspehih, ker usta so nas itak vedno polna, zato tokrat še o naših neuspehih. In radoveden sem kakšna bo statistika glede na spol. Andres2-1 Cosma. Pa še za tisto edino žensko izpoved, sem bolj v dvomih. Ste me zmešal, ko ste o vaših dol metanjih pisal, namesto o tem kako vam to ni ratalo. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 Ampak je zanimivo predvsem to, da mnogi v tem topicu sodelujete, svojega poraza pa nihče noče priznat. Zgleda da bova o takšnih porazih morala z MIckom sama tule pisat. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Pa Andres, če sem jaz bila za, je vedno ratalo....klinc jaz nimam izkušenj, da me ne bi hotel, če sem jaz nakazala da bi.... Po moje imamo punce, bolj malo izkušenj, da nam ne bi ratalo. Imam pa več izkušenj, ko jaz nisem hotela, pa je **one** hotel. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 enim vedno rata.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 enim vedno rata.. Nobenemu vedno ne rata. :xx!: Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 meni je.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Ampak je zanimivo predvsem to, da mnogi v tem topicu sodelujete, svojega poraza pa nihče noče priznat. Zgleda da bova o takšnih porazih morala z MIckom sama tule pisat. AndresAndres, ne sekiraj se, na party jih je bilo dvajset, pa mi niti enkrat ni ratalo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 Pa Andres, če sem jaz bila za, je vedno ratalo....klinc jaz nimam izkušenj, da me ne bi hotel, če sem jaz nakazala da bi.... Po moje imamo punce, bolj malo izkušenj, da nam ne bi ratalo. Imam pa več izkušenj, ko jaz nisem hotela, pa je **one** hotel.Če tebi vedno rata kadar si za bi morala pa tu kako sliko pustit. Zaželjena je da si na sliki TI. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Zgleda da bova o takšnih porazih morala z MIckom sama tule pisat.Jaz sem zaključu.....se mi zdi, no ....mogoče še kakšna srednješolska finta.......aja, pa ena luštkana (in zgleda tudi pametna ) me je zavrnila, ko še na seks prav pomislil nisem, sem se pa že mal zaljubljal....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 jaz sem tudi zakljucila...imam tipa oz zarocenca za vedno.. v mladih letih je pa vedno ratalo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 Zgleda da bova o takšnih porazih morala z MIckom sama tule pisat.Jaz sem zaključu.....se mi zdi, no ....mogoče še kakšna srednješolska finta.......aja, pa ena luštkana (in zgleda tudi pametna ) me je zavrnila, ko še na seks prav pomislil nisem, sem se pa že mal zaljubljal....... 3-1 za fante Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 kaj pa bi ti z mojo slikico? mogoče sploh nisem tvoj tip...ali pa nisi ti moj...pa potem ne moreva to šteti za neuspeh.... pa btw...ravno v tej temi postanem legenda Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 Tole da vam je vedno ratalo samo eno pomeni. Pač tista ki ne prizna je zadovoljna s čemerkoli. To je ravno obratno od tistega kar govorite, da z vsakim pa ne greste. Po drugi strani se vam je v tem topicu zapisalo, da moški samo luknjo dobi pa je zadovoljen. Se potemtakem res toliko razlikujemo? Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Cosmica .............gle legendu bre .........došla je tiho i ušla u legendu......kongratulejšn (to je po štajersko "čestitam" )..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Ratalo je vedno, ko sem hotela.. Kar pa ne pomeni, da sem hotela vsakega oz vsakic..Le nekaj izbrancev je lahko okusilo mene.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.