Skoči na vsebino

Astrološki program

Želja

Recommended Posts

(popravljeno)

Sem čisto nova na Luninem netu. Če ste že debatirali o tem, sorry.

Že nekaj časa razmišljam o nakupu astrološkega programa. Ali mi lahko kdo svetuje kateri program je dober in prijazen za uporabnika?

Popravljeno -> Želja
"Ovire so tiste zastrašujoče reči, ki jih vidite, kadar umaknete pogled s cilja" - Henry Ford
Deli na socialnih omrežjih

Od slovenskih Astrovizija (najdi na iskalnikih), nov, dosti dober, zanimiv, malo drugačen, tudi cenovno dostopen, pa še na obroke in servisiranje zagarantirano.

Zunaj je ponudba dosti večja, cene so pa tudi dobre. Za pod 300 E dobiš bolj malo, le malo boljši programi so pa 400, 500 ali še več E.

SolarFire 5.0 se da bojda dobiti že za 70 naših jurjev. Je pa eden od najbolj uporabljanih tovrstnih programov. In zelo dober tudi.

Veliko zadovoljstva in veselja pri astrološkem delu!

Če imaš internet (očitno), lahko čisto v redu shajaš tudi brez programa, saj imaš kup zanimivih linkov. Recimo (smo že omenjali) www.astro.com je zelo dober.

Veliko zadovoljstva in lep pozdrav. x:)x

Od slovenskih Astrovizija (najdi na iskalnikih), nov, dosti dober, zanimiv, malo drugačen, tudi cenovno dostopen, pa še na obroke in servisiranje zagarantirano.

Zunaj je ponudba dosti večja, cene so pa tudi dobre. Za pod 300 E dobiš bolj malo, le malo boljši programi so pa 400, 500 ali še več E.

SolarFire 5.0 se da bojda dobiti že za 70 naših jurjev. Je pa eden od najbolj uporabljanih tovrstnih programov. In zelo dober tudi.

Veliko zadovoljstva in veselja pri astrološkem delu!

Hvala za namig.

Ja, sem že slišala za Solar Fire. Ker ga nisem nikoli videla ali preizkusila ... saj veš... 280$ .... ni dosti za nekaj odličnega, pa veliko preveč za nekaj, ob čemer bi mi lahko bilo žal ...

Ga ti morda uporabljaš ali si le slišal, da je OK?

"Ovire so tiste zastrašujoče reči, ki jih vidite, kadar umaknete pogled s cilja" - Henry Ford

Jaz imam Solar fire 5...pa sem za njega dala 110 angleških funtov...torej nekaj več kot 40 jurjev.

Men se zdi uporaben..sam je pač tako, da se na enega navadiš..in ti je potem ta naj..

Astra

Per aspera ad astra

• 2 weeks later...

Zunaj ge ful reklamirajo po tisku. Performanse ima več ali manj iste kot SolarFire. Ki je izdal že verzijo 5.1.

Če te zanimajo teksti tolmačenja, ki so notri, se mi zdijo tisti v SolarFire boljši. (Čeprav to morda diši po Vsak cigan svojega konja hvali.)

Kaj pa pravi cenovna primerjava?

Hvala, Bern,

Solar Fire 5.1 sem našla najceneje za 249$, Keplerja za 255$.

Moram priznati, da si s teksti tolmačenja nisem kaj dosti belila glave. Enostavno sem mislila laično, da se jih moraš naučiti razumeti tolmačiti, preden se greš "resno astrologijo", tako da nisem bila pozorna na ta del.

Pravzaprav me je pritegnil Keplerjev demo. Večina programov se mi zdi težka za uporabo, morda tudi zato, ker so večina le demo verzije brez navodil. Edini demo od Solar Fire 4 ima vse možnosti tudi za pregled zaklenjene, tako da si nisem kaj dosti pomagala z njim. Ampak Kepler (mislim, da sem demo po korakih odpirala vsaj uro in pol), me je navdušil z enostavnostjo. Grafika pa je naravnost fascinantna, moram priznati.

Kljub temu, pa še vedno brskam in odkrivam kaj novega.

Npr. najcenejši (99$) pa je Win*Star. Pravzaprav ima vse, kar imata onadva, razen interpretacij.

Še sanjalo se mi ni, da je izbira programa tako težka naloga.

x:Ix x;)x

Jaz uporabljam kar freeware Astrolog 5.4 za Windowse, ki premore vse izračune, nima pa interpretacij (vendar sem mnenja, da si z računalniško generiranimi interpret. tako nimaš kaj dosti pomagati): natalne karte, tranzite, progresije, solar arc, sinastrije, composit karte...

Edino solarni/ lunin povratek je malo komplicirano za izračunat, tu si edino največkrat pomagam kar z astro.com.

Jupitra, Astrolog 5.4 sem že pred časom snela z interneta, ampak nekako mi ni simpatičen. Rada bi se navadila na en program in ga potem ves čas uporabljala. Ker pa so cene za moje finance :C: :C: kar visoke, sem dobila idejo, da tu gor že kdo kaj več ve od mene (ali pa mnogi). x:)x

Do tedaj, ko bo kocka padla, pa tudi jaz največ uporabljam astro.com.

x:Ix x;)x

Te popolnoma razumem, Želja, tudi jaz sem rabila nekaj časa, da sem se ga navadila, sedaj ga imam pa na vseh računalnikih do katerih imam kdaj dostop x:Dx .

Vsak ima seveda svoje lastne želje in okus, jaz sem bolj špartanske narave pri tem in mi največ pomenijo izračuni in ne toliko grafika (ki res ni najboljša pri astrologu, se popolnoma strinjam!).

Lep dan! x:)x

• 2 months later...
Zanima me, če ima kdo podatek ali informacijo kateri astrološki program izračunava in izpisuje planetarno uro pri rojstvu(kateri planet je vladal v tisti uri!).....enkrat sem dobil pod roke en program, ki je nudil ta podatek, ampak se mi vmes parkrat PC sesedel, pa je šlo vse v nič, če kdo ve, naj prosim napiše, hvala, lep pozdrav, B. x:)x :palec:

Borism, to funkcijo ima SOLAR FIRE 5 greš pod REPORTS in tam poiščeš HORARY in to je to. Obilo uspešnega dela.

Beli Vran

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Sem že slišal za ta program, lahko, da je bil ta, hvala bom pogledal, samo ne vem, če je kakšna demo verzija za download, lp, B. x:)x  :palec:

Na računalnike se ne spoznam toliko, da bi to lahko potrdil oz. zanikal.

beli Vran

P.s.: sem preveril in ima planetni dan in uro tudi ASTOWIN

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

• 4 months later...

:eek:

Aakhut zgleda hodi skrivaj na kak tecaj, ko je tolk aktiven zadnje cajte v astro temah... :P :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...