Skoči na vsebino

Ni mi dala.-----ni me hotel dol dat.

Andres08

Recommended Posts

kaj pa bi ti z mojo slikico? mogoče sploh nisem tvoj tip...ali pa nisi ti moj...pa potem ne moreva to šteti za neuspeh....

pa btw...ravno v tej temi postanem legenda  :vragec:

Slikco sem mislil, da bi za nas vse objavila. Saj to ne more biti problem, ker moraš biti cosmično fejst, da ti uspeva sex združevat z izbiro, ki jo sama hočeš.

Andres

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Tole da vam je vedno ratalo samo eno pomeni.  Pač tista ki ne prizna je zadovoljna s čemerkoli.  To je ravno obratno od tistega kar govorite, da z vsakim pa ne greste. 

Ne strinjam se Andres. Ko mi je bilo sem šla, ko mi ni, nisem šla....in nikoli tip ni rekel...bejbi danes pa ne bi (razen mojega stalnega partnerja x;)x , ga včasih boli glava)

A to tudi šteje? Če šteje potem se mi je zgodilo nekajkrat....

In pa seveda ne gremo z vsakim...a ti greš z vsako?

Mick thx x:Xx , še dobro da moja mama ne bere tega foruma ;), bi videla...na katerih topicih nastajajo legende x;)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Andres....to se zgodi ali pa ne....moja slika je tukaj irelavantna....to je kemija ali pa je ni, ko srečaš človeka, drugače si tega ne predstavljam.

In ne trdim, da sem kozmično fejst, še zdaleč nisem kak model....bistvo je bolj fluid, ki nastane ob stiku.

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Andres....to se zgodi ali pa ne....moja slika je tukaj irelavantna....to je kemija ali pa je ni, ko srečaš človeka, drugače si tega ne predstavljam.

In ne trdim, da sem kozmično fejst, še zdaleč nisem kak model....bistvo je bolj fluid, ki nastane ob stiku.

Ni problema Cosma. Saj vem. Sem že naletel na odbijajoče fejst ženske, kot tudi na nič postavne ki so imele s svojim vedenjem nek magnet v sebi. No, saj če vizualno ni ok, ji ta magnet to lepoto pričara.

In ti si po moje vsaj odkritosrčna. To pa je že zelo veliko.

Andres

Med lepim in duhovitim tipom, se vedno odločam za slednjega x;)x

Andres xcheersx

Drži, kar si napisal za dobro zgledajoče bejbe, ki te potem odbijejo...ravno tako velja za tipe....še tok dober izgled ne kompenzira pomanjkanja, duhovitosti, srčnosti itd....in potem ni kemije, ker ni pravih substanc in elementov.

Je pa res, če se odločiš za hitro varijanto, ne moreš vedno oceniti človeka pravilno...in potem vidiš da videz vara...pač tako je x8Dx . Itaq greš v to s svojo predstavo človeka, ki je daleč od realne...ampak to tukaj ni vprašanje...sorry off the topic spet.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Med lepim in duhovitim tipom, se vedno odločam za slednjega  x;)x

Andres xcheersx

Drži, kar si napisal za dobro zgledajoče bejbe, ki te potem odbijejo...ravno tako velja za tipe....še tok dober izgled ne kompenzira pomanjkanja, duhovitosti, srčnosti itd....in potem ni kemije, ker ni pravih substanc in elementov.

Je pa res, če se odločiš za hitro varijanto, ne moreš vedno oceniti človeka pravilno...in potem vidiš da videz vara...pač tako je  x8Dx . Itaq greš v to s svojo predstavo človeka, ki je daleč od realne...ampak to tukaj ni vprašanje...sorry off the topic spet.

Kaj pa ce ima duhovit tip 300kg, smrdi, ima mastne lase in krive zobe?

:vragec:

x:Dx x:Dx

Tazga, pa še nisem srečala Znova. A ti si ga že?

So mi pa všeč bolj močni x:Dx tko okol 100 kilc x:Dx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Haj, vidim, da se je zgodilo nekaj postov, medtem, ko pišem tale roman. Andres, bil si že nadrt, ker ful posplošuješ, pa zdajle vidim, da znaš tudi dat ženski kompliment. (Brišem nadrtje, morda drugič x:Dx ) Pohvale.

V bistvu se pa vračam na topic.

Ko si pa tako želiš izpovedi, a ne.

Okej.

Meni se je recimo tudi zgodilo, da tip ni mogel. Samo to najbrž ne šteje za 3:2, vseeno nama je bilo luštno, so še drugi načini, a ne.

