Guest sstane 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Šmorn je ratu iz te teme...manjka mi včas dobre volje...včas cajta...če preveč tle visim...mam pa kr neki preveč...dni do naslednjega denarnega priliva... Kaj ti manjka, soldi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Ja...ta mesec je bil prav pasji...heh...saj bo bolje... Dobro, da ni na vidiku kakšen rojstni dan... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 ja mami boš vidla ko bo moj...kar že začni šparat... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 haha, točno ja mojih še nisem obral za tale rojstni dan.... barabe male, nč nisem dobil pa tolk sem hotu kitaro... nič jim ni za verjet.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Zal mi je, da pri doloceni stvari nisem bila sebicna.Zal mi je, da nisem sla studirat ven, ko se mi je ponudila priloznost. Manjka mi predvsem samozavest in volja do vsega... Madona sem danes slabe volje Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 zgleda, da je danes en tak virus al kaj.....če rečem, da sem slabe volje, potem je to povedano v zelo omiljeni varianti :!!: ....groza in strah :OO!: :OO!: :OO!: ......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Manjka mi odločnosti. Pa volje. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 meni pa trenutno manjka, sam šola , ki je letos zopet nisem dokončala, ker sem dala fanta na prvo mesto in ne sebe....sama sem kriva....sam, bo pa drugo leto drugače ...!!! In sicer nujno, ker vem da me to zelo mori,pa kar prelagam ...oz. dam druge stvari na prvo mesto....SE BOM POBOLJŠALA!!! aja hi-hi , pa ene superge nove, ker hodim po trgovincah, pa nimajo tistih ki so mi všeč, no velikosti nimajo taprave.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Žaža boš pa najprej kakšno šolo življenje obdelala, potem pa še tista, ki si jo želiš narest , pa na prvem mestu pri tebi je Žaža, ne ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Manjka prostega časa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :xx!: Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 rad bi čimprej pretehtau zadeve in se odločilno pognau z ustrezno zajemauko dalje manjka belega dneva Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 recept:ne spat do 13.00 Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 ...trenutno mi najbolj manjka doma interneta :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 ...trenutno mi najbolj manjka doma interneta :xx!: :o|o: ...sožalje Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Kaj mi manjka???? Odgovor: DA SI MI TU PRED MOJIM VRATIMA PA DA MI POZVONIS U RANIM SATIMA E DA SMO OSTALI MI SKUPA GDJE BI NAM DUSO BIO KRAJ PTICE LETJELE BI NAM U ZAGRLJAJ DA SI MI U SOBI KADA ZAHLADI DA MI DONESES DORUCAK OD LJUBAVI PA DA MI TVOJE USNE SNENE NA TOPLI KRUH ZAMIRISU JUTRO PUNO BURE DA ME MILUJU IDE MI U ZIVOTU IDE MI ALI MI FALI ONO MALO LJUBAVI ALI MI FALI KORAK TVOJ DA U STOPU PRATI MOJ GDJE SI TI DA JE SLADJE ZASPATI ...sploh ne vem, odkod mi je ta pesem prišla na misel, ko sem videla naslov teme... Samo mrmrati sem jo začela... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 aha xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Mačona...doma mam macolo...tako, k jo kumi dvigneš...ti jo prnesem spotoma... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 ...trenutno mi najbolj manjka doma interneta :xx!: :o|o: ...sožalje Hvala Lana1, ti si pa res super , ni enostavno :xx!: , je pa vse za ljudi ....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Volje do ucenja! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 ,,,O JAZ SEM PA V SLUŽBI IN MI ZDELE FUL MANJKA MOJA POSTELJA, KER SEM ZASPANA , PA MAL MICA-MACASTA OD VČERI... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Jaz sem tudi danes fuuuuuuuuul pretiravala z delom, svašta nardila, zadj mi je pa 1promilček energije padu Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 mam zdravilo .....kavica Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 men manka čokolada...njampa muska pa frendi...k se usi učijo...heh...js pa kle gor mal mutim...js sm se pa dons že dve uri fizko učila... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Meni trenutno manjka svoboda.Freeeeeeee. :xx!: Človek k kateremu se stisnem in čutim,da smo za skupaj. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.