El Nino 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 kdo to pravi? imam že dost prakse prenašat stvari v naročju in hkrati uporabljat obe roki hja tistih 30 sekund med sporočili me ubija Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 mene tud!!! mene tud!!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Sovražim, ko mi nekaj manjka, pa ne poznam razpoznati kaj...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Sovražim, ko mi nekaj manjka, pa ne poznam razpoznati kaj...... Jst pa vem, kaj ti manjka Mick radost, nežnost, veselje. seks.....mal prevečkrat se ti ta zelen kaže Bemu, babnice vse trofijo brez šloganja , kaj? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Jst pa vem, kaj ti manjka Mick radost, nežnost, veselje. seks.....mal prevečkrat se ti ta zelen kaže Bemu, babnice vse trofijo brez šloganja , kaj? ...tega mi tako nikol ni dovolj. Kaj pa vem lia, men se zdi, da je tisto nekaj - nekaj kar lahko najdem le v samemu sebi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 res je mickeni. če ti kej manjka morš to pr seb poiskat... vse ostalo potem pride. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 ja, res je ...sam sebe laže vidiš v ogledalu...... so pa odnosi med ljudmi dobre refleksije, kaka dobra bejba, bi ti bila dobro povečevalno steklo, da najdeš izgubljeno radost Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Tvoga zadnjega stavka ne mom in ne morm negirat pa če se še tolk trudim. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Tvoga zadnjega stavka ne mom in ne morm negirat pa če se še tolk trudim. Zakaj ? A moraš apriori vse negirat, kar pride z mojega zelnika? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Se ti zdi, da to počnem? Mah ne, mogoče si želim negirat tist prej, pa ne gre. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Prav nic mi ne manjka! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Men zdej tud mal manj tistga neprepoznavnega..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Zdajle mi manjka en kofetek ... pol pa, hmmm... ja, to bo Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 MENI SAMO ŠE 1 URCA DO KONEC TE SLUŽBENE LUDNICE Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 pol pa, hmmm... ja, to bo ja men tud to manjka tale grem js dol kaj čokoladnega z lešniki poiskat Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Hmmmmmmmmmm, bo še meni čokolada zadišala, dajte mir Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 jest bi en jagodni milk shake...to mi manjka... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 pošiljam ti en medvedji objem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 ni za kaj.naesto tiste pesemce si pa zapoj:ne daj se ines drži se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 da ne bo meni prekipelo danes, da mi ne bo manjkalo potrpežljivosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 pol pa, hmmm... ja, to bo ja men tud to manjka tale grem js dol kaj čokoladnega z lešniki poiskat Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 ...trenutno "Luninega foruma" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 manjka tisto, kar je sam men znano Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 ...zdej pa sam še postla in lepe sanje... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 ne morm dat prsta gor..... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.