Ženski se recimo to ne more zgodit, ker pač nima mišice, ki bi jo lahko pustila na cedilu. :inocent: :sori:

Dobr, to ni to, gremo dalje. Imam eno malce podobno izkušnjo kot ti. Dolgo tega sva hodila z enim fantom, ki ga sicer ni ravno bog gledal (oni katoliški), je pa bil ...hm... recimo blazno duhovno navdahnjen. Ko sva se prvič dol dala (hočem rečt, ljubila, a ne), ga je zajela nekakšna depra. Kao ni blo prav. Zanj je blo prvič, naj omenim. Potem je nekaj časa kar šlo. Na koncu pa ga je vedno bolj medlo, seksa je bilo vse manj in ko sva zadnjič to počela, je pošizil, ker sem kača, ki ga je zapeljala... No, takrat sem ga zadnjič...

Ne vem, če tole šteje.

A imamo še kaj? Mislim... ... ...

Okej, tole. Enkrat, ko sem bila zelo mlada, zelo samska in zelo spomladansko pohotna, smo sedeli za omizjem v nekem lokalu. Nasproti mene je je bil lagodno zleknjen tip, ki sem ga že prej parkrat videla in ki se mi je zdel... kot prispodoba prvinskega seksa. Nabit z erotiko. Ne vem več, kaj je kvasil, imel pa je vlažne oči in ustnice in bla sem, takrat, totalno zrajcana. Še zlasti, ker smo kot nalašč prešli na seksualne teme. Tip je začel razlagat, kakšno posteljo ima doma, tako s trdim jogijem, ker obožuje ful kontakt...

Hja, nadaljevanja žal ni. Jaz sem bila takrat preveč plašna, da bi kaj poskusila, on me pa tud ni povabil na tisti jogi. Kaj čmo...

Kul?

Za tole hočem točko.

Lepe sanje.

seksa je bilo vse manj in ko sva zadnjič to počela, je pošizil, ker sem kača, ki ga je zapeljala... No, takrat sem ga zadnjič...

Ne vem, če tole šteje.

:eek: xrolleyesx ...da ni bil to kak Lucifer x:Dx x:Dx

Andres.......točko Vandi x!x x;)x x:Dx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Haj, vidim, da se je zgodilo nekaj postov, medtem, ko pišem tale roman. Andres, bil si že nadrt, ker ful posplošuješ, pa zdajle vidim, da znaš tudi dat ženski kompliment. (Brišem nadrtje, morda drugič x:Dx ) Pohvale.

V bistvu se pa vračam na topic.

Ko si pa tako želiš izpovedi, a ne.

Okej.

Meni se je recimo tudi zgodilo, da tip ni mogel. Samo to najbrž ne šteje za 3:2, vseeno nama je bilo luštno, so še drugi načini, a ne.

Ženski se recimo to ne more zgodit, ker pač nima mišice, ki bi jo lahko pustila na cedilu.  :inocent:  :sori:

Dobr, to ni to, gremo dalje. Imam eno malce podobno izkušnjo kot ti. Dolgo tega sva hodila z enim fantom, ki ga sicer ni ravno bog gledal (oni katoliški), je pa bil ...hm... recimo blazno duhovno navdahnjen. Ko sva se prvič dol dala (hočem rečt, ljubila, a ne), ga je zajela nekakšna depra. Kao ni blo prav. Zanj je blo prvič, naj omenim. Potem je nekaj časa kar šlo. Na koncu pa ga je vedno bolj medlo, seksa je bilo vse manj in ko sva zadnjič to počela, je pošizil, ker sem kača, ki ga je zapeljala... No, takrat sem ga zadnjič...

Ne vem, če tole šteje.

A imamo še kaj? Mislim... ... ...

Okej, tole. Enkrat, ko sem bila zelo mlada, zelo samska in zelo spomladansko pohotna, smo sedeli za omizjem v nekem lokalu. Nasproti mene je je bil lagodno zleknjen tip, ki sem ga že prej parkrat videla in ki se mi je zdel... kot prispodoba prvinskega seksa. Nabit z erotiko. Ne vem več, kaj je kvasil, imel pa je vlažne oči in ustnice in bla sem, takrat, totalno zrajcana. Še zlasti, ker smo kot nalašč prešli na seksualne teme. Tip je začel razlagat, kakšno posteljo ima doma, tako s trdim jogijem, ker obožuje ful kontakt...

Hja, nadaljevanja žal ni. Jaz sem bila takrat preveč plašna, da bi kaj poskusila, on me pa tud ni povabil na tisti jogi.  Kaj čmo...

Kul?

Za tole hočem točko.

Lepe sanje.

Vanda!

Svojemu spolu si prispevala točko, tako da je rezultat kot si že sama ugotovila 3-2.

Znaš pa lepo opisat vse skupaj, tako ni problema. Preden te spomin ne zapusti, domnevam, da za to rabiš še kakih 60 let, boš upam še kaj lahko prispevala.

