bobi 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Rabim vaše mišljenje, kako povedati punci da jo imaš zelo rad in vse najlepše o njej.Imam namreč težavo, da ko sva skupaj se poljubljava a ko bi ji hotel kaj lepega povedat enostavno ne morem povedat kar bi hotel tako da enostavno najina veza ne steče kot bi morala jaz jo imam pa ful rad.Mislim da je ravno to problem saj ko nisem ob njej mi pride 1000 misli ki bi ji jih rad povedal pa se jih takrat ne spomnim,ko sem ob njej je pa totalna tema.Se to dogaja tudi drugim? P.S:Pa ne mi govorit, da sem kreten in podobno ker to že sam vem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 ne nisi kreten... mogoče bi se pa lotil zapisovanja misli in ji poklonil kakšno pisemce, al pa sms, včasih je lažje napisat kot povedat, važno pa je da ona izve... sej potem bodo tudi besede stekle. vso srečo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Oj, Bobi! Pa saj ni nujno, da ji pripoveduješ kaj lepega. A ni poljubljanje bolj fajn kot klobasanje kolk je luštna, pa kolk jo maš rad, ... Če je preveč lepih besed, lahko zgubijo svoj lep zven. Fino ji je kdaj povedat, da jo imaš ful rad - če rabi to slišat.Sicer je pa dovolj, če pogruntaš, kakšni načini izkazovanja ljubezni so ji ljubi; ene imajo rade besede, druge drobne pozornosti, tretje fajn hrano, četrte prismodarije, ... Ni recepta Sicer se pa to, če te ima kdo rad ponavadi kar fino čuti tudi brez velikih besed! Uživaj v ljubezni oz. zaljubljenosti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Preprosto- napiši ji to, kar bi ji rad povedal... potem se bo že odprlo- SMS, e-mail, pismo... pa povej to kar res čutiš in ne neko poetiko zganjat, ker ti bo potem težje govorit o tem, če se boš v pismu preveč naklobasal. ------Pa povej oz. napiši ji. da ti je težko govorit o tem, ker... pač ne vem zakaj- si bolj čustveno zaprt, se doma niste pogovarjali o čustvih... Kaj je vzrok? Potem ti bo že ona malo pomagala, če te ima rada- --- pa bo steklo. Razen če je tudi ona bolj čustveno zaprta--- potem si skupaj, eden drugemu pomagajta. Lahko si SMS-ata: "Ah, draga ljubim te" Ona tebi: "Oh, srček, jaz tebe še bolj" Ti njej: "Ma ne, draga, jaz tebe bolj" Ona tebi: "Motiš se- jaz tebe bolj..." Skratka - en kup možnosti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bobi 9. april 2004 Avtor Prijavi Deli 9. april 2004 Saj poljubljanje je res O.K samo ona je malo bolj zgovorna z razliko od mene , ki sem bolj miren in takrat ko mi ona kaj lepega prišepne se mi res dobro zdi. In mislim da je tudi obratno. Tako pa se bojim da ne vlagam dovolj v najino vezo in se me bo lepega dne naveličala.Pa pisanje pisem saj tudi gre samo mislim, da je vseeno nekaj najlepšega če ji poveš ko ji zreš v oči. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 hmmm... tukaj na LNF imamo eno temo "samozavest"... mogoče je not kaj uporabnega- sem samo preletela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Ojla, Bobi, dobrodosel! Menim, da je to povsem nekaj normalnega... Ko si zaljubljen, v takih trenutkih kar zakrknes.Prepricana sem, da punca tocno cuti, kaj se dogaja v tebi in ji je to morda celo vsec, ker si ji vsec ti - to pa si tudi ti. Zgovorne punce imajo rade mirnejse tipe (ponavadi, ni pa to pravilo) in vprasanje, koliko bi ji bilo vsec, ce bi ji nenehno govoril 'kok te mam rad' in podobno.Jaz vem, da meni ne bi bilo (in ni bilo) in bi se prej navelicala takega, ki bi mi skoz to govoril....Mozno je tudi, da ker je ona taka zgovorna, da nekako 'ne prides do besede', v smislu, da ker jo tako obozujes, se jo komajda upas prekiniti - potem pa nikoli ni pravi trenutek, ker je ze passee'. Morda pa tudi ona toliko govori in vse tudi zato, da skrije zadrego in je njej tudi nerodno... Samo ocitno je pac drugacen tip cloveka in je bolj sproscena in samozavestna, pa tudi zivahnejsa po naravi.Ti pa si pac tak, nekoliko sramezljiv.. To je cisto OK, ce ne postane prevec motece zate (splosno, ne v tem primeru). Ce se bi te 'zato' navelicala, si potem lahko preprican, da ziher ni zato, ce pa mislita biti skupaj, pa si pac tak - sicer sem pa ziher, da se bos tudi ti vsaj nekoliko bolj sprostil - ugotavljam, da sta cisto na zacetku zveze in to je vse normalno in pase zraven. