Mick 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Imej jajca in lepo povej, kam padeš.Pa jajčk tud ne. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Pa jajčk tud ne. Pokam od smeha... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 g.Lucifer, tvoja ikona nima penisa?tvoja tud ne.... hehe, ampak kaj se tle zdaj na bozga lucirerja spravljate, to zgleda kot politika, počasi, najprej se en spravi na uboščka pol pa kar vsi navalijo..., tisti prvi (mick) mu dam prav, ampak vsi ostali pa sami wussiji, tko da kot edino prav se morem postavit na njegovo stran, naj pač ostane njegov, problem kaj je po usmeritvi, jebat, ga, ampak to je njegova pravica, ki je pač ne gre blatit..., čeravno malo neumno zgleda da odpreš z vprašanjem nanj pa ne odgovoriš se to dostkrat zgodi...., morda pa nima usmeritve pa bi rad malo zvedel kam naj obrne compas, tko da ne ga zdaj tukaj kurcat... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bogglefreak20 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Pristal sem med Dalaj lamo in Nelsonom Mandelo Citiraj Beatus, qui venit in nomine Domini! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 ta je naš! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 tvoja tud ne.... hee, sm oblečen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Se mi ne da it gledat........sam, če tam niso Hitler, Stalin, Mussolini in podobni pol je ta test za en k..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Evo, se jaz sem sla resit, ker me je prav zanimalo...Pa sem pristala okoli Gandhija nekje, torej tudi ce ne bi resevala... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Se mi ne da it gledat........sam, če tam niso Hitler, Stalin, Mussolini in podobni pol je ta test za en k..... Ne, Lucifer je po mojem pristal na desni strani spodaj, kje ni nikogar (?) - v bistvu je desno usmerjen liberalec po tem testu, sodec po tem kar pravi - da je tam, kjer jih je najmanj - pri 'Hitlerjih' jih je najvec.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.