In mimogrede. Ženskam znam dati kompliment, samo jih ne mečem ven kot nekaj samoumevnega, prej kot nekaj premišljenega in iskrenega. Kompliment, zato da dobiš, ni več iskren. . x:px

Andres

Vsaj 60 jih je tudi še pred mano. Verjetno zaradi iskrenosti, ki me včasih lahko tepe.

No, saj temu se drugače reče tudi, da preveč naravnost povem.

Hvala tebi za tvojo suho izkušnjo. x:Dx

Andres

Ampak je zanimivo predvsem to, da mnogi v tem topicu sodelujete, svojega poraza pa nihče noče priznat.  x:Dx  

A ves Andres, da sem prav mrzlicno razmisljala, kaj bi kaj bilo... da bo posteno, ce se ze hvalim z vsem mogocim, da povem se to, saj kaj pa je, konec koncev...

Pa se ne morem nobenega primera spomnit...

Ce je kaj bilo podobnega, mi itak ni nic pomenilo ocitno in se zato ne spomnim...

Morda se ck nenadoma cesa spomnim (kot tistele moje motoristicne seanse)...

Hmm... xscratchx

Ziher da bila v koga kdaj 'zaljubljena', pa me ni sljivil... samo - potem ni prihajalo do moznosti oz. do moznosti zavrnitve, ker se nisem ufurala (*namrec dejansko, ce sem se ufurala, v bistvu ni bilo dosti sans, ker sem kar malo 'silila', pa sem dosegla).

Spomnim se npr., kako sem nekomu razlagala in ga kar stratesko, trgovsko :8): :o|o: prepricevala nekako, kako bi bilo kul, ce bi pravzaprav hodila ali bi med nama bilo nekaj vec... To je v bistvu bila zavrnitev... ure in ure sva se pogovarjala, vsec sva si bila... potem pa je on kar zakrknil... in v bistvu ni hotel biti z mano.... kasneje se je sicer izjasnilo, zakaj - in imel je prav, bolje bi bilo (zanj), ce ne bi nikoli hodila. :sori: Namrec bo hitrem postopku sem se ga navelicala in me je vse motilo na njem, on pa nasprotno se je zelo zaljubil - evo, pa smo spet pri zmagah in ne pri porazih. x:o)x x:Dx x:px Ampak tako je bilo... V bistvu ni hotel biti z mano, ker je 'hotel in rabil svoj mir', z mano pa je zaslutil nemir in se je hotel prisparati za tole. In se ni. :sori: :o|o:

Sam takih se spomnim.

Torej, vcasih je bilo tako, da tipi 'niso hotli' (pri cemer ni slo za sex recimo, ampak kar tako vnaprej so bili nekako odklonilni), ker so si mislili, da jih izkoriscam, zezam, 'da jih bom zjebala'... kar je zal velikokrat tudi bilo... bila sem pa tedaj pa res prava sco.

Tip je name tulil v Figovcu in zraven jokal - Nimam te rad!!!!! - tedaj je to bila zavrnitev, v bistvu pa je on bolj trpel kot jaz.

In kasneje sem bila potem spet jaz tista, ki je sla (ker seveda sva bila potem spet oz. se skupaj)....

Tako da - ce se je zgodilo, da me kdo ne bi sljivil, se je itak ze na tej stopnji vse izjasnilo, ker nisem kar takoj navalila s sexom.... Jaz sem hotla vso pozornost najprej - in ko sem jo dobila, ni bilo (vec) moznosti zavrnitve.

Uh, odnosi...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hm....nisem čist prepričan, da so seksualni uspehi-neuspehi vedno povezani z ljubeznijo.......Recimo fraj tipotu (pa tudi nefraj se bo v določenih situacijah stežka ubranil takšne ponudbe.....smo pač bolj radodarni :vragec: x:Dx ) bo le stežka padlo na misel, da bo se branil nabrisat eno simpa bejbo, ki se mu bo "ponudila"......pri bejbah pa ni tako........vsaj včasih ni bilo x:Dx In tako je deklet, ki so bile seksualno zavrnjene po mojem mnenju precej manj.........ko pa se zavrnitev nanaša na "biti ali ne biti skupaj oz. hoditi ali ne hoditi ipd."........pa se stanje verjetno precej spremeni oz. izenači. x;)x x^x

K. Čapek

Ves kaj je tudi... hm... nekdo, ki je ves lajf stanoval v .... Hercegovscaku (sory vsem ki so od tam ;|), kje naj on se tole gre? x:o)x x:px

Mislim - kaj? V solo, iz sole, v trgovini, na trznici, vsa vas ve, kdo se bo s kom porocil....

To je drugace...

Ce se rolas po cestah, zuras, tedaj je bila LJ sticisce, bendi, underground je bil mocen...

In, saj veste - prilika dela tatu.