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Jp .....ni kaj dodat .....in če ti pač ne gre z besedami....ji govori z dejanji Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 .ahja, morda bot previdn, če igra tišino v bistvu premagaj sebe,ne glede, da ji ni všeč, vsaj vedel boš koliko ji lahko vsega poveš; srce ne more vsega povedat kar čuti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 ... srce ne more vsega povedat kar čuti Poki pa raztura danes oz. v temle obdobju enem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Hm ja, nkoli nisem mel problemov z opisovanjem čustev...., hehe, MC v levu, ni problema narest teater, sam nevem a ni včasih boljš bit pa kar lepo tiho? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 .....dans je res nek čuden dan Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 jaa, NInos treba govort tut z očmi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 No comment Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Bobi..... veš včasih poljub, pogled, dotik itd. pove več kot tisoč besed.... Tud men niso šle nikol z jezika obrabljene fraze in dialogi z ameriških filmov....Pa tudi to..... ljubezen se čuti.... energija se prepleta..... in za to res ni potrebno besed...Če pa tvoja deklica želi še potrditev.... ja pol ji pa kar v miru napiši pismo.... Je veliko lažje pisati v miru in skoncentriran na tisto, kar ji hočeš povedati.... PS... površno sem brala odgovore.... če za komu ponavljam, se opravičujem, ni namenoma Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Meni tudi ideja "pismo" všeč ........pisma postajajo nekaj še bolj posebnega kot so bila.......če samo razmisliš.....vizavi sms, e-maila....ga greš iskat, kupit, enga fajnega izbrat z mislimi nanj-o, si vzeti čas ga za napisat, mogoče s peresom .....mu poudariš pomembnost.......saj v njem so za vaju pomembne in tople misli zanj-o.......včasih se mi je zdelo afnasto, zdaj pa se mi zdi fajn, da ga mogoče špricneš mal s svojim parfumom al nekim zate značilnim vonjem......vanj daš še en del sebe......nalepiš znamko, ga zalepiš, ga odneseš v kasl, veliko več sebe daš vanj kot v npr. sms.......vzameš si čas zanj, ki mu namenjaš svoje napisane misli ....vsakdo bo izjemno vesel takega pisma svoje-ga drage-ga Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Ko jaz mislim, da je nekaj predrago, vprasam zakaj je taka cena in, ce je ne spremenijo, pac ne kupim. Ali pa vcasih cakam na razprodaje.Zakaj pa je to tak problem? Lep pozdrav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Tako pa se bojim da ne vlagam dovolj v najino vezo in se me bo lepega dne naveličala.Bobi, saj vlaganje v zvezo ni samo besedno! Poznam besedno zelo spretne ljudi - znajo povedati kaj takega, da ti srce ful poskakuje od navdušenja, pa da misliš, da si jim vse na svetu, .... - na koncu pa se izkaže, da so le mojstri besed, o pravem vlganju v zvezo in o vztrajanju pa nimajo pojma. Brez panike, Bobi! Izkazuj ljubezen tako kot znaš - bo najbolj prav. PS Slišala za eno knjigo 5 jezikov ljubezni (nisem brala). Menda govori o tem, kateri jezik ljubezni obstajajo in da nimamo vsi istih.Zgruntajta kateri jezik paše komu od vaju, pa si občasno naredita kak 'prevod', če nista istega jezika, pa bo šlo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Besede...govorjenje....premalo...prevec....evo, se en vic na to temo: **** Mojca je imela dva snubca, Janeza in Marka.Janez ji je vedno govoril:Ti si moja rozica, ti si moja ljubezen, ti si moja usoda...Marko pa :ttiii sii mmoja rrozica, ttiii sii mmoja lljubbbezzen, ttii sii mmoja ussodda... Pa se na koncu odloci za Janeza.Se porocita, mine 30 let.Pa on njej:ti si grd**a, ti si pra**ca, ti si vamp**ka.Pa Mojca zalostno zavdihne:Ko bi vsaj malo jeclal..... **** Pa naj se razume kdo vse skupaj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Ja saj pravim, vcasih je predrago. Ampak ni vedno, vcasih je dusa bolj draga. Ja, mislim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 hm meni nikoli ni blo težko povedat, če sem koga imela rada.... 1 Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.