Skoči na vsebino

Political compass

Lucifer

Recommended Posts

Economic Left/Right: -0.62

Social Libertarian/Authoritarian: -3.33

huhu, lej no lej kam sem padu, direkt ob dalajlamo pa ghandija ;) hehe

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Ma naši so rdeči in beli, se pravi roza univerzalni, če je prov hudo znajo bit tud lila pikčasti... malo levi malo desni, pa to, hehe, je vse iztok mlakar napisal, v Gvido, al nekaj tazga je komad, sicer pa, če tkole gledam, me je mal presenetlo, po drugi strani pa ne, kje pravzaprav sem, hehe, ajd, čakam da še kdo objavi svoje rezultate in se lahko začneva kregat, keri konc bo mel oblast...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Liberalen, k govoriš o štrajku, desni ker si zgoraj omenjal...., lohk da si karkoli, nevem :) ne poznam dovolj.... tvoje politične opredelitve...

Guest sstane

Pristal sem tam, kot ti, če pa bi se sam opredelil, bi se točno v center.

Tam je ravnotežje vsega, kar bi ali bo omogoćila Delnica države.

Ko bodo vsi državljani tudi enakopravni kapitalisti pri upravljanju države, nastopi dinamično ravnotežje.

Demokracija doseže vrhunec v dinamičnem ravnotežju.

Vse je le vprašanje časa.

Morda je že napočil :inocent:

Luci je plasiral zanimiv link.

Jaz sem poleg Mandele in Ghandija. (Ec. -4,75, SL/Au. -3,9)

Sstane, mogoče je res sredina zaželjena, razen, če to ne pomeni, da nimaš mnenja o nobeni stvari.

Luci, provokator, kje si pa ti? :vragec: x:Dx

Res zanimivo kam sem padla... sama sebe sem vedno smatrala za konzervativca... :vragec: ...zelo zanimivo...

Ne razumem pa tega, zakaj smo vsi kar naenkrat sami Ghandiji... x;)x samo v državnem zboru ni nobenega... x;)x No, ja, kar se tiče naše vlade :xx!: x:((x :mad2: sami prepotentneži...vse bi dala na minimalca, pa jarke kopat...se bojo šli z našim denarjem jacuzzije v pisarne montirat :o|o:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

ja vsi smo pocepali levo spodaj ;) hehe, saj liberalci pa pacifisti ;) delnica države pa sstane, boljš da je bolj taka, zato ker vsekakor teži k komunizmu in je zato leva, v ekonomskem pogledu, in slogi in temu zato je spodnja, glede autoritativnosti in anarhije...., zategadelj si se čist pravilno uvrstil in zarad tega ker sem tud jaz tam bi se moral strinjat z delnico države ampa... ni šans, nikakor ne zaupam množici.

Guest sstane

Če ne zaupaš množici, ki ni po DD nič drugega kot volivci, ne zaupaš demokraciji, če ne zaupaš demokraciji, si pa v anketi lagal.

Uvrstiti bi se moral med diktatorje, pod plafon x:Dx x:Dx x:Dx :xx!:

Heh...mi ni dalu miru.......sem pristal tam kot večina predhodnikov.........Vprašanja dokaj splošna in že brez testa mi je povsem jasno kam spadam po političnem prepričanju....sem pa - 2.00 in - 2.77 ali obratno, no tko nekak.

Mickeni Dalaj Lama x:Dx x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Za tvoje rezultate pa res ne potrebujem tvojih pojasnil oz. rezultatov........poleg tega mi prav prisrčno dol visi tvoje politično prepričanje, tako kot od vseh ljudi.......kot človek si pa bad, bad, bad x;)x . No, pa saj takšni tudi morajo biti.......na srečo se pa ne rabim družiti z njimi. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest sstane
Ajd, podri že svet Volkcu in Micku in povej rezultate.  x^x  :8):

En prijazen Lucifer ne more pasti drugam, kot med Volkca in Micka x:Dx x:Dx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...