Vanda 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Buci buci buc. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Seveda se bo Volkcu in Micku odprl svet, če ne izvesta moje rezultate... Mene pa skrbi, da se jima ne bo kaj zgodilo ker sta ful face. Cara sta!Hehehe no Lucifer se zna tudi hecati. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Ajd, odpri že svet Volkcu in Micku in povej rezultate. En prijazen Lucifer ne more pasti drugam, kot med Volkca in Micka Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Šleva.Pa ostani v svojem bunkerčku in meči ven petarde. Tako se dela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 .................... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Dobri, a mi lahko pojasniš, zlo konkretno, zakaj si topic začel z bombastičnim "...če si upate...", če si pa sam ne upaš. Kva ti je?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Saj vem, da je dobrota sirota. Tak je pač svet. Saj vem, da sem preveč dober, ampak takšen pač sem - dobričina.Tole, bi jaz dala za izjavo leta in ne samo izjavo tedna No, vsaj nekje, se je pokazal smisel za humor Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Samo problem je, da se on ne heca. Mi je kar malo simpa postal, na dobroto se vedno palim. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Inteligenca povezana s humorjem Saj jaz sem tudi resna tudi jaz raznežena..... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Sem sla pogledat tole, pa se mi ne ljubi resevati...Itak bi ocitno prisel kaksen Dalaj Lama ali kaj podobnega, tako je brez veze.Vsi smo Dalaj Lame in Gandhiji. Jaz sem bolj radikalna, se mi zdi, a vseeno se zavzemam za liberalno politiko.'Zavzemam' - haha, blabla... Ce si mislim ne vem kaj o ne vem cem, sem ze liberalna?Se ze 'zavzemam'?Butasto.Nic se ne zavzemam. Nic ne storim. Slrbim zase, da zivim.Me pogreje, pop*****, a se mi zdi skoda zivcev. Clovek, ki se povsem in v celoti preda politiki, mi je invalid, ker ne bo nikoli dozivel lajfa.Samo grebel se bo in lizal bo usrane riti, v najslabsem primeru, in v najboljsem, nagrebel si bo ful kapitala (in sovraznikov in bo dobil raka). Bedno - torej - prepuscam politiko ne ravno kompetentejsim, pac pa tem, ki nimajo revezi drugega veselja.Moje sozalje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Tule je bolj malo predanih politiki. Mogoče Lucko. Jaz sem pa čist navaden vojer... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Jaz tud rad gledam Politika pa me zanima....tako kot veliko drugih stvari. Hočeš nočeš mimo politike ne moreš......kroji naše, tudi vsakdanje, življenje. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Če ne zaupaš množici, ki ni po DD nič drugega kot volivci, ne zaupaš demokraciji, če ne zaupaš demokraciji, si pa v anketi lagal. Uvrstiti bi se moral med diktatorje, pod plafon :xx!:Vsakič ko je bilo vprašanje zaupat volilcem sem bil odločno proti, sicer pa sem padel na levo komunistično stran, ne pa na drugo desno zadevšno.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Clovek, ki se povsem in v celoti preda politiki, mi je invalid, ker ne bo nikoli dozivel lajfa.Samo grebel se bo in lizal bo usrane riti, v najslabsem primeru, in v najboljsem, nagrebel si bo ful kapitala (in sovraznikov in bo dobil raka).Huhjej pa sem že mislil it v politiko :xx!: Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Huhjej pa sem že mislil it v politiko :xx!:No vidis - se dobro! ... da sem napisala tale usodni post... in zdaj ne bos sel... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Al pa celo zanalašč.... hehe, Zdaj mi ostane pa sam še lepo na easy, po črnogorsko, se uležem pa grem... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 kar je normal želja Črnogorca........voleo bih biti zmija: .......da krenem.......samo legnem. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Saj vem, da je dobrota sirota. Tak je pač svet. Saj vem, da sem preveč dober, ampak takšen pač sem - dobričina. Ena pametna izjava. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Hih.....sam svoje duševno zdravje pa mal zanemarjaš, veš Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Ni videt . Stabilna pa je samo tvoja fašistoidnost. :o|o: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Narobe. Nisem slep.......kar je tvoj problem (ker mi ne moreš skrit tvoje fašistoidnosti) Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 A se vidva malo manipulirata Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Ljubita se + = Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Lucifer bi vse po svoje izobrazu...pa spreobrnu... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 g.Lucifer, tvoja ikona nima penisa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.