aakhut 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Aakhut zgleda hodi skrivaj na kak tecaj, ko je tolk aktiven zadnje cajte v astro temah... zakwa pa na techaj...sej je LNF kle <{POST_SNAPBACK}>Meni se zdi, da je tale le prevelik, koliko pa ima MB???? ej stari...neb vedu....ga mam na CD-ju 666 zlomkou....free shere....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Opabato! *geslo: A smo vodnarji al nismo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Opabato! *geslo: A smo vodnarji al nismo! program mi je pa podarila ena "STAREJSHA GOSPA" 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> zakwa pa na techaj...sej je LNF kle ej stari...neb vedu....ga mam na CD-ju 666 zlomkou....free shere....tralala Evo aakhut...tvojo fotko sem vidla...na predavanjih pa se mi ne moreš izmuzniti...bom dobila oči na prvič ko se kakšnega udeležim Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> program mi je pa podarila ena "STAREJSHA GOSPA" 666 zlomkou....tralalaSaturn na ascendentu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 hehenadaljevanje shtorije....SMS: PRASEC...kaj se gresh....kle se vsi rolajo na moj rachun!!!!sm poklicu...hehe...greva na chaj (na kavo z njo nikoli vech ).....ko bo dobre volje program pa je she vedno na razpolago 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Sicer ni da vporabljam velik kakrshne koli astroloshe programe, pa je solfire prav gorovo najvechji shit katerega sem videl. Astrolog (astrolog.org) ima varijanto vdeveloping stage in z njim lahko (opcija -F -X mi se zdi) lahko ogledate vsaj priblixno natalne pozicije (resnichne mislim). Pogosto vporabljam nemshki specijalac za darkplanets (no za amaterje, pravgotovo). Astroloshki programi vsi delajo narobe, nekaj kot SolFir se zmoti tudi za 65 stopinj, luna bo dalech itn... Problem je da astronomske programe ni lahko vporabljat in narihtat precisznost.Z tem se maltram (osculating elements)... Astrolog bo v redu, glej swiss developer astrolog groups.yahoo.comglej tudi centaurs na groups.yahoo.com Torej najboljshi je teleskop;) pa ni to ni res, pravi avatar Sri Sathya Sai Baba(moj sponsor). Kmalu bomo komponirali nove vedske himne za nove planete. Razvil bom program za natanchene ascendente in hishe, delam na tem. Kakor je zdaj imate vse narobe za nekaj kot 25-65 stopinj. Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Razvil bom program za natanchene ascendente in hishe, delam na tem. Kakor je zdaj imate vse narobe za nekaj kot 25-65 stopinj. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Kakor je zdaj imate vse narobe za nekaj kot 25-65 stopinj. Se pravi,da to kar se učim sedaj in kamor gledam sedaj sploh ne drži.Se pa,pri interpretacijah,poklapa. 25-65 stopinj?Đizs krajst ...čimprej naredi nov program. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Anantha... Čestitam, bodo kakšne lepe slikce tudi, da bo še kaj za oko, ne samo za um... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Saturn na ascendentu. Kdo Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Jaz sem pred kratkim začela uporabljat Solar fire 5 sej je vse kul razen tega, da sem na www.astro.com dobila precej drugačn izris ene karte (pri obeh je Placidus) zato me je to malo zmedlo. A mi lahko kdo pove kater program je zares natančen in dober? Mogoče kakšen drug? Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Kar tega se drži, pa bo vse v redu. Samo navaditi se je treba. LP B. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Kar tega se drži, pa bo vse v redu. Samo navaditi se je treba. LP B. Hvala Bern Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 ima ,morda,kdo kakšeno mnenje o Keplerjevem astro.programu ?Ga kdo uporablja pa morda iz prve roke? LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.