Lucifer 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Na tej strani si lahko izmerite, kam pašete po politični usmeritvi: http://www.politicalcompass.org/ Torej, a si upate izdati, kam vas uvrsti? 1 Citiraj HTTP/\1.1 304 Not Modified Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Economic Left/Right: -0.62Social Libertarian/Authoritarian: -3.33 huhu, lej no lej kam sem padu, direkt ob dalajlamo pa ghandija hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Čudno, da ni bilo nobenega desnega liberalca. Naši so vsi tam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Ma naši so rdeči in beli, se pravi roza univerzalni, če je prov hudo znajo bit tud lila pikčasti... malo levi malo desni, pa to, hehe, je vse iztok mlakar napisal, v Gvido, al nekaj tazga je komad, sicer pa, če tkole gledam, me je mal presenetlo, po drugi strani pa ne, kje pravzaprav sem, hehe, ajd, čakam da še kdo objavi svoje rezultate in se lahko začneva kregat, keri konc bo mel oblast... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Kje pa misliš, da sem jaz po tej anketi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 najbrž desno liberalen.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Zakaj tako misliš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Liberalen, k govoriš o štrajku, desni ker si zgoraj omenjal...., lohk da si karkoli, nevem ne poznam dovolj.... tvoje politične opredelitve... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Pristal sem tam, kot ti, če pa bi se sam opredelil, bi se točno v center.Tam je ravnotežje vsega, kar bi ali bo omogoćila Delnica države.Ko bodo vsi državljani tudi enakopravni kapitalisti pri upravljanju države, nastopi dinamično ravnotežje.Demokracija doseže vrhunec v dinamičnem ravnotežju.Vse je le vprašanje časa.Morda je že napočil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Jacques Shirac. Desni liberlani. Kdo bi si mislil. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Sem blizu N.Mandeli, Gandhiju in Dalaj Lami. Spodnji levi kvadratek. Econmomic left/right -2,88 in Social libertarian/authoritarian -3,33 power ... Kam si se ti uvrstil Lucifer Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Luci je plasiral zanimiv link. Jaz sem poleg Mandele in Ghandija. (Ec. -4,75, SL/Au. -3,9)Sstane, mogoče je res sredina zaželjena, razen, če to ne pomeni, da nimaš mnenja o nobeni stvari. Luci, provokator, kje si pa ti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Daj ne klič hudiča, ker te bo poslal nekam . Saj veš kako je brezobziren . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Eh. On se gotovo ne druži s črnuhi in bednimi Azijci... Tako, da me nima ravno na dosegu roke. Pa dobro jutro. Ustaj vojsko!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Res zanimivo kam sem padla... sama sebe sem vedno smatrala za konzervativca... ...zelo zanimivo...Ne razumem pa tega, zakaj smo vsi kar naenkrat sami Ghandiji... samo v državnem zboru ni nobenega... No, ja, kar se tiče naše vlade :xx!: sami prepotentneži...vse bi dala na minimalca, pa jarke kopat...se bojo šli z našim denarjem jacuzzije v pisarne montirat :o|o: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 ja vsi smo pocepali levo spodaj hehe, saj liberalci pa pacifisti delnica države pa sstane, boljš da je bolj taka, zato ker vsekakor teži k komunizmu in je zato leva, v ekonomskem pogledu, in slogi in temu zato je spodnja, glede autoritativnosti in anarhije...., zategadelj si se čist pravilno uvrstil in zarad tega ker sem tud jaz tam bi se moral strinjat z delnico države ampa... ni šans, nikakor ne zaupam množici. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Če ne zaupaš množici, ki ni po DD nič drugega kot volivci, ne zaupaš demokraciji, če ne zaupaš demokraciji, si pa v anketi lagal. Uvrstiti bi se moral med diktatorje, pod plafon :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 ... a si upate izdati, kam vas uvrsti?Imej jajca in lepo povej, kam padeš. Svet se ne bo nikomur podrl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Oooo, so gor torej tudi Hitler, Stalin, Mussolini itd. ? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Heh...mi ni dalu miru.......sem pristal tam kot večina predhodnikov.........Vprašanja dokaj splošna in že brez testa mi je povsem jasno kam spadam po političnem prepričanju....sem pa - 2.00 in - 2.77 ali obratno, no tko nekak. Mickeni Dalaj Lama Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Za tvoje rezultate pa res ne potrebujem tvojih pojasnil oz. rezultatov........poleg tega mi prav prisrčno dol visi tvoje politično prepričanje, tako kot od vseh ljudi.......kot človek si pa bad, bad, bad . No, pa saj takšni tudi morajo biti.......na srečo se pa ne rabim družiti z njimi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Lucifer......še dobro, da te skrbi zame, pa ne poveš...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Ajd, podri že svet Volkcu in Micku in povej rezultate. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Pa kako si lahko tako brezsrčna .......zgleduj se no mal po Luciferju Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Ajd, podri že svet Volkcu in Micku in povej rezultate. En prijazen Lucifer ne more pasti drugam, kot med Volkca in Micka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.