Želja 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 (popravljeno) Sem čisto nova na Luninem netu. Če ste že debatirali o tem, sorry. Že nekaj časa razmišljam o nakupu astrološkega programa. Ali mi lahko kdo svetuje kateri program je dober in prijazen za uporabnika? Popravljeno 8. april 2004 -> Želja Citiraj "Ovire so tiste zastrašujoče reči, ki jih vidite, kadar umaknete pogled s cilja" - Henry Ford Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Od slovenskih Astrovizija (najdi na iskalnikih), nov, dosti dober, zanimiv, malo drugačen, tudi cenovno dostopen, pa še na obroke in servisiranje zagarantirano. Zunaj je ponudba dosti večja, cene so pa tudi dobre. Za pod 300 E dobiš bolj malo, le malo boljši programi so pa 400, 500 ali še več E. SolarFire 5.0 se da bojda dobiti že za 70 naših jurjev. Je pa eden od najbolj uporabljanih tovrstnih programov. In zelo dober tudi. Veliko zadovoljstva in veselja pri astrološkem delu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Če imaš internet (očitno), lahko čisto v redu shajaš tudi brez programa, saj imaš kup zanimivih linkov. Recimo (smo že omenjali) www.astro.com je zelo dober. Veliko zadovoljstva in lep pozdrav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Želja 8. april 2004 Avtor Prijavi Deli 8. april 2004 Od slovenskih Astrovizija (najdi na iskalnikih), nov, dosti dober, zanimiv, malo drugačen, tudi cenovno dostopen, pa še na obroke in servisiranje zagarantirano. Zunaj je ponudba dosti večja, cene so pa tudi dobre. Za pod 300 E dobiš bolj malo, le malo boljši programi so pa 400, 500 ali še več E. SolarFire 5.0 se da bojda dobiti že za 70 naših jurjev. Je pa eden od najbolj uporabljanih tovrstnih programov. In zelo dober tudi. Veliko zadovoljstva in veselja pri astrološkem delu!Hvala za namig. Ja, sem že slišala za Solar Fire. Ker ga nisem nikoli videla ali preizkusila ... saj veš... 280$ .... ni dosti za nekaj odličnega, pa veliko preveč za nekaj, ob čemer bi mi lahko bilo žal ... Ga ti morda uporabljaš ali si le slišal, da je OK? Citiraj "Ovire so tiste zastrašujoče reči, ki jih vidite, kadar umaknete pogled s cilja" - Henry Ford Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Jaz imam Solar fire 5...pa sem za njega dala 110 angleških funtov...torej nekaj več kot 40 jurjev.Men se zdi uporaben..sam je pač tako, da se na enega navadiš..in ti je potem ta naj.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Uporabljam. Če ga dobiš za ta denar kot pravi Astra, ne pomišljaj preveč. LP. Bern Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Želja 19. april 2004 Avtor Prijavi Deli 19. april 2004 Hmmm... sem se še malo sprehajala po spletu. Pozna kdo Kepler 6.0 program? Citiraj "Ovire so tiste zastrašujoče reči, ki jih vidite, kadar umaknete pogled s cilja" - Henry Ford Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Zunaj ge ful reklamirajo po tisku. Performanse ima več ali manj iste kot SolarFire. Ki je izdal že verzijo 5.1. Če te zanimajo teksti tolmačenja, ki so notri, se mi zdijo tisti v SolarFire boljši. (Čeprav to morda diši po Vsak cigan svojega konja hvali.) Kaj pa pravi cenovna primerjava? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Želja 20. april 2004 Avtor Prijavi Deli 20. april 2004 Hvala, Bern, Solar Fire 5.1 sem našla najceneje za 249$, Keplerja za 255$. Moram priznati, da si s teksti tolmačenja nisem kaj dosti belila glave. Enostavno sem mislila laično, da se jih moraš naučiti razumeti tolmačiti, preden se greš "resno astrologijo", tako da nisem bila pozorna na ta del. Pravzaprav me je pritegnil Keplerjev demo. Večina programov se mi zdi težka za uporabo, morda tudi zato, ker so večina le demo verzije brez navodil. Edini demo od Solar Fire 4 ima vse možnosti tudi za pregled zaklenjene, tako da si nisem kaj dosti pomagala z njim. Ampak Kepler (mislim, da sem demo po korakih odpirala vsaj uro in pol), me je navdušil z enostavnostjo. Grafika pa je naravnost fascinantna, moram priznati. Kljub temu, pa še vedno brskam in odkrivam kaj novega. Npr. najcenejši (99$) pa je Win*Star. Pravzaprav ima vse, kar imata onadva, razen interpretacij. Še sanjalo se mi ni, da je izbira programa tako težka naloga. Citiraj "Ovire so tiste zastrašujoče reči, ki jih vidite, kadar umaknete pogled s cilja" - Henry Ford Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupitra 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Jaz uporabljam kar freeware Astrolog 5.4 za Windowse, ki premore vse izračune, nima pa interpretacij (vendar sem mnenja, da si z računalniško generiranimi interpret. tako nimaš kaj dosti pomagati): natalne karte, tranzite, progresije, solar arc, sinastrije, composit karte...Edino solarni/ lunin povratek je malo komplicirano za izračunat, tu si edino največkrat pomagam kar z astro.com. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Želja 21. april 2004 Avtor Prijavi Deli 21. april 2004 Jupitra, Astrolog 5.4 sem že pred časom snela z interneta, ampak nekako mi ni simpatičen. Rada bi se navadila na en program in ga potem ves čas uporabljala. Ker pa so cene za moje finance kar visoke, sem dobila idejo, da tu gor že kdo kaj več ve od mene (ali pa mnogi). Do tedaj, ko bo kocka padla, pa tudi jaz največ uporabljam astro.com. Citiraj "Ovire so tiste zastrašujoče reči, ki jih vidite, kadar umaknete pogled s cilja" - Henry Ford Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupitra 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Te popolnoma razumem, Želja, tudi jaz sem rabila nekaj časa, da sem se ga navadila, sedaj ga imam pa na vseh računalnikih do katerih imam kdaj dostop .Vsak ima seveda svoje lastne želje in okus, jaz sem bolj špartanske narave pri tem in mi največ pomenijo izračuni in ne toliko grafika (ki res ni najboljša pri astrologu, se popolnoma strinjam!). Lep dan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Zanima me, če ima kdo podatek ali informacijo kateri astrološki program izračunava in izpisuje planetarno uro pri rojstvu(kateri planet je vladal v tisti uri!).....enkrat sem dobil pod roke en program, ki je nudil ta podatek, ampak se mi vmes parkrat PC sesedel, pa je šlo vse v nič, če kdo ve, naj prosim napiše, hvala, lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Borism, to funkcijo ima SOLAR FIRE 5 greš pod REPORTS in tam poiščeš HORARY in to je to. Obilo uspešnega dela. Beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Sem že slišal za ta program, lahko, da je bil ta, hvala bom pogledal, samo ne vem, če je kakšna demo verzija za download, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Sem že slišal za ta program, lahko, da je bil ta, hvala bom pogledal, samo ne vem, če je kakšna demo verzija za download, lp, B. Na računalnike se ne spoznam toliko, da bi to lahko potrdil oz. zanikal. beli Vran P.s.: sem preveril in ima planetni dan in uro tudi ASTOWIN Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Saj poznam oba, takole po imenih, prvega po sončku in tej ikonci, sem že mislil dol snet, pa imam neke težave s serverjem(me kar ven meče!),..... hvala in lep večer Beli Vran Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Solar Fire 5 super, Astrolog 5.4 ravno tako, tudi Astro 123. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 VEČNOST poznam te programe, ampak planetne ure nobeden ne prikazuje, razen mogoče SOLAR FIRE 5, ki mi ga pa ne pusti instalirati, torej še vedno iščem takšen program, ki bi mi pokazal kateri uri vlada kakšen planet, Lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Se bo treba kar na pamet naučit... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Hec gor ali pa dol, ampak moraš prej nekaj vedeti, da se lahko učiš in zapomniš(spomni se poštevanke v 2.razredu!)...lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Rabil bi en (ali pa tudi več) astrološki program "free", ki bi mi šel na disketo(1.36MB), je lahko "zipan"(stisnjen!), ker bi si ga dal na PC, kjer pa ni dostopa do spleta, da se iz neta potegne ....a imate kakšen predlog lp, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 SOLAR FIRE 5.....kopija...najboljshemu ponudniku 666 zlomkou....shere....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Aakhut zgleda hodi skrivaj na kak tecaj, ko je tolk aktiven zadnje cajte v astro temah... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Meni se zdi, da je tale le prevelik, koliko pa ima MB???? Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.