Mick 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Ja, verjetno imaš prav. Samo sam sem zagovornik tega, da nikoli ne izpustim možnosti napisati o takšnih zadevah svoje mnenje. In mislim, da je prav tako. In bom vedno vesel ljudi, ki bodo tudi sami to storili. Pa magari le na forumih. Kjerkoli pač. Nikoli molčati pred ksenofobijo, fašizmom, rasizmom in diskriminacijami vseh vrst. Seveda se te potem lotijo kot besni volkovi........z žaljivkami, jezo, sovraštvom.......pa saj to je tudi pričakovati od takšnih ljudi, ne . Tako, da njihovi izbruhi niti niso pomembni..... Meni so tvoji posti zelo všeč. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Hvala! Se strinjam, da raznorazne ideologije ne smejo postat nikol samoumevne, ampak včasih bi raje rekla kr: eh, k... ker mam feeling, da ljudje, ki ne marajo drugih ljudi tud sebe ne marajo, tk da so že itak "kaznovani". Ker mislim, da razumem, da je težko prenašat tolk negativne energije. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Ja, verjetno imaš prav. Samo sam sem zagovornik tega, da nikoli ne izpustim možnosti napisati o takšnih zadevah svoje mnenje. In mislim, da je prav tako. In bom vedno vesel ljudi, ki bodo tudi sami to storili. Pa magari le na forumih. Kjerkoli pač. Nikoli molčati pred ksenofobijo, fašizmom, rasizmom in diskriminacijami vseh vrst. Seveda se te potem lotijo kot besni volkovi........z žaljivkami, jezo, sovraštvom.......pa saj to je tudi pričakovati od takšnih ljudi, ne . Tako, da njihovi izbruhi niti niso pomembni..... Meni so tvoji posti zelo všeč. vse si povedal!! sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Devica....se sicer načeloma strinjam s tem. Samo veš, da nisem več tako prepričan v to. Npr. nacisti bi dali življenje za svoje arijske otroke, žene, fuhrerja........so jih ljubili, verjetno potem tudi sebe marali............istočasno pa bi brezkompromisno ubili židovskega otroka .......po nekaterih Luckotovih teorijah iz ljubezni do svojih ljudi :xx!: :xx!: V bistvu pa hočejo dominirati, se pretvarjajo, da so boljši, večvredni ljudje......oz. celo verjamejo v to. :xx!: Thx.....sokrates.....me veseli, da se strinjava. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Meni najljubša izjava, je bila ta, da ko je en prijatu vprašal frenido,pa te ne mot, ker je tvoj tip črnc, mu je rekla A RES, SPLOH OPAZLA NISEM - to vse pove!! Meni, se je zgodilo podobno. Sicer prijatelj in ne fant. Nisem opazila, da je črn. Sicer pa se mi zdi, da če nisi obremenjen sam s seboj, ljudi sprejemaš take kot so...in ne ah ta je Indijec, ta Korejec...meni je to brez veze.Mene tuje kulture bogatijo in jih zelo rada spoznavam. Življenje v metropolah se mi pa zdi tudi na nek način bolj zanimivo. Ko sem prvič prišla v stik z Japonsko in Korejsko kulturo, mi je kar dih jemalo, kako živopisno je in kakšno tradicijo imajo, samo . Ponavadi za Japonce rečemo, da pojejo karaoke in samo delajo, Korejci jejo pa pse...in to je to. Pa vendar je še veliko več....Rada pokukam izza plankov sokrates london rules Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Npr. nacisti bi dali življenje za svoje arijske otroke, žene, fuhrerja........so jih ljubili, verjetno potem tudi sebe marali............istočasno pa bi brezkompromisno ubili židovskega otrokaNacistični otroci sploh niso imeli svojih staršev, ker so bili vzgajani v programu Lebensborn, kar je bila neka tovarna otrok, bili so last države in so jih potem po vojni skušali posvojit, pa tud poročali so se samo po arijskem načelu. Nacisti sploh niso bili sposobni ljubezni, razen ljubezni do furerja. Je pa res, da vsakdo v sebi skriva neke živalske nagone. Tako se zgodi, da ljubeč oče in skrben mož, ko ga vpokličejo, posiljuje, pobija... Tako je bilo verjetno s Srbi in pokolom v Srebrenici, po moje so ljudje, ki so delal to grozoto bili čisto vsakdanji ljudje. O odnosih med ljudmi sem pa bolj mislila na ljudi, ki jih vsak dan srečujem, ne na kake zgodovinske dogodke. