Marsa 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 To.Kaj pogresate v lajfu?Cesa se niste izpolnili?Kaj je tisto, da vam je pa res, custveno, pri sebi, prav zal, da niste bolj izfurali? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2004 Muzke. TEGA ustvarjanja. :o|o: Saj bo - kar Janezek rece, Janez naredi.Ampak vseeno... premalo mi je te izpolnitve.Muzka... najbolj ekstaticno.... nekaj najbolj popolnega. zame pac. za mojo skromno malenkost. Ce nikoli vec ne okusim sexa... brez glasbe mi bolj ziveti ni. Glasba je moj kiron nekako. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2004 Pa se oba sva bobnarja... nekompatibiliti - pa LJ- MB.Sicer pa ne bos verjel, tocno nate sem tudi pomislila.Ce ne drugega, za duso, bova enkrat en jam session.A vazi? V Dalmaciji torej potem? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 3.00 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Meni nič ne manjka, sem popolnoma zadovoljen s tem kar imam , pardon, vsaj po večini je tako in trenutno je tako Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 meni en mister Muscolo :vragec: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2004 Absolutno priznam, Bobnar - glih to ti govorim.Z veseljem - ZELO dober bobnar si - iskreno! Nujno, res, komaj cakam, samo ko te nikoli ni in tko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2004 x!x Ha.To pa je res potem. Bik, riba1!!!!!!! x!x x!x x!x Zacni, nadaljuj! Kok sem pametna za druge. :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2004 Se mi zdi, da morda to BO. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2004 shurde. ... upam... OO... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2004 Sam, aja - sem riba/sco. :o|o: Attenzione!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2004 Saj. Sam nisem tih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2004 :o|o: :xx!: Jih ne delajo (vec) - ex yuga pa to - saj, kar zracunaj.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2004 No, ti je ratalo. :o|o: Me polit z mrzlim tusem."Sicer si kul, a bi mi sedla 15 let mlajsa scena". :o|o: :xx!: :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katjusa 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Samodiscipline, zbranosti, skoncentriranosti. Predvsem to. Tega nikoli imela. Pa ''mogoce'' nekdo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 češke kuhinje - knedlo-vepro-zelo+bramborove placky+halušky. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 nevem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Manjka mi miru. Uglašenosti same s sabo in svetom. Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Pa se oba sva bobnarja... nekompatibiliti - pa LJ- MB.Sicer pa ne bos verjel, tocno nate sem tudi pomislila.Ce ne drugega, za duso, bova enkrat en jam session.A vazi? V Dalmaciji torej potem? al pa 3-je no, ne vem cist zihr, je res da sem vcasih mislil tako, dokler se vedno je pa res da mi je oboje cool! pravzaprav, zakaj bi sploh locil. :o|o: 4 bobnarji smo tule Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Stane pravi, da mi manjka soli. No, saj zdaj pa jo imam za en mesec... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Kaj je tisto, da vam je pa res, custveno, pri sebi, prav zal, da niste bolj izfurali?Žal mi je...da nisem bila bolj odločna...pri izbiri študija...in sem se kr prepustila...čeprav sem že takrat vedela...da to ni zame...Žal mi je...da sem v bistvu prepozno...odkrila svoje prave talente...zdaj pa vse furam nekak "od oka"...pa to ni to... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 ...............nekoliko več časa za risanje in pisanje in korajžo za odhod............. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 meni pa en fini šport...sem včasih se ukvarjala s konji pa sm nehala...zdej se mi pa zdi da bi se mogla vrnt...pa kr nekak iščem pa iščem...pa kr nekak mi ni nikjer ušeč u telih klubih...No upam da najdem, ke čutim da se s tem prav moram ukvarjat. Mi je pisano na dušo. Lep sončen dan vam želim, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.