Ce si v soli in na solskem plesu je manj moznosti za 'dol dajanje' kot pa ce si skoz na zurih....

Skoz 'pretok' tipov, bejb...

Ni bilo ono - aha, tile so (Lojze, Francl, Cene je pa ze zaseden), ampak smo vsi bluzili in 'iskali' - nekaj pac... sebe...

Tako da lahko na to recem - bili so taki casi in bila sem na zelo mocni tocki v Evropi.

Tak pretok kreativnega folka (bendi, gledalisca, filmska scena, video... ...) kot je bilo tedaj, je ni bilo nikoli vec.

VSE si poznal, tako je bilo veliko vec priloznosti in moznosti...

In sta bila torej cas in okolje prava za taksno raziskovanje.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sanjalica

Četrti letnik srednje šole. Valeta. Pri znanem gostilničarju. Z gostilničarjevim sinom sva si bila v trenutku všeč...

Lepe besede...hmm tudi cmoki so bili...; ne lažem, cmooooooooooki so bili...

Potem sem odšla na morje (prvič v življenju), prišel je za mano. V fuuuuul dobrem avtu...Mercedes 220 D; jaz pa :eek: :eek: :eek: . Šla z avtobusom na morje potem pa...tak "frajer" po mene...

Malo sva se sprehajala, držala za rokce...jaz sem "medlela"...vednar do konca nisem šla.

Z morja mene pelje domov v avtu, moji (mama, sestra, nečakinja) pa na avtobus :xx!: (takrt mi je to "pasalo" sedaj gledam na to drugače)...

Pripelje me domov (prvič) in vidi, kje in v kakšnih pogojih živim (revna!).

Naslednji dan se dobiva v slaščičarni, me gleda in pravi: "Veš, nisva za skupaj, si preveč revna zame in se nebi mogla navadit na takšen način življenja kot je moj (bogastvo)!".

Vstala in odšla...

Kdo tukaj dobi točko...on, ker me je "dal na čevelj" ali jaz... xDDx

Mater.....kaj ga je skrbelo, ha...........idiot pač..........takim pa mi točk ne damo, ne x;)x ......in upam, da ve (bejbe) tudi kaj drugega ne. :vragec: x;)x x:Dx

K. Čapek

x?x Dejavu? Tegale se spomnim? Si ze napisala?

Tocko dobita oba - on ker je imel tako trdno zacrtane cilje in zelje in ti, ki si se zlosala kar takoj in prec takega tipa, ki ne bi imela kaj z njim. :palec:

Picasso

Tocko dobita oba - on ker je imel tako trdno zacrtane cilje in zelje

xscratchx ...he-he.........no ajde, recimo, da se še vedno učim...... x;)x (kar se itak)

K. Čapek

Mick - ja, se - v bistvu sem zanalasc, pa prav zaradi tebe pustila tole, ker sem vedela, da se bos vtaknil. :vragec: x:px

Glej, ja - ti vedno zavzames stran.

To ni vedno dobro - in ce ni tako, se ne pomeni, da je clovek dvolicen (ja, zdaj mislis, da sem rekla, ker in to, ampak pac - tako je naneslo, skratka - nima zveze)... Fino je dati v presojanju enake moznosti obem, vsem stranem.

To je bil njegov fact - zakaj bi mi sodili, ali je imel prav, ali je kul clovek zato ali kaj...

On je pac tako si zacrtal, da nic pod tem ni bilo zanj dovolj dobro.

Ali ni to + tocka zanj?

Pusti zdaj, ali je on dbest clovek...

Lahko pa bi on razpravljal na forumu, pa bi ti dobil simpatijo do njega, in bi on povedal tole zgodbo, malo drugace, ti bi mu pa morda pritrdil, ces, valjda...

Ko bi on morda pisal, kaj jaz vem... prisel sem tja potem ponjo, in mi je, sory, vse dol padlo...

In sem takoj povedal - iskreno, brez okolisanja.

Je tudi njo prisparal za kaksno neprijetnost, Povedal. Ni se izmikal.

To je tocka tudi.

Picasso

Smotka x;)x x:Dx ......a nisem rekel, da se še vedno učim.......in sem čisto resno mislil. Včeraj sem ravno prijateljici omenil, da rad trdo stojim za svojimi stališči, da pa sem tudi s pomočjo enga foruma ugotovil, da nekaj kar je "prav" zame, še ni nujno, da je "prav" za koga drugega, drugačnega........Od nekaterih (mogoče zaenkrat še prepogosto) stališč v katere sem prepričan pa pač ne odstopam. Res se učim....in tega sem le vesel. x^x

x:Xx ...... :vragec: x:Dx

Aja....in mi je tvoje, tudi z moje strani mal nalašč "sprovocirano" pojasnilo, čisto všeč. :palec:

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...