Pujsita 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Skušam živeti tako, da mi ne bi sproti nikoli nič manjkalo, sem se čisto odvadila razmišljat, kaj sem včasih počela, s kom sem se družila, zdaj se pa ne... En kup stvari počnem, kolikor imam časa, žal me vseeno majčkeno omejuje, čeprav je iluzija , mi pa v tem trenutku resnično majčkeno manjka en obisk Italije - je že kronično... Če bo vse po sreči, drug vikend to poštimamo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2004 Pa se en plejs mi manjka - da lahko razprostrem za risat, brez da moram odklopit racunalnik in pospravit vse in tko...Da imam en meter placa svojega nekje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Ce nikoli vec ne okusim sexa... brez glasbe mi bolj ziveti ni. Glasba je moj kiron nekako.Bemu....to pa bi bila res huda dilema.......glasba - sex. Ne, ne....ne gre......ne morem brez........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2004 Ja, saj... ravno zato pa sem dala tako primerjavo - da se bo stekalo, kako resno je tole. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Konkretno danes mi manjka sonca, toplote in smeha. Očitno imam res vse baterije prazne... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 .. ne vem... Nic mi ne manjka... Mogoce je zmanjkalo sladkorja, drugace mam pa popoln life.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 ...trenutno menda najbolj vitaminov :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 Boris? Zakaj pa nisi povecal agrumske doze in medu? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Agrumska doza ....medu pa imam po mojem že preveč, saj si čaj vedno sladkam z medom Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 .. ne vem... Nic mi ne manjka... Mogoce je zmanjkalo sladkorja, drugace mam pa popoln life.. Jaz sem tudi enkrat nekaj takega rekla.....potem sem pa čez par mesecev videla....da to sploh ni mogoče. Nisem se zavedala....ah ja...pa sej ti pol ušteka včasih...enkrat.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 ...mogoče, če sploh kdaj... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Še premišljujem kaj mi manjka ali kdo ali... Trenutno mi nič posebnega ne manjka,v tem trenutku. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Meni se pa zdi fino, če lahko v nekem trenutku rečeš, da imaš popoln lajf, in da v tistem trenutku to drži. Saj nikjer ne piše, da je to stalno in nespremenljivo stanje. Itak je vse minljivo; za ekstazo pride streznitev... pa novi vzponi in novi padci... in tako v neskončnost. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 ...samo eni se nikoli ne streznijo...so furt v pijanem stanju in stresajo neumnosti... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Pokowc...pa ne preveč se izolirat...glih tok...da se da do tebe pridt...moram te poklicat next week...sem si že 100x rekla... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 .. ne vem... Nic mi ne manjka... Mogoce je zmanjkalo sladkorja, drugace mam pa popoln life.. A še vedno znova.Potem si imela nekaj preveč. To pa tudi ni popolno, a ne? Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 manjka mi ČOKOLADE Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 hm jaz bi zdale eno čokoladno tortico pa še mal sadna naj bo tam pr tortožerkah, govorijo sam o takem jaz pa zdaj ves lačen in slince cedijo..... mmm Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 mmmmmmmmm js mam tut kako najraj...njam Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 manjka hmmm ,dinamčen layf, program,ki se piše sam, aktivnost, svobodaiti preko nesmisla, že obstoječih nepridipravov in bombastičnih prfukljev˝rampampampam.haha asc devica bi rad svobodo hehe, :xx!: brezpravilno neomejeno življenje...... mmmm meni manjka bolj takten jezik... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 hmmm, pogresam babicine palacinke.. Ni boljsih kot tiste iz neke stare posode, ki se sedaj uporablja samo za "moje" palacinke... njaaaaammmmmm Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 joj smorn......... tega pa mami naredi najboljse... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 šmorn je frtalja? debela palačinka Smorn je carski prazenec - pravilno slovensko Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Šmorn je ratu iz te teme...manjka mi včas dobre volje...včas cajta...če preveč tle visim...mam pa kr neki preveč...dni do naslednjega denarnega priliva... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.