Trudi 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Zdele mi manka se mal spanja pa mal masaze me se vse boli od sobote Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 res ti svaka čast, da si zdržu. Jz sm mislna da bom kr skp padla na konc... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Zdajle definitivno ene 3 urce spanja. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 oona :sni ky: ...ne mi s takimi, ker začnem avtomatično spat ...pa glih sem se nekak za silo zbudila Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Danes pa soooooooooooooonček Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Ta moment sam Trudija Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Pogrešam pa sonček.............. pa kak zanimiv klepet... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Trenutno je ena od najbolj pogresanih stvari...money, money, money... :o|o: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 manjka mi objem...tak pravi...da ga čutiš v dno srca.... pa mal energije za slikanje.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 manjka mi objem...tak pravi...da ga čutiš v dno srca....Ti tuuuuuuuuuud............... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Hm, so rekli, da mi manjka taktnosti. Včasih to kar drži.Sicer pa mi v tem trenutku manjka malo volje.... tiste taprave, da dvignem tazadnjo s stola in grem izpred monitorja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 manjka...tudi volje...v eni uri mi je uspelo natipkati samo 2 strani. Nekdo bo jezen ce je pa ta lunin tok bolj zanimiv kot gradbene stvari Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2004 Dolores, Tudi pri meni bi najbrz med desetimi lastnostmi zaman iskal taktnost... Voljo pa se kar imam, sam se mi je ne da vedno imet (ker pol je konc, do konca pa naredim, vztrajam - in zato rabim nekoliko dlje, da se spravim). Meni manjka mal pocitka danes, objemcki pa bi me zdajle prejkone razdrazili. Ti pa zelim posteni pravi objem, Apolonija, pa vsem ki ga rabite (mislim da imamo celo temo s tem naslovom). Sicer pa v skrajni sili lahko 'uporabimo' tudi drevo. Michele, pa saj si ravno ti oven, pa sem ze parkrat videla, da omenjas, da nimas volje... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Ena fajna spraznitev.......ups......sprostitev Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Trenutno je ena od najbolj pogresanih stvari...money, money, money... :o|o:evo se podpišem, pa manjka mi odločnosti.... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 dobrih žurov v ljubljani! Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Sicer pa v skrajni sili lahko 'uporabimo' tudi drevo. Vedno praktična Marsa Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 dobrih žurov v ljubljani!Zdaj se zacenja!!!!!!! razlicna brucvanja in opazovanje optimisticnih brucov Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Men je pa cukr padu,tko da trenutno pogrešam najslajšo razvado,MILKOOOO.. Citiraj What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 dobrih žurov v ljubljani!Zdaj se zacenja!!!!!!! razlicna brucvanja in opazovanje optimisticnih brucov nisem več študent, tko da to odpade..pa tud študentski žuri mi niso bli nkol pri srcu..manka mi da se znorim na kako dobro musko.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Ah maestro, to je pa najmanjsi problem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2004 dobrih žurov v ljubljani! Res, sramota da se nic ne dogaja, clovek se ne more it posteno naplesat nikamor sploh vec... Ful enih plejskov kao, a vse skupaj nic. :o|o: Pa pod cash se tud podpisem, zal ze po defoltu manjka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 nisem več študent, tko da to odpade..pa tud študentski žuri mi niso bli nkol pri srcu..manka mi da se znorim na kako dobro musko..skoda dobra muska je pa zate kaj?v lj je bolj poden..edin ce se hocs kazat ( bachus, global ) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Ah maestro, to je pa najmanjsi problem Majhen problem,ampak padec pa velik.. Citiraj What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 a ti dostavimo Milko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.