Skoči na vsebino

Cesa mi manjka?

Marsa

Recommended Posts

Skušam živeti tako, da mi ne bi sproti nikoli nič manjkalo, sem se čisto odvadila razmišljat, kaj sem včasih počela, s kom sem se družila, zdaj se pa ne...

En kup stvari počnem, kolikor imam časa, žal me vseeno majčkeno omejuje, čeprav je iluzija x;)x , mi pa v tem trenutku resnično majčkeno manjka en obisk Italije - je že kronično... Če bo vse po sreči, drug vikend to poštimamo xsrcx x:)x :palec: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 248
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pa se en plejs mi manjka - da lahko razprostrem za risat, brez da moram odklopit racunalnik in pospravit vse in tko...

Da imam en meter placa svojega nekje.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ce nikoli vec ne okusim sexa... brez glasbe mi bolj ziveti ni.

Glasba je moj kiron nekako.

Bemu....to pa bi bila res huda dilema.......glasba - sex. :C: Ne, ne....ne gre......ne morem brez........ x?x x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ja, saj... ravno zato pa sem dala tako primerjavo - da se bo stekalo, kako resno je tole. :vio: x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 5 weeks later...
.. ne vem...  x^x

Nic mi ne manjka...  Mogoce je zmanjkalo sladkorja, drugace mam pa popoln life..  x:Dx

Jaz sem tudi enkrat nekaj takega rekla.....potem sem pa čez par mesecev videla....da to sploh ni mogoče. Nisem se zavedala....ah ja...pa sej ti pol ušteka včasih...enkrat.... x;)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

...mogoče, če sploh kdaj... :vragec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

...samo eni se nikoli ne streznijo...so furt v pijanem stanju in stresajo neumnosti... x:Dx

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pokowc...pa ne preveč se izolirat...glih tok...da se da do tebe pridt...moram te poklicat next week...sem si že 100x rekla... x:Xx

.. ne vem...  x^x

Nic mi ne manjka...  Mogoce je zmanjkalo sladkorja, drugace mam pa popoln life..  x:Dx

A še vedno znova.

Potem si imela nekaj preveč. To pa tudi ni popolno, a ne?

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

hm jaz bi zdale eno čokoladno tortico pa še mal sadna naj bo :yumy: tam pr tortožerkah, govorijo sam o takem jaz pa zdaj ves lačen in slince cedijo..... mmm
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

manjka hmmm ,dinamčen layf, program,ki se piše sam, aktivnost, svoboda

iti preko nesmisla, že obstoječih nepridipravov in bombastičnih prfukljev˝

rampampampam.

haha asc devica bi rad svobodo hehe, :xx!: brezpravilno neomejeno življenje...... mmmm meni manjka bolj takten jezik...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Šmorn je ratu iz te teme...manjka mi včas dobre volje...včas cajta...če preveč tle visim...mam pa kr neki preveč...dni do naslednjega denarnega priliva... x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...