Michelle 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 men je tudi mojih 175 zadost...o kilah pa ne bi..sama seb sem bedna glede tega.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2004 Sem nasla, telesno tezo imam prakticno idealno. (*ko sem se tehtala, ko sem bila zadnjic na fitnesu, sem imela 56.6, no zdaj imam kakih 55.5, vendar racunalnik pa mi je zdajle izracunal 56.7! - da je idealna).Aja, obseg pa imam 15 cm. Natancno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Sem nasla, telesno tezo imam prakticno idealno. Ja sej mi to vemo! Se to vidi na poletnih fotkah Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2004 ja, no saj... kaj dosti drugace res ne mroe bit...Ampak hecno se mi je zdelo, ko mi je tedaj pokazalo 56.6, zdaj pa da je idealna 56.7, torej v nulo res natancno.Presenetilo malo pa v bistvu zato, ker po teh tabelah raznih mi vedno izracuna visjo tezo za idealno, ki bi bila pa zame prevec (kao minus stodeset pa to, 60 pa je prevec zame, kg), no tu pa se uposteva tudi tole zapestje in mi je vsec, ko je to ocitno res tako natancno in torej tudi dela ta sistemcek. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 No ja ne vem, no.. 8 dodatnih kg pa JSt res ne bi, še če bi jih loh sama razporedila, bi blo verjetn viška, pa še še bolj bi težila z večjo težo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Manka mi zdele ena dobra masaža Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 .en mega film, de me mau odpihne v druge dimenzije Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2004 ja ej men bi tud prav pasal! x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 en liter refoška pa mičkeno pršuta Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Sama zase Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 meni pa,definitivno,manjka čas....bi se lahko dnevi malo raztegnili ...nekak na 48 ur dan...potem bi šlo Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 meni pa,definitivno,manjka čas....bi se lahko dnevi malo raztegnili ...nekak na 48 ur dan...potem bi šlo .ja to pa ja, ampak čas brez zmatranosti, vedno dovolj dinamike na zalogi Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Ne vem zakaj, mi pa fali mal 'cvenka'; in to za zrihtat ene zdravstvene težave Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2004 Trudi, upam, da bo kmalu boljse - kaksne ficke dat tudi na stran, ne se ven metat na tortozerkah (torticam in posedanju v kafichih si lahko das na standby za kaksen mesec, tudi pri donacijah se malo vzdrzis, nocemo, da bi slo karkoli na racun zdravja nekoga), v tem casu dati torej TEMU prioriteto. Sicer pa bodi vesel, da lahko placujes svoje racune, ti doteka cash in vse.Louise Hay pravi, da moramo blagoslavljati racune oz. o njih razmisljati pravzaprav s ponosom - da ti postar vsak mesec dostavi za toliko in toliko casha racunov, pomeni da si sposoben jih tudi placevati. Racuni so nekaj zoprnega, vendar pa (v vecini primerov) nekaj, kar je bilo z nase strani ze porabljenega in se zato nimamo kaj pritozevati.Res pa je, da je najtezje dati za nazaj in da se ti res bedast zdi placat za kurjavo mesecno 8, pozimi pa 15, 16 jurjev, da te vso zimo in del pomladi in jeseni zebe.Ampak tako pac je - vsi moramo to placevati.Najveckrat cash pac res (vsem) manjka, vendar zelo velikokrat pa gre samo za nepravilno vrednotenje oz. nesmotrno ravnanje, nezmoznost opredelitve prioritet. Kakorkoli ze - bodimo veseli, da smo zmozni placevati racune, da lahko poskrbimo zase in za svoje potrebe. Pravijo, da pomagajo vilinski simboli v denarnici oz. pod poustri pa tko....Meni pa se zdi, da pomagajo vse nase majhne zivljenjske energetske 'investicijice'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Hm..........maš prav v bistvu TXH za spodbudo in ta post, sm se mal zamislu in je v bistu res tko, k si napisala; da mormo bit hvaležni, da loh si sami plačamo račune pa to.....v glavnem bom zvozu MOREM; kakor koli zase pa za nas bomo že poskrbel, še zmeraj nam je ratalo in na to sm kr ponosen Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2004 vsec mi je pri tebi, ker se zamislis in najveckrat znas prebrat pravo bistvo napisanega.Zelo kul lastnost, ki ti pride zelo prav, poleg tega pa je zaradi te lastnosti s tabo lazje razpravljati. ja, dejansko - treba je bit ponosen...Da ne bos mislil, saj mene tudi nekaj stiska za vrat, samo se mi ne da o tem razmisljat, ker lahko samo obupujem, torej je bolje kot razmisljati delovati v prave smeri. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2004 .... po temle najinem kratkem 'pogovoru' tule s trudijem sem osvezila primerno temo (Naj priteka) z namenom preusmeritve energije. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Louise Hay pravi, da moramo blagoslavljati racune oz. o njih razmisljati pravzaprav s ponosom - da ti postar vsak mesec dostavi za toliko in toliko casha racunov, pomeni da si sposoben jih tudi placevati. to pa Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Prav nic mi ne manjka trenutno. Sem zmatrana, mogoce kaka na izi masazica Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Sonček, toplota Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Sonček, toplota ...tudi meni, ob svetlih dnevih je tudi naše razpoloženje svetlejše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lpeter 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Če mene vprašate kaj pogrešam, potem mirne duše odgovorim da en dober seks! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 koncno nekdo posteno pove... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Zdele ena beyba tlele v postli! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.