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Mah.....mislil sem njihove lastne otroke, nikjer nisem omenil otrok v programu Lebesborn ipd.........lahko pa rečeva npr. otroke fašistov v Italiji, četnikov v Srbiji, ustašev v Hrvatski.....ali kaj podobnega.....sami domoljubi :o|o: . In ne zgodovinskih osebnosti ampak vsakdanjih ljudi......ki imajo radi svoje bližnje in ne dvomim, da tudi sebe, po drugi strani pa.......so popolnoma brezskrbni do "drugačnih". Eskalacijo skrajnega ne le retoričnega nasilja pa omogočijo izredne razmere. In v takih, prav verjamem, da bi mi katerih od naših nestrpnežev z veseljem vrat zavil.........in se imel prav rad. Tudi kakšen, ki jih ti in jaz vsak dan srečujeva......le prilika mora biti prava. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Jz mam s tem drugačne izkušnje Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Ja...glede na to, da sem bl Čehinja...ja težko bi blo, da ne bi blo mešano... Itaq sem že sama zmašana...po genih mislim...da nau pomote... :o|o: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Jz mam s tem drugačne izkušnje Jaz nekih izkušenj v izrednih razmerah še nimam.......no, pa si jih tudi ne želim imeti Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Mene ne motijo mešani zakoni, je tašča v zadnjem zakonu z Neslovencem, pa je krasen mož, skrben oče, inteligenten, vse, ni da ni, pa tudi če bi bil po sposobnostih in odnosih čisto povprečen, je še vseeno človek . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kasandra 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Tudi jaz imam kr takorekoč pred svojim pragom izjemna ksenofoba.... moja starša namreč, oba 101% Slovenca in bi najraje vidla, da drugih sploh ne bi bilo, ok, ju pustim na miru, potem pa nekega dne ugotovim, da šuntata tudi mojega 9 letnega sina, ki je sicer pri nama vzgajan v smislu, kot je Mick povedal: vsi drugačni, vsi enakopravni. To me je pa zdrmalo :o|o: . Bolj ko jaz sinu, da to ni prav, ločevati ljudi na bele in črne, pikaste in manj pikaste, bolj on meni, jaaaaa a veš un Bosanc u razredu, je pa ful smrdljiv pa take zelo rasistične ideje x!x x!x Če dobro pomislim, pa niti ni treba tako globoko se lahko začnemo kar deliti ja: na tiste, ki nosimo črna krila in tiste z barvastimi, če sem malo banalna, nas to kmalu privede do delitev na slovence in ostale. Fora je pa enaka kot pri nacizmu, fašizmu in ostalih izmih: določiti skupino ljudi, da jemlje nekaj vrednega drugi skupini in udarit po njih z vsemi sredstvi, potem pa ti lažje vladaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 To smo ze stokrat obdelovali, tudi prav tocno tole. Sem skratka mix in dbest se mi zdi, ko je tako.Moji frendi so vsi zivi, vseh zivih barv in oblik. Mi je sploh hecno se o tem menit, izpostavljat, saj to je pa ja normalno, ja, enim je pa off, meni pa se oni smilijo.Neka ogrozenost brezvezna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kasandra 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 se oprostitujem , ker sem zgrešila, da ste se že vse menili in zmenili, samo JAZ pa tega še nisem povedala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Oh, saj niti najmanj ni nic nate letelo, seveda, tu je pac tema in poves svoje mnenje. Hotela sem samo reci, da smo se o tem ze dosti zgovarjali, pa zato je morda manj komentarjev, kot bi jih pricakovali.In tudi zato sem pac bila zelo kratka..Zato pa tudi vedno opozarjamo, da so teme ze bile, ker se nam ne da 10x zaceti enake debate, tistim, ki smo o dolocenih ze razpravljali... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.